80+ - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 60 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast
Results 316 to 330 of 890

Thread: 80+

Senior Member
    τι έγινε καλέ???
    που πήγαν όλοι?
    :sniffle:

Senior Member
    γεια σου asi! :starhit:

Senior Member
    χελοουυυυυυυυυυ
    οχι δε φυγαμε ακομα απο τα 80+
    αν κ καποιες εουν ηδη ετοιμασει βαλιτσες κ ας μην θενε να μας κουνησουν το μαντιλι!

Senior Member
    Γεια σας κι από μένα!Εδώ είμαστε asi, προσωπικά σας διάβαζα μέσω κινητού αλλά δεν είχα πρόσβαση σε υ/ή γιαυτό δεν έγραφα..Κοραλάκι οι βαλίτσες μου φαίνεται πως θα μείνουν στο πατάρι, ειδικά με αυτά που έχω φάει το τελευταίο 3ήμερο..γ'αυτό και αποφεύγω να ζυγιστώ...:sniff:
    Α ξεκίνησα λάτιν χορούς κι έχω ενθουσιαστεί!Μακάρι να μπορούσα να κάνω παραπάνω φορές τη βδομάδα και για πότε θα φευγαν τα κιλά...:roll:

Senior Member
    ο,τι κι αν κανεις ειναι εξτρα απο οσα εκανες
    οποτε ειμαι σιγουρη οτι θα σε βοηθησει στην απωλεια!
    επισης το 7 το εχεις κ μην ακουω βλακειες,
    μην κανεις τα κακα τα δικα μου ρε συ κ τρως ο,τι ναναι τωρα που το ειδες,
    ξερω ειναι δυσκολο αφηνεται κανεις, μην αφεθεις, αυτοσφαλιαρισου, βουτα σε πισινα να ξυπνησεις, πλησιαζεις τον στοχο σου,
    μην πισογυριζεις!
    φτασε τον στοχο σου κ μετα κανεις διαλειμμα, οχι τωρα. ελααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααα

Senior Member
    Ζυγίστηκα τελικά σήμερα και η ζυγαριά έδειχνε σχεδόν 80...:sniffle:Δε θα της περάσει όμως, από σήμερα επανήλθα και δε θα σταματήσω μέχρι να δω 75!Όχι οτι θα χαλαρώσω βέβαια τότε, τότε ξεκινάμε το δυσκολότερο, τη συντήρηση..Σωστή διατροφή λοιπόν, με ένα μόνο γεύμα ελεύθερο το Σάββατο κι αυτό μόνο εάν είμαι σωστή όλη τη βδομάδα.Α το ραντεβού στο διαιτολόγο αύριο θα το ακυρώσω, δεν έχει νόημα αν δεν έχω χάσει κι αν δεν έχω κάνει τη διατροφή που μου χει δώσει.Οπότε αναβάλλεται για λίγο ακόμη κι η αλλαγή νικ κοραλάκι..
    Υ.Γ.Έβαλα μετά από πολύ καιρό κοντό φόρεμα και ομολογώ πως αισθάνθηκα ωραία!

Senior Member
    amhn!
    να κ τα φορεματακια!
    θα εχεις κ κατι ποδια αμετρητα με τοσο υψος!

βρε συ μη κανεις μονο ενα ελευθερο ενδεχομενως να πλακωθεις
    θα μου πεις κ ποσα να κανεις...οσα σου επιτρεπουν να νιωθεις δυνατη να εισαι εγκρατης
    κ να τρεφεσαι σωστα τις επομενες μερες.

με επιασε το συμβουλατορικο μου γιατι μολις με νικησα...για αλλη μια φορα.
    επιτελους αυξηθηκαν οι φορες που με νικαω παταγωδως,
    ευχομαι ν'αργησει πολυ η στιγμη που θα πεσω ξανα!

κ να τι εκανα...
    εχω φαει ολη μερα (εκτος απο ολα τα αλλα)
    2 τεραστια πιατα φακες που λατρευω (μιλαμε για 500 γρ. το καθενα κ κανενα 1000αρικο + θερμιδες...)
    κ τωρα ηθελα να ξαναφαω,,,
    ενω σημερα ηταν μερα υψηλων θερμιδων κ εφτασα τις 2300 θερμιδες εγω ηθελα κι αλλο.
    ε και...
    πηγα στην κουζινα
    ετοιμη να ανοιξω το καπακι κ να φαω ¨αλλο ενα πιατο, σιγα τι εγινε"
    στις 2 το βραδυ
    ειδα την φακη, με ειδε κ αυτη, κ ξανακλεισα το καπακι.
    οχι τιποτε αλλο να ηθελα σοκολατακι δεν ηθελα, εφαγα 3 νωρις, να φαω φακη ρε γαμωτο μου κ να χαλασω τις θερμιδες?
    κ δεν εφαγα!
    ουφ

Senior Member
    κορίτσια σας χερετώ!!!! Με θελετε στην παραία σας? αν και εγώ είμαι τριψιφια..... 125 στον αριθμό.... να ξερατε πόσο σας ζηλεύω που είστε διψιφιες.... ελπιζω πως και εγώ σύντομα θα ανίκω στην κατηγορία των 2ψιφιων!!!!! καλη συνεχια κοριτσια!!!

Senior Member
    γεια σου πωλινάκι! ούτε κι εγώ ανήκω στο club των 80+, αλλά δε βαριέσαι...
    τα κορίτσια μας θέλουν όλες στην παρέα τους, μιας και επιθυμούμε και προσπαθούμε κάποια στιγμή να φτάσουμε στα κιλά αυτά!!

πωλινάκι διάβασα τις ιστορίες σου, έχεις περάσει πολλά, και ευτυχώς είναι γερό το παιδάκι σου και εσύ, και σου εύχομαι από καρδιάς να σου πάνε όλα καλά :starhit:

τί υψος έχεις?

Senior Member
    Κιακομα αυτά που έγραψα είναι ελαχιστα μπροστα σε όσα πέρασα κουκλα μου, ειδικά στην εγκυμοσίνη μου. Ηληκρινά ουτε στον χειρότερο μου εχθρό να μην συμβεί οτι συνέβηκε σε μενα.
    είμαι 27 ετών, είμαι 125 κιλά, έχω ύψος 1,67, και πας για αφερεση δακτιλιδιου κε για μανικι σε ενα μινα!!!!

Senior Member
    ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΕΞΗΣ !!!

κάτι άλλο που μου ήρθε να σε ρωτήσω: καλά στην εγκυμοσύνη πώς έχασες 25 κιλά? δεν έτρωγες τίποτα???

εγώ, έτσι για να μάθεις και τη δική μου ιστορία, και στις 2 εγκυμοσύνες μου πήρα από 30 κίλα στην κάθε μία.......

Senior Member
    χαχαχαχα πολύ καλή ερώτηση. και το καλύτερο, ξέρεις σε ποσες μέρεσ τα είχα χάσει? 1 μήνα!!!!!

έμινα έγκυος όταν ήμουν 120 κιλά. μέχρι τον 3 μήνα είχα πάει στα 125. και μετά μπήκα νοσοκομίο λόγο διαφόρων προβληματων. για 2,μισι μήνες τα κιλά έμιναν τα ίδια. Μετά ξεκίνησα να μην μπορο να φάω απόλύτως τίποτα. είχα που ειχα προβλημα με το δακτυλίδι, δεν μπορουσα να φας τιποτα για 3 βδομάδες. και εσίος μπήκα στον 6 μηνα. 6 μηνών, και θεοροντας οι γιατροι οτι ειχα παθει καταθληψη, και ενω τους ελεγα πως δεν νιοθω καθολου καλα, 6 μηνώ και 1 βδομαδας, με βγαλαν με αδεια για μερικεσ ορες, να παω βολτα με τον αντρα μου και να επιστρεψω. και ετσι κε εγινε. ομος χειροτερεβε η κατασταση μου, σε σημείο που έκανα εμετο καθε 5 λεπτα. ουτε νερο δεν μπορουσα να πιω. και έτσι 6 μηνων και 2 βδομαδων μου δώσαν 1 βδομαδα άδεια να παω σπίτι. Ηταν παρασκευή και θα επεστρεφα μέσα επόμενη παρασκευη
    εν το μεταξυ εκινη την βδομαδα, (6 μηνων και 2 βδ) δεν ενιοθα το μωρο να κινητε. πολύ σπανεια το ένιοθα. και τάχα οι παλμοι του ήταν καλοί. πιγα σπιτι. οσο περνουσας οι ώρες χειροτερα εγω. περπατούσα και όλα γινονταν μαυρα γιρω μου, έπεφτα κάτω λιποθυμη, τρεχαν ολοι να με μαζεψουν. κοιμομουνα σινεχια κε δεν ξυπνουσα με τίποτα, με το ζόρι με ξυπνουσαν, δεν μπορουσα να φας δεν μπορουσα να πιο. το προσοπο μου καικε απο τους εμετους. δευτερα βραδυ με πηγε ο αντρας μου πρωτες βοήθειες, και δεν με πιστευαν πως ήμουνα εγιος 30 βδομαδων σχεδον. μου έβαλαν ένα ορο, και με εστηλαν σπιτι. δεν ξερω πως καταφερε ο αντρας μου να με προσεχει εκινο το βραδυ. την επομένη το πρωί πήγαν όλοι δουλιά, και εγω? χειρότερα από ποτέ. φοναξα στην ξαδέλφη μου και με πήγε νοσοκομιο. μολις με βλέπει ο γιατρος, που με εμαθε τόσο καιρο που ήμουνα μεσα, λεει πως εισαι ετσι, γριγορα ΄ζηγίστε την και μεσα. με ζηγήζουν, 100 λεει η ζηγαρια. εν το μεταξυ του είπα πως δεν ενιοθα το μωρό τοσες μέρες. Αμαν λεει ο γιατρος, γρηγορα υπερηχους... παμε υπερηχους, το μορο σε κομμα. αμεσος εισαγωγή, και με βαλας σαυτες τις ζώνες που βλεπουν την κίνηση του μωρού. το μωρό ακινητο, σε κόμμα. οι αναλυσεισ μου εμένα? χαλια.... έτιμη να πεσω και εγω σε κόμμα. ερχετε ο διευθυντης των γυνεκολογων, μου λεει πρεπει να σε γεννησουμε. δεν γινετε αλιος. αλλα όπως είσαι δεν μπορεισ να κιμηθείς. θα σου χοριγήσουμε ενδοφλεβια για 2 μέρες και ασ ελπισουμε πος όλα θα παν καλα. κε αρχισαν τα ενδοφλεβια..... με βαλαν σε δοματιο μονη μου, δεν δικεουμουν κινιτο, δεν δικεουμουν επισκεψεις, ουτε καν να σικοθο να παω τουαλετα.
    ροτουσα τι γινετε με το μορο, τι θα γίνει που θα γενιθει τοσο νορις, τι γινετε που είναι σε κομμα, και η απαντηση ήταν δεν ξερουμε, εμεισ προσπαθουμε να σωσουμε εσενα.....

τελικα ξυμερώματα 12 Δεκεμβρίου, ημέρα του αγίου Σπυρίδωνα, κατάφεραν να με κιμησουν για να γεννισω.....

μετα? μετά άλλος γολγοθας.....

ετσι εχασα τα 25 κιλα, αλλα μεχρι τελος φεβρουαριου είχαν μπει όλα πισω

Senior Member
    polikani mou ... ποσα εχεις περασει..
    καλως μας ηρθες στην παρεα μας και με το καλο να δεις το διψηφιο!!

Senior Member
    Ax apo to stoma soy ke stoy theoy to afti zwitsa moy...... to dipsifio exw na to do apo...... gia na skeftw..... xm..... 12 eton nomizw, otan imoun 98 kila, 1 gimnasiou!!!!

Senior Member
    Originally posted by koralaki
    amhn!
    να κ τα φορεματακια!
    θα εχεις κ κατι ποδια αμετρητα με τοσο υψος!

βρε συ μη κανεις μονο ενα ελευθερο ενδεχομενως να πλακωθεις
    θα μου πεις κ ποσα να κανεις...οσα σου επιτρεπουν να νιωθεις δυνατη να εισαι εγκρατης
    κ να τρεφεσαι σωστα τις επομενες μερες.

με επιασε το συμβουλατορικο μου γιατι μολις με νικησα...για αλλη μια φορα.
    επιτελους αυξηθηκαν οι φορες που με νικαω παταγωδως,
    ευχομαι ν'αργησει πολυ η στιγμη που θα πεσω ξανα!

κ να τι εκανα...
    εχω φαει ολη μερα (εκτος απο ολα τα αλλα)
    2 τεραστια πιατα φακες που λατρευω (μιλαμε για 500 γρ. το καθενα κ κανενα 1000αρικο + θερμιδες...)
    κ τωρα ηθελα να ξαναφαω,,,
    ενω σημερα ηταν μερα υψηλων θερμιδων κ εφτασα τις 2300 θερμιδες εγω ηθελα κι αλλο.
    ε και...
    πηγα στην κουζινα
    ετοιμη να ανοιξω το καπακι κ να φαω ¨αλλο ενα πιατο, σιγα τι εγινε"
    στις 2 το βραδυ
    ειδα την φακη, με ειδε κ αυτη, κ ξανακλεισα το καπακι.
    οχι τιποτε αλλο να ηθελα σοκολατακι δεν ηθελα, εφαγα 3 νωρις, να φαω φακη ρε γαμωτο μου κ να χαλασω τις θερμιδες?
    κ δεν εφαγα!
    ουφ
    Ναι το ύψος με σώνει αλλά το χω βρει ως δικαιολογία και δε λέει ννα κατέβει η ζυγαριά..βασικά το 1 ελεύθερο μου φτάνει αλλά ο διαιτολόγος μου πε οτι μπορεί να με επηρεάσει στη δίαιτα μου και να μη χάνω γι'αυτό..αλλά ως τώρα πάντα έκανα 1 ελεύθερο γεύμα τη βδομάδα κι έχανα τώρα μάλλον που λιγοστέψαν τα κιλά..ε είμαι και 27 χρονών δεν μπορώ να πηγαίνω μόνο για ποτό συνέχεια, είναι και το φαγητό μια διασκέδαση, τελευταία το χω ρίξει στις μπυραρίες και σκέτη μπύρα δε λέει..:smilegrin:ʼντε να δούμε σήμερα τι θα μου πει, θα πάω τελικά, το πήρα απόφαση κι οτι θέλει ας δείξει η ζυγαριά..περιμένω και να αδιαθετήσω μεθαύριο, θα μαι πάνω από 80 σίγουρα..:sniffle:Μπράβο που κατάφερες να αντισταθείς κοραλάκι είσαι σε πολύ καλό δρόμο!Μα φακές κι εσύ..να ταν καμιά καρμπονάρα όχι 2, 4 πιάτα θα τρωγα εγώ!Να σημειώσω ένα + στη διατροφική μου αλλαγή, πλέον αφού φάω το ελεύθερο γεύμα μου την επόμενη μέρα συνεχίζω κανονικά εν αντιθέσει με παλιά...και τις προάλλες που πήρα μια σοκολάτα δεν την έφαγα ολόκληρη, που τις έτρωγα 2-2!:yes:

polinaki καλώς ήρθες στη παρέα ΜΑΣ!!

Page 22 of 60 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast