80+ - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 60 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast
Results 376 to 390 of 890

Thread: 80+

Senior Member
    Originally posted by koralaki
    πρωτον δεν εφαγα τα παντα κ το ψυγειο μαζι (αυτα ειναι νορμαλ ποσοτητες για μενα οταν ειμαι νηστικη ολη μερα)
    δευτερον θες να μου πεις οτι εσυ δεν τρως πολυ καποιες φορες κ δεν εχεις στομαχι χαλια?
    σευχαριστω για την προθυμια αλλα δε νομιζω οτι με καταλαβαινεις ουτε στο θεμα καυγαδων ουτε στο θεμα φαγητο κτλ...
    Εγώ (δυστυχώς) εδώ και 6 χρόνια δεν μπορώ να φάω τίποτα, και ειδικά σε ποσότητα. Το πιο πολύ φαγητό που μπορώ να φάω είναι μισή κούπα σούπα. ..... και δεν πρόκιτε να τα κρατήσει το στομάχι μου, εμετό θα τα κάνω όπως πάντα.
    όσο για τους καυγάδες, πίστεψέ μπορώ να σε καταλάβω πολύ πιο πολύ από όσο φαντάζεσε......οι καβγάδες που έχω εγώ καθημερινά, άμμα τους είχε άλλη ή θα χώριζε στην στηγμή ή θα αυτοκτονούσε.... εγώ δεν έκανα ούτε το ένα ούτε το άλλο γιατί αντέχω ακόμα.... ίσως γιαυτό να έχω σηνέχεια πρόβλημα και δεν μπορώ να κρατήσω φαγητό στο στομάχι μου μέσα.

Senior Member
    δεν θυμαμαι ειχες πει εχεις χωρισει κ εχεις ενα μωρακι? σορυ τα χω καταμπουρδουκλωσει τωρα.
    σε ειχα ρωτησει μαλιστα γιατι ειχε μπερδευτει για τους εμετους, αυτο το θυμαμαι.
    μπορεις να χωρισεις παντως να ηρεμησεις, αξιζει ο εαυτος μας τα καλυτερα.

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    δεν θυμαμαι ειχες πει εχεις χωρισει κ εχεις ενα μωρακι? σορυ τα χω καταμπουρδουκλωσει τωρα.
    σε ειχα ρωτησει μαλιστα γιατι ειχε μπερδευτει για τους εμετους, αυτο το θυμαμαι.
    μπορεις να χωρισεις παντως να ηρεμησεις, αξιζει ο εαυτος μας τα καλυτερα.
    Οχι κουκλίτσα μου δεν έχω χωρίσει, αλλά είπα πώς αν ο άντρας μου δεν αλλάξει συμπεριφορά απέναντί μου μετά την επέμβαση που θα κάνω, θα πάρει την βαλιτσούλλα του και θα πάει στην μαμάκα του. κιας μου μήνουν και τα δάνεια και όλα. Τουλάχιστον θα έχω την ησυχία μου.!!! Αλήθεία, εσύ τί είσαι, παντρεμένη, ελεύθερη?

Senior Member
    νιοπαντρη, χθες συζητουσαμε για ποτε περασαν 6 μηνες!

Senior Member
    και γι'αυτό τσακονώσασταν? Νιόπαντρη και να τσακώσεστε δεν είναι κιότι καλύτερο.... Σου εύχομαι όσο παιρνά ο καιρός να τα πηγαίνετε καλύτερα!!!

Senior Member
    οχι δεν τσακωνομασταν γιαυτο ελεος νασαι καλα κ σεσενα το ιδιο ευχομαι...

ΥΓ γιατι δεν ειναι καλο να τσακωνονται οι νιοπαντροι?
    νορμαλ δεν ειναι να τσακωνετε κανεις μετα απο χρονια γαμου που υποτιθεται εχει βρει τις σωστες ισορροπιες.

Senior Member

νορμαλ δεν ειναι να τσακωνετε κανεις μετα απο χρονια γαμου που υποτιθεται εχει βρει τις σωστες ισορροπιες.
    Τώρα που παντευτηκες καλό μου, και ανυποψιαστο αναρρωτιεσαι τι θα γίνει στο μέλλον... εχω να σου πω ενα μεγάλο μυστικό των παντρεμένων.

Όταν είσαι νιόπαντρος τσακώνεσαι μέχρι να συνηθίσεις
    Όταν το ζευγαρι συνηθίσει τσακώνεται γιατί βαριέται τη συνήθεια...
    Όταν αποφασίσει να ξερουτινιάσει , τσακώνεται για τις ''αμαρτίες''
    κι όταν βαρεθεί ο ένας από τους δυο να κερατώνεται... τσακώνονται για τη περιουσία στα δικαστήρια...

κοινώς ... τσακώνεσαι συνεχεια!!!
    αν δεν τσακώνεσαι... μάλλον καταπίνεις το χάπι και δεν αντιδράς κάνοντας κακό στον εαυτό σου!!!

χαχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    Originally posted by ria

Τώρα που παντευτηκες καλό μου, και ανυποψιαστο αναρρωτιεσαι τι θα γίνει στο μέλλον... εχω να σου πω ενα μεγάλο μυστικό των παντρεμένων.

Όταν είσαι νιόπαντρος τσακώνεσαι μέχρι να συνηθίσεις
    Όταν το ζευγαρι συνηθίσει τσακώνεται γιατί βαριέται τη συνήθεια...
    Όταν αποφασίσει να ξερουτινιάσει , τσακώνεται για τις ''αμαρτίες''
    κι όταν βαρεθεί ο ένας από τους δυο να κερατώνεται... τσακώνονται για τη περιουσία στα δικαστήρια...

κοινώς ... τσακώνεσαι συνεχεια!!!
    αν δεν τσακώνεσαι... μάλλον καταπίνεις το χάπι και δεν αντιδράς κάνοντας κακό στον εαυτό σου!!!

χαχαχαχαχαχαχα
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΙΑ!!!!! ΟΚ δεν θα διαφωνίσω!!!!

Senior Member
    αυτο μου επιτρεπεις να το διαβασω του ανδρα μου ετσι? χαχαχαχαχαχα εισαι φοβερη

Senior Member
    το κακό είναι οτι οι παντρεμενες μεταφέρουν το μυστικό αυτό σε γυναίκες ήδη παντρεμένες!!! Την αμέσως επόμενη μέρα έρχεται η πληροφορία!!!! Πιο πριν σε τρώνε με τη μουρμούρα!!!
    ''Να παντρευτείς, να κάνεις οικογένεια!! Πότε περιμένεις να γεννήσεις στα 40? ''

ξεδιάντροπες !!!

*μιλάει μια παθούσα!!! χαχαχα

Senior Member
    αχ Ρια μου, κάπως έτσι την επαθα κιεγώ όμως με χειρότερο αποτέλεσμα αφού ο αντρας μου είναι ξένος, Σίριος, διαφρετικη κουλτουρα, διαφορετικές απόψεις...... αστα να πάνε....

Senior Member
    χαχαχαχαχ ρια απιστευτη!
    παντως ο δικος σου κανει τον κινεζο αχαχχαχαχα (ασχετο αλλα καλο ε>?) χαχαχα
    μπα σε καλο μας σημερα με τοσο γελιο...ειναια υτο που λενε το κλαμα γινεται γελιο!
    εχω πολυ διαθεση, μου φαινεται θα κανω την καλυτερη προπονηση μου αποψε,
    κι ας ποναει λιγο η μεση μου που μαζευα χθες το σπιτι επειδη τα εκανα ανω κατω με τον καυγα
    (εξφενδονιστηκαν κατι σοκολατακια, αναπτηρες τσιγαρα )

Senior Member
    βρε συ.. τι σου φταίξανε τα σοκολατάκια? έτσι φέρονται ? φτου σου!!! χιχιχι

Τι κινέζο κάνει δε λες τπτ!!!

Polinaki εσυ τουλάχιστον το ήξερες οτι είναι Σύριος... εγώ? τι να πώ????

χαχαχα... αλλά τι κάνω εδω μέσα εγώ???? αααααα... για να τη κάνω γιατι δεν είμαι για να αλλάζω δεκαδα!!!!! Ήδη άλλαξα μια δεκάδα στην ηλικία... φφφφφφφφφ

Senior Member
    λοιπον επρεπε να γραφουμε σε δεκαδες με βαση την ηλικια κ οχι τα κιλα, για τις περισσοτερες θα ηταν ανακουφιστικο χαχαχαχχα
    εκτος κι αν καποια 70 φευγα οποτε παιζει κ ναναι λιγοτερα κιλα απο την ηλικια της χαχαχαχα

Senior Member
    χαχαχαχα... ζωγραφίζεις απόψε!!! τι σου κάνει το ξέσπασμα!!!!

Page 26 of 60 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast