80+ - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 60 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 890

Thread: 80+

Senior Member
    Α το τικεράκι μου παραμένει στο 80, γιατί πάει με το πρωϊνό ζύγισμα, λογικά δε θα μαι 300 γραμμάρια λιγότερο το πρωϊ?!

Senior Member
    Μπιζέλι είσαι έστω 79.9 σίγουρα!!

Αφού ζυγίστηκες με ρούχα και φαγωμένη λογικό είναι να σε δείχνει κάποια γραμμάρια παραπάνω!!

Μπράβοοοο:thumbup::thumbup
    Εγώ περιμένω την πέμπτη να ζυγιστώ! Ελπίζω να έχω φύγει από το 85 επιτέλους!!!

Senior Member
    τα σερβιρα, καθισα μπροστα τους, εβαλα κ τυρι αποπανω, κανονικο γευμα, το εκανα να φαινεται σαν κανονικο γευμα κ οχι οτι ειμαι ερμαιο της βουλιμιας μου. επιασα το πηρουνι, εφαγαα 1 μπουκια, κ τοτε ενιωθαοτι θελω να κλαψω, οτι με λυπαμαι που ενω δεν μου φταιει σε κατι η διατροφη μου εγω θελω να τη χαλασω. ενιωσα οτι δεν ειναι σωστο να το κανω, πως τα μακαρονια θα με περιμενουν να τα φαω κ αυριο χωρις να κλαιω, πως απλα δεν αξιζει να μπω στον φαυλο κυκλο "τρωω να καλυψω τον πονο-ποναω περισσοτερο" ετσι τα εβαλα στο ψυγειο ενω ετρεχαν τα σαλια μου κ ενω εκλαιγα. μετα ηρεμησα καπως, εχει πολυ δικιο το βιβλιο που διαβαζω, λεει οτι αμεσως μολις απλωσουμε το χερι μας να φαμε την "απαγορευμενη" τροφη, νιωθουμε μια ανακουφιση κ ηρεμια, φευγει η ενταση που προηγειται απο τον πολεμο στο μυαλο "να φαω ή να μη φαω". Κ τοτε μπορουμε να επιλεξουμε να μη φαμε, η ενταση εχει φυγει ηδη, δεν φευγει αφου κ φαμε...αλλα πολυ πριν, οταν το εχουμε αποφασισει. ετσι κ γω μολις καταλαβα οτι εκτονωθηκε η ενταση οταν το σερβιρα μπροστα μου, απλα δεν το εφαγα.
    μπραβο koralaki
    μεγαλη Ν Ι ΚΗ !
    μπραβο κοριτσαρα, απιθανο αυτο που εκανες!!!!!!!!!
    καταπληκτικο
    ειμαι πολυ πολυ πολυ πολυ περηφανη για σενα :smilegrin::thumbup:

παλαμακια πολλα πολλα

επισης, συμφωνω με την esceden
    επιτελους, ενα υπεροχο ποστ απο σενα, εθεσες τα πραγματα στη ρεαλιστικη τους βαση. ολο if και if και if.. απαπαπαπα! :P

τελειο το νεο τικερακι!

καληνυχτα, παω να ξεραθω στον υπνο
    ειμαι χωμα

Senior Member
    Originally posted by xontrompizeli
    Α το τικεράκι μου παραμένει στο 80, γιατί πάει με το πρωϊνό ζύγισμα, λογικά δε θα μαι 300 γραμμάρια λιγότερο το πρωϊ?!
    στανταρ!
    μη μου απογοητευεσαι,
    η ζυγαρια σου δειχνει οσο του διαιτολογου? εμενα με δειχνει πολυ πανω κ δε θα δω 7 καθολου ακομα κ οταν θαμαι 77...
    αν η ζυγαρια σου συμβαδιζει με του διαιτολογου μη σκας,
    1-2 μερες νασαι συνεπης ακομη κ θα δεις 7 ειμαι σιγουρη!

μπηκα να πω κ τα δικα μου κατορθωματα
    απο τις 11 τρωμε με μια φιλη,
    αρχισαμε με σαλατα κ τυρι (οχι λαιτ)
    κ διαφορα λαχανικα ψητα
    μετα κρασι αρκετο κ 2 γλυκακια κ αρκετα ξηροκαρπια!
    κ αφου κ εφυγε εφαγα κ 2-3 φ. ψωμι τοστ (γουρουνια)
    πιστευα οτι αυριο το ξαναειχα το 3 αλλα με κοβω παλι για 86!
    κ ο,τι επανηλθα απο το σαβουριασμα του σαββατοκυριακου!
    ομως αξιζε τοσο πολυ, νιωθω ομορφα,
    ειχα καιρο να βρω μια φιλη να επικοινωνουμε πραγματικα κ να μη λεμε τα τυπικα!
    πηρα τη δυναμη που χρειαζομαι, απο αυριο νιωθω οτι ειμαι ετοιμη για διαιτα κ ποιοτικη γυμναστικη!
    αρχιζουν ομως κ τρεχαματα δουλειας απο αυριο οποτε θα δειξει!

Senior Member
    click σευχαριστω η ανταμοιβη μου ηδη ηρθε.
    κατα πρωτον βρεθηκαν τυχαια 100 ευρω σε φακελο απο το τραπεζι του γαμου,
    ξεχασμενα στη θηκη της φωτογραφικης
    κ τα χαλασα για πραγματα που επιθυμουσα ανευ ουσιας για την κουζινα.
    ετσι με επιβραβευσα για χθες αλλα οχι με φαγητο.
    αφετερου εκατσε να ερθει μια γνωστη σπιτι μου κ περασαμε πολυ ομορφα, ελπιζω κ κεινη να νομιζει το ιδιο.
    κ τοτε φαγαμε αλλα δεν ηταν για επιβραβευση.
    γενικα η μερα ηταν πολυ ωραια χαρη σαυτα κ ετσι φορτισ αμπαταριες,
    απο αυριο ξανα στην IF κ τη γυμναστικη

Senior Member
    Originally posted by click
    τελειο το νεο τικερακι!

καληνυχτα, παω να ξεραθω στον υπνο
    ειμαι χωμα
    κ μενα μαρεσει παρα πολυ, τα λεει ολα με μια λεξη κ μια εικονα.
    κ λατρευω τη θαλασσα!
    παω για χειμερινες βουτες!

Senior Member
    Σας ευχαριστώ για τα παρηγορητικά σας λόγια κοριτσάκια μου αλλά εγώ δε θα ησυχάσω αν δε δω 7 στη ζυγαριά του διαιτολόγου!Για να πω την αλήθεια η δική μου ζυγαριά δείχνει παρακάτω στο πρωϊνό ζύγισμα αλλά δεν μπορώ να την εμπιστευτώ γιατί τα χει φάει τα ψωμιά της..απτην αναβλητικότητά μου ούτε ζυγαριά δεν έχω αξιωθεί να αγοράσω!Ελπίζω στο επόμενο ζύγισμα, σε 15 μέρες, να τα καταφέρω επιτέλους!!Πήρα και το νέο μου πρόγραμμα διατροφής και έχει πολλά νόστιμα πράγματα, ομελέτα, κοτόπουλο λεμονάτο, γιουβαρλάκια, ρυζάκι με λαχανικά..μιαμ μιαμ..:shocked2:
    Κοραλάκι μου σημασία έχει οτι το ευχαριστήθηκες και ήταν κάτι που το έκανες επειδή το ήθελες πραγματικά κι όχι για να καλύψεις κάποιο άλλο κενό ή υπό τη μορφή κρίσης υπερφαγίας.Είπαμε δε μας παχαίνουν αυτά αλλά το φαγητό χωρίς λόγο, χωρίς να πεινάμε, οι υπερβολές ακόμη και σε πράγματα που δε θέλουμε να φάμε απλά από συνήθεια ή ανία..

Senior Member
    μπιζελι μου η απωλεια μετραει, αλλα αν βλεπεις κ το 7 ηδη ακομα καλυτερα!!!

ετσι ακριβως, αν σταματησουμε να τρωμε γι αολους τους λογους που ειπες κ απλα το ευχαριστιομαστε που κ που θα μεινουμε για παντα αδυνατες, οταν τα χασουμε.
    σημερα ξεπριστηκα ευτυχως, μου πεφτουν παλι τα παντελονια,
    η ζυγαρια επεσε στο ιδιο γνωστο νουμερο 84!
    αντε να δουμε

Senior Member
    Originally posted by koralaki
    μπιζελι μου η απωλεια μετραει, αλλα αν βλεπεις κ το 7 ηδη ακομα καλυτερα!!!

ετσι ακριβως, αν σταματησουμε να τρωμε γι αολους τους λογους που ειπες κ απλα το ευχαριστιομαστε που κ που θα μεινουμε για παντα αδυνατες, οταν τα χασουμε.
    σημερα ξεπριστηκα ευτυχως, μου πεφτουν παλι τα παντελονια,
    η ζυγαρια επεσε στο ιδιο γνωστο νουμερο 84!
    αντε να δουμε
    Αφού το χουμε σίγουρο το 84αράκι πάμε τώρα για 83, μετά τη σταθερότητα έρχεται η απώλεια..και άμα το βλέπουμε και στα ρούχα μας ακόμα καλύτερα!Κι εγώ πολύ χαίρομαι που όλα μου τα ρούχα πλέουν, ειδικά τα παντελόνια!Σταμάτησα πλέον να μαι με ξεκούμπωτο το κουμπί γιατί ασφυκτιούσα..

Senior Member
    ναι φοβερη αισθηση!
    Κυριακη εχω μεζουρομετρημα κ ζυγισμα.
    Μεχρι τοτε δεν ξαναζυγιζομαι...ελπιζω!

ποιο 83? κατευθειαν 79 θα δω :P

Senior Member
    Καλά το 79 είναι δεδομένο πως θα το δούμε αλλά άμεσα θα δούμε το 83 και μετά θα αρχίσουμε αν μετράμε αντίστροφα...3..2...1...κι ο πιγκουίνος θα βουτήξει κι ένα 7αράκι θα εμφανιστεί στη ζυγαριά!!
    Αχ εμένα με έχει πιάσει κόλημμα με το ζύγισμα, πρωϊ- βράδυ ζυγίζομαι αλλά χίλιες φορές αυτό παρά να αποφεύγω να ανέβω ξέροντας τι έχω φάει πάλι..Σήμερα όμως ήταν μια πολύ καλή μέρα κι είμαι περήφανη γι'αυτό!!

Senior Member
    Εγώ θα ζυγιστώ αύριο και έχω λίγο άγχος.. δεν ξέρω γιατί!! Φοβάμαι μάλλον μην έχει κολλήσει στο 85 και απογοητευτώ!
    Τέλος πάντων θα δείξει αύριο...

Senior Member
    Υπομονή κι επιμονή princess μου!Να έχεις θετική σκέψη κι όλα θα γίνουν, ακόμη κι αν δε δεις αυτό που θες αύριο δε σημαίνει πως οι κόποι σου πάνε χαμένοι, θα το δεις μεθαύριο!Καλό ζύγισμα!

Senior Member
    Ευχαριστώωω !! Αυτό που θέλω είναι να δείξει έστω 84,9....
    Θα σας πω αύριο

Senior Member
    Originally posted by xontrompizeli
    Καλά το 79 είναι δεδομένο πως θα το δούμε αλλά άμεσα θα δούμε το 83 και μετά θα αρχίσουμε αν μετράμε αντίστροφα...3..2...1...κι ο πιγκουίνος θα βουτήξει κι ένα 7αράκι θα εμφανιστεί στη ζυγαριά!!
    Αχ εμένα με έχει πιάσει κόλημμα με το ζύγισμα, πρωϊ- βράδυ ζυγίζομαι αλλά χίλιες φορές αυτό παρά να αποφεύγω να ανέβω ξέροντας τι έχω φάει πάλι..Σήμερα όμως ήταν μια πολύ καλή μέρα κι είμαι περήφανη γι'αυτό!!
    εγω σκεφτομαι πολυ σοβαρα να μη ξαναζυγιστω ποτε ενδιαμεσα,
    (εκτος απο τη μια φορα τη βδομαδα που ειναι το στανταρ μου μαζι με τη μεζουρα)
    Σκεφτομαι μονο ναλλαξω τη μερα κ να βαλω καθε τριτη ζυγισμα, δε μαρεσει η κυριακη. κ ολο κ κατι θαχω φαει-πιει
    κ το στομαχι ειναι πρησμενο...

ετσι θα δω κ μεγαλη μειωση κ θα ειμαι ευχαριστημενη,
    ενω τωρα απογοητευομαι ευκολα.
    ετσι θα δω μονο 82 κ μετα 80.
    οχι τα ενδιαμεσα χαχαχαχαχα

Page 15 of 60 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast