80+ - Page 33
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 33 of 60 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast
Results 481 to 495 of 890

Thread: 80+

Senior Member
    Originally posted by georgina
    ρε συ ακομα τιποτα!κοιμαται γιατι ειχε πονοκεφαλο!ρε συ να σου πω κατι; αμα κανω δυο μερες να σηκωσω τηλ?αμα το τραβηξω δλδ?κακια?
    Οχι ματια μου μην το κάνεις. δεν έχετε τσακοθεί για κάτι για να κάνεις έτσι. όποτε σε πάρει θα το απαντίσεις κανονικά. Αν δεν σε πάρει απόψε, στείλε του ένα μήνημα όταν πας για ύπνο που να λέει καλυνήχτα μωρό μου, πάω για ύπνο, θα μιλήσουμε αύριο. και αύριο περίμενε αν δεν σε πάρει μέχρι τισ 7-7μισι το βράδυ να τον πάρεις και να πεις όπως σου είπα πριν και να το αφήσεις να νοηθεί ότι εκίνη την ώρα ευκέρισες να τον πάρεις

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    ρε συ εχεις δικιο στο λεω χιλιοστη φορα! οταν νιωθω ομορφα με τον εαυτο μου,ή εχω δουλεια με το διαβασμα και δεν τον παιρνω αμεσως αρχιζει να τσιναει! δεν θελω να με εχει σιγουρη γιαυτο παραπονιεμαι! θελω να φοβαται μην με χασει, να με φλερταρει, να υπαρχει ερωτας..... ζηταω πολλα λες; λες να κανω το παλιο γνωστο φτυσε τον για να κολλησει; αξιζει; δεν πρεπει αν υπαρχει ειλικρινεια;
    Απλά μην είσαι τόσο πολύ κάθε λίγο και λιγάκι τηλέφωνο. δηλαδή μια μέρα δεν σε πήρε τηλ, μην το πάρεις αμέσως το απόγευμα και με ξέχασες κτλ. πάρε τον κατά το βραδάκι και κάνε σαν να μην συνέβει τίποτα. πες του μωρό μου πώς ήταν η μέρα σου σήμερα? πώς πήγε η δουλιά κτλ, ανάλογα με το τί ασχολείτε, εγώ είχα πολύ διάβασμα και πέρασε η μέρα χωρίς να το καταλάβω. κάτι τέτιο. μην αρχινάς τα δεν με πήρες, με ξέχασες κτλ. άμμα του πεις αυτό που σούπα πιο πάνω, όσο και να τρώγεσε από μέσα σου ότι δεν σε πήρε κτλ, θα φανεί ότι δεν σε ενόχλησε, και άμμα το κάνεις 2-3 φορές, τότε θα αρχίσει να σκεφτεται και εκίνος ότι δεν είσαι τελικά δεδομένη και θα πρέπει να σε προσέχει πιο πολύ.
    ακριβως :thumbup:

Senior Member
    ρε κοριτσια δεν μπορω! ακομα θα κοιμαται λογω πονοκεφαλου κι εγω εχω γινει χαλια! νιωθω μη ερωτευσιμη, κατηγορω παλι τον εαυτο μου που φερομαι ετσι μου ερχεται να ανοιξω το ψυγειο να το κατεβασω ολο!ή ακομα να παω σε ενα ζαχαροπλαστειο να κατεβασω τα ραφια! προσπαθω τοση ωρα να το νικησω αλλα εγινα χαλια! συνεχεια λεω αν μ'αγαπουσε θα επαιρνε ολη την ωρα! αν μ'αγαπουσε θα ηταν οπως παλια....αν αν αν....μου ερχεται να κλαψω!νιωθω σαν να τελειωσε ο ερωτας το ενδιαφερον! δε μπορω να ζησω ετσι.....

Senior Member
    georgina δες τι θα κανεις με το θεμα απογοητευση=ψυγειο κ ασε τους ερωτες.
    οταν μετα στη ζωη σου που θα δουλευεις, θα βαστας σπιτι-οικογενεια
    θα απογοητευεσαι τι θα κανεις?
    θα αδειαζεις τα ψυγεια?
    παλεψε το τωρα που εισαι στην αρχη κ σταματα να διακιολογεις τον εαυτο σου διαρκως, σε βρισκω υπερβολικη.
    ο ανθρωπος δεν κανει κατι μεμπτο κ εσυ γκρινιαζεις,
    κι αν ακομα γκρινιαζεις βασιμα καλα κανεις, αλλα κ παλι το ψυγειο δεν ειναι λυση.
    Νομιζω μου εχεις πει οτι "ξυπνας" οταν στα λενε "αποτομα"
    γιαυτο κ δε σου χρυσωσα το χαπι.
    ελπιζω να μη σε εκανα χειροτερα...

Senior Member
    ΥΓ η ζωη ειναι γεματη δυσκολιες, οταν θα πατησεις τα 30 θα το διαπιστωσεις, οτι δε τελειωνουν ποτε,
    οτι στα 20 ειναι μον η αρχη,
    κ για καποιους νωριτερα.
    στρωσε απο τωρα γερα θεμελια να εχεις καλη σχεση με τον εαυτο σου γιατι ουσιαστικα μονοι μας ειμαστε.
    απλα πορευομαστε παρεα με αλλους ανθρωπους σαυτη τη ζωη.

Senior Member
    δεν το εκανα! δεν εφαγα τιποτα!πινω τσαι και μαλιστα χωρις ζαχαρη γαλα τιποτα! οντως δεν κανει τιποτα μεμπτο!εχει πονοκεφαλο και κοιμαται! ολοι μ ου λενε οτι ειμαι τυχερη που τον εχω...το ξερω οτι παραπονιεμαι αδικα! αυτο το προβλημα μου θελω να λυσω!αυτη την χαμηλη αυτοπεποιθηση! να αποκτησω λιγη ξερεις "δεν πειραζει"σταση.....

δεν παρεξηγηθηκα που με ειπες υπερβολικη! ειμαι των ακρων σαν ανθρωπος και αυτο προσπαθω να λυσω! σε ευχαριστω που νοιαστηκες...οσοι μας χρυσωνουν το χαπι δεν θελουν το καλο μας απαραιτητα.... ηρεμησα λιγο τωρα.... ηταν αλλη μια κριση χαμηλης αυτοεικονας....

δεν μου φταιει αυτος ρε συ....παλι καλα που δεν τον πηρα παλι...

Senior Member
    κοριτσιααααααααααααααα! με πηρε κια ημουν οπως μου ειπατε καλη και γλυκια και ολα μνια χαρα!!!!! κι ετσι και δεν εφαγα και δεν μαλωσα!!!!! δυο συν! σας ευχαριστω! θα προσπαθησω περισσοτερο.....

Senior Member
    κοριτσιααααααααααααααα! με πηρε κια ημουν οπως μου ειπατε καλη και γλυκια και ολα μνια χαρα!!!!! κι ετσι και δεν εφαγα και δεν μαλωσα!!!!! δυο συν! σας ευχαριστω! θα προσπαθησω περισσοτερο.....
    Ειδες κουκλίτσα μου που στο είπα? μην ανχώνεσε,βρες τα με με τον εαυτό σου και την σχέση σου με το ψυγείο, και άσε την σχέση σου με το παιδί να προχωρίσει χαλαρά και θα δεις πως όλα θα παν καλά. άκου μας και εμάς, έχουμε περάσει πολλά και ξέρουμε κάτι παραπάνω

Senior Member
    ρε κοριτσια ειλικρινα ευχαριστω...

Senior Member
    θα σας πω τι εγινε ετσι γιατι δεν θελω να "ακουτε" μονο την κλαψα αλλα και τα καλα.μετα απο αυτο το τηλεφωνημα που δεν εκανα ουτε ενα παραπονο αλλα ημουν καλη και γλυκια το εκλεισα καπως οτι εχω δουλεια κλπ. και με ξαναπηρε σε συντομο διαστημα ετσι "να με ακουσει".... προσπαθω να τα βρω με τον εαυτο μου! θελω μεσα μου ναμαι καλα! σας ευχαριστω που με κρατησατε να μην βγαλω παλι αλλο προσωπο.... καληνυχτα κοριτσακια μου

Senior Member
    Είδες Γεωργία μου ότι άμμα το κάνεις αυτό που σου είπα θα είναι όπως τα θες? Το μόνο που θα κερδιζες αν γκρίνιαζες είναι να κοιμώσασταν μουτρωμένοι και στεναχορεμένοι, ενώ τώρα, δες τι ωραία που νιώθεις!!!

Senior Member
    οντως νιωθω μια ωραια γαληνη...νιωθω να με αγαπα παλι... θα πεσω για υπνο και αυριο ειναι μια νεα μερα με μεγαλυτερη προσπαθεια...καληνυχτα πωλινακι μου κι ευχαριστω...καληνυχτα σε ολες

Senior Member
    οντως νιωθω μια ωραια γαληνη...νιωθω να με αγαπα παλι... θα πεσω για υπνο και αυριο ειναι μια νεα μερα με μεγαλυτερη προσπαθεια...καληνυχτα πωλινακι μου κι ευχαριστω...καληνυχτα σε ολες
    Καλημέρα Γεωργία μου, πώς είσαι σήμερα? ελπίζω σήμερα να ακολουθήσεις πλήρως τις χθεσινές μου συμβουλές και θα δεις ότι θα είσαι ακόμα πιο καλά σήμερα.

Senior Member
    Καλημέρα Γεωργία μου, πώς είσαι σήμερα? ελπίζω σήμερα να ακολουθήσεις πλήρως τις χθεσινές μου συμβουλές και θα δεις ότι θα είσαι ακόμα πιο καλά σήμερα. [/quote]

μια χαρα ειμαι και σημερα...προσπαθω να μην ξεφυγω λογω"εορτης"...οσο για χθες μου εστειλε μηνυμα οτι θα παει σινεμα ενω οι φιλοι του στα μπουζουκια και μου ειπε οτι ειμαι ο αγγελος του.εγω ειπα καλα να περασεις ξερω ποσο σου αρεσει το σινεμα. μετα επεσα για υπνο και το πρωι βρηκα μηνυμα που μου ειχε στειλει οταν γυρισε.... σημερα παλι μιλησαμε το πρωι και εγω ημουν μια χαρα....νιωθω καλα κοριτσια...κυριως γιατι εγω εχω προβλημα και εγω θα το αντιμετωπισω....δεν μου φταιει...εχετε ολες δικιο.μειωνοντας με ξενερωνει λιγο! γιαυτο και οταν γυρισει την δευτερα(τριτη θα τον δω γιατι εχω να παραδωσω μια εργασια μεχρι τοτε) θα ειμαι μια νεα geri(ετσι με φωναζουν στο πανεπιστημιο). επισης ζυγιστηκα και εχω χασει μισο κιλο αλλα δεν επαναπαυομαι θα περιμενω κι αλλο να το σιγουρεψω.....εσεις? τι νεα? σας ευχαριστω ξανα και ξανα και συγγνωμη αν σας κουρασα με τις ανασφαλειες μου!

Senior Member
    καλημερααααααα στην ομαδαρα μας...πως πατε κοριτσια?

εγω μαγειρευω μακαρονια με κιμα λαιτ:yes:

georgina μου κοιταξε τα μηνυματα σου στο γιου τουγιου

Page 33 of 60 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast