lipton linea
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 35

Thread: lipton linea

Junior Member

lipton linea

Έχει δοκιμάσει κανείς από εσάς το lipton linea ? Σκέφτομαι να το ξεκινήσω. Μία φίλη μου πίνει εδω και ένα μήνα και με δίαιτα έχασε 4 κιλά. Είδε διαφορά στο φούσκωμα και στην περιφέρεια από την πρώτη εβδομάδα.
    Εγώ που πίνω λουίζα σαν βοήθημα εδω και ένα μήνα περίπου νομίζω ότι με βοήθησε λιγάκι. Με δίαιτα φυσικά.

Και γώ πρησμένη είμαι καλή μου, συνεχώς τον τελευταίο καιρό. Μέχρι που άρχισα να το ψάχνω σε γιατρούς και τέτοια να δώ τίμπορεί να γίνει γιατί όταν φουσκώνω νοιώθω λες και είμαι 1000 κιλά και δεν με ευκολήνει αυτό το συναίσθημα. Τί είναι αυτό το lipton?

Senior Member
    Ασφαλώς θα ξέρεις ότι δεν υπάρχουν λιποδιαλυτικά ροφήματα κτλ, οπότε το συγκεκριμένο δεν κάνει λιποδιάλυση από μόνο του και ασφαλώς δε χάνεις έτσι.Δε γνωρίζω πολλά παρά μόνο ότι είναι ένα πράσινο τσάι που φαντάζομαι ότι έχει τεϊνη οπότε μεγάλη κατανάλωση μπορεί να φέρει νευρικότητα.Γενικώς μπορεί να βοηθάει στο ξεφούσκωμα γιατί ίσως συντελλεί στο να μην κατακρατούνται πολλά υγρά στο σώμα κι έτσι να βλέπεις διαφορά.

Σε πολλά διατροφικά προγράμματα έχω δει να δίνουν ως προτεινόμενο ρόφημα,ακόμα και σε μεγάλες ποσότητες καθημερινά,το πράσινο τσάι προκειμένου να καταστείλουν την πείνα.

Αυτά τα ολιγά απο μένα,κοινότοπα και λίγο πρόχειρα.Ας βοηθήσει καλύτερα κάποιος πιο ενημερωμένος.

Member
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΝΕΦΕΡΕ Ο ΚΛΕΑΝΘΗΣ. ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ.
    ΩΣΤΟΣΟ, ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΡΟΦΗΜΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ. ΜΗ ΒΑΣΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΟΦΗΜΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΥΓΡΩΝ ΚΛΠ. ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ 2 ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΣΩΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΟΝ ΥΝΠΟ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

ΑΥΤΑ !!

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ!(free_powered)

Senior Member
    το τσαι εχει αντιοξειδωτικα και κατεχινες προκαλει διουρηση αλλα να αδυνατιζει εεεε δεν νομιζω ΄:) ορισμενα κινεζικα τσαγια προκαλουν διαρροια ,δρουν σαν καθαρτικα ,αλλα μην νομιζεται οτι αυτο ειναι καλο.Aλλα το τσαι οπως ειπαμε περιεχει και κατεχινες που βοηθουν σε πολλα πραγματα ,οπως ρυθμισει διαβητη ,μειωση αθηροματικης πλακας και στην διατηρηση του σωματικου βαρους ,τωρα αλλοι λενε οτι προκαλει και λιποδιαλυση αλλα προσωπικα δεν ξερω .θα πω κατι αλλα μην αρχισεται να πινεται μονο τσαι και τιποτα αλλο .οι κατεχινες προκαλουν 20% αυξηση του μεταβολισμου μιας που για να διασπαστουν απαιτουν ενεργεια απ τον οργανισμο (θερμογεννεση μεσω τροφης).για αυτο ισως εχετε ακουσει οτι και ο καφες εχει τετοιες δυνατοτητες που δεν λεω εχει. απλα αμα τον κανεις με 6 κουταλιες ζαχαρη ,τι να καψεις μετα τις κατεχινες ή την ζαχαρη 19-20 θερμ ανα κουταλακι του γλυκου.εχω χαθει λογο δουλειας ,αλλα οποτε μπορω μπαινω

Senior Member
    λοιπον εμενα η κορη μου το πηρε και σκοπευω να παρω κι αλλα να πινουμε θα σας πω νεοτερα κατοπιν τεσταρισματος
    ειναι ακριβο το σκασμενο ομως
    τες πα
    ανχαπιτσα το πριξιμο προερχεται απ τους εμετους
    οπως και τα σοβαρα πριιματα στα δαχτυλα που πιθανα παθαινεις
    επισης σε πιεση μεγαλη και πολλους εμετους αυξανεται και η πιεση στα ματια
    προσεχε μην παθεις καμια χοντρη ζημια
    ποσα εχω παθει η ρουφιααανα!!!
    κοντεψαν να βγουν τα ματια μου απ το ζορι!!!!!
    μην το κανετε αυτο στο σπιτι
    ειναι επικινδυνο

Senior Member
    καλα φυσικα δεν ξερω απο ποια ποικιλια προερχεται το lipton linea ,αλλα αυτο που ειπα ειχε να κανει με το τσαι γενικος.δεν σημαινει οτι το συγκεκρμενο τσαι εχει κατεχινες ολα εχουν.

Αχ...ʼλλη έγνοια τώρα βρε Τζενάκι μου με αυτήν την πίεση του ματιού που αναφέρεις. Πάντως τελευταία η μυωπία μου αυξάνεται αλλά ο οφθαλμίατρος δεν μου μέτρησε καμιά φορά την πίεση! ʼσε που πήγα και σε γαστρεντερολόγο γιατί εμφανίστηκε ένα κουβάρι δίπλα από τον ομφαλό και με έβαλε να κάνω γαστροσκόπιση και γώ δεν πάω!

Junior Member
    Παιδιά καλό το linea αν και φοβερά αηδιαστικό κατά τη γνώμη μου...προτιμώ το σκέτο το πράσινο τσαγάκι παρά αυτό. Εξάλλου μη περιμένετε θαύματα από ένα τσαγάκι και μόνο...
    Όταν το έψαχνα πάντως και το γκούγκλαρα μου έβγαλε τη γνώμη ενός άλλου πορωμένου με τη δίαιτα που είπε να το δοκιμάσει και έφαγε φρίκη σαν κι εμένα που δεν μπορώ ούτε να το μυρίσω...
    Πάρτε μάτι
    http://dadi68.blogspot.com/2008/05/lipton-linea.html

και είναι και ακριβό το σκασμένο...

Senior Member
    ανχαπιτσα εγω σκοπευω να γινω χοντρη
    δεν ξανακανω εμετο
    βαρεθηκα
    οτι γινει ας γινει
    απ το να τρεχω στα νοσοκομεια και να γινω και ρεζιλι των σκυλιων
    προτιμω να ηρεμησω και να αποδεχτω οτι μου ερθει κι ας μην ειναι μες τις προσδοκιες μου
    αν θελουν μια καλητερη ας πανε να τη βρουνε

Member
    ΤΖΕΝΗ ΜΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ. ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΙΣΩΣ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙΛΑ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ!!
    ΥΓ: ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!!!!

Τζένη μου χαίρομαι για σένα που πήρες αυτήν την απόφαση. Εγώ όμως είμαι σε εντελώς άλλη φάση τώρα. Τρέμω μην πάρω μισό κιλό. ʼσε που ούτε μου περνάει από το μυαλό να κάνω κανένα παιδί αν και ο κόσμος γύρω μου άρχισε να το αναφέρει και να μου την σπάει. ʼρχικα έλεγα απλά ότι είμαι μικρή και είναι και αλήθεια. Δυστυχώς όμως όταν το έψαξα λίγο μέσα μου μετά και από παρότρυνση του ψυχολόγου μου ψιλοαντιλήφθηκα ότι με φοβίζουν πολύ τα κιλά που θα πάρω. Δεν αντέχω στην σκέψη ότι θα βάλω κιλά. Δεν είμαι έτοιμη να δώ τη ζυγαριά να ανεβαίνει για οποιοδήποτε λόγο.
    Ελπίζω ναρθεί μια μέρα που θα πώ και γώ όσα έγραψες πιο πάνω
    Πολλά φιλιά

Senior Member
    δεν ειναι απαραιτητο να παχηνεις στην εγκυμοσυνη
    οι περισσοτερες που ξερω που ειχαν προβλημα κιλων
    στην εγκυμοσυνη ηταν μια χαρα
    εγω πηρα ολα κι ολα 4 κιλα
    οταν εμεινα εγκυος ημουνα 63 και 1 βδομαδα μετα τη γεννα 58
    μακαρι να ημουνα παντα οπως οταν ημουν εγκυος
    μετα τα ξαναπηρα βεβαια με το που γεννησα ανοιξε η ορεξη μου

καλησπερα σε ολους!!!!το αγορασα και εγω το linea-και τις 2 γευσεις μαλιστα-και εχω να δηλωσω οτι δεν ειναι τοσο χαλια.....οσο ειναι ζεστο και με την προυποθεση οτι δεν θα το αφησετε πανω απο 2 περιπου λεπτα στο νερο ειναι ανεκτο.....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ-ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ!!!!υποτιθεται οτι την 9η μερα βλεπεις καποιο αποτελεσμα-καπου διαβασα 12 εβδομαδες,θα την κοψω την φλεβα αν ειναι ετσι τα πραγματα.........καλο κουραγιο σε ολους!!!!!!!!!!!!:)))

EPEIDI TO EXO DOKIMASEI KAI EGO TO MONO POU GINETE EINAI OTI PINEIS TSAI ME NERAKI KANEIS PIPI SOU KAI FEUGEI I KATAKRATISI TO IDIO KANEI TO NERAKI I LOUIZA TO TSAI KAI OLA TA ROFIMATA TETIOU EIDOUS OSO GIA TI GEUSI TO VRIKA LIGO IPERVOLIKA GLIKO.THEORO POS EINAI TSAMPA XRIMATA TELIKA.EGO PSIFIZO NERO ANTE KAI KANENA TSAGAKI POU KAI POU KAI PAEI TO PRIKSIMO EFIGE.

Page 1 of 3 123 LastLast