80+ - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 60 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast
Results 331 to 345 of 890

Thread: 80+

Senior Member
    Seyxaristo mpizelaki mou. ax afto to kollima me tis sokolates to exw ke egw distixos..... 2-2, 4-4 opos thes parto!!!!

Senior Member
    Αχ άσε polinaki..οι σοκολάτες αν και τόσο γλυκές είναι πικραμένη υπόθεση για μένα..σε κάποια φάση της ζωής μου, που δε θέλω ούτε να θυμάμαι έτρωγα 3 τη μέρα, κάθε μέρα..αφού δεν έπαθα ζάχαρο ή το συκώτι μου, πάλι καλά..αν και με αυτές τις διατροφικές συνήθειες κατέστρεψα το στομάχι μου και τώρα τραβιέμαι..:sniff:

Senior Member
    Emena ayti i fasi einai tora...... distixos den mporo na kratisw fagito mesa sto stomaxi moy, ke troo oli mera sokolates ke kremes

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Emena ayti i fasi einai tora...... distixos den mporo na kratisw fagito mesa sto stomaxi moy, ke troo oli mera sokolates ke kremes
    Τουλάχιστον προσπάθησε να μη το επιβαρύνεις με τη διατροφή..Επέλεξε πιο υγειινές λύσεις και περιόρισε τις σοκολάτες σε 1-2 φορές την εβδομάδα.

Senior Member
    To palevw alla..... ok simera antistathika ston pirasmo, den efaga oute mia akoma... spiti den exw sokolates, epomenos pistevw tha to kataferw....

Senior Member
    Αυτή είναι μια πολύ καλή λύση, τουλάχιστον στην αρχή, αν δεν έχεις σπίτι, θα το σκεφτείς 2 φορές να πας έξω να αγοράσεις.Στο χέρι μας είναι όλα, αν πεις οτι δε θα φας, δε θα φας αρκεί να το πεις στον εαυτό σου και να το πιστέψεις!Μικρά βηματάκια κάθε μέρα και θα δεις πως θα φύγουν τα κιλά.Ούτε εγώ το πίστευα, όταν ξεκίνησα στα 95 κιλά, να όμως που τα κατάφερα.Κι αφού τα κατάφερα εγώ, μπορείς κι εσυ!

Senior Member
    Originally posted by xontrompizeli
    Αυτή είναι μια πολύ καλή λύση, τουλάχιστον στην αρχή, αν δεν έχεις σπίτι, θα το σκεφτείς 2 φορές να πας έξω να αγοράσεις.Στο χέρι μας είναι όλα, αν πεις οτι δε θα φας, δε θα φας αρκεί να το πεις στον εαυτό σου και να το πιστέψεις!Μικρά βηματάκια κάθε μέρα και θα δεις πως θα φύγουν τα κιλά.Ούτε εγώ το πίστευα, όταν ξεκίνησα στα 95 κιλά, να όμως που τα κατάφερα.Κι αφού τα κατάφερα εγώ, μπορείς κι εσυ!
    Τα κατάφερα!!!! Δεν έφαγα σοκολάτα σήμερα!!!! σε κάπια φάση την ήθελα πολύ αλλά έφαγα λιγο σταφύλι και μου πέρασε!!!!!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Originally posted by xontrompizeli
    Τα κατάφερα!!!! Δεν έφαγα σοκολάτα σήμερα!!!! σε κάπια φάση την ήθελα πολύ αλλά έφαγα λιγο σταφύλι και μου πέρασε!!!!!
    Μπράβοοο!

Senior Member
    Εγώ πήγα τελικά σήμερα στο διαιτολόγο..τι το θελα...απτη τελευταία φορά, σύμφωνα με τη δική του ζυγαριά, έχασα 100 γραμμάρια.Πως τα κανα καλά...Έχω μπερδευτεί και με τόσες ζυγαριές..Απογευματινό ζύγισμα λοιπόν στο διαιτολόγο 80.2..σνιφ..Θα αλλάξω και το τικεράκι μου, το αποφάσισα θα πηγαίνω μόνο σύμφωνα με τη ζυγαριά του διαιτολόγου, αν και ζυγίζομαι πάντα απόγευμα.Επισήμως λοιπόν, είμαι και πάλι στην ομάδα των 80+!

Senior Member
    επισημως κ γω (ειμαστε μες την επισημοτητα δε μπορεις να πεις μπιζελι μου)
    εφαγα κατι πατατες φουρνου βραδυατικο
    κ θα μεινω στα 83+ για πολυ πολυ ακομα!

ενταξει κατω απο τις θερμιδες συντηρησης ειμαι αλλα το μαμησα...
    με σωζει οτι πριν ειχα γυμναστει, μηπως τις εκαψα λεω (λεμε τωρα) κ δεν ειμαι 85 κιλα αυριο...

παντως το λαθος που εκανα τοσες φορες με τα βουλιμικα ηταν...
    "αχ εφαγα 5-6-7 πατατες φουρνου = 400 θερμιδες - χαλασα τη διαιτα =
    ας φαω κ κοτοπουλο κ σοκολατα κ ολα οσα δεν πρεπει να φαω τετοια ωρα,,,"
    κ μετα για να με αποτελειωσω ειχα απειρες τυψεις κ ολες οι επομενες μερες πηγαιναν σκατα...

αποψε ομως δε θα το κανω.
    σιγα σιγα θα σε ψωφισω παλιε κακε μου εαυτε κ αν ξανασκασεις μυτη να μου την τρυπησεις!
    την μυτη! χεχεεχεχ

Senior Member
    αχ και εγω πειναω τωρα.. αλλα εχω καια ωρα δουλιτσα ακομη και δεν μπορω να παω για υπνο να ξεχαστω...
    προσπαθω να μην ανοιξω το ψυγειο.. και σκεφτομαι πριν κοιμηθω να κανω ενα ζεστο ποτηρι γαλα... μπας και φουσκωσει το στομαχι και κοιμηθω

Senior Member
    εσυ εχεις κ ενα στομαχακι μια σταλια, πιες νερο κ θα εισαι καλα

Senior Member
    Originally posted by koralaki
    επισημως κ γω (ειμαστε μες την επισημοτητα δε μπορεις να πεις μπιζελι μου)
    εφαγα κατι πατατες φουρνου βραδυατικο
    κ θα μεινω στα 83+ για πολυ πολυ ακομα!

ενταξει κατω απο τις θερμιδες συντηρησης ειμαι αλλα το μαμησα...
    με σωζει οτι πριν ειχα γυμναστει, μηπως τις εκαψα λεω (λεμε τωρα) κ δεν ειμαι 85 κιλα αυριο...

παντως το λαθος που εκανα τοσες φορες με τα βουλιμικα ηταν...
    "αχ εφαγα 5-6-7 πατατες φουρνου = 400 θερμιδες - χαλασα τη διαιτα =
    ας φαω κ κοτοπουλο κ σοκολατα κ ολα οσα δεν πρεπει να φαω τετοια ωρα,,,"
    κ μετα για να με αποτελειωσω ειχα απειρες τυψεις κ ολες οι επομενες μερες πηγαιναν σκατα...

αποψε ομως δε θα το κανω.
    σιγα σιγα θα σε ψωφισω παλιε κακε μου εαυτε κ αν ξανασκασεις μυτη να μου την τρυπησεις!
    την μυτη! χεχεεχεχ
    Είδες που όχι μόνο 85 δεν είδες αλλά 82?!!Μπράβο κι από δω!Ζήτω στο κοραλάκι που θα γίνει goodgirl, όλε!

Senior Member
    καλα εφαγα κ 5 σοκολατακια σημερα να δω αν θα ξαναδω το 82 χαχαχαχαχ
    δοκιμασα ενα απολα, τωρα δεν εχω λογο να φαω αλλα!
    ειμαι τρελα χαρουμενη, μεχρι κ σιδερο εκανα που ολο το αφηνα...για αυριο!
    μετα τη δουλεια γυμναστηριο κ θα αυξησω την αεροβια κατα λιγα λεπτα
    γιατι 10' τη μερα ειναι λιγα πια...πρεπει να προοδευω κ εχω μεινει στασιμη σε αυτο.
    κ κοιλιακους γκλουπ
    το νικ θα γινει badgirl11 δηλαδη το παλιο μου, ετοιμασα κ το νικ κ το τικερ! χαχαχαχαχ

Senior Member
    χαιρετώ!!!
    είχα κάτι μέρες να γράψω...και για εμένα τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελα....βλέπω αυτό έγινε με πολλές από εμάς...αλλά δεν πειράζει...ίσως φταίει η αλλαγή του καιρού....:wink1::wink1::wink1:

έφαγα πολύ κάτι μέρες τώρα ή έφαγα πολύ λίγο και ήπια αλκοόλ το βράδυ.....βγάζω ένα δερματικό ερεθισμό και δεν έχω πάει ακόμα στον γιατρό....έχω μείνει στο 80 ακριβώς...α!και έφαγα και μια χιλόπιτα...τέλεια?

Page 23 of 60 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast