80+ - Page 49
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 49 of 60 FirstFirst ... 39474849505159 ... LastLast
Results 721 to 735 of 890

Thread: 80+

Senior Member
    ασι μου τα γλυκα δε χορταινουν δυστηχως...σιγουρα την πεινα του μυαλου, αλλα το στομαχι το καυμενο?!??!
    καλο ειναι να τα αποφευγουμε αν δ μπορουμε να τα διαχειριστουμε σωστα.
    Κ γω χθες βραδυ εφαγα ενα ξυλακι παγωτο κ λυσσαξα μετα.
    με τις 200 θερμιδες του μπορουσα να ειχα φαει κατι αλλο πιο θρεπτικο κ να στουμπωσει το στομαχι...

Senior Member
    κοριτσια ζυγισμα σε λιγο, ελπιζω να μη παθω εγγεφαλικα, θελω να πλησιασω τα 80 συντομα, αλλιως τι γραφω εδω lol

Senior Member
    Τον τελευταίο καιρό έχω πάθει μία παράκρουση με τα γλυκά! Τι να μου κάνει το ξυλάκι της bad, ολόκληρο το ψυγείο θέλω! Αλλά σταματάω σήμερα τις παρεκτροπές, ξεκινώ υγιεινή διατροφή και στουμπώνω στομάχι, μπας και σκάσω!

Senior Member
    ναι σημερα στουμπωμα ψυγειου με νεα λαχανικα.
    τι χορτα εφαγα τι κολοκυθακια, σημερα λαχανο, ειχε γινει πρασινο το ψυγειο.
    Μονο ετσι αδυνατιζω δυστηχως, δεν μπορω να φαω ενα μπιφτεκι κ μια φετα ψωμι κ ναναι γευμα!
    θελω φαι κ καλο!
    :dork:
    αλλιως ξεσπαω στα σοκολατογαριδακια, τα ταχινακια κ το μελι με κρουσαν...

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    κοριτσια ζυγισμα σε λιγο, ελπιζω να μη παθω εγγεφαλικα, θελω να πλησιασω τα 80 συντομα, αλλιως τι γραφω εδω lol
    θα τα πλησιάζεις είμαι σίγουρη αλλά όπως και να έχει εδώ θα γράφεις!!!!:tumble::tumble::tumble:
    εμένα έδειξε η ζυγαριά +500γραμμάρια...
    αλλά πάλι καλά γιατί και μετά τις υπερφαγίες της προηγούμενης εβδομάδας δεν είχα ζυγιστεί και γιατί και μετά το πρόγραμμα δεν το τήρησα και για τί τώρα τελειώνει η περίοδος μου οπότε ίσως είμαι λιγάκι φουσκωμένη ακόμα...
    άρα άμα τα βάλεις κάτω μπορεί και να έχασα κιόλας...:saint:

Senior Member
    στανταρ εχασες, κ αν δεν, δε θα σκασουμε κιολα, εγω ειμαι εδω ακομα εδω ψαχνω εναν ανθρωπο να βρωωωωωωω εγω ειμαι εδω ζηταω φωτιαααααααα να βαλω παλι στην καρδια...
    αχ ρεμος που μου ηρθε, κ δε μπορω νακουσω κ μουσικη με τις χαρτινες πορτες να ξυπνησω το μεγαλο μωρο...
    92.4 σημερα κ σας ερχομαι επισημα στα 80 κ με τη βουλα!
    οχι που θα ειμαι 90 πριτς!
    το πρωι ελλειπτικο κ βαρη !

Senior Member
    γιούχουυυ :tumble::tumble::tumble:πολύ χαίρομαι γαι εσένα άλλωστε πολλά δεν είναι να είσαι στα 90??το λέω αυτό γιατί αυτά τα πολλά κεράσια ξέρεις δεν μου αρέσουν τελικά:wink1:....:tumble::tumble::tumble:
    εγώ αποφάσισα να αφήσω λίγο την ζυγαριά στην άκρη και να προσπαθήσω να τηρήσω το πρόγραμμα μου..γιατί δεν μου κάνει καλό πιστεύω...
    φιλιά πολλά καλή ξεκούραση και δύναμη για αύριο:love::love::love:

Senior Member
    επισης καλο βραδυ να εχεις, ευχαριστω για την παρεα σε χμ 5-6 τοπικ? :roll::love:
    οριστε με γλιτωσες απο την παπαρα στη σαλατα :P

ναι πολλα ειναι τα ατιμα τα 90. ΠΟΛΛΑ, με κουρασαν πια α στο καλο!
    Μη νομιζεις κ γω μολις δω 8 δε θα ζυγιζομαι συχνα αφου κ τα κιλα δε θα πεφτουν εξισου συχνα...

Senior Member
    Originally posted by badgirl11

οριστε με γλιτωσες απο την παπαρα στη σαλατα :P
    δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα με αυτό που έγραψες!!!:spin::spin::spin::spin::spin:

Senior Member
    εμ ξερεις βεβαια οτι δε θα ηταν 1-2 μπουκιες οπως το μεσημερι αλλα ολο το ψωμι...απτις τυψεις!οποτε σευχαριστω επι 10!

Senior Member
    χαίρεται...δεν μπόρεσα ούτε σήμερα να σηκωθώ από το κρεβάτι...16:30 σηκώθηκα..ένιωθα τόσο αδύναμη είχα σκοτοδίνες σχεδόν όταν σηκωνόμουν....πάει ο μεταβολισμός μου και σήμερα...μαντάρα...:thumbdown::thumbd own::thumbdown:

Senior Member
    παλια (σαν φοιτητρια) ειχα ιδια ωραρια με εσενα, οταν θα αλλαξεις ωραρια θα νιωθεις καλυτερα ειμαι σιγουρη!
    κ γω σημερα σηκωθηκα αργα (καπου 1) και νιωθω σαν αρρωωστη...
    ουτε γυμναστικη δεν ηθελα να κανω που την περιμενα πως κ πως, ειδικα τα βαρη!

Senior Member
    ξέρεις συνήθως πέρα από διακοπές κλπ δεν κάνω τέτοια ωράρια..ίσα ίσα...αλλά μέσα στον μήνα με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου τον τελευταίο καιρό...μου πέφτουν παράλληλα και τρομερά τα μαλλιά..και έχω αρχίσει να ανησυχώ αύριο θα πάω στον δερματολόγο...αρχικά...

Senior Member
    ψαξε το, ισως θες κ τιποτε βιταμινες...

Senior Member
    πείνααααααα...νιώθω ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ....:thumbdown::sniff::no::barfy::sniffle::thumbdown:

Page 49 of 60 FirstFirst ... 39474849505159 ... LastLast