80+ - Page 52
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 52 of 60 FirstFirst ... 2425051525354 ... LastLast
Results 766 to 780 of 890

Thread: 80+

Senior Member
    το χειροτερο ειναι καθε φορα ο εαυτος μας, για κοιταξτε ομως γυρω σας, διαβαζα καπου οτι μονο το 15% των Ελληνων γυμναζεται συστηματικα.
    Αρκει ενα βημα παραπανω κ μια ασκηση παραπανω και δε θα ειμαστε μες το 15%...
    και να σας πω και κατι, σαν μυστικο, οταν εκανα το personal training ειχε απορησει ο ανθρωπος με την φυσικη μου κατασταση,
    ειχα παρει πολυ τα πανω μου, παροτι τετραπαχη με βλεπω( κ αρχισα και το τσιγαρο κ ημουν να σκασω )
    μετα καταλαβα οτι απο ολους τους δηθεν φιτ τυπους εκει μεσα εγω εκανα την πιο δυνατη γυμναστικη...
    Γιατι ο στοχος δεν ειναι να κανουμε κατι για να γινει,
    αλλα να το κανουμε οσο πιο σωστα μπορουμε, με ορεξη, μερακι και παντα σωστη τεχνικη.
    Εχω κι ενα δωρο απο το προηγουμενο γυμναστηριο που δεν μου εμαθαν καμμια τεχνικη...πονεμενο χερι επι μηνες...

Senior Member
    θελω να πιστευω οτι οταν με το καλο με αξιωσει ο θεος και γραφτω σε γυμναστηριο θα ειμαι τυπικη απο την σκεψη και μονο οτι με παρακολουθει καποιος. αλλα δυστυχως αυτο ειναι αδυνατο να γινει πριν το σεπτεμβρη που θα στειλω το μικρο μου σε σταθμο...
    η δυσκολια τωρα ειναι οτι δινω λογαριασμο μονο σε μενα στο σπιτι και ολο το αναβαλω...

Senior Member
    ποιος θα σε παρακολουθει στο γυμναστηριο? μαλλον εσυ θα αναζητας το γυμναστη! εχεις ξαναπαει ποτε?
    κ γω ετσι νομιζα οτι ειναι, κ ετσι ενιωθα στην αρχη, αλλα τελικα απλα ειμαστε φραγκα ανα μηνα...

Senior Member
    ισχύει...ο γυμναστής και στο δικό μου(μεγάααλη αλυσίδα) υπήρχε μόνο για να διασφαλίσουν ότι αν πάθει κάποιος κάτι θα δώσει τις πρώτες βοήθειες και για να κάνει ο ίδιος την προπόνηση του(πέρα από τα ομαδικά εντάξει που δίδασκαν μέσα στη μέρα)....δεν σου λέω να είναι ένας γυμναστής για κάθε ασκούμενο..αυτό είναι personal training...αλλά δεν ήξερες καν ποιος ήταν να φοράει ένα διακριτικό κάτι....

Senior Member
    το διακριτικο των γυμναστων ειναι οτι βαστανε το κινητο ή το pc...ενω οι αλλοι σηκωνουν βαρη και φτυνουν αιμα στην αεροβια για να ειναι υπεροχοι.
    Ενα αλλο διακριτικο ειναι οτι οταν ζητησεις να μαθεις αυτος που ΔΕΝ θα σε βοηθησει ειναι ο γυμναστης,
    ενω οταν φωναξεις βοηθεια ποναω αυτος που θα τρεξει να σωσει ο,τι προλαβει απο το κατακερματισμενο σωμα σου ειναι παλι ο γυμναστης.
    ΣΥγνωμη απανταχου σωστοι γυμναστες αλλα μονο στα personal δουλευετε χωρις να μας δουλευετε, και αυτο επειδη εκει αν ΔΕΝ κανετε τη δουλεια σας απλα δε θα εχετε δουλεια...

Senior Member
    Originally posted by asi
    ισχύει...ο γυμναστής και στο δικό μου(μεγάααλη αλυσίδα) υπήρχε μόνο για να διασφαλίσουν ότι αν πάθει κάποιος κάτι θα δώσει τις πρώτες βοήθειες και για να κάνει ο ίδιος την προπόνηση του
    αση κοντος ψαλμος, μετα το πασχα επετειακο ταξιδι (εχουμε επετειο Κυριακη Πασχα!!!)
    και θα επισκεφτω ενα γυμναστηριο πολυ καλο Αθηνα, γαλατσι, παροτι μενω αλλου. Για οσες μερες μεινουμε αθηνα...
    Ελπιζω εκει τουλαχιστο να δω καποια διαφορα. Σε αλλα στην Αθηνα η κατασταση απλα ηταν δραματικη.

Senior Member
    καλησπερα! η αλλαγη ωρας μας εχει ελαφρως αποσυντονισει. πιο πολυ στο προγραμμα των παιδιων...
    γυμναστηριο ειχα παει μια φορα προ αμνημονευτων χρονων αλλα περισσοτερο μου αρεσε ενα τμημα που διοργανωνε τοτε ο δημος με σουηδικη γυμναστικη. οστοσο εχω ενα προβληματακι με τα γονατα μου και φυσιοθεραπευτης μου ειχε πει οτι χρειαζομαι ενδυναμωση τετρακεφαλων και προτεινε ποδηλατο. γι'αυτο το ειχα αγορασει αλλα εμεινα στην αγορα...
    τωρα με την περιοδο θα απεχω 3 μερες (εχω πλημυρες) αλλα μετα ελπιζω να καθιερωσω τουλαχιστον ενα 30λεπτο καθε πρωι.
    και μονο που το σκεφτομαι ειναι μεγαλο βημα πιστεψτε με, και το οφειλω σε σας...

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    μετα το πασχα επετειακο ταξιδι (εχουμε επετειο Κυριακη Πασχα!!!)
    τι γλυκό:starhit::starhit::starhit:!!!!

Senior Member
    baddddd!!!!το πιγκουινάκι βουτάει...και από ο,τι βλέπω έπιασες το 8 για τα καλά:bouncy::bouncy::bouncy:!!!
    μην τυχόν και δεν γράφεις εδώ κυρία μου!!!unk:unk:unk:

Senior Member
    Λόρα γειά σου..χαίρομαι πολύ με το ότι έβαλες ένα πρόγραμμα αρχικά..όπως είπες έιναι το πιό σημαντικό που το πήρες απόφαση..όπως επίσης χαίρομαι που βοηθήθηκες από εδώ!!!καλή αρχή αλλά με ρέγουλα θα έλεγα εγώ..δηλαδή σταδιακά να αυξήσεις την γυμναστικούλα σου και έτσι ομαλά να γίνει συνήθεια...:roll::roll::roll:

Senior Member
    Originally posted by asi
    Λόρα γειά σου..χαίρομαι πολύ με το ότι έβαλες ένα πρόγραμμα αρχικά..όπως είπες έιναι το πιό σημαντικό που το πήρες απόφαση..όπως επίσης χαίρομαι που βοηθήθηκες από εδώ!!!καλή αρχή αλλά με ρέγουλα θα έλεγα εγώ..δηλαδή σταδιακά να αυξήσεις την γυμναστικούλα σου και έτσι ομαλά να γίνει συνήθεια...:roll::roll::roll:
    ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες, απο μεθαυριο θα ξεκινησω (ελπιζω να μην το ξανααναβαλω...) και θα ενημερωνω... ετσι κι αλλιως ποτε δεν μου πηγαινε η δευτερα για νεα ξεκινηματα...

Senior Member
    κοριτσια δεν επιασα 8 ειμαι 93.5 παρακαλω!
    το εβαλα ομως για να μη ξαναζυγιστω μεχρι να φτασω εκει, ελπιζω σε 15-20 μερες να ειμαι αισθητα πιο αδυνατη και να ζυγιστω...
    Οσο για την αεροβια...ενα σας λεω, αμα αυτη τη βδομαδα κρατησω το προγραμμα που μου εβγαλα θα αλλαξω το νικ σε goodgirl!
    μεχρι κ για αεροβια στην αμμο εχω προγραμμα, σε διαδρομο, σε ελλειπτικο,
    οπου βρισκω θα...τρεχω...
    ο στοχος μου ειναι να κολλησω ξανα με την γυμναστικη, οχι μονο με τα βαρη αλλα με την αεροβια (μπλιαχ)

η αλλαγη ωρας με εχει απλα τσακισει...οπως κ το χθεσινο ξενυχτι μετα τη δουλεια...κ δουλευα κ πρωι σημερα,
    το αποτελεσμα ηταν να κοιμηθω 33-7 και τωρα το ματι γαριδα...
    Κοριτσια αυτη τη βδομαδα θα τα δωσω ολα, κουραστηκα να ερχομαι δευτερη στις ιδιες μου τις προτεραιοτητες...

Senior Member
    καλησπερα κι απο μενα! δεν εχω νεοτερα, μπηκα απλα να πω ενα γεια!
    σημερα η 3η και χειροτερη μερα του κυκλου απο αυριο τελος οι δικαιολογιες
    η διατροφη συμφωνα με το προγραμμα, καμια παρασπονδια απο 15/2!!!
    εχει πεσει πολυ κοτοπουλο τελευταια, μαλλον γιατι εχω πολλες επιλογες στο μαγειρεμα στο τελος θα αρχισω να κακαριζω!
    badgirl, μην αγχωνεσαι κοντα ειναι και το 8, θα'ρθει που θα παει...
    οντως ειναι καπως η αλλαγη της ωρας δυσκολια κυριως στο πρωινο ξυπνημα, αλλα ειναι ωραια που νυχτωνει πιο αργα. να'μενε κι ο καιρος ετσι γλυκος τελεια θα ηταν αλλα πως...

Senior Member
    να σου πω την αληθεια εμενα μεκνευριζει γιατι φευγεις απο δουλεια μεσημερι, πας παλι μεσημερι μες τη ζεστη και μετα βραδυαζει και σου φαινεται αιωνας.
    Το μονο καλο ειναι οτι αν συνεχισει ετσι αρχιζω εκτος απο περπατημα στην αμμο και μπανια...
    Προπερσυ ειχα κανει πρωτη απριλη το πρωτο μου, περυσι λογω γαμου το φοβηθηκα κ αργησα και ετσι δεν εκανα πολλα μπανια (τα κανω προ καλοκαιριου και μετα λογω πιεσης χρονου)
    Οσο για φετος εχω στο προγραμμα να κανω τις καθιερωμενες εξετασεις του θυροειδους μου και αν παρω το πρασινο φως ξανα αρχιζω μπανια...με τη μια!
    Ειμαι χαρουμενη, νομιζω εχω μπει σε σωστο δρομο αυτη τη φορα και θα ανταμειφθω το καλοκαιρι...

ΥΓ ωραιο το κοτοπουλο αλλα προσεχε μη το βαρεθεις...ειναι η μονη ευκολη λυση γμτ
    κακα τα ψεμματα!

Senior Member
    χάλια χάλια...200 ml ρακόμελο...και 3 τσιγάρα...και εντάξει ας αφήσουμε στην άκρη τις θερμίδες...την κατακράτηση μετά από αυτό?????και αύριο ζυγίζομαι μετά από 15 μέρες τρομάρα μου....:thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbd own:

Page 52 of 60 FirstFirst ... 2425051525354 ... LastLast