80+ - Page 42
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 42 of 60 FirstFirst ... 32404142434452 ... LastLast
Results 616 to 630 of 890

Thread: 80+

Senior Member
    Originally posted by doreta
    καθε φορα που βλεπω το θεμα 80+ σκέφτομαι: αχ ποτε θα ερθει η μερα που θα ειμαι κι εγω 80+..

πωλινακι μακαρι να γινει αυτο!
    εχεις ρωτησει αν εχει ξαναγινει αυτο? δηλ αν καταλαβα καλα να καλυψουν ολα τα εξοδα σε ιδιωτικη κλινικη?
    Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά σωστά? Βασικά το κάνουν σε περιπτώσεις που είναι κάπια υπηρεσία που δεν παρέχετε από το νοσοκομείο ενώ θα έπρεπε. εκεί καλύπτουν μέρος ή και όλο το κονδύλι, ανάλογα πάντα με τα εισοδήματα του αιτητή.

Senior Member
    Εβαλα και το τικεράκι μου και πάλι, να το βλέπω και να προσπαθώ πιο πολύ!

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    α καλα μπιζελι μου μη μου πεις οτι πηρες κι εσυ τονκατηφορο...
    δηλαδη ελεος πεσαμε κυριολεκτικα ολες μαζι με το φορουμ?
    Δεν ξέρω αν πήρα το κατήφορο καλή μου badgirl, στα κιλά μάλλον προς τον ανήφορο πάω..έχω χάσει όλη μου τη διάθεση για σωστή διατροφή και το μόνο που έχω στο μυαλό είναι πως και τι θα γουρουνιάσω.Θέλω τόσο να το αλλάξω αυτό, νιώθω λες και βρίσκομαι σε μια μάχη καθημερινά και όλο χάνω..που θα πάει, θα κερδίσω κι εγώ κάποια στιγμή.Έχω κάνει τόσο κόπο να φτάσω εδώ, δε θέλω να πάει χαμένος.

Senior Member
    ασε βρε μπιζελι ειλικρινα τοσα κ τοσα λεγαμε σημερα...οσα ειπες τα λενε ολα. μια απο τα ιδια.
    μια απο τα γιδια που λεει κ ενας ξαδελφος

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Εβαλα και το τικεράκι μου και πάλι, να το βλέπω και να προσπαθώ πιο πολύ!
    ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup::thu mbup: ειδες που εισουν απογοητευμενη προχθες?μια χαρα τα καταφερνεις και μονη σου αρκει να το πιστεψεις!!

Senior Member
    οντως θελει λιγη πιστη παραπανω σε μας ρε γαμωτο!
    α στο καλο μας.
    πωλινακι ο,τι ειναι αυτο που σου εκανε να το κανεις πιο συχνα γιατι σου εκανε κατακρατηση...δεν καταλαβα τι αλλα σιγουρα σε ανεβασε! κ σε κατεβασε σε κιλα!

Senior Member
    μα εμεις πρεπει να υποστηριζουμε τον εαυτο μας και να τον πιστευουμε γιατι αν περιμενουμε απο τους αλλους δεν φτανει αυτη η δυναμη για να κανουμε την αλλαγη,εγω αυτο εχω καταλαβει.καλη η συμπαρασταση αλλα αν εμεις δεν πιστεψουμε οτι θα τα καταφερουμε δεν γινεται τιποτα

Senior Member
    ναι οντως, κ στην φαση που πιστευουμε σεμας οσο αρνητικοι κι αν ειναι οι αλλοι παλι καρφι δε μας καιγεται...
    απλα ειναι φασεις ρε γμτ, σαν κυματα, κ λες "ποτε θα σκασει αραγε το επομενο!¨"

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Originally posted by doreta
    καθε φορα που βλεπω το θεμα 80+ σκέφτομαι: αχ ποτε θα ερθει η μερα που θα ειμαι κι εγω 80+..

πωλινακι μακαρι να γινει αυτο!
    εχεις ρωτησει αν εχει ξαναγινει αυτο? δηλ αν καταλαβα καλα να καλυψουν ολα τα εξοδα σε ιδιωτικη κλινικη?
    Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά σωστά? Βασικά το κάνουν σε περιπτώσεις που είναι κάπια υπηρεσία που δεν παρέχετε από το νοσοκομείο ενώ θα έπρεπε. εκεί καλύπτουν μέρος ή και όλο το κονδύλι, ανάλογα πάντα με τα εισοδήματα του αιτητή.
    μακαρι!! εξαλλου τωρα που ειναι οφφ αυτος ο γιατρος, ουσιαστικα δεν παρεχεται η υπηρεσια απο το νοσοκομειο! α, και πολυ ωραιο τικερακι :P

Senior Member
    Ντορετα μου και εσυ θα ερθεις εδω...και εγω στην θεση σου ημουν πριν ενα χρονο εβλεπα ογδοντα και ελεγα θελω και γω και τσου-κου τσου-κου να εδω ειμαι να παλευω να αλλαξω ομαδα και να δω το εφτα

ΥΠΟΜΟΝΗ-ΘΕΛΗΣΗ-ΕΠΙΜΟΝΗ

Senior Member
    πεταλουδιτσα θα το δεις, θα το δουμε ολες, α στο καλο, μουλαρωσα, δεν ξακαπνιζω, αρχιζω διαιτα.
    κ που καπνιζα τοσες μερες ετρωγα, κ τι καταλαβα? δεν κοβει την ορεξη, το μυαλο την κοβει.

Senior Member
    κοριτσια χθες ειχα καπου σοβαρα να παω και δεν ειχα τιποτα να βαλω! εχω παρατησει και διαιτες και ολα!!!! πιεστηκα στη σχολη και εκλαιγα και ετρωγα!!!! εχω πιεστει πολυ! λεω θα αφησω την διαιατα για οταν νιωσω καλυτερα αλλα χθες με το που μπηκα στο σπιτι που ειχα να παω ξεκινησα πλακα για το πως παχυνα και εγω απαντησα επισης με πλακα ενω μεσα μου πιεζομουν! στενοχωρηθηκα! δε ξερω τι να κανω.....διαιτα θα μου πειτε! ξεκολλα θα μου πειτε! συνελθε θα μου πειτε! κι εγω αυτα λεω αλλα δεν τα κανω! νομιζω οτι η γυναικα που ηθελα να γινω δεν υπαρχει πια! συγγνωμη αν σας κουρασα! ηθελα καπου να τα πω.... ααααααααα και στο τικερ δεν ειμαι 84.6 αλλα μαλλον 86 ή και παραπανω δε ξερω ! δεν ζυγιζομαι! δεν αντεχω! οποιος θελει λεει την αποψη του

Senior Member
    Για αρχή, πάρε μια βαθειά ανάσα και δείξε ψυχραιμία. 86 κιλά. Και λοιπόν? Πάρε το χρόνο σου και θα δεις πως, όταν αισθανθείς έτοιμη, μόνη σου θα κάνεις πάλι την προσπάθειά σου. Όσο για τη ζυγαριά, θα σου έλεγα να ανέβεις. Μία μόνο φορά, για να δεις πού ακριβώς βρίσκεσαι. Όχι υστερίες και όχι ζύγισμα κάθε πέντε λεπτά. Κάνε την καταμέτρησή σου, κάνε την εσωτερική σου ανακατάταξη και μόλις νιώσεις δυνατή, ξεκίνα!

Senior Member
    Ανα σε ευχαριστω! ειμαι τοσο μα τοσο πιεσμενη! και δε το λεω για δικαιολογια! ολοι με κοιτανε καπως! σα να εχω παρατησει τον εαυτο μου και μου λενε ποτε θα αδυνατισω ποτε ποτε ποτε! δε μπορω αλλο! νιωθω χαλια με τον εαυτο μου! ειναι τριτη φορα που αδιαθετω σε ενα μηνα!!!!! τα εχω κανει θαλασσα ολα και ψαχνω να βρω λιγη στερια! αν τελειωνα αυτη τη σχολη....αχ αν!

Senior Member
    Δεν είσαι υποχρεωμένη να δώσεις λογαριασμό σε κανένα. Αν ανακοίνωσες ότι κάνεις δίαιτα, να πεις ότι τη σταμάτησες και ότι δεν σε ενδιαφέρει πια το ζήτημα, ότι έχεις άλλες προτεραιότητες. Αυτό θα κόψει το βήχα στους άσχετους. Οι δικοί σου άνθρωποι φυσικά θα ξέρουν ότι προσπαθείς, ώστε να σου συμπαρασταθούν.
    Επίσης, η σχολή είναι άσχετη με τα κιλά. ʼλλο τα καθημερινά μας θέματα και άλλο το βάρος μας. Γιατί επιμένουμε και τα συνδυάζουμε, δεν ξέρω ακόμη. Μόνο κακό κάνουμε στον εαυτό μας.

Page 42 of 60 FirstFirst ... 32404142434452 ... LastLast