80+ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 60 FirstFirst ... 234561454 ... LastLast
Results 46 to 60 of 890

Thread: 80+

Senior Member
    με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοο
    ουφ μονο γιαουρτακι εφαγα τωρα, ειναι κ αργα
    οχι δε θα κατασπαραξω το ψυγειο, θα σε φτασω!!! :P

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοο
    ουφ μονο γιαουρτακι εφαγα τωρα, ειναι κ αργα
    οχι δε θα κατασπαραξω το ψυγειο, θα σε φτασω!!! :P
    Ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!Όχι δε θα το κάνεις, σε περιμένω, είπαμε θα πάμε μαζί στα 70+!!

Member
    Γεια σας, γεια σας!
    Λέω να μπω στη παρέα σας λοιπον γιατί μου φαίνεται τέλεια και με πολύ δελεαστικο στοχο!

Λοιπον το αριρθμο 7 εχω να τον δω απο το 2004. Τον αριθμό 6 δε απο τη πεμπτη δημοτικου..Τόσο καλά!
    Με υποθεοριδισμο που με ταλαιπωρει πολλά χρονια και με άπειρους συνδυασμούς χαπιών για να τον έχω σε έλεγχο τα πραγματα έχουν γινει πολυ δυσκολα. Χάνω κυριολεκτικα με το σταγονόμετρο και έχω κουραστεί πολυ.

Εδω και μια βδομαδα έχω ξεκινήσει κατι πιο οργανωμένο(μονη μου βέβαια) και ελπιζω να πάει καλά! Με πτυχιακή βεβαια παράλληλα είμαι δυο φορες σε εγρήγορση γιατί όλο και θα σηκωθείς απ τη καρέκλα..χι χι!
    Αλλωστε απο τοτε που σας βρήκα μαθαίνω πολύτιμα πραγματα!

Πάμε για το 7 λοιπον! Αν μη τι άλλω υπεροχος αριθμος:grin:

Senior Member
    etsi etsi!
    καλα 6 δεν ξερω αν ειχα ποτε μπροστα οσο για το 7 δε θυμαμαι, δε ζυγιζομουν μεχρι πριν 5 χρονια, κ τοτε ημουν 80+ παντα.

Member
    badgirl ταυλάνδη!!
    αυτός είναι στόχος! και θα σου διευκολύνει πολύ το 7 πιστεψε με!

πριν απο ταξίδια μεταλάσσομαι!
    τωρα βεβαια δεν έχω στόχο ταξιδιού αλλά στοχο κιλού! καλό είναι κ αυτό...:smug b:

να κάνεις μασζ εκεί στα σίγουρα!

Senior Member
    λες? μακαρι!
    ασε που φετος θα πρεπει να ψωνισω χειμωνιατικα (οπως ψωνισα κ καλοκαιρινα)
    κ αυτο επειδη πλεω στα παλια ρουχα μου που ξεχειλωσαν οταν πηγα 105...
    οποτε εχω αλλο ενα κινητρο,
    να ειμαι πιο αδυνατη τον οκτωβρη να ψωνισω μια κ καλη μικροτερο νουμερο χειμωνιατικα!
    οσο για το μασαζ,
    ολη μερα μπρουμυτα θαμαι με εναν αποπανω να μαλασει!
    θα φυγουν κ οι κυτταριτιδες κ ολα χιχιχιχ
    αχ Θεουλη μου μακαρι μεσα σε ολα τα στραβα να κατσει αυτο καλα!

Senior Member
    Crisanta καλωσόρισες στη παρέα μας και καλή αρχή σου εύχομαι!!
    Υπόλοιπα κορίτσια των 80's που βρίσκεστε, πολύ ησυχία επικρατεί στην ομάδα μας..αα μου φαίνεται θα σας αφήσω για άλλη ομάδα πολύ σύντομα..αν και έρχονται δύσκολες μέρες διακοπών με πολλές δελεαστικές λιχουδιές που ήδη λιγουρεύομαι...

Senior Member
    πωπω!!! xontrompizeli 80 τζαστ!!
    ενα κλικ εισαι να φυγεις απο δω!!!
    Αντε με το καλο και γω ισως καπου καποτε σε συναντησω....

Senior Member
    Σ'ευχαριστώ!Αν και το μεγάλο μπράβο αξίζει σε σένα, έχεις χάσει 56 κιλά??!!...απίστευτο!Από περιέργεια, πως τα κατάφερες?Σου πήρε μεγάλο διάστημα?Είμαι σίγουρη πως πολύ σύντομα θα συναντηθούμε στα 70+, για σένα τι είναι εξάλλου 3 κιλάκια, παιχνιδάκι!

Member
    Originally posted by xontrompizeli
    Υπόλοιπα κορίτσια των 80's που βρίσκεστε, πολύ ησυχία επικρατεί στην ομάδα μας..αα μου φαίνεται θα σας αφήσω για άλλη ομάδα πολύ σύντομα..αν και έρχονται δύσκολες μέρες διακοπών με πολλές δελεαστικές λιχουδιές που ήδη λιγουρεύομαι...
    Χαιρεται!
    σ'ευχαριστω πολύ να σαι καλά !αν και όντως θα μεταναστευσεις σε άλλη κατήγορια συντόμως! ελπίζω να σε βρούμε εκέι που θα πας:spin:
    εμενα αν και μου αρέσουν τα 80's (σαν δεκαετία πάντα!) σαν κιλα θα αργήσω να τα αποχωριστώ ακόμα...

Αλήθεια ποσο καιρό σου πηρε μεχρι τώρα; πολύ καλή απωλεια!

προς το παρον κρατιεμαι να μην επισκεφτώ τα υπεροχα αμυγδαλωτα που υπάρχουν στη κουζίνα....η περίοδος δίχνει το σκληρό της πρόσωπο για άλλη μια φορά.....!

Senior Member
    Originally posted by crisanta
    Originally posted by xontrompizeli
    Χαιρεται!
    σ'ευχαριστω πολύ να σαι καλά !αν και όντως θα μεταναστευσεις σε άλλη κατήγορια συντόμως! ελπίζω να σε βρούμε εκέι που θα πας:spin:
    εμενα αν και μου αρέσουν τα 80's (σαν δεκαετία πάντα!) σαν κιλα θα αργήσω να τα αποχωριστώ ακόμα...

Αλήθεια ποσο καιρό σου πηρε μεχρι τώρα; πολύ καλή απωλεια!

προς το παρον κρατιεμαι να μην επισκεφτώ τα υπεροχα αμυγδαλωτα που υπάρχουν στη κουζίνα....η περίοδος δίχνει το σκληρό της πρόσωπο για άλλη μια φορά.....!
    Ναι τα 80's ωραία είναι αλλά όχι σε κιλά αν και είναι πολύ καλύτερα απτα 80-90-100.. οπότε ας χαιρόμαστε και ας αγαπάμε τον εαυτό μας ακόμη και με λίγα κιλάκια παραπάνω και θα φύγουν κι αυτά!Βασικά ξεκίνησα τέλη Απριλίου με σωστή διατροφή όπου τρώω τα πάντα αλλά με μέτρο.Τα πιο πολλά κιλά φύγαν στην αρχή αλλά μέχρι και τώρα έχανα από λίγο.Τώρα έχω κάνει ένα διάλειμμα με περισσότερες ατασθαλίες μιας και άρχισαν οι διακοπές μου αλλά ελπίζω πως σε κανά 10ήμερο θα επανέλθω δριμύτερη γιατί έχω ακόμη δρόμο...
    Υ.Γ.Ωραία τα αμυγδαλωτά..μπορείς να υποκύψεις αλλά μόνο σε ένα!!

Member
    συμφωνω σε αυτό που λές πολύ .. εχω κολλήσει τόσο στο θέμα αυτό που μπούχτισα όμως..και τωρα διαπίστωσα τα πραγματικά ζορικα πράγματα στη ζωή μου και την ανάγκη διαχειρησης τους..
    και ειλικρινα τώρα που έχω χαλαρώσει λιγο η διατροφή πάει καλύτερα...οψόμεθα!

επειδη όμως υπήρξε υπόκυψη σε 2 πάω μια βόλτα το τετραγωνο σιγά σιγά...!
    καλή συνέχεια και πέρνα καλά στις διακοπές σου!! γιατι εγώ θα τη βγάλω στο σπιτάκι..:wink1:

Senior Member
    Σ'ευχαριστώ crisanta μου!Είναι αποδεδειγμένο πως όσο πιο πολύ έχουμε στο μυαλό μας το τι να μη φάμε τόσο πιο πολύ τρώμε, γι'αυτό ας βρούμε τις πραγματικές χαρές της ζωής πέρα απτο φαγητό!Μια βολτίτσα είναι ο,τι πρέπει, θα χάσεις και τις θερμίδες απτα αμυγδαλωτά οπότε πες οτι δε τα φαγες!

Senior Member
    paidia ναι οντως αμα δε το σκεφτεσαι χανεις,
    θα πηγαινω στο διαιτολογο αλλα θα τρωω κ ο,τι εξτρα θελω μετρωντας το οπως παλια.

μονο το διαιτολογο δενμπορω,
    χθες βγηκαμε κ εφαγα μεσανυχτα κρεπα,
    μπαμιες κ ψωμι!
    δηλαδη τα ασχετα. (κ ολα αρχισαν επειδη χαλασα το διαιτολογιο με τις μπαμιες)

κ σκεφτομαι γιατι ναχω τυψεις σημερα κ να φαω το πρωι βλακειες? (που οντως κ εφαγα)
    φαυλος κυκλος ειναι, οσο στεναχωριομαστε τοσο τα κανουμε σαλατα,
    γυριζω στο παλιο συστημα, στο περιπου του διαιτολογου + θερμιδες οταν ξεφευγω μεχρι 1900-2000
    αλλιως θα περασει το καλοκαιρι κ θα χανω ενα θα παιρνω ενα!
    καλυτερα -1 χαλαρα

Senior Member
    Κοριτσάκια μου επέστρεψα μόλις από διακοπές!Περιττό να πω το τι έφαγα μέσα σ'αυτές τις 8 μέρες..Γι'αυτό θα προσπαθήσω να επανέλθω σιγά σιγά σε πρόγραμμα και δε θα ζυγιστώ ακόμη γιατί προβλέπω να αλλάζω ομάδα όχι προς τα 70+ αλλά προς τα 90+...αχ άτιμα κιλά...

Page 4 of 60 FirstFirst ... 234561454 ... LastLast