80+ - Page 44
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 44 of 60 FirstFirst ... 34424344454654 ... LastLast
Results 646 to 660 of 890

Thread: 80+

Senior Member
    gilda ειμαστε στα ιδια κιλα!!!! ελα να βοηθησουμε η μια την αλλη γιατι δε με βλεπω καλα! τα εχω κανει χαλια!!!!!!!!!

Senior Member
    κοριτσια ασχετο αλλα δεν ειναι πολυ ακριβα τα απορρυπαντικα;;;;;;;πηγα σημερα να παρω ενα να πλενω στο χερι αλλα..... τι να πω!!! που παμε πια!

Georgina ναι! Ανεβηκα σήμερα και ειμαι 87.. Λογικο με τοσο φαι! Απο σήμερα πρέπει να μπει ενα τέλος δεν γίνεται διαφορετικά. Δεν γίνεται τα σουβλάκια και τα γλυκά να καθορίζουν τη ζωή μου. Θέλει υπομονη και τρομερη θέληση αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε georgina!! Τι λες?

Senior Member
    εμενα οχι τοσο τα σουβλακια οσο τα γλυκα<!μου εχουν δημιουργησει μεγαλο προβλημα!!!! δε μπορω να καταλαβω γιατι δε μπορω να τα κοψω!!!! τον καφε που ημουν εξαρτημενη τον εχω κοψει 3 βδομαδες!!!! ενα ρε gilda να κερδισουμε!!! ελα... να κερδισουμε τη ζωη μας πισω!!! νεο μελος εισαι;

Ναι χθες το βράδυ γράφτηκα! Αχ αυτά τα γλυκά.. Πιο εθισμένη είμαι στη ζάχαρη απ' οτι στο τσιγάρο. Όλα ειναι μια ιδέα που πρέπει να διώξουμε. Ακριβως απο διπλα εχουμε ενα ζαχαροπλαστειο. Μου μπήκε η διαολεμενη σκέψη για να ειμαι ειλικρινης αλλα ειπα οτι απο σημερα θα ξεκινησω διατροφη και τρωω ενα μηλο ως δεκατιανο!

Senior Member
    ισως αυτα ειναι τα λαθη μας! ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ?

Senior Member
    να σε ρωτησω κατι?
    πιστευεις οτι η κακη ψυχολογια εχει αντικτυπο στη διατροφη? ή οτι ειναι απλα μια διακιολογια? εγω τωρα πια ειμαι καπου στη μεση! παλια τα εριχνα ολα στην κακη διαθεση, ελλειψη χρονου κλπ

Φυσικά και έχει. Τις περισσότερες φορες όταν δεν νιωθουμε καλα ψυχολογικα το ρίχνουμε στο φαγήτο και κυριως στα γλυκα γιατι μας προσφέρουν μια ικανοποιηση. Είναι ενας φαυλος κύκλος κακη διαθεση>φαγητο>προσωρινη ικανοποιηση> περισσοτερη κακη διάθεση. Ίσως καμια φορα να πρεπει να κοιτάξουμε πιο βαθια και να μην ειναι το φαγητο που μας χαλάει τη διαθεση..

Senior Member
    ωραια εχεις καμια ιδεα πως θα ξεκινησουμε;;;; τι θα κανουμε;;; αν σε ενδιαφερει κοιτα αυτο το site...τωρα μολις επεσα επανω του
    http://www.neaarxi.com/

Αφου αποδεχτούμε την κατάσταση πρέπει να δούμε τι ειναι αυτο που πραγματικα θέλουμε. Φτου τελειωσε η μπαταρια θα ξαναμπω το μεσημερακι georgina να σου πω!

Senior Member
    οκ κι εγω κανω γενικη καθαριοτητας στο μπανιο..... τα λεμε μετα

Georgina σκέφτεσαι συχνά να αλλάξεις? Εγω σε καθημερινή βάση.. Πριν απο λίγο έσπασα όλα τα τσιγάρα μου και είπα ΤΕΛΟΣ και για τα δύο. Τώρα θα δείξει

Senior Member
    ολη την ωρα! διαβαζω παρα πολυ ψυχολογια! ομως το τελευταιο διμηνο δεν ειμαι καλα! ειλικρινα! δε με αναγνωριζω! ειμαι συνεχεια σε εγρηγορση, εχω πιεστικο προγραμμα, τρεχω ολη την ωρα, κλαιω πολυ παρα πολυ και ευχομαι να αλλαξω! δε ξερω...εχω μια μελαγχολικη διαθεση! πιεζομαι!!! παρα πολυ! προσπαθω να γινω καλυτερη αλλα νιωθω ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ! δε ξερω τι να κανω πια! με εχει τρελανει η σχολη! καθε αποτυχια της ειναι για μενα μαχαιρια! δε θα επρεπε να το παιρνω τοσο βαρεια αλλα να που συμβαινει! ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ! ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ το σκεφτομαι! φοβαμαι μηπως ολα αυτα ειναι απο την ψυχη μου! δηλαδη αυτη νοσει κι οχι η νοοτροπια μου!

Μην αγχώνεσαι με τη σχολή δεν υπάρχει πραγματικά κανένας λόγος. Εγω την είχα παρατήσει και τώρα που βρέθηκα στο πέμπτο έτος είπα οτι είναι κάτι που πρέπει να γίνει. Προσπάθησε να ηρεμήσεις ειλικρινά!!!

Senior Member
    Μετά από πολλές μέρες απουσίας απτο φορουμ..πέρασα να πω ένα γεια(..ελπίζω να είστε όλες καλά και να έχετε μόνο ευχάριστα νέα.Για όσους/όσες δεν έχουν ξαναδεί ένα μπιζέλι να κυκλοφορεί εδώ μέσα, ένα μεγάλο καλωσόρισμα!Εύχομαι να βρείτε εδώ μέσα όσα βρήκα κι εγώ, να δώσετε και να σας δώσουν.Γιατί πραγματικά έχω βοηθηθεί πολύ από το φόρουμ κι απτους ανθρώπους του (όπως απτο γνωστό και αγαπημένο μου koralaki/badgirl αλλά και πολλές άλλες) κι ακόμη κι αν χάθηκα για λίγο δεν ξεχνώ ποτέ την αξία του.Ελπίζω το πρώτο μου μήνυμα μετά από καιρό να μου φέρει γούρι και να καταφέρω να χάσω και τα υπόλοιπα παλιοκιλά μου...

Page 44 of 60 FirstFirst ... 34424344454654 ... LastLast