80+ - Page 45
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 45 of 60 FirstFirst ... 35434445464755 ... LastLast
Results 661 to 675 of 890

Thread: 80+

Senior Member
    Καλώς ήρθες και πάλι,χοντρό μπιζέλι,
    που χορεύεις τσιφτετέλι,χορεύεις τσιφτετέλι
    στο χορό των μπιζελιών!Αλήθεια τι κάνουν τα κολοκυθάκια;

Χαίρομαι που νιώθεις πως βοηθήθηκες από το φόρουμ!
    Ελπίζω όχι μόνο αναφορικά με το βάρος σου,
    αλλά και με τη σχέση σου με το φαγητό!
    Φοβάμαι πως η φίλη σου μας αποχαιρέτισε...
    Ελπίζω να έχετε δικτυωθεί,ώστε να μη χάσετε επαφή.
    Καλή δύναμη και για τη συνέχεια!Φιλάκιααααααα

Senior Member
    Να μπω και γω στην παρέα σας κοριτσάκια που είμαι μια ογδοντάρα? (όχι στην ηλικία καλέ!).
    Δεν θυμάμαι πόσο καιρό λέω να διώξω το 8 από την ζυγαριά μου... και όλο στα ίδια μένω. 'Αρα δεν με έχω πιστέψει αρκετά αλλιώς δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να συμβαίνει.

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Καλώς ήρθες και πάλι,χοντρό μπιζέλι,
    που χορεύεις τσιφτετέλι,χορεύεις τσιφτετέλι
    στο χορό των μπιζελιών!Αλήθεια τι κάνουν τα κολοκυθάκια;

Χαίρομαι που νιώθεις πως βοηθήθηκες από το φόρουμ!
    Ελπίζω όχι μόνο αναφορικά με το βάρος σου,
    αλλά και με τη σχέση σου με το φαγητό!
    Φοβάμαι πως η φίλη σου μας αποχαιρέτισε...
    Ελπίζω να έχετε δικτυωθεί,ώστε να μη χάσετε επαφή.
    Καλή δύναμη και για τη συνέχεια!Φιλάκιααααααα
    Σ'ευχαριστώ γλυκιά μου Nadine!Ακόμη κι αν δεν έχουμε μιλήσει πολύ μαζί, κάθε φορά που διαβάζω post σου με κάνεις και χαμογελάω!Η σχέση μου με το φαγητό δυστυχώς ακόμη δοκιμάζεται αλλά πραγματικά θέλω να πιστεύω πως έχω αλλάξει.Ακόμη κι αν κάποιες φορές κατρακυλώ και τρώω τα μούτρα μου, ξανασηκώνομαι κι αρχίζω και πάλι απτην αρχή.Πρέπει να σταματήσω να στρέφομαι στο φαγητό σε κάθε δύσκολη στιγμή.Νομίζω πως τώρα βρίσκομαι σε καλό δρόμο, τρώω ισορροπημένα, ξεκίνησα γυμναστήριο, χορό που τόσο αγαπάω..δε θέλω να το παραδεχτώ μην το χαλάσω και πάλι.. αλλά ακόμη κι αν το κάνω θα βρω και πάλι το χαμένο μου αυτοσεβασμό και θα συνεχίσω όπως πριν.Το οφείλω στον εαυτό μου.Τα γράφω για να τα βλέπω κι εγώ!Όσο για το καλό μου κοραλάκι, εύχομαι να είναι καλά είτε μακριά είτε κοντά στο φόρουμ..

Υ.Γ.Τα κολοκυθάκια Nadine μου χτυπάνε παλαμάκια πάνω στη πρασινάδα και πάνω στο γκαζόν..η συνέχεια εδώ http://www.youtube.com/watch?v=EZHhGwqbmTM

Αυτά από ένα χοντρό μπιζέλι που φιλοδοξούσε να γίνει μπιζελάκι..

Senior Member
    Originally posted by lidal
    Να μπω και γω στην παρέα σας κοριτσάκια που είμαι μια ογδοντάρα? (όχι στην ηλικία καλέ!).
    Δεν θυμάμαι πόσο καιρό λέω να διώξω το 8 από την ζυγαριά μου... και όλο στα ίδια μένω. 'Αρα δεν με έχω πιστέψει αρκετά αλλιώς δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να συμβαίνει.
    Lidal ένα μεγάλο καλωσήρθες στην ομάδα των 80, ελπίζω να βοηθηθείς όσο βοηθήθηκα κι εγώ.Να πιστέψεις στον εαυτό σου και να το πάρεις απόφαση, όλα στο χέρι μας είναι!:yes:

Senior Member
    Lidal ένα μεγάλο καλωσήρθες στην ομάδα των 80, ελπίζω να βοηθηθείς όσο βοηθήθηκα κι εγώ.Να πιστέψεις στον εαυτό σου και να το πάρεις απόφαση, όλα στο χέρι μας είναι!:yes:
    Μπιζελάκι μου ευχαριστώ για το καλωσόρισμα...
    Πάντως εσύ βλέπω πως πηγαίνεις πολύ καλά και μπράβο σου ειλικρινά!

Senior Member
    πάει αυτή η ομαδούλα...πόσο καιρό έχω να μπώ θεέ μου....ελπίζω να τα πηγαίνετε υπέροχα όλες οι 80+ (τότε)!!!

Senior Member
    αχ τι ωραιο τικερ που ειχα στο καλοκαιρινο νικ...ελπιζω κ φετος μολις μπει το καλοκαιρι να εχω το ιδιο νικ με το ιδιο τικερ...
    τι κανετε κοριτσια? asi ποσο θελω να γινω ξανα 80+ καιι οχι 100 παρα!

Μπιζελι που εισαι? εγινες επιτελους μπιζελι ή επιμενεις να λες χοντρομπιζελι? ευχομαι νασαι 70 πια!

Senior Member
    badgirl:roll::roll::roll:!!!τι κάνεις πώς είσαι????εγώ οδεύω ηρωικά προς τα 90+...απλά δεν έχω αλλάξει τικεράκι γτ δεν έχω ζυγιστεί μετα τις 4 ΥΠΕΡΦΑΓΙΚΕΣ μέρες...οπότε σε νιώθω απόλυτα μην άνχεσαι....Πάμε όμως ακόμα πιο δυναμικά κυρία μου και θα τα καταφέρουμε!!!θα ανανεώσουμε αυτήν την ομάδα και στο άμεσο μέλλον θα αναστατώσουμε και το 70+:saint2::saint2::saint2:....
    όντως και το μπιζελάκι αγνοείται....

Senior Member
    χωραω κι εγω εδω μεσα? την προηγουμενη παρασκευη ημουν 89,5 κι ευελπιστω να εχει αλλαξει προς τα κατω... μεθαυριο θα ξερω...

Senior Member
    ολες οι καλες χωραμε! καλα ειμαι ασι μου, αντε να παμε και με τη βουλα 80+ χεχε δεν μπορω να δεχτω με τιποτε οτι ειμαι 100 παρα. το θεωρω προσωρινο κ ελπιζω ετσι να ειναι!
    ελα να μαζευομαστε ολες μαζι, να παιρνουμε δυναμη!

Senior Member
    yey!!!προφανώς και χωράς!!!:tumble::tumble::tumble:
    άντε όλες πάνω από το 8 πρέπει να μπούν εδώ!!!καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου!!!

Senior Member
    ε κι απο τα 9 ε χεχε :roll:
    αντε να ρθει και το πωλινακι, θα μας φαει λαχανο, τοχω ξαναπει, θα δει 8 σε χρονο dt!

Senior Member
    και τι ειναι το 9 δηλαδη? ενα βηματακι πριν απο το 8!!! αντε και στο 7 κοριτσια ευχομαι!!! ας ερθει οποτε θελει αρκει να δρομολογηθει!!!

Senior Member
    Προφανώς και από το 9 badgirl μου η ψυχή της ομάδας είσαι...χα χα σωστό σπιντ το πωλινακι..:lol:

Senior Member
    εδώ κι εγώ, εδώ κι εγώ!:roll:

Page 45 of 60 FirstFirst ... 35434445464755 ... LastLast