Σύνδρομο άπνοιας στον ύπνο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5

Σύνδρομο άπνοιας στον ύπνο

Καλησπέρα ,

έχει κάποιος εμπειρία σχετική με το θέμα?

Senior Member
    Μόνον έμμεσα, μέσω γνωστών μου. Ενοχλητική ιστορία και επικίνδυνη. Από τα δύο άτομα που ξέρω με αυτό το πρόβλημα, το ένα χρησιμοποιεί ειδική συσκευή με μάσκα, που την έχει στο κομοδίνο και συνδέεται με αυτή πριν πέσει για ύπνο και το άλλο αφαίρεσε κρεατάκια, μέρος των φωνητικών χορδών, έκανε επέμβαση στα αυτιά και αναγκάστηκε να χάσει βάρος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το βάρος σχετίζεται άμεσα με το θέμα αυτό.

Senior Member
    Αλικάκι μου,υπάρχουν κλινικές άπνοιας,όπου μπορείς να κλείσεις ραντεβού
    και να περάσεις τις απαιτούμενες διαδικασίες για να δούνε ακριβώς τι σου συμβαίνει.
    Ο μπαμπάς μου πήγε,κοιμήθηκε εκεί ένα βράδυ καλωδιωμένος,όπου μέτρησαν τα διαστήματα
    που κάνει άπνοιες,του εξήγησαν πώς προσπαθεί το σώμα του να πάρει ανάσα και πόσο επικίνδυνο είναι
    και έκτοτε κοιμάται με μάσκα.Και στα ταξίδια που πάει την παίρνει μαζί του.Τον βοηθά να κοιμάται ήσυχα
    και ξυπνά ξεκούραστος!Στη Θεσσαλονίκη η κλινική αυτή είναι στον ʼγιο Παύλο στο Φοίνικα.
    Δεν ξέρω πού μένεις...Πάντως καλό είναι να το κοιτάξεις άμεσα,χωρίς να θέλω να σε τρομάξω!

Αν θέλεις,ρίξε μια ματιά κι εδώ: --->http://www.medlook.net/article.asp?item_id=811

πηγα στην πανεπιστημιακη στο Σωτηρια
    κοιμασαι μεσα 2 βραδυα δινεις 40 ευρω με αποδειξη
    ειναι ολοκαινουργια και πεντακαθαρα με δικια του τουαλετα το καθε δωματιο
    και στο τελος βλεπεις τον καθηγητη που σου εξηγει τι και πως
    ολοι οι αλλοι ειναι παρα πολυ βοηθητικοι ( εκπαιδευομενοι, νοσηλευτικο και διοικητικο προσωπικο) και σε βοηθουν και με το ταμειο σουτι να κανεις γι ανα μη πληρωσεις τπτ
    Η μασκα ειναι προβλημα και δε ξερω αν θα την συωηθισω
    το βραδυ που κοιμηθηκα με αυτην ξυπνησα ξεκουραστη και γεματη ενεργεια
    επηρρεαζεται απο την παχυσαρκια αλλα δνε οφειλεται αποκλειστικα σε αυτην,,,
    ενας φιλος εχει κανει εγχειρηση αλλα ο καθηγητης μου εξηγησε οτι αυτο πλεον δε το κανουνε γιατι ο σωληνας παλι σε λιγο καιρο υποχωρει στις πιεσεις απλα χωρις αμυγδαλες και κρεατακια δε ροχαλιζεις δλδ δνε ακους την απνοια η οποια ομως συνεχιζει να υφισταται,,, δε τη συνιστα την εγχειρηση με τπτ,,,
    αυτα

Σας ευχαριστώ πολύ!