80+ - Page 55
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 55 of 60 FirstFirst ... 5455354555657 ... LastLast
Results 811 to 825 of 890

Thread: 80+

Senior Member
    Originally posted by ΛΟΡΑ
    δεν εχεις αδικο αλλα τι να γινει δεν γινεται αλλιως... αλλωστε η αρχη ειναι δυσκολη. μετα αρχιζεις και βλεπεις διαφορα και μεγαλωνει το κινητρο
    είναι πολύ σημαντικό να έχεις και παρέα.....

Senior Member
    σιγουρα ειναι
    γι αυτο ειμαστε ολοι εδω...

Senior Member
    χαιρετώ την ομαδάρα!!!έχω καιρό να γράψω είναι η αλήθεια..:thumbdown::blush:
    δεν τα πήγα καθόλου καλά αυτές τισ μέρες και δεν μιλάω μόνο για σάββατο κυριακή...ίσως για αυτό δεν έγραφα...ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ:thumbdown::thumbdown::thumbdown:..τέ� �ος πάντων...πρέπει να είμαι κάτι παραπάνω από 80 πάλι...:crazy:
    βλέπω νέο πρόσωπο στην παρέα και χαίρομαι...Λόρα πως τα πήγες αυτόν τον καιρό ελπίζω καλύτερα από εμένα..που δεν προλαβαίνω να χάσω κάνα κιλό πέφτω με τα μούτρα λες και γι αυτό τα έχασα..για να τα ξαναπάρω....:crazy:

Senior Member
    καλως την αση! χρονια πολλα!
    οντως μεγα σφαλμα να μην γραφουμε καθημερινα. το εκανα κι εγω και ξεφυγα αρκετα. με επιασε ευτυχως ενας πανικος και την μαζεψα την κατασταση. εφαγα πολυ πολυ και τα τσουρεκια μου και τις πιτες αλλα ευτυχως σημερα 2μερες μετα καταφερα και επανηλθα στα 84 που ημουν το μεγαλο σαββατο το πρωι. ηθικων διδαγμα λοιπον να μπαινουμε καθημερινα και αδιαλειπως. μονο ετσι δεν θα ξεφευγουμε πολυ... και να σεβομαστε τους κοπους μας. ειναι κριμα να πηγαινουν χαμενοι....

Senior Member
    εγώ νομίζω ότι με δικαιολογία τις ημέρες του πάσχα κάλυψα τα υπερφαγικά μου....είχα χαλάσει και τον ύπνο μου...προσπαθώ τώρα να ξαναμπώ σε μία σειρά....πόσοι κόποι έχουν πάει χαμένοι Λόρα...:thumbdown:..πολλοί..και όχι μόνο στα κιλά μου..αποφάσισα όμως ότι θα είναι οι τελευταίοι....

Senior Member
    νομιζω οτι μονο οταν αποδεκτουμε και καταλαβουμε τα υπερφαγικα μας θα μπορεσουμε να τα περιορισουμε. γιατι το να τα εξαφανισουμε τωρα πια νομιζω οτι ειναι αδυνατο. και με το να τα υπερεκτιμουμε τους δυνουμε περισσοτερη δυναμη. ας ειναι λοιπον ελεγχομενα. εγω για 2 ολοκληρους μηνες ημουν καθαρη. αλλα ειχα στο μυαλο μου οτι το πασχα θα φαω. και το εκανα με το παραπανω απο το σαββατο το βραδυ μεχρι και την ημερα του πασχα. δευτερα ομως στο προγραμμα! το επομενο ξεστρατημα ειναι προγραμματισμενο για τον ιουλιο που εχω τα γενεθλεια μου. εχω ετσι ην αισθηση οτι ελεγχω καπως την κατασταση. ελπιζω οτι δεν θα παρεκλεινω.

Senior Member
    νομιζω οτι μονο οταν αποδεκτουμε και καταλαβουμε τα υπερφαγικα μας θα μπορεσουμε να τα περιορισουμε. γιατι το να τα εξαφανισουμε τωρα πια νομιζω οτι ειναι αδυνατο. και με το να τα υπερεκτιμουμε τους δυνουμε περισσοτερη δυναμη. ας ειναι λοιπον ελεγχομενα. εγω για 2 ολοκληρους μηνες ημουν καθαρη. αλλα ειχα στο μυαλο μου οτι το πασχα θα φαω. και το εκανα με το παραπανω απο το σαββατο το βραδυ μεχρι και την ημερα του πασχα. δευτερα ομως στο προγραμμα! το επομενο ξεστρατημα ειναι προγραμματισμενο για τον ιουλιο που εχω τα γενεθλεια μου. εχω ετσι ην αισθηση οτι ελεγχω καπως την κατασταση. ελπιζω οτι δεν θα παρεκλεινω.
    Μπράβο σου!!!!!!!

Senior Member
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑ:tumble::tumble::tumble::tumble::tumbl e::tumble::tumble::tumble::tumble:

Senior Member
    καλο μηνα! πως παμε? περασαμε καλα σημερα?

Senior Member
    πω! πω! ερημιες!

Senior Member
    πω! πω! ερημιες!
    είμαι εγώ εδώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Senior Member
    Εγώ μέχρι να 'ρθω εδώ.....ουυυυυυυυυυυυυυυ έχουμε ακόμα!!!!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Εγώ μέχρι να 'ρθω εδώ.....ουυυυυυυυυυυυυυυ έχουμε ακόμα!!!!
    κοντεύεις!!!!!!!!!!

Senior Member
    Που το είδες καλέ? 109 είμαι, όχι 99!!! χαχαχα

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Που το είδες καλέ? 109 είμαι, όχι 99!!! χαχαχα
    προσωρινά!!!

Page 55 of 60 FirstFirst ... 5455354555657 ... LastLast