Results 16 to 30 of 34
Thread: ΒΟΗΘΕΙΑ...ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΟΛΟΥΣ!!!
-
13-07-2008, 12:51 #16
Αφιέρωση στην κερατένια
http://uk.youtube.com/watch?v=dAPnw40j2-E&feature=related
http://uk.youtube.com/watch?v=aRhW_vBDlTM&feature=relatedΒάλτε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, είναι τόσο όμορφο να είστε χαρούμενοι..
Άβυσσος η ψυχή του διαδικτύου...
- 13-07-2008, 13:40 #17
Hornywife νομίζω ότι το πρόβλημα που αναφέρεις έχει βαθύτερα αίτια που ίσως δε θέλετε να παραδεχτείτε ούτε εσύ ούτε ο άντρας σου και εστιάζονται τόσο στο επίπεδο της μεταξύ σας σχέσης όσο και σε προσωπικό επίπεδο ..
13-07-2008, 13:48 #18
Μηπως ομως Demie ψαχνουμε για βαθυτερα αιτια και προβληματα...γιατι απλως ξεφευγει απο το συμβατικο τροπο δομης της κοινωνικης συμπεριφορας που μας εχουν κατα καποιο τροπο επιβαλλει?
Ισως και να μην υπαρχει προβλημα κανενα...ισως και να υπαρχει...αλλα δεν μπορω να καταλαβω προβλημα αυτη τη στιγμη...ναι το πιο πιθανο ειναι να δημιουργηθει γιατι φανταζομαι ολοι την ιδια κοινωνικη πλυση δεχομαστε πανω-κατω.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
13-07-2008, 13:56 #19
Originally posted by keep_walking
Μπα αλλο τι θελω...και αλλο αν μου καθονται:P
σορρυ που χαλαρωνω λιγο το τοπικ hornywife43.
13-07-2008, 16:19 #20
Δεν διαφωνώ καθόλου με τα περί \'υποκρισίας\', αλλά σε τέτοια θέματα αρκεί εσύ να ξέρεις τι θέλεις, τι σου αρέσει, τι αντέχεις, τι ταιριάζει και τι όχι στη σχέση με τον άντρα σου. Ο πλέον αρμόδιος λοιπόν να συζητήσεις τους προβληματισμούς σου είναι πρώτα απ\' όλα ο εαυτός σου και κατά δεύτερον ο άντρας σου. Μετά από 25 χρόνια μαζί, έχεις φαντάζομαι την άνεση να συζητήσεις μαζί του διεξοδικά τις ανάγκες σας, τις ανασφάλειές σας, το \'πώς\', το \'γιατί\', την \'επόμενη μέρα\' κλπ προτού υλοποιήσετε τις οποιεσδήποτε φαντασιώσεις.
13-07-2008, 18:23 #21
Originally posted by marina38
Δεν διαφωνώ καθόλου με τα περί \'υποκρισίας\', αλλά σε τέτοια θέματα αρκεί εσύ να ξέρεις τι θέλεις, τι σου αρέσει, τι αντέχεις, τι ταιριάζει και τι όχι στη σχέση με τον άντρα σου. Ο πλέον αρμόδιος λοιπόν να συζητήσεις τους προβληματισμούς σου είναι πρώτα απ\' όλα ο εαυτός σου και κατά δεύτερον ο άντρας σου. Μετά από 25 χρόνια μαζί, έχεις φαντάζομαι την άνεση να συζητήσεις μαζί του διεξοδικά τις ανάγκες σας, τις ανασφάλειές σας, το \'πώς\', το \'γιατί\', την \'επόμενη μέρα\' κλπ προτού υλοποιήσετε τις οποιεσδήποτε φαντασιώσεις.
Κατά τα άλλα,συμφωνώ με την τοπθέτησή σου.
13-07-2008, 18:37 #22
Το τι λες σε καποιον...εχει σημασια ο τροπος που το λες...απο σενα εξαρταται το τι θα πεις και πως θα το πεις.
Ηδη του εχεις πει την επιθυμια σου για σεξ με αλλους ετσι?
Δεν μπορω να ξερω την αντιδραση του αν του πεις οτι οντως εκανες σεξ με αλλον.
Και φυσικα δεν θα του πεις αγαπη μου ηταν καταπληκτικα σε περιπτωση που το κανεις...αρκετα με την ειλικρινια...δεν ειμαστε παιδια...αν γινομαι κατανοητος.
Τελοσπαντων δεν ξερω τι να πω,δεν μπορω να ξερω τον αντρα σου ή εσενα περισσοτερο απο οτι ξερετε εσεις τους εαυτους σας ωστε να ξερω τι αποτελεσματα θα φερει η καθε πραξη.
Καλα κανεις και το συζητας παντως.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
13-07-2008, 20:18 #23
Μα νομίζω ότι το θέμα δεν είναι τι θα συμβεί αν του εξομολογηθείς τι έγινε στις διακοπές. Αλλά πώς θα γίνει να μοιραστείτε τις τωρινές ανάγκες κι επιθυμίες σας, χωρίς να θέσετε σε κίνδυνο - αλλά αντίθετα να ενισχύσετε, βελτιώσετε, ανανεώσετε, εμπλουτίσετε, όπως θες πέστο - τη σχέση σας.
Για μένα, η ουσία της ειλικρίνειας είναι το πώς νιώθουμε και τι θέλουμε. Τώρα αν μέσα σε αυτή τη συζήτηση αποφασίσεις να του πεις και τα των διακοπών, εσύ ξέρεις τι και πώς.
Έχετε συζητήσει πώς ακριβώς το φαντάζεται, τι δηλαδή θα περίμενε να γίνει; Ο ίδιος έχει παρόμοιες επιθυμίες; Εσένα ποιες είναι οι \'άλλες διαστάσεις\' που σε προβληματίζουν σε περίπτωση που όσα συζητήσετε γίνουν πράξη;
13-07-2008, 20:34 #24
και γω ετσι νι\\ω8ω ειδικα αν ενας αντρας μου αρεσει θελω να κανω αμεσως ερωτα μαζι του ,αλλα εγω δεν ειμαι ομως παντρεμενη και αν ειμουν ποτε δεν 8α εκανα κατι τετιο.
13-07-2008, 21:32 #25
Originally posted by marina38
Μα νομίζω ότι το θέμα δεν είναι τι θα συμβεί αν του εξομολογηθείς τι έγινε στις διακοπές. Αλλά πώς θα γίνει να μοιραστείτε τις τωρινές ανάγκες κι επιθυμίες σας, χωρίς να θέσετε σε κίνδυνο - αλλά αντίθετα να ενισχύσετε, βελτιώσετε, ανανεώσετε, εμπλουτίσετε, όπως θες πέστο - τη σχέση σας.
Για μένα, η ουσία της ειλικρίνειας είναι το πώς νιώθουμε και τι θέλουμε. Τώρα αν μέσα σε αυτή τη συζήτηση αποφασίσεις να του πεις και τα των διακοπών, εσύ ξέρεις τι και πώς.
Έχετε συζητήσει πώς ακριβώς το φαντάζεται, τι δηλαδή θα περίμενε να γίνει; Ο ίδιος έχει παρόμοιες επιθυμίες; Εσένα ποιες είναι οι \'άλλες διαστάσεις\' που σε προβληματίζουν σε περίπτωση που όσα συζητήσετε γίνουν πράξη;
13-07-2008, 22:35 #26
Έχω ένα ζώο μεσα μου που θέλει να πηδαει όποια βλέπει, και αρχίζει με πιέζει και να χτύπα από μεσα , και λέει και υπενθυμίζει αρχές του τύπου μα είσαι στο ανθός της ηλικία σου , ανύπαντρος, δες πως σε λιγουρεύονται οι μανούλες και δαγκώνουν τα χειλάκια τους , τι κάνεις μωρέ και κάθεσαι ακόμη , άρμα και ζήσε την χαρά και χύσε την ευτυχία στα ζουμερά κορμιά που λαχταράμε από επιθυμία .
Μα έχω και ένα μικρό ανθρωπάκι μεσα μου ένα αγόρι, που είναι γλυκός ρομαντικός, θέλει να τον αγγίξουν βαθιά μεσα, να τον σφίξουν αγκαλιά και να του ψιθυρίζουν απαλά … και μόνο που σε βλέπω μου φτάνει ... γελαεί με αυτά που λέει το ζώο και του λέει, εάν θες να μεγιστοποιήσεις την χαρά σου, εάν θες να ζήσεις το μέγιστο τότε θα πρέπει να συμβαδίσουμε τότε θα πρέπει να αγαπήσουμε και να κάνουμε έρωτα με εαυτό το πλασματική που τρέμει η καρδούλα μας και κρεμιέται στα ματόκλαδα μας ένα δάκρυ σαν και την σκεπτόμαστε .
Έλα μωρέ λέει το ζώο δεν θα το μάθει, μια αρπαχτεί θα είναι, σαν μα πήγες με τους φίλους σου για μπίρα γέλασες πέρασες καλά και όλα οκ, μα λέει ο το αγόρι αυτά τα δοκιμάσαμε τα ζήσαμε είδες ότι είναι απλά μια ανάγκη, όπως η δίψα η πείνα , ο ύπνος , αυτό που την απογειώνει είναι το συναίσθημα, αυτό την διαφοροποιεί και την μετατρέπει από μια βιολογική ανάγκη σε μια μαγική πράξη. Άντε και γαμήσαμε όλα τα μωρά του κόσμο , μα κάθε φόρα που θα τελειώνεις τι θα αντικρίζεις δίπλα σου ένα κομμάτι κρέας, αυτό θέλεις … θυμάσαι όταν αγαπάς και όταν ολοκληρώνεις και κοιτάς την κοπέλα σαν ένα αγγελούδι και την φιλούσες και άγγιζες το κορμί της και παρόλο που μόλις είχες τελειώσει την ερωτική πράξη ένιωθες σε κάθε μόριο του κορμιού μια αστείρευτη ηδονή . Ε αυτό δεν μπορώ να το αλλάξω με όλα τα μ… του κόσμο. Και ξέρεις πολύ καλά δεν είναι μόνο η πράξη μα είναι όλο το ταξίδι που αξίζει.
Και όμως το ζώο τιθασεύεται για λίγο για να επανέρθει στην επόμενη γκόμενα που θα δω μπροστά μου και θα θαυμάσω αλλά ως εκεί γιατί ξέρω τι τελικά αξίζει και δεν το αλλάζω με τίποτα.
Δεν προσπαθώ ούτε να κριτικάρω ούτε να το παίξω ηθικός, απλά καταθέτω την εμπειρία μου σαν κάποιος που \'\'είδε την θάλασσα και από την απεναντι ακτή\'\'.
14-07-2008, 01:16 #27
Thessalo......με συγκίνησες...........αλήθεια..... .
Έχουμε ακριβώς τις ίδιες απόψεις για το σεξ.....................
14-07-2008, 02:32 #28
Originally posted by Θεοφανία
Εσυ όλο μου τα χώνεις και φοβάμαι όταν συμφωνείς εσύ μαζί μου χαχαχα.
Τι κάνεις τέτοια ώρα ξύπνια εσύ :)
14-07-2008, 12:03 #29
Originally posted by Thessalo
Originally posted by Θεοφανία
Εσυ όλο μου τα χώνεις και φοβάμαι όταν συμφωνείς εσύ μαζί μου χαχαχα.
Τι κάνεις τέτοια ώρα ξύπνια εσύ :)
14-07-2008, 17:03 #30
Originally posted by Hornywife43
Μετά τίς διακοπές μας,κι αφού στο νησί πού είμασταν έζησα έναν θυελώδη έρωτα 13 ημερών μέ αχαλήνωτο σέξ μ΄έναν 38χρονο,παντρεμένος κι αυτός,αλλά στερημένος σεξουαλικά από τή γυναίκα του, γιατί μετά από 12 χρόνια γάμου αποφάσισε νά γίνει \"θεούσα\",δέν μπορώ ακόμη νά συνέλθω.Κάθε βράδυ,βγαίνω μέ τόν άνδρα μου γιά ένα ποτάκι,κάτι πού συνηθίζουμε αρκετά χρόνια,μέ μιά σημαντική διαφορά πλέον.Βλέπω τόν κάθε άνδρα σάν υποψήφιο εραστή τής βραδυάς.Καί πραγματικά,τό θέλω πολύ!!!
Ο άνδρας μου,πού μετά από 25 χρόνια κοινής ζωής,ήταν φυσικό νά καταλάβει οτι κάτι πρωτόγνωρο μού συμβαίνει.Αλλωστε,είμαι διαφορετική καί στό \"κρεβάτι\" μαζί του.Κι όταν λέω διαφορετική,εννοώ πολύ πιό δραστήρια,πιό προκλητική,άν καί πάντα ήμουν υπέρ τού δέοντος,καί μέ αστείρευτη επιθυμία γιά σέξ.
Δέν μπορούσα λοιπόν,παρά νά τού εκμνηστυρευθώ,τήν επιθυμία μου,γιά σέξ μέ άλλους άνδρες...Περιέργως,η αντίδρασή του ήταν αυτή πού ποτέ δέν περίμενα.
Ούτε λίγο ούτε πολύ,μέ παρεκίνησε νά πραγματοποιήσω τήν σφοδρή μου επιθυμία,καί νά μήν βασανίζομαι προσπαθόντας νά τήν καταπνίξω.Κι αυτό δέν έγινε μία φορά.Καθημερινά,τήν ώρα πού κάνουμε σέξ,μέ ρωτάει πολλές φορές,αν \"το έκανα\".Η απογοήτευσή του,είναι εμφανής στό πρόσωπό του,όταν τού λέω,όχι ακόμη.
Νιώθω τόν ερεθισμό του νά πολλαπλασιάζεται όταν τόν ρωτώ άν τό θέλει πραγματικά.
Πραγματικά,βρίσκομαι σέ πολύ δύσκολη κατάσταση.Δέν αναγνωρίζω τον εαυτό μου…
Από τήν μία δέν θέλω νά τόν κάνω νά νιώσει προδομένος,κι από τήν άλλη,μού είναι αδύνατον νά συνεχίσω νά καταπνίγω τίς απίστευτα μεγάλες ορμές γιά άλλους άνδρες,πού τελικά,ίσως δώσει καί τόση ικανοποίηση στόν άνδρα μου,απ΄ότι φαίνεται,άν δεχθώ οτι η προθυμία του να ικανοποιήσει τήν επιθυμία μου,είναι αληθινή κι όχι μιά φαντασίωση \"κρεβατιού\",πού όλοι λίγο-πολύ έχουμε......
Αν κάποιος η κάποια μπορει νά μέ βοηθήσει μέ οποιονδήποτε τρόπο,θά τό εκτιμούσα ιδιαιτέρως.
Μια ερώτηση θάθελα :
αν ο άντρας σου ήταν αυτός που σου εκμυστηρευόταν πρώτος αυτή του την επιθυμία, αυτός που θα ήταν δηλ στη δική σου τη θέση, ποιές θα ήταν οι σκέψεις σου ? και αν υποθέσουμε ότι θα συμφωνούσες επιφανειακά και υπό την επήρρεια της 25χρονης μονογαμικής σας σχέσης, πόσο θα άντεχες το πιθανό ρίσκο από πλευράς σου ή δικής του εξ αιτίας αστάθμητων παραγόντων που δεν θα ήταν υπό έλεγχο ? αν υποθέσουμε...
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή