80+ - Page 41
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 41 of 60 FirstFirst ... 31394041424351 ... LastLast
Results 601 to 615 of 890

Thread: 80+

Senior Member
    Originally posted by tidekpe
    Originally posted by georgina
    καλημερα κοριτσια!!!! εχω να μπω καιρο γιατι τρεχω....εχω δυσαρεστα νεα! αφησα τη μαχη αυτη τη βδομαδα και ξαναπηρα το 1 κιλο! ειχα χασει 1,4 και πηρα 1! ειμαι στενοχωρημενη! εφαγα βραδυ αρκετες φορες γιατι ετρεχα! και γλυκα! εφαγα πολλα γλυκα! κραξτε με! και μια κυρια με ειπε εμμεσως χοντρη!αυτα....
    ʼλλος θέλει το κράξιμο, όχι εσύ...αυτή η "κυρία"...

βασικα ειναι η γιαγια του δικου μου και στενοχωρηθηκα γιατι απο παντου και απο μικρη ζω μεσα στην επικριση! οκ ειλικρινα, ολοι καταλαβαινουμε το καλοπροαιρετο και αυτο δεν ηταν! αλλα υπαρχουν φορες που το βουλωνουμε γιατι "¨πρεπει"! να βγαλω γλωσσα στη γιαγια του? και ειπε και για τα ρουχα μου τυπου αν δε σου κανουν τι τα φορας; αλλα δεν εχω να παρω αλλα! και δεν ειναι και τοσο φρικη το θεαμα! συγγνωμη αν τα ειπα χυμα αλλα πικραθηκα! ολοι κρινουν ολους! κανεις δεν κοιταει τη δουλεια του πια; κανενα τακτ?

Senior Member
    μη στεναχωριεσαι κοριτσακι
    γιαγια ειναι ,ελλοχευει κ το αλτσχαϊμερ.
    οσο γιατα ρουχα, στεναχωριεμαι πολυ να διαβαζω οτι δεν παιρνεις αλλα γιατι δεν εχεις λεφτα
    δεν μπορεις να αγορασεις κατι πιο οικονομικο?
    τυπου κινεζικα πχ... μπορεις να βρεις ωραια ρουχαλακια!!!

Senior Member
    Originally posted by smart
    οσο γιατα ρουχα, στεναχωριεμαι πολυ να διαβαζω οτι δεν παιρνεις αλλα γιατι δεν εχεις λεφτα

smart μου εχεις δικιο ομως δε δουλευω λογω σχολης γιατι δουλευα τοσα χρονια και δεν τα καταφερνα παραλληλα! τωρα τρεχω ολη μερα για το πτυχιο και δεν εχω χρονο και χρημα! αυτη την κυριακη ημουν γραμματεας στις εκλογες και ημουν ξυπνια απο τις 4 ως τις αλλες 2 το πρωι! επλιζω να παρω κανα λεφτακι αν και χρωσταω σε μαθηματα 60 ευρω! αμα περισσεψει κατι να παω να παρω ρουχα?κανα 40 ευρω! επειδη μου το ειπε; τσαντιζομαι να μου τη λενε αγενως μες τη μουρη! υπαρχει και τροπος! τεσπα ηθελα καπου να τα πω! στενοχωρηθηκα πιο πολυ που ξαναπηρα το 1,4 που εχασα! εγω της εδωσα πατημα! αν ημουν γυναικαρα δε θα το ελεγε! αλλα αμα με πρηζουν το ριχνω στο φαι! ασε τελικα ειμαι αδυναμος ανθρωπος πολυ! thanks anyway

Senior Member
    παιδια ο δικος μου ειναι ενας αγγελος!αλλα εγω τα εκανα θαλασσα με τη διαιτα! τα ξαναπηρα ολα πισω! με εχει πιασει μελαγχολια και αγχος! αλλα λεω να το ξαναπαλεψω! ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ! ΔΕΙΛΗ ΜΕ ΚΟΒΩ! ειναι καμια εδω ή λειπετε ολες?

Senior Member
    Κυρίες μου!!!!τι κάνετε????ελπίζω να τα πάτε καλά..βλέπω έχετε αλλάξει όλες τικεράκι και βάλατε χριστουγεννιάτικααα:tumble::tum ble::tumble::tumble:!!!!εγώ δεν προλαβαίνω πιά να μπαίνω στο φορουμ μας...ούτε να κοιμάμαι δεν προλαβαίνω....
    να τρώω όμως μια χαρά βρίσκω χρόνο:thumbdown::thumbdown::thumbdown:...
    δεν τα πάω και τόσο καλά...είμαι κολλημένη στα κιλά μου...άρχισα πάλι γυμναστήριο βέβαια χτές...αλλά σήμερα πρίν από λίγο έφαγα 3 κομμάτια πίτσα(χωρίς αλαντικά και μέτρια ζύμη)....τα νεύρα μου...:sniffle:

Senior Member
    Originally posted by georgina
    Originally posted by smart

smart μου εχεις δικιο ομως δε δουλευω λογω σχολης γιατι δουλευα τοσα χρονια και δεν τα καταφερνα παραλληλα! τωρα τρεχω ολη μερα για το πτυχιο και δεν εχω χρονο και χρημα! αυτη την κυριακη ημουν γραμματεας στις εκλογες και ημουν ξυπνια απο τις 4 ως τις αλλες 2 το πρωι! επλιζω να παρω κανα λεφτακι αν και χρωσταω σε μαθηματα 60 ευρω! αμα περισσεψει κατι να παω να παρω ρουχα?κανα 40 ευρω! επειδη μου το ειπε; τσαντιζομαι να μου τη λενε αγενως μες τη μουρη! υπαρχει και τροπος! τεσπα ηθελα καπου να τα πω! στενοχωρηθηκα πιο πολυ που ξαναπηρα το 1,4 που εχασα! εγω της εδωσα πατημα! αν ημουν γυναικαρα δε θα το ελεγε! αλλα αμα με πρηζουν το ριχνω στο φαι! ασε τελικα ειμαι αδυναμος ανθρωπος πολυ! thanks anyway

ε όχι!!!
    μου λες οτι τοσα χρονια σπουδαζεις κ παραλληλα δουλευεις, κ απ οσο καταλαβα ουσιαστικα αυτοχρηματοδοτεισαι... κ εισαι αδυναμος ανθρωπος επειδη αυτη τη στιγμη δε μπορεις να επικεντρωσεις την ενεργεια σου σε χασιμο κιλων?
    μην τρελαθουμε κιολας, ε?

Senior Member
    Καλημέρα στα πιο γλυκά κορίτσια!!!! Σας πεθύμισα βρε.....!!!!! 100 φορές την μέρα έμπαινα να δω μπας και φτιάχτηκε..... και σχεδόν καμιά σας δεν σκέφτηκε να μπει στο chat!!!!

Senior Member
    kalimera stin pio glikia omadaaaaaaaaaaaaa orea sintagi g elafri geuma h vradino {perioriste to ladi se mia koutalia ana atomo omws }gia na arxisoume na mpenoume k sto klima twn xristougennwn:starhit:

Σαλάτα γιορτινή

Συστατικά για 6 άτομα

1 κόκκινη σγουρή σαλάτα
    1 πράσινη σγουρή σαλάτα
    1 ματσάκι ρόκα
    1 μήλο κόκκινο ή πράσινο
    1/2 ρόδι
    2 κουτ. σούπας καρύδια χοντροκομμένα

Για τη σος βινεγκρέτ:

1/2 φλιτζ. τσαγιού λάδι
    3 κουτ. σούπας μηλόξυδο
    λίγο ξύσμα πορτοκαλιού
    1 κουτ. σούπας χυμός πορτοκαλιού
    1 κουτ. σούπας μέλι
    1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
    αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες
    Πλένετε και στραγγίζετε καλά τα σαλατικά σας. Τα κόβετε σε χοντρά κομμάτια με τα δάχτυλα μέσα σε μια μεγάλη σαλατιέρα και τα ανακατεύετε.
    Ετοιμάζετε τη σος βινεγκρέτ αναμειγνύοντας όλα τα υλικά σε σέϊκερ ή γυάλινο βαζάκι με καπάκι.
    Καθαρίζετε το μήλο από φλούδια και κουκούτσια και μετά το κόβετε σε κύβους.
    Ανοίγετε το ρόδι και ξεχωρίζετε τα σποράκια του.
    Όταν θέλετε να σερβίρετε, μοιράζετε ομοιόμορφα πάνω στις σαλάτες το μήλο και τα ρόδια. Περιχύνετε με τη βινεγκρέτ, πασπαλίζετε με τα καρύδια και σερβίρετε αμέσως.

Senior Member
    kalhmera κοριτσια!
    μια απο τα ιδια πωλινακι 10 φορες μπηκα κ τιποτε...
    σε μια φαση με εβαλε κανονικα κ εγραφα εδω οτι δε με βαζει στη βουλιμια...
    κ οτι εκανα βουλιμικα που ηταν κλειστο το φορουμ (τυχαιο? δε νομιζω!)
    αλλα το μηνυμα δεν το πηρε οπως βλεπω τωρα.
    τα δικα σας?

ΥΓ μια που ξαναλειτουργει το φορουμ κανω νεα αρχη με τα κιλα
    ΥΓ2 δε γυμναζομαι πια θα κανω μονο ελλειπτικο σπιτι,
    ντρεπομαι κ στο γυμναστηριο να παω ετσι χαλια που νιωθω κ με την κοιλια απεναντι!
    αλλα κυριως εχω τραυματισει τη μεση μελλον ή λογω καιρου κ εδω κ μερες ποναει κ δεν εχω διαθεση για γυμναστηριο...
    +την χαλια ψυχολογια.

ΥΓ3 αρχιζω!
    κομμενα τσιγαρα (τα βραδυα εκανα 2-3 απο τα νευρα μου)
    κομμενα βουλιμικα (εννοειται αυτο)
    θα τρωω οτι θελω με θερμιδομετρηση
    κ τελος θα προσπαθω να κανω ελλειπτικο
    let's go girls!

Senior Member
    teleia σαλατα πεταλουδιτσα! αυριο θα τη κανω, σημερα βαριεμαι κ σουπερμαρκετ να παω, ποναω κ παντου...

Senior Member
    Καλή αρχή σου εύχομαι κακό κορίτσι μου!!! Αντε κε ο χρόνος να σε βρει στο 70+!!!!!! στο εύχομαι ολόψυχα!!!
    Εγώ πήγα σήμερα στο υπουργείο υγείας για να παραδώσω στην επιτροπή την βεβαίωση του ιδιότη ιατρού μαζί με μια επιστολή δικιά μου μπας και φιλοτυμιθούν και μου εγκρύνουν το κονδιλι σε ιδιότη και το κάνω επιτέλους το μανικι!!!

Senior Member
    καθε φορα που βλεπω το θεμα 80+ σκέφτομαι: αχ ποτε θα ερθει η μερα που θα ειμαι κι εγω 80+..

πωλινακι μακαρι να γινει αυτο!
    εχεις ρωτησει αν εχει ξαναγινει αυτο? δηλ αν καταλαβα καλα να καλυψουν ολα τα εξοδα σε ιδιωτικη κλινικη?

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Καλή αρχή σου εύχομαι κακό κορίτσι μου!!! Αντε κε ο χρόνος να σε βρει στο 70+!!!!!! στο εύχομαι ολόψυχα!!!
    Εγώ πήγα σήμερα στο υπουργείο υγείας για να παραδώσω στην επιτροπή την βεβαίωση του ιδιότη ιατρού μαζί με μια επιστολή δικιά μου μπας και φιλοτυμιθούν και μου εγκρύνουν το κονδιλι σε ιδιότη και το κάνω επιτέλους το μανικι!!!
    μανικι το μανικι αλλα θα γινει καλο μου θα δεις!
    σευχαριστω η πιο ωραια ευχη!
    αντε να δουμε, ντορετα με το καλο 80+!

Senior Member
    Γεια σας κι από μένα!:blush:Έχω μέρες να γράψω και σίγουρα έχω χάσει πολλά επεισόδια, ελπίζω μόνο ευχάριστα..ανανεώθηκε και το φόρουμ, άντε μπας και ανανεωθώ κι εγώ λίγο..:sniff:Τελευταία συνειδητοποίησα πως οι παλιές κακές διατροφικές συνήθειες δεν ξεχνιούνται ποτέ και πως ακόμη κι αν χάσουμε όλα τα κιλά, καθημερινά θα πρέπει να παλεύουμε να τις ξεχάσουμε...και ακόμη περισσότερο όταν έρχονται δύσκολες φάσεις στη ζωή μας και εντελώς τυχαία το φαγητό αποτελεί και πάλι τη μόνη πηγή ευχαρίστησης.Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλες.

Senior Member
    α καλα μπιζελι μου μη μου πεις οτι πηρες κι εσυ τονκατηφορο...
    δηλαδη ελεος πεσαμε κυριολεκτικα ολες μαζι με το φορουμ?

Page 41 of 60 FirstFirst ... 31394041424351 ... LastLast