80+ - Page 43
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 43 of 60 FirstFirst ... 33414243444553 ... LastLast
Results 631 to 645 of 890

Thread: 80+

Senior Member
    λοιπον τελος! ο,τι εκανα εκανα οσο με τιμωρησα με τιμωρησα τωρα θα ζησω για μενα! ξεκιναω διαιτα απο τωρα!!!!!!!! οχι αυριο! κι ας εφαγα ξηρους καρπους και σοκολατα μαυρη μιση! τωρα θα ζησω για μενα! παμε παλι κοντερ 0! για μενα για μενα για μενα!!!!!! ελπιζω να ερθω να σας πω καλα νεα!!! ετσι ρε παιδια!

Senior Member
    georgina γερα κοριτσι μου!
    αφου μετρησες τις δυναμεις σου κ ξερεις κ που βρισκεται,ολα θα ερθουν!
    πιστη στον εαυτο σου και κλεινε τ'αυτια σου σε οτι σε χαλαει..
    για σενα!!

Senior Member
    Originally posted by onelifeonechance
    georgina γερα κοριτσι μου!
    αφου μετρησες τις δυναμεις σου κ ξερεις κ που βρισκεται,ολα θα ερθουν!
    πιστη στον εαυτο σου και κλεινε τ'αυτια σου σε οτι σε χαλαει..
    για σενα!!
    θα το κανω ακριβως γιαυτο που λεει και το ψευδωνυμο σου! one life one chance! δλδ πσες ζωες νομιζα πριν οτι θα ζησω???ΜΙΑ ΜΙΑ ΜΙΑ! ετσι παιδια ελπιζω να τα καταφερω! για μενα κυριως! αλλα και για τον αγαπημενο μου συντροφο που με αγαπα οπως και να μαι!!! πρωτιστως για μενα ομως! γιατι ξερω ποια θελω να ειμαι!!μακαρι να μην τα παρατησω!

Senior Member
    onelifeonechance αυτο ειδα γραμμενο κ αρχισα την προσπαθεια μου κ εγω..
    δευτερη ζωη δεν εχει!!
    Ειναι δυσκολος αγωνας η απωλεια των κιλων, θα πεσεις και θα ξανασηκωθεις..δεν ειμαστε μηχανες!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Για αρχή, πάρε μια βαθειά ανάσα και δείξε ψυχραιμία. 86 κιλά. Και λοιπόν? Πάρε το χρόνο σου και θα δεις πως, όταν αισθανθείς έτοιμη, μόνη σου θα κάνεις πάλι την προσπάθειά σου. Όσο για τη ζυγαριά, θα σου έλεγα να ανέβεις. Μία μόνο φορά, για να δεις πού ακριβώς βρίσκεσαι. Όχι υστερίες και όχι ζύγισμα κάθε πέντε λεπτά. Κάνε την καταμέτρησή σου, κάνε την εσωτερική σου ανακατάταξη και μόλις νιώσεις δυνατή, ξεκίνα!
    συνηθως συμφωνω με την αβα,
    τωρα δε συμφωνω απλα, το βιωσα προχθες, το ενιωσα στο πετσι μου, κ ακριβως στα ιδια κιλα...86 κ μετα...87!!!
    ε λοιπον δεν αρχισα με τη μιαδιαιτα, δε θα πεθανω κιολα, τοσες μερες ετρωγα, σημερα ειχα κοσμο κ ξαναεφαγα.
    δεν με πειραζει καθολου που ειναι τσιτα τα ρουχα μου, μεχρι την τριτη που θα παω για ψωνια θα προσεξω πολυ κ θα εχω γινει οπως πριν ειμαι σιγουρη!
    κι αν δεν ειμαι θα παρω λιγο πιο φαρδυα ρουχα απο,τι υπολογιζα, μην τρελαινομαστε για λαλακιες...
    αυτη τη φορα ειμαι αποφασισμενη να μην αγχωνομαι κ γιαυτο.
    δυστηχως εχουμε κανει τα κιλα, το φουσκωμα, το φαγητο, το επικεντρο της ζωης μας, μα εχουμε τοσα να ζησουμε κοριτσια...

Senior Member
    ρε συ badgirl μου ομως μας ενοχλουν και οι αλλοι! ολο παχυνες και παχυνες μου εχουν σπασει τα νευρα! και δεν εχω και ρουχα!!!!!!!!!!! και λεφτα για ρουχα>! και ναι μου ειναι τσιτα! και ναι με προσεβαλλε η γιαγια του τις προαλλες πανε παρε αλλα! και εμμεσως πλην σαφως κι αλλοι ανθρωποι! κι εγω θα ηθελα να το παρω χαλαρα! δηλαδη τι? τωρα δεν αξιζω? δεν ειμαι ομορφη? μονο αμα ειμαι 90 -60-90?????? ειναι και οι αλλοι που μας πρηζουν!

Senior Member
    δε νομιζω οτι μεσα σε λιγες μερες πχυνες τοσο τραγικα που δεν εχεις ρουχα,
    απλα εισαι φουσκωμενη πρισμενη σκασμενη, κ οχι μονο απο το φαγητο,
    κ γιαυτο νιωθεις ετσι.
    εμενα δε σχολιαζει ποτε κανεις αλλα αρκει που βλεπω τα βλεμματα ολων στην κοιλια μου.
    δε πειραζει απο αυριο θα νομιζουν οτι γεννησα!
    ρε συ ξεκολλα κ ασε τους αλλους, πραγματικα ο,τι ειναι να κανεις να το κανεις για σενα, την παρτυ σου κ μονο.
    ειναι το πιο ισχυρο κινητρο.
    κ το μονο διαχρονικο...
    οι αλλοι ερχονται κ φε υγουν, κ ειδικα οι κακοι, κακοπροαιρετοι καλο ειναι να φευγουν!
    κι αν δε γινεται απτη ζωη μας τουλαχιστο απο το μυαλο μας!

Senior Member
    koritsia δεν καταλαβαινω τι συμβαινει!!!!!! ανεβηκα στη ζυγαρια και με δειχνει 84!!πηγα στο γιατρο (επειδη μου ειχε ερθει τριτη περιοδος σε ενα μηνα) και μου ειπε να χαλαρωσω γιατι εχω τρελανει τον οργανισμο μου απο το αγχος! διαβαζω τωρα σχετικα βιβλια βοηθειας και κατανοησης του εαυτου.... χαρηκα για το 84 ωστοσο δε μπορω αν το εξηγησω! μηπως επειδη λειπω ολη μερα απο το σπιτι μου εκανε καλο;;;; δε ξερω....

Senior Member
    παλι 85,5 μη χαιρομαι! ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΟΛΕΣ! παει το φορουμακι μας?

Senior Member
    γειαααααααααααααααααααα αρχιζω!!! αερα! 88.5 στη ζυγαρια της αθηνας, 87.8 στου νησιου κ εναρξη σημερα!
    παω για 7, τι λετε παμε>/??????

Senior Member
    γεια σας κοριτσια καλημερα! πως τα πατε;; εγω λειπω ολη μερα απο το σπιτι δεν προλαβαινω ουτε καν να ανεβω στη ζυγαρια.... τις καλημερες μου σε ολες σας!

Senior Member
    αρχισε να ανεβαινεις ομως γιατι μπορει δυστηχως να παθεις ενα σοκ μετα...
    εγω ανεβηκα κ αλλαξα δεκαδα. 90 παρακαλω. βεβαια σε αλλη ζυγαρια αλλα τι σημασια εχει?
    την προηγουμενη φορα η ιδια με εδειχνε 5-6 κιλα κατω.
    ευτυχως δεν εχω το παλιο τευτερι μου μαζι να δω ποσο κ ποτε με εδειχνε γιατι θα με πιασει μελαγχολια...
    οταν καθομαι μοιαζω με εγγυο που δεν εχει ομως κατι στην κοιλια εκτος απο παχος!
    απογοητευτηκα. ναι εχω φαει απιστευτα πολυ αλλα κ στεναχωρημενη κ παχυα κ να καπνιζω δε λεει γμτ

Senior Member
    badgirl μου με ολο το θαρρος εδω και λιγο καιρο το σκεφτομαι αυτο! εκτος του οτι προσπαθεις να κανεις διαιτα ανεβαινουν συνεχως τα κιλα σου! συμβαινει κατι? εισαι καλα ψυχολογικα? μηπως πιεζεις τον εαυτο σου τοσο πολυ για το στοχο και δεν καταφερνεις τιποτα? οτι και να ναι μη στενοχωριεσαι.... αλλη μια προσπαθεια κανε και θα σε στηριξουμε! μην τρως μπαινε εδω να μιλαμε! <κοιτα ποια δινει μαθηματα αλλα anyway>

Senior Member
    αντε επεσε σημερα, μου εκανε καλο που αρχισα να καταγραφω, εφαγα μαζεμενα εχθες
    εσυ πως πας απο θεμα φαγητο? ο φιλος καλα?
    μην αφηνεις το ζυγισμα για πολυ...επαθα κ εμαθα!

Γεια σας κορίτσια. Είμαι καινούργια στο φορουμ και εντυπώσιαζομαι απο τη στήριξη που δίνετε η μια στην άλλη. Μπράβο σας! Είπα και εγω να ξεκινήσω κάτι για ακόμη μια φορά ελπίζοντας να το κρατήσω! Είμαι 1,60 και 85 κιλά και πρέπει να χάσω αρκετά όπως καταλαβαίνετε. Θέλω η αυριανή να είναι μια άλλη μερα οχι μονο για το φαγητο αλλά και για το τσιγάρο! Να το περιορίσω στα 5 την ημέρα.. Πρέπει να βρουμε τη δύναμη βρε κορίτσια να σταματήσουμε να αυτοβασανιζόμαστε. Δεν ξέρω για εσας αλλά εγω έτσι το βλέπω... Ο μαζοχισμός ο ίδιος ειμαι

Page 43 of 60 FirstFirst ... 33414243444553 ... LastLast