80+ - Page 40
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 40 of 60 FirstFirst ... 30383940414250 ... LastLast
Results 586 to 600 of 890

Thread: 80+

Senior Member
    λεσσινγκ δεν ειμαι υποοχρεωμενη να διαβαζω για βουλιμικα, υπαρχει κ το τοπικ της βουλιμιας.
    εδω ειναι 80+
    αν ηθελα να διαβαζω για εμετους θα πηγαινα σε αλλο τοπικ, που δεν παω.

Senior Member
    Βλεπεις το δεντρο και χανεις το δασος

Senior Member
    καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλο μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα μερα ζυγισματος και εχω χασει 1,4!!!! αλλα στο ticket μπαινει μονο ενα κιλο μειον! εχω ξεκινησει εδω και μια βδομαδα και δεν πιστευα οτι το εννοω και θα τα καταφερω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σας αγαπω ολες απο τη χαρα μου! αντε να αλλαξω δεκαδα! αντε! καλο μηνα και παλι! click ειπες 1/11 θα βαλεις χριστουγεννιατικο ticket....

Senior Member
    Μπράβο Γεωργία μου!!!! Είδες που άμμα θες τα καταφέρνεις μια χαρά? Με την σχεση σου όλα καλά? Σου έυχομαι σύντομα να φτάσεις και εσύ τον στόχο σου!!!!

Senior Member
    Mε τη σχεση μου προσπαθω τα τηρω αυτα που λεμε....αν και το σαββατο εκλαψα παααααααααρα πολυ γιατι ειχα πιεστει με τη σχολη και δεν μου εβγαιναν οι προθεσμιες και με ακουσε χαλια και στενοχωρηθηκε! λειπει αν σου εχω πει γυρναει σημερα το βραδυ αλλα δεν θα τον δω γιατι παραδιδω εργασια αυριο δυσκολη και θελω να τελειωνω. που λες με ακουσε τελειως κλαμμενη και εκατσε και με ησυχασε τηλεφωνικως! κατα τα αλλα πωλινακι να σε ειχα να με εβλεπες! κυρια! οχι πολλα τηλεφωνα (παιρνει αυτος και μετα), οχι πολλα γλυκολογα-και αρχιζει και λεει αυτος κλπ κλπ! εχασα και 1,4 κιλακια και μου ανεβηκε το ηθικο! μακαρι να μην τα παρατησω! για μενα ρε γαμωτο! να με δω ετσι οπως με εχω ονειρευτει! δεν αξιζει;;;

Senior Member
    Και βέβαια σου αξίζει κούκλα μου!!!! όσο για την σχέση σου, είδες που σταλεγα? απλά δεν θέλει πίεση και όλα είναι ακριβός όπως τα θές!!! Αντε χέρομαι για σένα που τα πάς τόσο καλά!!!! και 1,4 κιλάκια σε 1 βδομάδα είναι κάτι παραπάνω άπό τέλεια!!! Συνέχισε την προσπάθεια σου και όλα θα πας όπως τα ονειρεύεσε!

Senior Member
    να σε ρωτησω κατι? μηπως παρατραβαω το σκοινι?πχ εδω και τρεις μερες αμα δεν παρει δεν παιρνω και οταν παρει ειμαι γλυκια....σημερα πχ δεν με εχει παρει ακομα....μηπως να παρω εγω?

Senior Member
    σ'ευχαριστω παντως που με στηριζεις, χαιρεσαι και πιστευεις στην προσπαθεια μου....ειναι σημαντικο...

Senior Member
    Originally posted by georgina
    να σε ρωτησω κατι? μηπως παρατραβαω το σκοινι?πχ εδω και τρεις μερες αμα δεν παρει δεν παιρνω και οταν παρει ειμαι γλυκια....σημερα πχ δεν με εχει παρει ακομα....μηπως να παρω εγω?
    Καλά θα ήταν έστω μια φορά να πάρεις εσύ, αλλά μην γυρίσεις πίσω στα παλιά!!! Μια φορά είπαμε! δλδ μην πει κιόλάς ότι είσαι αδιάφορη και μετά εχουμε άλλο πρόβλημα. πάρε τον απλά για καλημέρα, και πεστου πως έχεις πολύ διάβασμα και πως απλά ήθελες να ακούσεις λίγο την φωνή του και πως σου έλειψε πολύ. και να κλείσετε. κε μετά άσε τον εκείνον να ξαναπαρει

Senior Member
    οκ αυτο θα κανω.... κρυο πολυ ε! εχω διαβασμα φουλ! αδιαθετησα και δευτερη φορα ενω ειχα τελειωσει κυριακη αδιαθετησα παρασκευη...αλλα αυτα τα εχω γραψει στο φορουμ πολυκυστικων ωοθηκων...τεσπα ...πακετο

Senior Member
    παρε! αλλα μιλα του κανονικα οπως θα μιλαγες αν σε ειχε παρει αυτος.
    μην του πεις "γιατι δε με πηρες τηλεφωνο???????"

Senior Member
    Originally posted by click
    παρε! αλλα μιλα του κανονικα οπως θα μιλαγες αν σε ειχε παρει αυτος.
    μην του πεις "γιατι δε με πηρες τηλεφωνο???????"
    ναι ναι, τα εχω κοψει αυτα τωρα...δεν τα λεω...εντωμεταξυ οσο το συζητουσα μαζι σας με πηρε αυτος...χαχα...φιλακια

Senior Member
    καλημερα κοριτσια!!!! εχω να μπω καιρο γιατι τρεχω....εχω δυσαρεστα νεα! αφησα τη μαχη αυτη τη βδομαδα και ξαναπηρα το 1 κιλο! ειχα χασει 1,4 και πηρα 1! ειμαι στενοχωρημενη! εφαγα βραδυ αρκετες φορες γιατι ετρεχα! και γλυκα! εφαγα πολλα γλυκα! κραξτε με! και μια κυρια με ειπε εμμεσως χοντρη!αυτα....

Senior Member
    μια απο τα ιδια! δε πειραζει τζορτζινα επανερχομαστε!
    ξανα στη μαχη αερααααααααααα

Senior Member
    καλημερα κοριτσια!!!! εχω να μπω καιρο γιατι τρεχω....εχω δυσαρεστα νεα! αφησα τη μαχη αυτη τη βδομαδα και ξαναπηρα το 1 κιλο! ειχα χασει 1,4 και πηρα 1! ειμαι στενοχωρημενη! εφαγα βραδυ αρκετες φορες γιατι ετρεχα! και γλυκα! εφαγα πολλα γλυκα! κραξτε με! και μια κυρια με ειπε εμμεσως χοντρη!αυτα....
    ʼλλος θέλει το κράξιμο, όχι εσύ...αυτή η "κυρία"...

Page 40 of 60 FirstFirst ... 30383940414250 ... LastLast