ΚΡΕΜΕΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33

Thread: ΚΡΕΜΕΣ

Senior Member
    πιο λαδι ειναι? εχει αποτελεσμα?

Senior Member
    ava,αλλο κυτταριτιδα,αλλο χαλαρωση.
    λογικα αν τρεφεσαι σωστα η κυτταριτιδα μειωθηκε κ δεν αυξηθηκε, αντιθετως το αναμενομενο ειναι να επηλθε μια καποια χαλαρωση αν εχασες κιλα.

σχετικα με τις κρεμες, δε νομιζω να κανουν θαυματα.
    το αν καποιος χαλαρωνει,σπαει,κανει ρυτιδες η ραγαδες κατα το αδυνατισμα ειναι θεωρω καθαρα θεμα κατασκευης κ οχι κρεμας.
    το σημειο στο οποιο μπορει να βοηθησουν οι κρεμες ειναι -θεωρω- οτι το δερμα ενυδατωνεται κ εχει καλυτερη οψη κ επισης ισως εινα ιπιο ανθεκτικο.
    σε καμια περιπτωση ομως δε μεταλασσεται.
    εγω εχω παρει κ χασει πολλες φορες κιλα κ δεν εχω ουτε μια ραγαδα, εχω ελαχιστη κυτταριτιδα, αρκετη χαλαρωση σε καποια σημεια αλλα πολυ λιγοτερη απ ο,τι θα περιμενε καποιος που γνωριζει τις αυξομοιωσεις μου.

Senior Member
    Ζωίτσα, πρόκειται για το λάδι της apivita, εκείνο με το πιπέρι. Βρώμααα... Πφ! Δεν ξέρω τι αποτέλεσμα έχει, γιατί το διέκοψα και το ξανάρχισα προχθές.
    Σμαρτάκι, μάλλον έχεις δίκιο, δεν είναι κυτταρίτιδα, χαλάρωση είναι. Τι εννοώ.. Στα μπούτια και στα μπράτσα, δεν έχω αυτό που λένε φλοιό πορτοκαλιού, βουλίτσες και βαθουλώματα, αλλά, ενώ πριν το δέρμα ήταν τεντωμένο και γυαλιστερό, τώρα είναι λίγο λαπαδιασμένο.

Senior Member
    ε λογικο δεν ειναι?
    πριν ηταν γεματο κ τωρα αδειασε, πως θα ναι παλι τεντωμενο?
    αν σε βοηθαν τα γονιδια σου θα επανελθει να το ξερεις
    κανε γυμναστικη να σφιξει η σαρκα-το δερμα θα ακολουθησει, κ προσπαθησε να διατηρεις την επιδερμιδα ενυδατωμενη για να εχει καλυτερη οψη κ να ναι πιο ανθεκτικη

παντως οκ κοριτσια, ξερουμε οτι πολεμος χωρις απωλειες δε γινεται, ας μη γινουμε κ υπερτελειες, ας ειμαστε απλά τέλειες... να μην κομπλαρουν κ οι υπολοιποι

Senior Member
    Να πω και εγω την εμπειρια μου με τις κρεμες,οσον αφορα τις ραγαδες..
    Οταν τελειωσα το λυκειο,ημουν περιπου 80 κιλα, απ'οσο υπολογιζω τωρα με τα τζιν που εβαζα τοτε..
    Εφτασα λοιπον σχεδον 90 και εκανα ραγαδες στην κοιλια.
    Το λαθος μου ηταν πως επαιρνα μια κρεμα,τελειωνε και επαιρνα αλλη μαρκα!
    Δεν περιμενα να δω απο 1 αποτελεσματα!
    Το πρωι δεν φαινονταν σχεδον καθολου και οσο περνουσε η μερα, κοκκινιζαν παλι.
    Εχουν περασει σχεδον τρια χρονια, εχω 2 χρονια να βαλω κρεμες και ακομη ειναι κοκκινες..
    Σκεφτομαι να ξαναρχισω να βαζω μια για την οποια ακουσα πολυ καλα λογια και ειναι κρεμα για ουλες!

Senior Member
    Originally posted by smart
    παντως οκ κοριτσια, ξερουμε οτι πολεμος χωρις απωλειες δε γινεται, ας μη γινουμε κ υπερτελειες, ας ειμαστε απλά τέλειες... να μην κομπλαρουν κ οι υπολοιποι
    αυτα ειναι!!!!!!!!!!!!:spin::thumbup:

ουτε και γω δε θυμαμαι απο ποτε εχω ραγαδες. απο το δημοτικο?? απο το γυμνασιο?
    παντως ημουν γεματη ηδη πριν τη διαιτα.
    θα ημουν πολυ ηλιθια να πιστευα οτι θα φυγουν και αυτες οπως τα κιλα. Nope! θα μεινουν εκει, σημαδια να μου θυμιζουν τι ειχα κανει στο σωμα μου

Senior Member
    Εμένα πάντως οι ραγάδες είναι το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί,ίσως γιατί έχω πιο εμφανή πράγματα για να διωρθώσω όπως η χαλάρωση:thumbdown:
    Από την άλλη σκέφτομαι...είναι προτιμότερο να ντρέπομαι να βγω στην παραλία έπειδη δεν αισθάνομαι καλά με τα κιλά μου ή επειδή έχω ραγάδες?σίγουρα το δεύτερο!Οπότε,όπως πολύ σωστά το έθεσε η smart ας γίνουμε απλά τέλειες,για να μη μας ματιάζουν κιόλας

Senior Member
    Originally posted by onelifeonechance

Εφτασα λοιπον σχεδον 90 και εκανα ραγαδες στην κοιλια.
    Το λαθος μου ηταν πως επαιρνα μια κρεμα,τελειωνε και επαιρνα αλλη μαρκα!
    Δεν περιμενα να δω απο 1 αποτελεσματα!
    Το πρωι δεν φαινονταν σχεδον καθολου και οσο περνουσε η μερα, κοκκινιζαν παλι.
    Εχουν περασει σχεδον τρια χρονια, εχω 2 χρονια να βαλω κρεμες και ακομη ειναι κοκκινες..
    Σκεφτομαι να ξαναρχισω να βαζω μια για την οποια ακουσα πολυ καλα λογια και ειναι κρεμα για ουλες!
    και τι σημασια ειχε που αλλαζες κρεμες?
    παντως σου χω καλα νεα:αν αυτο που μου χουν πει δεν ειναι παραπληροφορηση, οι ραγαδες μπορουν να διορθωθουν οσο ειναι ακομη κοκκινες :S
    ετσι μου ειπαν, ετσι λεω...
    δεν εχω ξερω απο τετοιες κρεμες αλλα εγω θα αγοραζα απο φαρμακειο... εχω δει που διαφημιζουν καποια... ισως να ναι κ αυτη που λες .

Senior Member
    Ρώτησα παθολόγο για τις ραγάδες, άσπρες και κόκκινες. Είπε πως όλες οι κρέμες του εμπορίου κάνουν μία και μόνη δουλειά, ενυδάτωση, ώστε να μη σπάσει το δέρμα. ʼρα και μία απλή ενυδατική αρκεί για την πρόληψη. Όσο για τις ήδη υπάρχουσες, λυπάμαι αλλά δε φεύγουν, παρά μόνο με λέιζερ.
    Αλλά εκεί φτάνουμε μόνο όταν αποζητούμε την τελειότητα, σωστά?

Senior Member
    λαθος!!!
    εκει καταφευγουμε οταν επιζητουμε την υπερ-τελειοτητα!!
    την τελειοτητα γιατι να την επιζητησουμε?
    την εχουμε ηδη:roll::tumble:

Senior Member
    Call me αχάριστη γαιδούρα, αλλά όταν θα έχει ολοκληρωθεί η προσπάθειά μου, μία λιποαναρρόφηση θα την κάνω! Νομίζω ότι αν από 100 κιλά φτάσει κανείς στα 60, δικαιούται και μία δόση ματαιοδοξίας!

Senior Member
    Και γω θελω να κανω λιποαναροφηση. Αλλα η πλαστικος χειρουργος (φιλη της μαμας μου) μου ειπε οτι δεν θα μπορουσα να κανω λιποαναροφηση στους γλουτους (για να αλλαξω το σχημα τους επρεπε να κανω λιπογλυπτικη που θα μου αφηνε σημαδι). Ετσι σκεφτηκα να κανω λιποαναροφηση στο εσωτερικο των μηρων οπου εχω λιγο λιπος που θα ηθελα να φυγει. ^^ Συντομα. Η ματαιοδοξια ειναι υπεροχο συναισθημα. Τουλαχιστον αισθανεσαι υπερβολικα καλα με τον εαυτο σου.

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Call me αχάριστη γαιδούρα, αλλά όταν θα έχει ολοκληρωθεί η προσπάθειά μου, μία λιποαναρρόφηση θα την κάνω! Νομίζω ότι αν από 100 κιλά φτάσει κανείς στα 60, δικαιούται και μία δόση ματαιοδοξίας!
    δεν νομιζω πως εισαι αχαριστη..

και εγω σκεφτομαι το καλοκαιρι να κανω πλαστικη κοιλιας...
    τοτε βασικα μου ειπε ο γιατρος οτι θα καταλαβουμε αν χρειαζομαι η οχι, αλλα εγω θα κανω σιγουρα γιατι και ραγαδες εχω εκει και ποτε δεν ημουν πλακα..

καιρος λοιπον μαζι με τα κιλα να φυγει και η κοιλια!!!!!

το καλοκαιρι ναι ναι θα ειμαι επιτελους θεα!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Ρώτησα παθολόγο για τις ραγάδες, άσπρες και κόκκινες. Είπε πως όλες οι κρέμες του εμπορίου κάνουν μία και μόνη δουλειά, ενυδάτωση, ώστε να μη σπάσει το δέρμα. ʼρα και μία απλή ενυδατική αρκεί για την πρόληψη. Όσο για τις ήδη υπάρχουσες, λυπάμαι αλλά δε φεύγουν, παρά μόνο με λέιζερ.
    Αλλά εκεί φτάνουμε μόνο όταν αποζητούμε την τελειότητα, σωστά?
    Αβα, εχω δει κοπελα να εξαφανιζονται οι ραγαδες της με κρεμα.
    Επισης δεν ειναι τοσο καλλυντικη αυτη που εχω βρει αλλα περισσοτερο φαρμακευτικη,γιάυτο ας κανω μια τελευταια προσπαθεια! :smilegrin:

Senior Member
    Πήρα μία για τις ουλές από τη λαπαροσκόπηση. Ξεκίνησα να τη βάζω με συνέπεια, παράλληλα με αυτές για αδυνάτισμα, σύσφιξη, κλπ, αλλά τη σταμάτησα. Γιατί σκέφτηκα πως όταν βγάλω το δακτύλιο, θα μου ανοίξουν πάλι τις ίδιες τομές, οπότε προς τι η μεταξύ ταλαιπωρία? Δοκίμασέ την, δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast