Results 391 to 405 of 890
Thread: 80+
-
23-10-2010, 23:56 #391
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ʼΛΛΟ..................
- 24-10-2010, 01:12 #392
παιδακια γεια σας. Είμαι καινούρια στην παρέα και στο forum γενικά. Αποφάσισα να γραφτώ γιατί έχω ανάγκη από την συμπαράστασή σας στο νέο μου ξεκίνημα διατροφής. Δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα αλλά προβλέπεται από Δευτέρα.Ήδη από χθες έχω αρχίσει και μειώνω κατα πολύ τις ποσότητες φαγητού που τρώω.
Η ψυχολογία μου χάλια. Πήρα 36 κιλά στην εγκυμοσύνη, κατάφερα να χάσω π'ερυσι τα 20 από αυτά και έπειτα από 3 μήνες πάλι πηρα πάλι 10! Σύνολο δλδ από την εγκυμοσύνη έχω χάσει 10 κιλά μόνο. Μεγαλώνω ένα παιδί μόνη μου (καθοτι ο πατέρας του δεν το αναγνώρισε ποτέ), δουλεύω ταυτόχρονα και γενικά έχω πολύ τρέξιμο όλη μέρα ώστε να προσέχω και τη διατροφή μου. Ειμαι κουρασμένη συνήθως και τρώω γρήγορα και λιπαρά φαγητά. και πάνω σε όλα αυτά έχω και τους μαθητές μου στο σχολείο-είμαι δασκάλα- να μου λένε πως είμαι χοντρή( Πολύ βαρύ αυτό να το ακους από τα παιδάκια).Από πέρυσι κιόλας έφυγα και από την Αθήνα -γέννημα θρέμμα- και ήρθα σε μια πόλη της επαρχίας που δεν μου αρέσει καθόλου.Δεν εχω καν έναν γνωστό εδώ περα να πω μια κουβέντα. Γενικά πολύ ασχημα η ψυχολογία μου και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω τουλάχιστον να δω την εικόνα του εαυτού μου λίγο καλύτερη.
Θα προσπαθήσω πάντως...
συγνώμη αν σας κούρασα.
24-10-2010, 07:50 #393
Originally posted by charoulitsa9
παιδακια γεια σας. Είμαι καινούρια στην παρέα και στο forum γενικά. Αποφάσισα να γραφτώ γιατί έχω ανάγκη από την συμπαράστασή σας στο νέο μου ξεκίνημα διατροφής. Δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα αλλά προβλέπεται από Δευτέρα.Ήδη από χθες έχω αρχίσει και μειώνω κατα πολύ τις ποσότητες φαγητού που τρώω.
Η ψυχολογία μου χάλια. Πήρα 36 κιλά στην εγκυμοσύνη, κατάφερα να χάσω π'ερυσι τα 20 από αυτά και έπειτα από 3 μήνες πάλι πηρα πάλι 10! Σύνολο δλδ από την εγκυμοσύνη έχω χάσει 10 κιλά μόνο. Μεγαλώνω ένα παιδί μόνη μου (καθοτι ο πατέρας του δεν το αναγνώρισε ποτέ), δουλεύω ταυτόχρονα και γενικά έχω πολύ τρέξιμο όλη μέρα ώστε να προσέχω και τη διατροφή μου. Ειμαι κουρασμένη συνήθως και τρώω γρήγορα και λιπαρά φαγητά. και πάνω σε όλα αυτά έχω και τους μαθητές μου στο σχολείο-είμαι δασκάλα- να μου λένε πως είμαι χοντρή( Πολύ βαρύ αυτό να το ακους από τα παιδάκια).Από πέρυσι κιόλας έφυγα και από την Αθήνα -γέννημα θρέμμα- και ήρθα σε μια πόλη της επαρχίας που δεν μου αρέσει καθόλου.Δεν εχω καν έναν γνωστό εδώ περα να πω μια κουβέντα. Γενικά πολύ ασχημα η ψυχολογία μου και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω τουλάχιστον να δω την εικόνα του εαυτού μου λίγο καλύτερη.
Θα προσπαθήσω πάντως...
συγνώμη αν σας κούρασα.
Ακόμη, ανέφερες πως το πρόγραμμά σου είναι πιεσμένο. Το καλύτερο για σένα είναι να πάς σε ένα διατροφολόγο, να συζητήσετε το πρόβλημά σου, να αναφέρεις το πρόγραμμά σου, και πίστεψέ με αυτός θα ξέρει ακριβώς τι θα σου βάλει για να σε βολέψει. Και έτσι θα έχεις και μια στενή παρακολούθηση αλλά και στήριξη από κάπιον και θα χάσεις τα 26 σου κιλάκια χωρίς να το καταλάβεις. Αφού πήρες μια απόφαση, μην το κάνεις μόνη σου, γιατί αν καταστρέψεις τον μεταβολισμό σου θα σου είναι πολύ πιο δύσκολο μετά. Ασε που αντί να χάνεις, ίσως παίρνεις ακόμα πιο πολλά.
Ελπίζω να σε βοήθησα καλή μου. Φιλιά πολλά και καλή αρχή
24-10-2010, 12:56 #394
γιατι δεν μπορεις αλλο πωλινακι?
ρια το ξεσπασμα + το πολυ σεξαυτο ειναι κ το καλο του εγγαμου βιου, πλακωνεσαι οποτε θες κ μετα "πλακωνεσαι " :P
χαρουλιτσα καλωσηρθες! εδω ολες παθουσες, μαζι ολα θα τα κανουμε, καποτε!
κοριτσια χθες προχθες παραπροχθες μονο διαιτα δεν εκανα,
σουβλακια πιτσες, χθε ςμεσημερι 2 πιτες κ το βραδυ κοτοπουλο
ελεγα οτι θα θερμιδομετρουσα τι τρωω να μη ξεφυγω αλλα μετα βαρεθηκα, εφαγα τελειως ελευθερα, απο αυριο αρχιζω θερμιδομετρηση κ zig zag θερμιδων, μολις ολοκληρωσω 2 κυκλους (8 ημερες) θα ζυγιστω.
ελπιζω ο,τι πηρα σε 3 μερες να το χασω
24-10-2010, 17:02 #395
Σας ευχαριστώ πολυ για το καλωσόρισμά σας. Polinaki η μικρούλα μου είναι μόλις 2 ετών. Εκείνη τρώει υγειινά ευτυχώς και όχι όπως εγώ. Της μαγειρεύω ατομικά ανά 2 μέρες και για μένα σπάνια φτιάχνω κάτι. Σε διατροφολόγο μου είναι δύσκολο να πάω αυτή τη στιγμή. Έχω πάρα πολλά έξοδα για τους επόμενους 2 μήνες. Από Γενάρη θα ανασάνω οικονομικά οπότε αυτή την περίοδο πρέπει να αρχίσω από μόνη μου. Ήδη το έκανα! Συμφωνώ κι εγώ για το "από Δευτέρα δίαιτα" αλλά πιστεύω αυτή τη φορά να την πάρω θερμά την απόφασή μου...
Πέρυσι που είχα χάσει τα 20 κιλά με βοήθησαν πολύ τα reductil αλλά πριν λίγες μέρες που πήγα να τα αγοράσω από το φαρμακείο μου είπε η φαρμακοποιός οτι τα αποσύραν και απογοητεύτηκα. Έχει βγει κανένα άλλο παρόποιο παρασκεύασμα αληθεια? Τα alli φαντάζομαι δεν θα είναι καλά αφού είναι χαμηλότερα σε milligramm από τα xenical τα οποία εμπεριέχουν την ίδια ουσία την ορλιστάτη και που τα οποία τα πάιρνω κάμποσα χρόνια χωρίς να έχω δει τόσο σημαντικές διαφορές πάνω μου απ΄ότι στα εσωρουχά μου!
Δεν ξέρω τι να πάρω για να βοηθήσει.
24-10-2010, 17:08 #396
καθε 2 μερες που μαγειρευεις για τη μικρουλα μπορεις να φτιαχνεις εξτρα ποσοτητα να κρατας και για σενα μεριδες υγιεινα μαγειρεμενες σε λογικες ποσοτητες.
Originally posted by charoulitsa9
Δεν ξέρω τι να πάρω για να βοηθήσει.
ειναι σημαντικο
να μην κανεις διαιτα πεινας
να μη φτανεις στο σημειο να πεινας πολυ μεχρι το γευμα σου (γιαυτο 5 γευματα ειναι καλα)
να μη νιωθεις οτι στερεισαι τρελα και οτι ανυπομονεις να τελειωσει η διαιτα
να μην κοψεις μαχαιρι τιποτα απο ο,τι λατρευεις. απλα θα μειωσεις πολυ τις ποσοτητες, τη συχνοτητα ή τον τροπο παρασκευης.
πχ πιτσα light
σοκολατα υγειας
κλπ
επισης, μην παθεις αμοκ με τη ζυγαρια, μπορει να καταστρεψει τα παντα αυτη η εμμονη.
βρες πραγματα να σου φτιαξουν τη διαθεση, κανε γνωριμιες στο νεο μερος που μενεις, παρεες. να βγαινεις λιγο!
24-10-2010, 17:54 #397
charoulitsa μου αφού μαγειρεύεις για την κορούλλα σου, φτιάχνε πιο πολύ φαγητό και για σένα κουκλα μου. και θα δείς πως αμέσως θα βοηθηθείς. Και εμένω ο γιός μου είναι σχεδόν 2 και προσπαθώ με κάθε τρόπο να έχει καθημμερινά φρέσκο υγιηνό φαγητό, από το οποίο τρώμε και εμείς. Αυτό θα ήταν μια καλή αρχή για σένα, μέχρι να μπορέσεις να πας σε διατροφολόγο. επίσεις άσε τα χάπια κτλ και μόνο κακό μπορούν να σου προσφέρουν. Αν τότε που έχασες τα 20 κιλά, τα έχανες με μια διατροφή και μετά έκανες σταθεροποίηση δεν θα τα ξαναέπερνες.
Σου εύχομαι να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς πισωγυρίσματα
24-10-2010, 17:57 #398
παιδια να σας πω κατι δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο φορουμ αλλα νιωθω χαλια! τοση ωρα χαζευω στο ιντερνετ τακτικες για να αυξησω την αυτοπεποιθηση μου! ειμαι 86 κιλα και νιωθω απαισια!!!! οποιαδηποτε διαιτα καταληγει στο κενο! με πιανουν εμμονες οτι θα με αφησει ο συντροφος μου ή οτι δε θα με θελει πια χωρις να μου εχει δωσει δικαιωμα μονο και μονο επειδη εγω αυτοσαρκαζομαι πολυ αρνητικα και δεν πιστευω ΠΟΤΕ στον εαυτο μου! τι να κανω; ενα βημα πριν το κλαμα ειμαι!
24-10-2010, 18:01 #399
κλαψε να ηρεμησεις κ μετα εδω ειμαστε στον αγωνα της απωλειας κιλων κ κακων συνηθειων ολες μαζι παρεα...
24-10-2010, 18:11 #400
badgirl δεν με καταλαβαινεις!!! εγω φταιω! οχι αυτος! ολο για πλακα μειωνω τον εαυτο μου! πχ μια φορα μου ειπε"κορμι θαν ατηφορο" και του λεω "ναι αμα πεσω πανω σε καποιον τον σκοτωσα" και μου λεει "γιατι το κανεις αυτο πια! τι αρωωστια ειναι αυτη που μειωνεις τον εαυτο σου???? οταν τα φτιαξαμε (πριν 1,5 χρονο) ημουν 62 κιλα πανεμορφη και με κυνηγουσαν αρκετοι. κι αυτος πιο πολυ απο ολους! με αγαπουσε πολυ σαν τρελος εκανε! τωρα τελευταια αισθανομαι οτι τον κουραζω! του λεω συνεχεια"δε σου αρεσω κοιτα πως εχω γινει....." και να σου η κλαψα συννεφο! φοβαμαι ρε συ μην το διωξω μονη μου ενω τον αγαπαω παααρα πολυ! απο ανασφαλεια! οταν με βλεπω στον καθρεφτη με πιανει απελπισια! δεν μου κανουν τα χειμωνιατικα! μονο 2 φουστες! τραγικο; δεν εχω λεφτα να παρω αλλα! σταματησα και να βαφομαι....ασε! τι να κανω να νιωσω ομορφη ξανα??? το προβλημα μου ειναι οτι οταν αγχωνομαι στενοχωριεμαι κλπ το ριχνω στο φαι! λες να με βαρεθει?
24-10-2010, 18:13 #401
α! badgirl ξεχασα να σου πω! και να σου να τον παιρνω ολο τηλεφωνα και μ'αγαπας? ολο τετοια τον ρωταω! εδω με εχω σιχαθει εγω αυτος δε θα με σιχαθει! ειλικρινα ειμαι για κλαμματα?
24-10-2010, 18:21 #402
εμ βεβαια θα σε βαρεθι αν συνεχισεις την κλαψα,
οι ανδρες δε βλεπουν τα ελαττωματα μας, εμεις τα βλεπουμε κ τους τα χτυπαμε στη μουρη,
"εχω κυτταριτιδα, εγινα χαλια, δες χαλι η κοιλια μου"
λογικο ειναι κ ο αλλος οσο κι αν σαγαπα να εστιαζει εκει κ να βλεπει θελει δε θελει.
σαμποταρεις τον ιδιο σου τον εαυτο, το κανω κ γω καθημερινα αλλα πλεον προσπαθω κ οχι μπροστα του, αλλα μονη μου.
κοιταζομαι στον καθρεφτη, μου τα χωνω, κ μετα προσπαθω να με αλλαξω.
εκεινος οταν σταματω νε με υποβιβαζω με βλεπει πιο ομορφη, νιωθει ελευθερος να το πει επειδη δεν θα τον αρχισω στον αντιλογο, κ ετσι με αρχιζει στα κοπλιμεντα.
ακομα δεν εχω βελτιωθει κ πολυ κ σχολιαζω πχ " σιγα που ειμαι ομορφη χαλια ειμαι δες αυτο δες εκεινο"
αλλα ειλικρινα δεν αξιζει κ προσπαθω να το κοψω...
24-10-2010, 18:23 #403
ρε συ ξεκολλα με τα τηλεφωνα κ αν σαγαπα, αστα αυτα για του αγιου βαλεντινου κ αν.
το θεμα να τον αφησεις νανασανει τον ανθρωπο,
επειδη εσυ περνας κριση δε σημαινει οτι πρεπει να τον τρελανεις.
εγω απορω πως δε με σουταρε με ολα αυτα που εχει τραβηξει απομενα με το θεμα "εμφανιση, διαιτα, τσιγαρο, κιλα"
οταν σαγαπα θα σε στηριξει αλλα οταν καταλαβαινεις οτι τον πριζεις σε απιστευτο βαθμο χαλαρωσε λιγο!
κ οι ανδρες ανθρωποι ειναι οχι σακοι του μποξ...
24-10-2010, 18:28 #404
εχεις δικιο ρε κουκλιτσα μου! σε ευχαριστω! οταν μου τα χωνει καποιος ισιωνω και βλεπω τι κακο κανω....να σε ρωτησω κατι?πως εχασες αυτα τα κιλα; τι ειπες τι τελευταια μερα πριν αρχισεις να χανεις;;; εγω εχω τοσο αγχος με τη σχολη που ολο τρωω! προσπαθω να χασω αλλα μετα πλακωνομαι στα γλυκα! παντως θενκσ για τα παραπανω! αισθανομαι οτι δεν ειμαι μον η μου να πνιγομαι! ή με φιλες που βαριουνται να σε ακουν!
24-10-2010, 18:37 #405
την τελευταια μερα πριν αρχισω να χανω ειπα "Θεε μου πως εχω γινει ετσι?"
ναι μου πηρε πολυ να το καταλαβω γιατι δε παχυνα σενα βραδυ,
αλλα οταν επιτελους το καταλαβα αρχισα κ εκανα πραγματα γιαυτο...
εσυ γιατι να αφεθεις να το πεις αυτο μια μερα?
προσπαθεις να χασεις με λαθος τροπο γιαυτο πλακωνεσαι στα γλυκα.
τρωγε διαρκως να εισαι χορτατη αλλα καθαρες τροφες, χωρις λιπη, οχι ετοιματζιδικες,
παρε απο εστιατοριο αντι για φαστ φουντ,
τρωγε σαλατες κ φρουτα του Θεου κ κουνα κ λιγο ταποδια σου (εκτος απο οταν τα κουνας για να τεντωθεις)
κ νασαι σιγουρη ολα καλα θα πανε,,,εχεις κανει την αρχη,
αρχισες την κλαψα, (ειναι μια αρχη κι αυτο)
τωρα ασε την κλαψα, κλαψε κανονικα να εκτονωθεις ετσι κ οχι στο φαγητο,
κ αρχισε να τρως ισορροπημενα, οχι απο Δευτερα, απο τωρα!
(κι απο δευτερα αν θες δε πειραζει αυριο ειναι :P)
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....