80+ - Page 57
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 57 of 60 FirstFirst ... 7475556575859 ... LastLast
Results 841 to 855 of 890

Thread: 80+

Junior Member
    Στα Χανιά κ εγώ περπατάω αρκετά... Αλλά εδώ στην Αθήνα δεν μου αρέσει... Προτιμώ να πάω σε κάποιο γυμναστήριο...

Senior Member
    Ελιακι καλη αρχη!!!Υπομονη και επιμονη χρειαζεται!Το ξερω οτι ειναι κλισε αλλα ετσι ειναι.Το ξερω οτι ειναι δυσκολο π.χ. να βγαινεις με αλλους και χλαπακιαζουν πιτσες,πιτογυρα,βαφλες κτλ και εσυ να τρως διπλα την πρασιναδα σου.Αλλα ολα ειναι μια συνηθεια!Εξαλλου τα αγαθα κοποις κτωνται!Εγω πλεον εχω συνηθισει να τρωω συγκεκριμενα πραγματα και δε μου λειπει τιποτα απο την παλια μου διατροφη.Κοντευω να ξεχασω π.χ. τη γευση της πατατας και του ψωμιου:kiss:!

Junior Member
    Σ'ευχαριστώ πολύ asteropi!!!!! Μπράβο για την πρόοδο που έχεις κάνει!!!!! Και καλή συνέχεια...

Προσωπικά δεν έχω θέμα στο να ζηλέψω αν τρώνε οι άλλοι δίπλα μου κάτι που εγώ δεν μπορώ να φάω... Ούτε τρώω μεγάλη ποσότητα φαγητού... Ψωμί δεν αγοράζω καν... Το πρόβλημά μου είναι ότι έχω κόλλημα με τα γλυκά και κυρίως με σοκολάτες και παγωτά... Τα οποία τρώω από μόνη μου... Δεν χρειάζεται να τρώει κάποιος άλλος και να ζηλέψω για να φάω... Και το ότι κάνω καθιστική ζωή... Οπότε ξέρω ακριβώς τι πρέπει να προσέξω και ποιες συνήθειες να αλλάξω... Α!!! Κάνω και άστατα γεύματα...

Ε λοιπόν, το πόσο πολύ με βοήθησε να τα συνειδητοποιήσω το ότι τα έγραψα εδώ είναι απίστευτο... Και το ότι υπάρχουν άτομα που σε στηρίζουν σου δίνει πάρα πολύ δύναμη!!!

Senior Member
    Originally posted by dora_th
    'Aχ ρε γαμώτο , κι εγώ πάνω που είχα πιάσει για 2 μέρες 89,8 κι έλεγα επιτέλους μετά από ...4 χρόνια κάτω από 90 , οχταράκι μπροστά χθες 90,1 και σήμερα 90,5 παρόλο που δεν έχω ξεφύγει διατροφικά . Μάλλον όμως παίζει κατακράτηση γιατί σε 7-8 μέρες περιμένω περίοδο .Υπομονή λοιπόν άν κι εκνευρίστικα σήμερα .
    Καλημέρα σε όλους ,
    Μετά απ΄αυτό το μικρό πισωγύρισμα που οφείλεται σε αναμονή περιόδου και στη .... τουαλέτα που έχω να την επισκευθώ 4 μέρες πάλι σήμερα 89,9 . Καλημέρα οχταράκι !!!Ελπίζω σύντομα να σε αποχαιρετήσω .

Senior Member
    γεια σας πηγα σημερα στη διαιτολογο...απο 91.2 ημουν 89 μεσα σε 3 βδομαδες!!!ολα καλα και συνεχιζω!!!!μπηκα για τα καλα στο 8 και αντε συντομα να φευγει και να ερθει το 7!!!!!μπραβο Δωρα για την απολεια σου μια χαρα!!!αντε και καλες κατηφορες παιδιααααααααααα

Senior Member
    Χαχα, το θέμα που σκεφτόμουν να βρω ξαφνικά μπροστά μου! Μες στο Νοέμβρη ευελπιστώ να μπω κι εγώ στο club κορίτσια!!!

Senior Member
    Eσεις οι αντρες χανετε τοσο ευκολα και γρηγορα filippara που σιγουρα θα δεις το 8ρακι μεχρι το Νοεμβρη!Εμεις τι να κανουμε που πρεπει να τη σπρωχνουμε την κωλοζυγαρια για να παρει μπρος!

Junior Member
    Υπομονή και επιμονή... Σιγά σιγά θα τα καταφέρουμε... Που θα πάει...

Senior Member
    ειμαι ακομα εδω κοριτσια! στα 82,5! δεν εχω πολυ χρονο για να γραφω ομως μπαινω και διαβαζω!
    συνεχιζω κανονικα και δεν εχω σπασει τη διαιτα για 1,5 μηνα! ελπιζω συντομα να δω το 7....
    εχω να το δω 3,5 χρονια....

Member
    Να 'μαι κι εγώ!!!! Μας θέλετε στην παρέα σας???
    (εμένα και τα 87,5 κιλάκια μου????)

Senior Member
    Αχ να ξέρατε πόσο πολύ θέλω και εγώ να έρθω σε αυτή την ομάδα!!!! Είναι τόσο κοντά και τόσο μακριά ταυτόχρονα!

Senior Member
    γιατιιιιιι μακριαααααααααααα?????????/ελααααααααααααααααααααααα ααααα:yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Senior Member
    ααααααααααααααααααααααααα αααααααααα

Senior Member
    Επειδή είναι ακόμα 3 και κάτι κιλά μακριά, και μου φαίνονται βουνόοοοοοοοοοοοοοο!!!

Senior Member
    δεν ειναι τιποτα αυτα.....μεχρι να πεις τρια κιλα θα τα εχεις χασει κιολας!!!!!!!!!!!!!!!!:bigsmile::bigsmile::b igsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    φαγαμε τον γαιδαρο στην ουρα θα κολωσουμε??????????????????εεεεεεε εεεεεεε/???????????????????

Page 57 of 60 FirstFirst ... 7475556575859 ... LastLast