80+ - Page 32
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 32 of 60 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast
Results 466 to 480 of 890

Thread: 80+

Senior Member
    Originally posted by onelifeonechance
    Πωλινακι μου σ'ευχαριστω!
    Ησουν πανεμορφη νυφη και ωραιο νυφικο!
    Καλα για το σπιτι σου δεν εχω λογια!!
    Οι φωτο που κανεις Like ειμαι γυρω στα 80 κιλα..
    Θενκσ αγαπη!!! Και ήμουνα και εκει 125 κιλά!!! Δεν φένεται?

Και εσύ με το σπίτι μου? και η Georgia με το σπίτι μου κόλλησε. Βρε κορίτσι μου, της λέω, πήγαινε στις φώτο που λέει διακοπές στο πελέντρη να δεις πώς είμαι τώρα. όχι εκείνη, να δει το σπίτι!!!

εμένα μου άρεσαν και τις έκανα λαικ!!!! Παντος δεν φενεσε για 80 εκει!

Senior Member
    εδω ειμαι πωλινακι.....γυρισαμε...θα στιψω πορτοκαλαδα....πειναω....εφαγ α φακες αλλα...

Senior Member
    παλι την εκανα την πατατα μου! το ξερω οτι δεν ειναι φορουμ ψυχολογιας παλι ομως τον πηρα να παραπονεθω που ειμαι ταξιδι και με εχει ξεχασει......σκ..τα παλι...

Senior Member
    Originally posted by georgina
    παλι την εκανα την πατατα μου! το ξερω οτι δεν ειναι φορουμ ψυχολογιας παλι ομως τον πηρα να παραπονεθω που ειμαι ταξιδι και με εχει ξεχασει......σκ..τα παλι...
    Τώρα άμμα σε βρήσω εγώ θα φταίω? τζάμπα μιλούσα μια ώρα πριν βρε? αντε!!!!!

Senior Member
    ρε συ δεν κανει πια οπως παλια! κι ας λεει οτι με αγαπαει περισσοτερο! δεν τρεχει απο πισω μου! δεν μου τηλεφωνει συνεχεια;;;; τι να κανω;;;;; να τον γραψω τελειως;;;;;;

Senior Member
    ρε συ δεν κανει πια οπως παλια! κι ας λεει οτι με αγαπαει περισσοτερο! δεν τρεχει απο πισω μου! δεν μου τηλεφωνει συνεχεια;;;; τι να κανω;;;;; να τον γραψω τελειως;;;;;;
    Κούκλα μου έτσι είναι οι άντρες. μην τον παρεξηγάς. όσο τον πιέζεις τόσο πιο πολύ τον σπρώχνεις μακριά σου. άσε του λίγο αέρα να αναπνέει. Το ότι δεν κάνει όπως παλιά δεν σημαίνει ότι δεν σαγαπάει ή ότι σαγααπάει λιγότερο. Οταν είσαστε μαζί πρέπει να δεις πώς είναι. αν είστε καλά μαζί τότε μην ανχώνεσε για τίποτα.

Senior Member
    εχεις δικιο συνεχεια αυτα σκεφτομαι αλλα κανω τα λαθη μου! παντως απο διατροφη οκ δεν εχω ξεφυγει αν και τωρα πειναω παααααρα πολυ

Senior Member
    εχεις δικιο συνεχεια αυτα σκεφτομαι αλλα κανω τα λαθη μου! παντως απο διατροφη οκ δεν εχω ξεφυγει αν και τωρα πειναω παααααρα πολυ
    Φάε ένα μήλο καλή μου και θα σε χορτάσει. προσπάθησε να μην βγάζεις τις ανασφάλειές σου πάνω του. δεν σου φτέει σε τίποτα

Senior Member
    ρε συ πωλινα σε ζηλευω! μιλας με τοση αυτοπεποιθηση! μακαρι να ημουν δυναμικη στο ελαχιστο!ημουν παλια αλλα τωρα το εχασα!φτου φτου παντως...

Senior Member
    ρε συ πωλινα σε ζηλευω! μιλας με τοση αυτοπεποιθηση! μακαρι να ημουν δυναμικη στο ελαχιστο!ημουν παλια αλλα τωρα το εχασα!φτου φτου παντως...
    Αυτό δεν χάνετε αγάπη μου. και μένα κάποτε με ρίχνει κάτω αλλά μετά από λίγο μου περνάει. αμμα δεν σκεφτόμαστε θετικά δυστυχώς τίποτα δεν μας πάει καλά στην ζωή. να σου πω το πιο απλό, πριν είδες το σπίτι μου στις φώτο και με ρωτούσες αν είμαι πλούσια, και σου είπα όχι, και πως το χρωστάω όλο μέχρι και το τελευταίο ευρώ. σωστά? αν δεν έβλεπα θετικά την ζωή και δεν είχα αυτοπεποίθηση για τον εαυτό μου, θα τολμούσα να έκανα τόσο μεγάλο δάνειο για ένα τέτιο σπίτι?
    Πρέπει να τα βλέπεις θετικά για να σου παν καλά.

Senior Member
    ρε συ εχεις δικιο στο λεω χιλιοστη φορα! οταν νιωθω ομορφα με τον εαυτο μου,ή εχω δουλεια με το διαβασμα και δεν τον παιρνω αμεσως αρχιζει να τσιναει! δεν θελω να με εχει σιγουρη γιαυτο παραπονιεμαι! θελω να φοβαται μην με χασει, να με φλερταρει, να υπαρχει ερωτας..... ζηταω πολλα λες; λες να κανω το παλιο γνωστο φτυσε τον για να κολλησει; αξιζει; δεν πρεπει αν υπαρχει ειλικρινεια;

Senior Member
    ρε συ εχεις δικιο στο λεω χιλιοστη φορα! οταν νιωθω ομορφα με τον εαυτο μου,ή εχω δουλεια με το διαβασμα και δεν τον παιρνω αμεσως αρχιζει να τσιναει! δεν θελω να με εχει σιγουρη γιαυτο παραπονιεμαι! θελω να φοβαται μην με χασει, να με φλερταρει, να υπαρχει ερωτας..... ζηταω πολλα λες; λες να κανω το παλιο γνωστο φτυσε τον για να κολλησει; αξιζει; δεν πρεπει αν υπαρχει ειλικρινεια;
    Απλά μην είσαι τόσο πολύ κάθε λίγο και λιγάκι τηλέφωνο. δηλαδή μια μέρα δεν σε πήρε τηλ, μην το πάρεις αμέσως το απόγευμα και με ξέχασες κτλ. πάρε τον κατά το βραδάκι και κάνε σαν να μην συνέβει τίποτα. πες του μωρό μου πώς ήταν η μέρα σου σήμερα? πώς πήγε η δουλιά κτλ, ανάλογα με το τί ασχολείτε, εγώ είχα πολύ διάβασμα και πέρασε η μέρα χωρίς να το καταλάβω. κάτι τέτιο. μην αρχινάς τα δεν με πήρες, με ξέχασες κτλ. άμμα του πεις αυτό που σούπα πιο πάνω, όσο και να τρώγεσε από μέσα σου ότι δεν σε πήρε κτλ, θα φανεί ότι δεν σε ενόχλησε, και άμμα το κάνεις 2-3 φορές, τότε θα αρχίσει να σκεφτεται και εκίνος ότι δεν είσαι τελικά δεδομένη και θα πρέπει να σε προσέχει πιο πολύ.

Senior Member
    πωλινακι εισαι σουπερ!θα το κανω!! σημερα κιολας δεν θα ξαναπαρω!οποτε ξαναπαρει!!

Senior Member
    πωλινακι εισαι σουπερ!θα το κανω!! σημερα κιολας δεν θα ξαναπαρω!οποτε ξαναπαρει!!
    Με ενημερώνεις τι θα βγεί!

Senior Member
    ρε συ ακομα τιποτα!κοιμαται γιατι ειχε πονοκεφαλο!ρε συ να σου πω κατι; αμα κανω δυο μερες να σηκωσω τηλ?αμα το τραβηξω δλδ?κακια?

Page 32 of 60 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast