Results 406 to 420 of 890
Thread: 80+
-
24-10-2010, 18:46 #406
εισαι παρα πολυ γλυκια και καλη! ευχαριστω! θα το κανω ρε γαμωτο! θα γινω αυτη η κοπελα που εχω μεσα στα ματια μου! εισαι σουπερ! σ'ευχαριστω!
ΥΓ: μολις με πηρε και μου ειπε οτι μάγαπαει πολυ!ειδες τι αδικη ειμαι;
- 24-10-2010, 23:04 #407
[quote]Originally posted by georgina
badgirl δεν με καταλαβαινεις!!! εγω φταιω! οχι αυτος! ολο για πλακα μειωνω τον εαυτο μου! πχ μια φορα μου ειπε"κορμι θαν ατηφορο" και του λεω "ναι αμα πεσω πανω σε καποιον τον σκοτωσα" και μου λεει "γιατι το κανεις αυτο πια! τι αρωωστια ειναι αυτη που μειωνεις τον εαυτο σου???? οταν τα φτιαξαμε (πριν 1,5 χρονο) ημουν 62 κιλα πανεμορφη και με κυνηγουσαν αρκετοι. κι αυτος πιο πολυ απο ολους! με αγαπουσε πολυ σαν τρελος εκανε! τωρα τελευταια αισθανομαι οτι τον κουραζω! του λεω συνεχεια"δε σου αρεσω κοιτα πως εχω γινει....." και να σου η κλαψα συννεφο! φοβαμαι ρε συ μην το διωξω μονη μου ενω τον αγαπαω παααρα πολυ! απο ανασφαλεια! οταν με βλεπω στον καθρεφτη με πιανει απελπισια! δεν μου κανουν τα χειμωνιατικα! μονο 2 φουστες! τραγικο; δεν εχω λεφτα να παρω αλλα! σταματησα και να βαφομαι....ασε! τι να κανω να νιωσω ομορφη ξανα??? το προβλημα μου ειναι οτι οταν αγχωνομαι στενοχωριεμαι κλπ το ριχνω στο φαι! λες να με βαρεθει? [/quote
Όχι βρε συ μην το κάνεις αυτό. Ποτέ και σε κανέναν -όσον αφορά κάποιο σύντροφο- να μη δείχνεις τα κόμπλεξ σου και την ανασφάλειά σου για την εικόνα του εαυτού σου γιατί τότε του ανεβάζεις σιγά σιγά τη δική του και ύστερα ψωνίζεται εις βάρον σου χωρίς να το θέλει και από την άλλη γίνεσαι κουραστική. Κι εγώ το ίδιο έχω πάθει. Εσυ είσαι σε καλύτερη φάση κιόλας χωράς σε 2 φούστες ενώ εχώ μόνο σε μια που κοντεύει να πιάσει μούχλα πάνω μου::smilegrin: !!!
Σου εύχομαι πάντως να προλάβεις το κακό από οποιαδήποτε πλευρά και να επιτύχεις όπως εύχομαι σε όλουςεδώ και στον εαυτό μου τον ίδιο.
25-10-2010, 00:20 #408
ειμαι και εγω εδωωωωωωωω κοριτσια σορρυ που εξαφανιστηκα αλλα ειχα θεματακια με την ανεργεια και βγηκα εκτος προγραμματος...{ευτυχως στα κιλα ειμαι το ιδιο}
και συνεχιζουμεεεεεεε καλως σας βρηκα ξανα
25-10-2010, 00:56 #409
ειδες βρε τζωρτζινα? κ χωρς να τον παρεις
γεια πεταλουδιτσα
κ γω αρχιζω αυριο θερμιδομετρηση γιατι τα ειχα παρατησει 2 μερες
οι αλλες δε ξερω τι κανουν,
(που ειστε κοπελουδες?))))
το καταφχαριστηθηκα το σαββατοκυριακο διατροφικα κ σωματικα χαλαρωσα λιγο εως πολυ
(σουβλακια πιτσα παστελι ταχινομελο κτλ κτλ)
, επισης δεν γυμναστηκα παροτι ελεγα θα κανω ελλειπτικο αλλα ειχα αλλα γυμνασια!
μονο το σιδερο σημερα ελπιζω να εκαψα τιποτε χεχε
αυριο με τρελα αρχιζω γιατι 2 μερες αρκουσαν να πεταχτει εξω η κοιλια μου κ ας ειναι ιδια η ζυγαρια...
επισης μου λειπει πολυ το τσιγαρο γιατι καπνισα (ειχαμε στεναχωριες μεγαλες...)
κ ξαναθυμηθηκα τη νικοτινη κ θαχω προβλημα κ απο εκει...
οποτε θελω να καπνισω θα τρωω φρουτο!
αυτα αυριο αρχιζω κ σε 8 μερες ζυγιζομαι!
25-10-2010, 01:15 #410
badgirl μου απο αυριο ξανα δυναμικα...και εγω δυο μηνες τωρα ετρωγα οτι ναναι ευτυχως οχι συνεχεια γιαυτο δεν εβαλα...απο αυριο ξανα στον αγωνα....και στο προγραμματακι αντε να αλλαξουμε και δεκαδα σιγα σιγα....vamos :smirk:
ps: Πολλα καινοθρια μέλη βλεπω εεεεε καλα εσυ σταθερη αξια :starhit:
25-10-2010, 01:18 #411
χαχαχαχα ναι ναι επιτελους κ παλι στον αγωνα με τα κιλα ομως γιατι τοσους μηνες θεατης...του εαυτου μου να παχαινει!
25-10-2010, 09:23 #412
Originally posted by badgirl11
χαχαχαχα ναι ναι επιτελους κ παλι στον αγωνα με τα κιλα ομως γιατι τοσους μηνες θεατης...του εαυτου μου να παχαινει!
25-10-2010, 10:00 #413
Originally posted by charoulitsa9
παιδακια γεια σας. Είμαι καινούρια στην παρέα και στο forum γενικά. Αποφάσισα να γραφτώ γιατί έχω ανάγκη από την συμπαράστασή σας στο νέο μου ξεκίνημα διατροφής. Δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα αλλά προβλέπεται από Δευτέρα.Ήδη από χθες έχω αρχίσει και μειώνω κατα πολύ τις ποσότητες φαγητού που τρώω.
Η ψυχολογία μου χάλια. Πήρα 36 κιλά στην εγκυμοσύνη, κατάφερα να χάσω π'ερυσι τα 20 από αυτά και έπειτα από 3 μήνες πάλι πηρα πάλι 10! Σύνολο δλδ από την εγκυμοσύνη έχω χάσει 10 κιλά μόνο. Μεγαλώνω ένα παιδί μόνη μου (καθοτι ο πατέρας του δεν το αναγνώρισε ποτέ), δουλεύω ταυτόχρονα και γενικά έχω πολύ τρέξιμο όλη μέρα ώστε να προσέχω και τη διατροφή μου. Ειμαι κουρασμένη συνήθως και τρώω γρήγορα και λιπαρά φαγητά. και πάνω σε όλα αυτά έχω και τους μαθητές μου στο σχολείο-είμαι δασκάλα- να μου λένε πως είμαι χοντρή( Πολύ βαρύ αυτό να το ακους από τα παιδάκια).Από πέρυσι κιόλας έφυγα και από την Αθήνα -γέννημα θρέμμα- και ήρθα σε μια πόλη της επαρχίας που δεν μου αρέσει καθόλου.Δεν εχω καν έναν γνωστό εδώ περα να πω μια κουβέντα. Γενικά πολύ ασχημα η ψυχολογία μου και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω τουλάχιστον να δω την εικόνα του εαυτού μου λίγο καλύτερη.
Θα προσπαθήσω πάντως...
συγνώμη αν σας κούρασα.
αχ αχ αχ, κι εγώ τα κιλά της εγκυμοσύνης προσπαθώ να χάσω...
για την ακρίβεια για την ώρα προσπαθώ πιο πολύ να φτιάξω την ψυχολογία μου και να είμαι αισιόδοξη, γιατί αλλιώς δε θα τα καταφέρω ποτέ να κάνω αυτό το κάτι για τον εαυτό μου
η δική μου ιστορία, στην 1η εγκυμοσύνη πήρα 30 (εννοώ βγήκα από το μαιευτήριο με +30), και από αυτά έχασα 18
με βρήκε η 2η εγκυμοσύνη λοιπόν με +12, και πάλι βγήκα από το μαιευτήριο με 30 κιλά έξτρα,
άρα με το που σταμάτησα το θηλασμό (κατα τη διάρκεια του οποίου δεν έχασα γραμμάριο γιατί πάλι το βρήκα σα δικαιολογία να τρώω πολύ) ήμουν με 40+ κιλά έξτρα
ΕΙΔΕΣ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!
Εχασα 12 περίπου όταν σταμάτησα να θηλάζω και έχω μπαστακωθεί στα 94 καιρό τώρα........
και θεωρητικά πρέπει να χάσω 30+ αλλά και 20 να χάσω μια χαρά σούπερ ευχαριστημένη θα είμαι...
προσπάθησε να φτιάξεις την ψυχολογία σου, να κάνεις παρέες σιγά σιγά, να παίρνεις το παιδάκι σου και να πηγαίνετε βόλτες, προσπάθησε να ανοιχτείς και να μη μείνεις κλεισμένη στο σπίτι και στον εαυτό σου!! και θα νιώσεις πολύ καλύτερα είμαι σίγουρηλογικό είναι αφού άλλαξες πόλη να είσαι μετάξύ αγνώστων, θέλει πολύ καιρό και σιγά σιγα θα κάνεις παρέες
φίλοι μας έχουν ηδη 1 χρόνο που εφυγαν απο Αθηνα για Λαμία, και παρόλο που η καταγωγη τους είναι από Λαμια (!), ακομη δεν εχουν κανει καθολου παρεες, γιατι δουλευουν πολύ, έχουν τα παιδια μικρουτσικα κοκ. ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ, ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
φιλάκια, θα τα λέμε τώρα που ήρθες στην παρέα μας!
25-10-2010, 12:41 #414
charoulitsa και badgirl μου σας ευχαριστω παρα πολυ!! και σε ολες τις αλλες! δεν παραπονεθηκα καθολου το βραδυ κι αρχισε αυτος τα γλυκολογα! εχεις δικιο charoulitsa οταν μειωνουμε τον εαυτο μα ςο αλλος παιρνει επανω του και αν λιγο μας αγαπησουμε να σου παλι μας κυνηγουν! ευχομαι σε ολες μας να τα καταφερουμε να αλλαξουμε δεκαδα! απο σημερα ξεκιναω κι εγω! ειναι δευτερα εξαλλου (:wink1: ετσι badgirl???χαχαχα...) φιλακια πολλαααααααααααααααα
25-10-2010, 13:03 #415
petallouditsa ειμαστε σχεδον στα ιδια κιλα! παμε γερα για το 7!!! σημερα ειναι η νεα μερα της υπολοιπης ζωης μας! ας μην κανουμε το σωμα μας σπουπιδοντενεκε!(καπου το διαβασα αυτο και μου αρεσε!) καλη μα επιτυχια!!!!
25-10-2010, 14:15 #416
καλωσηρθες georgina! τα κορίτσια έχουν απόλυτο δίκιο, να μην ξανακάνεις άσχημες σκέψεις για τον εαυτό σου! τα κιλά θα τα χάσεις, όπως θα τα χάσουμε και όλες μας δηλαδή!!
πεταλουδίτσα welcome back! βρε συ, σε τί διάστημα τα έχασες τόσα κιλά, δε θυμάμαι την ιστορία σου..
εγώ κορίτσια ξεκίνησα από σήμερα πρόγραμμα από διαιτολόγο! δεν είναι αυστηρό καθόλου, 1400 θερμίδες ημερησίως! Το μόνο που δεν ξέρω είναι εάν θα μπορώ να το τηρώ κατά γράμμα... βασικά πολύ αμφιβάλλω, για να δούμε! wish me luck..
25-10-2010, 14:55 #417
Μου αρέσει που είμαστε όλες ανεβασμένες κοριτσια:spin:
georgina μου αντε μια και ειμαστε στα ιδια περιπου σιγα σιγα να πλησιασουμε τα εφταρακια εεε...ερχονται και χριστουγεννα και ακομα χοντρη ειμαι σνιφφφφφφφφ:sniff:
nina μου ξεκινησα καλοκαιρακι του εννεα δηλαδη εναμιση χρονο περιπου μεχρι τώρα ,δεν πειραζει σιγα σιγα μεχρι να βρουμε το στοχο μας ...με τα πάνω μας και τα κάτω μας
25-10-2010, 16:51 #418
ρε πεταλουδιτσα!!!!! μην ξαναπεις οτι εισαι χοντρη! ετσι μας λενε οι απεξω γιατι ειναι ακαρδοι!
απλα εμεις ειμαστε ευαισθητες και το αφησαμε να μας παρει λιγο απο κατω!
βαζω στοιχημα οτι ολες μας ειμαστε πολυ ομορφες κοπελες απλα το δηλητηριο αντι να το χυνουμε εξω το βαζαμε μεσα!
οι αδυνατοι τι κανουν; ειναι πιο δυναμικοι δεν ξεσπουν στον εαυτο τους! γιαυτο κι εμεις, τωρα μαθαμε να μας αγαπαμε! αργα; δεν ξερω αλλα θα τα καταφερουμε! χερι χερι ολες σαν μια μεγαλη αλυσιδα! ολες αποψε ας δουμε στον καθρεφτη μας εναν ομορφο εαυτο! ας μην πουμε στο ταιρι μας "κοιτα πως ειμαι" (για μενα τα λεω) αλλα ας κλεισουμε τα ματια και ας ονειρευτουμε πως θα γινουμε!!!!! εξαλλου οπως ειπες Χριστουγεννα ερχονται και γινονται θαυματα! Ας δειξουμε τις καλες μας καρδουλες και στους εαυτους μας για μια φορα! Μην επιτρεψεις ποτε ξανα σε κανεναν να σε πει χοντρη! Γιατι δεν εισαι....εχεις πιασιματα. Κι αν ερθουν Χριστουγεννα και δεν ειμαστε 90-60-90 τουλαχιστον το δικο μας χαμογελο θα βγαινει απο την καρδια μας! Γιατι το αξιζεις κι εσυ κι εγω και το badgirl και η charoulitsa και η nina και ολες!!!!!! σας ευχαριστω ολες!!!! καντι για σενα που λες κι εσυ κι εγω θα το κανω για μενα! φιλακια πολλα και σκασε ενα χαμογελο.....
25-10-2010, 16:53 #419
ευχαριστω νινα μου κι εσυ καλη αρχη κι εγω σημερα ξεκινησα με ελευθερη διατροφη δεν εχω λεφτα για διαιτολογο...θα μαζεψω λιγο ποσοτητες και μετα απο λιγες βδομαδες αν τα καταφερω θα ξεκινησω θερμιδες και περπατημα....
25-10-2010, 17:36 #420
Originally posted by georgina
ευχαριστω νινα μου κι εσυ καλη αρχη κι εγω σημερα ξεκινησα με ελευθερη διατροφη δεν εχω λεφτα για διαιτολογο...θα μαζεψω λιγο ποσοτητες και μετα απο λιγες βδομαδες αν τα καταφερω θα ξεκινησω θερμιδες και περπατημα....
και δεν θα ξαναστεναχωρηθουμε για τιποτα....και οτι θα καταφερουμε ειναι σιγουρο....:starhit:
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....