Results 556 to 570 of 890
Thread: 80+
-
28-10-2010, 18:42 #556
Originally posted by badgirl11
α σορυ ειμαι δουλεια με το νοτμπουκ κ εχει μια σταλια οθονη...
λοιπον
πρωτη φαση:
αρχισα 106 κιλα περυσι Πασχα
πηγα 99 Αυγουστο χωρις προσπαθεια συγκεκριμενη,
απλα πηγα γυμναστηριο 1-2 μηνες χωρις να κανω πολλα πραγματα κ συνεχιζα να τρωω πολυ...
προσπαθωντας ομως να μη τρωω τοσο
δευτερη φαση:
σεπτεμβρη 99 κιλα αρχισα σε αλλο γυμναστηριο πιο εντατικα
μεχρι χριστουγεννα καπου 92-95 κιλα (καπου εκει γραφτηκα κ στο φορουμ εδω σαν badgirl)
κ μετα με διαφορες διαιτες ηλιθιες κ μη εφτασα 90-92 κιλα (αλλα παντα με καθημερινη γυμναστικη κ με πολυ πεισμα).
μετα μετρουσα θερμιδες κυριως κ εφτασα 82 κιλα 24 Απριλη που παντρευτηκα,
αλλα ειχα σταματησει γυμναστικη 3-4 μηνες πριν.
(καπου τα εχω γραψει αναλυτικα κ τα εχω εδω στο φορουμ, εχω ασθενη μνημη εξου κ γραφω αναλυτικα τι τρωω κ τι γυμναστικη κανω,
γιατι μετα απορω κιολα γιατι δεν αδυνατισα!)
μετα το γαμο χωρις γυμναστικη πηγα 87 κ απο τον αυγουστο κ μετα αρχισα γυμναστικη κ διαιτα κ επιτελους χανω κ παλι.
ελπιζω να μη σε μπουρδουκλωσα.
το σιγουρο ειναι οτι παντρευτηκα 24 απριλη, σκεψου να εβαζα "απο εως" εκει χαχαχαχαχα
αχ παντρευτηκες τη μερα που εχουμε επετειο!!!! να ζησεις απλα για το νυφικο δεν πας καποιυς μηνες πριν????αν σηλαδη παντρευτεις απριλη ποτε πας?αμα εχεις χασει μετα 10 κιλα πως στο διορθωνουν???σε ενα χρονο 24 κιλα;;;; αχ τοσα θελω κι εγω!!!!
- 28-10-2010, 18:44 #557
παντως σημερα μονο αυτος με παιρνει τηλ ή στελνει μηνυμα και απανταω....ακολουθω τις συμβουλες σας...δεν τον πρηζω...και ειλικρινα ειμαι καλα....
28-10-2010, 19:28 #558
τους μηνες πριν το γαμο ημουν στασιμη στα κιλα, δεν γυμναζομουν, ετρωγα ο,τι ναναι
αντε να επαιζα + ή - 2 κιλα.
στην τελευται προβα μου στενεψε το νυφικο μια χαρα, το εραψα πανω μου σε μοδιστρα λ ηταν ευκολη υποθεση τα κιλα.
το μονο που μου ζητησε μετα για 1 εβδομαδα να μην παρω βαρος
ελα βρε εχετε επετειο tote...
28-10-2010, 19:56 #559
παιδια σημερα εφαγα γυρω στις 2000 θερμιδες ενω επρεπε γυρω στις 1200 αλλα σημερα το εμαθα οτι επρεπε τοσο....στενοχωρηθηκα.....
28-10-2010, 21:14 #560
να'μαι κιεγώ σε χειρότερη φάση από πριν.....
έχω τρελλαθεί......
όπως σας είπα από το πρωί ήμουν με μόνο μια μπάρα δημητριακών και δεν πινούσα.... ούτε ήμουν σε όρεξη να φάω.... πήγα βόλτα με τον γιο μου, και κάτσαμε μακντοναλτσ. πήρα τα νακετσ τα 9 να φάμε μαζί με το μορό και πατάτες. ότι έφαγα, βουρ τουαλέτα να τα βγάλω..... μετά έφαγα 1 μηλόπητα... πάλι τουαλέτα.... ήρθα σπίτι και έφαγα 2 φέτες ψωμί, 2 πακέτα γαριδάκια, 3 κουταλιές νουτέλλα, 2 σοκοφρέττες 2 μήλα..... και ανάμεσα σε όλα αυτά πάντα ο εμετός..... τον οποίο προκαλώ εγώ γιατί δεν μπορώ να ανασάνω..... μεχει πιάσει κρίση...... τώρα ψάχνω να δω τί άλλο θα φάω..... HELPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!! πάνω που κατάφερα 2 μέρες να μην κάνω εμετό, νατο τώρα πάλι......
28-10-2010, 21:25 #561
προσπαθησε να ηρεμησεις κ μη μενεις νηστικη για κανενα λογο...
28-10-2010, 21:28 #562
δεν μένω νηστική, απλά δεν μπορώ να φάω...κιόταν λέω δεν μπορώ να φάω εννοώ δεν πάει τίποτα κάτω...γαυτό και είμουνα μόνο με την μπάρα......τωρα όμως με έπιασε κρίση......δεν μπορώ να ηρεμίσω..... έβαλα το μωρό να κιμηθεί και δέθηκα στον υπολογιστή μην φάω και τίποτα άλλο... δεν αντέχω άλλο τους εμετούς..... δεν αντέχω.....
28-10-2010, 22:04 #563
φροντισε λοιπον να τρως σωστες τροφες οταν ειναι να φας κ πολυ λιγο,
δε μπορει τοσο καιρο εχεις αυτο το προβλημα με το δαχτυλιδι θα εχεις μαθει περιπου ποση ποσοτητα αντεχει το στομαχι σου.
σιγουρα με σαβουτροφες δεν καταφερνεις τιποτε.
δεν γραφω τωρα τι εφαγα εγω σημερα γιατι θα κανει ςεμετο κ που θα τα δεις...
τωρα ειδικα το μαμησα τελειως, κ ειμαι κ σπιτι με παναντολ κ αλοιφη για τους πιασμενους μυς
κ ομως εφαγα σαβουρα (οχι τιποτε τραγικο σπιτικα πραγματα αλλα οχι οσα επρεπε...)
δεν μετρησα θερμιδες καθολου σημερα, το μεσημερι εξω σαβουρες κ μιλφει το βραδυ μεσα...
(απολογισμος)
απο αυριο ξανα μετρημα θερμιδων
28-10-2010, 22:08 #564
ξέρω πόσο χωράει το στομάχι μου, αλλά άμμα ψυχολογικά είμαι χάλια δεν χωράει τίποτα...... και δεν μπορώ να φάω και τίποτα της προκοπής..... αχχχχ....... ασε που τώρα έχει φουσκώσει λες και είμαι έγκυος 9 μηνών....
28-10-2010, 22:11 #565
to ti θα φας σε καθ περιπτωση εσυ το επιλεγεις.
σιγουρα δε βοηθας κατεστραμμενο στομαχι με χαλια τροφες.
κ γω εφαγα ο,τι ναναι σημερα αλλα το επελεξα.
τα λουζομαι κ συνεχιζω.
δημιουργησε τις συνθκες να εισαι εσυ υπευθυνη για τον εαυτο σου γιατι δε θα το κανει κανενας χειρουργος...
28-10-2010, 22:15 #566
Αυτό το ξέρω..... αλλά είναι κάπιες φορές που δεν μπορώ να το ελένξω....... ειληκρινά....... είδη από τότε που έκλισα για χειρουργίο, προσπάθησα και το έλενχα αρκετά καλά...... οκ είχα τους εμετούς μου, αλλά μετρημένους.... σήμερα δυστυχώς..... δεν μπόρεσα να το ελένξω.......
28-10-2010, 22:18 #567
πωλινακι εσυ μου ειπες να κοιταξω τη σχεση θλιψη-ψυγειο...προσπαθησε κι εσυ κουκλιτσα... προσπαθησε να φας λιγο για να το κρατησει το στομαχι σου. κι εγω παραφαγα και το κραταω ουτως ωστε αυριο να φαω λιγοτερο.... ειναι στοιχημα...
28-10-2010, 22:22 #568
Originally posted by georgina
πωλινακι εσυ μου ειπες να κοιταξω τη σχεση θλιψη-ψυγειο...προσπαθησε κι εσυ κουκλιτσα... προσπαθησε να φας λιγο για να το κρατησει το στομαχι σου. κι εγω παραφαγα και το κραταω ουτως ωστε αυριο να φαω λιγοτερο.... ειναι στοιχημα...
28-10-2010, 22:27 #569
παιδια σορρυ εγω αποχωρω απτη κουβεντα,
ενταξει τα εχω περασει κ ξερω αλλα στεναχωριεμαι, τι θα πει θλιψη ψυγειο,
ο,τι ναναι εφαγα μολις τωρα αλλα δεν νιωθω καμμια θλιψη, ουτε πριν ουτε μετα,
μολις τα συζητησα κ με τον ανδρα μου,
οκ καποιες φορες τρωω παραπανω αλλα μη φερνουμε κ τη συντελια του κοσμμου.
οταν ομως εχοουμε συγκεκριμενο προβλημμα καλο ειναι να μη τρωμε παραπανω, αυτο λεω.
οσο για την σχεση μας με το ψυγειο επειδη ακριβως ειναι τοσο ευμεταβλητη κκ αλλες φορες τρωμε χωρις τυψεις παραπανω, αλλες λιωνουμε στις τυψεις κ χαλαμε τα παντα
αλλες τηρουμε οσα πρεπει κ θεωρουμε φιλο το ψυγειο,
ακριβως γιαυτο κι επειδη δεν μπορω νακουω αλλο για εμετους τα λεμε αλλη ωρα...
μου κανει κακο πως να το πω. συγνωμη κιολα αλλα υπαρχει κ το τοπικ της βουλιμιας, ή μπορει κανεις νανοιξει αλλο τοπικ αν θελεει με το προβλημα του συγκεκριμενα.
δεν θελω να ξυπνησω τον βουλιμικο εαυτο μου, δεν ειμαι πια βουλιμικη, οπως δεν ημουν ποτε πριν ενω απο μικρη ετρωγα παραπανω,
εμεις διογκωνουμε το προβλημα μες το κεφαλι μας κ μας ριχνουμε ευθυνες, τα πραγματα ειναι απλα...
μην σταυρωνετε τον εαυτο σας...
εμεις προκαλουμε την βουλιμια μας δυστηχως, εγω εκει εχω καταληξει κ δε θελω να μου το κανω αλλο αυτο. λυπαμαι...
28-10-2010, 22:33 #570
συγνώμη badgirl .... θα αποχωρίσω εγώ...... καλυνήχτα.... και πάλι συγνώμη.....
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία