80+ - Page 56
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 56 of 60 FirstFirst ... 6465455565758 ... LastLast
Results 826 to 840 of 890

Thread: 80+

Senior Member
    Ουδεν μονιμότερο του προσωρινού δεν λένε?

Senior Member
    σου πηρε 2 μηνες για 16 κιλα! να σου παρει αλλους 3 για αλλα 20? οριστε τον αυγουστο εδω θα εισαι! κι αποτι φαινεται θα ειμαι κι εγω ακομα εδω να σε περιμενω...

Senior Member
    Originally posted by ΛΟΡΑ
    σου πηρε 2 μηνες για 16 κιλα! να σου παρει αλλους 3 για αλλα 20? οριστε τον αυγουστο εδω θα εισαι! κι αποτι φαινεται θα ειμαι κι εγω ακομα εδω να σε περιμενω...
    χαχαχαχχα...λόρα, θα έρθω εγώ να σε ξεκολλήσω!!!!

Senior Member
    Λόρα μου!!! χαχαχα Η απώλεια δεν συνεχίζει όπως στην αρχή!!!!!! Πάντος ελπίζω να μην είσαι εδώ, και απλά να με επισκέπτεσε για ένα ΗΙ!!!!

Senior Member
    δεν μπορει δεν μπορει.... καπου θα συναντηθουμε!

Senior Member
    Originally posted by ΛΟΡΑ
    νομιζω οτι μονο οταν αποδεκτουμε και καταλαβουμε τα υπερφαγικα μας θα μπορεσουμε να τα περιορισουμε. γιατι το να τα εξαφανισουμε τωρα πια νομιζω οτι ειναι αδυνατο. και με το να τα υπερεκτιμουμε τους δυνουμε περισσοτερη δυναμη. ας ειναι λοιπον ελεγχομενα.

Είμαι κι εγώ εδώ!!! Είμαι 84 κιλά!!!
    Συμφωνώ κι επαυξάνω!! Όχι μόνο να τα ελέγχουμε αλλά κυρίως να τα αποδεχτούμε και να μην ντρεπόμαστε για αυτά.... Να μπορούμε να πούμε ελεύθερα όχι μόνο μεταξύ μας αλλά και στους δικούς μας ανθρώπους, ότι ʽτην τάδε περίδο για τους δικούς μου λόγους το είχα ρίξει στο φαγητό, και δεν ντρέπομαι να το παραδεχτώʽ

Senior Member
    γεια σας σε ολους εγω 2 κιλακια θελω ακομα και μπαινω στη ομαδουλα σας αντε να δουμε!!!!

Senior Member
    καλησπερα κοριτσια!
    κι εγω στην ομαδα σας αν και λιγο οριακα....89+ αυτη τη στιγμη...
    εχω προσπαθησει πολλες διαιτες αλλα παντα τις εσπαγα νωρις.
    μου λειπει ο εαυτος μου των 62 κιλων...
    θελω να φτασω παλι εκει.
    και επειδη επικεινται σημαντικες αλλαγες στη ζωη μου,αυτη τη φορα θελω να τα καταφερω.
    θελω η νεα φαση της ζωης μου να με βρει με το παλιο μου τζην απο το ζαρα νουμερο 38...
    θα χρειαστω τη βοηθεια σας!!!

Senior Member
    Καλημερα!!
    Τι εγινε?? Δεν εχει πια ζητηση το 80+??
    Λοιπον χθες ξεκινησα!!! Να ειναι καλα η κλικ με το κουραγιο που μου δινει!
    Προσωπικος μου ''διαιτολογος'' το αγορι μου (μιας και αυτη τη στιγμη λεφτα για ειδικους δεν υπαρχουν).
    Κατεβασα και το βιβλιο που ειχε προτεινει η badgirl ''η ψυχολογια της διαιτας'' σε audio και θα αρχισω να το ακουω!
    Καλη δυναμη σε ολους!

Senior Member
    ζυγιστικα σημερα παιδια 89.8!!!!καλος σας ηρθα λοιπον και καλη συνεχεια!!!!

Junior Member
    Γεια σας κ από μένα!!! Είμαι καινούρια εδώ αλλά παλιά στην κατηγορία... Το πρόβλημά μου ξεκίνησε από την 5η Δημοτικού... Πάντα ήμουν λαίμαργη αλλά τα πολλά κιλά τα πήρα λόγω προβλήματος με τον θυρεοειδή μου... Φανταστείτε ότι στην Α' Γυμνασίου ήμουν 70 κιλά και στην Γ' Λυκείου 97... Τώρα είμαι 20 χρονών και είμαι γύρω στα 85(δεν έχω ζυγαριά εδώ που σπουδάζω, αλλά θα πάρω)... Είδα ότι πολλοί εδώ μέσα έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο όσον αφορά στην απώλεια των κιλών... Αξίζετε όλοι ένα μεγάλο μπράβο γιατί ξέρω ότι δεν είναι εύκολο... Ελπίζω ότι σε λίγο καιρό θα ανήκω κ εγώ σε αυτή την ομάδα και θα μπορώ να είμαι τόσο περήφανη για τον εαυτό μου όσο και εσείς... Γιατί αυτό θα με βοηθήσει στην υγεία, την ψυχολογία και την εμφάνισή μου...

Senior Member
    καλημερα ελιακι και καλ αρχη!!!θα δεις που ολα θα πανε καλα και εχς ειμαι 89,5 και εχω δρομο ακομα αλλα δεν το βαζω κατω!!!οποτε καλεσ κατυφορες!!!φιλιαααααααααα

Senior Member
    'Aχ ρε γαμώτο , κι εγώ πάνω που είχα πιάσει για 2 μέρες 89,8 κι έλεγα επιτέλους μετά από ...4 χρόνια κάτω από 90 , οχταράκι μπροστά χθες 90,1 και σήμερα 90,5 παρόλο που δεν έχω ξεφύγει διατροφικά . Μάλλον όμως παίζει κατακράτηση γιατί σε 7-8 μέρες περιμένω περίοδο .Υπομονή λοιπόν άν κι εκνευρίστικα σήμερα .

Junior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ Μαρίνα!!!!! Θα πάνε όλα καλά!!!!!!! Αυτή την φορά απλά το ξέρω!!!!!!!! Αφού το έχουμε πάρει απόφαση θα τα καταφέρουμε!!!!!!!!!!

dora_th Μην πτοείσαι... Συνέχισε την διατροφή και περίμενε να τελειώσει η περίοδος για να δεις πόσο είσαι πραγματικά... Εγώ πάντα με την περίοδο είμαι +1 κιλό...

Το θέμα είναι τώρα να αρχίσω και γυμναστική... Γιατί παρόλο που προσέχω τι τρώω δεν κινούμαι αρκετά... Τώρα βέβαια θα κατέβω Χανιά για 28η αλλά μόλις γυρίσω θα πάω γυμναστήριο...

Senior Member
    εγω περπαταω καθε μερα 1 ωρα!!!!

Page 56 of 60 FirstFirst ... 6465455565758 ... LastLast