Results 1 to 15 of 72
-
26-08-2009, 20:42 #1
Μονο αηδια και απογοητευση νιωθω.
Σιχαινομαι το εαυτο μου και με μισω. Με μισω. Σημερα παλι οτι εφαγα κατεληξε στη λεκανη. Εχω αυξησει τα ladose σε 3 την ημερα. Κοιμαμαι ολη ημερα και το βραδυ δεν μπορω να κλεισω ματι. Ντρεπομαι να βγω εξω για να μη με κοροιδευουν. Για να βγω καμια φορα κοιταω το νουμερο στα ρουχα, εννοειται οτι στην ντουλαπα μου δεν θα εβαζα ποτε L. Επειτα κοιταω τον καθρευτι. Δεν μου αρεσει καθολου ο σωμα μου. Μερικες φορες εκνευριζομαι τοσο που κοβω τα χερια και τα ποδια μου με ξυραφια.
Μονο αηδια και απογοητευση νιωθω.
- 26-08-2009, 21:11 #2
Εχεις σκεφτει να ζητησεις βοηθεια απο ψυχολογο?μπορει πραγματικα να σου δωσει λυσεις που σε ενα φορουμ δε μπορεις να βρεις γιατι κανεις απο εμας δεν ειμαστε ειδικοι.δεν εχω κανει ποτε εμετο απο μονη μου αλλα λυπαμαι που βλεπω οτι υπαρχουν τετοιες καταστασεις.δε θελω να πιστεψω οτι η κατασταση σου ειναι μη αναστρεψιμη αλλα δεν ξερω και πως μπορω να βοηθησω.ισως να πηγαινες σε εναν ρεφλεξολογο στην αρχη να κανεις μερικες συνεδριες για τον ελεγχο της ορεξης.εγω το δοκιμασα και ημουνα πολυ καλυτερα ψυχολογικα.
27-08-2009, 15:30 #3
εχω επισκεφτει και ψυχολογο και ψυχιατρο αλλα αν δν το θελεις ο ιδιος δεν γινεται τιποτα.
Σημερα ομως ειμαι πολθ καλυτερα, δεν νιωθω μονο αηδια για τον εαυτο μου.
27-08-2009, 23:51 #4
dn simfono apolita mazi sou kouklitsa mou..epeidi perasa apo tetoia katastasi kai go kai isos xeiroteri aposo tin perigrafeis kai dn eixa thelisi na bgo apo aytin mias kai eixa apelpistei piga se psixologo para tin thelisi mou..kai siga siga me ebgale apo olo ayto pou zousa..tora exoun perasei 6 mines apo tote pou teleytaia fora me thimamai na imoun etsi kai exo xasei konta sta 20 kila se ayto to diastima..dn to leo gia na perifaneyto gia kati apla thelo na sou doso dinami kai elpida oti ola ginontai..giati eimai sigouri oti ayti tin stigmi dn to pisteueis ayto..etsi pisteua kai go kai isos na xreiazomouna tote kapoion na mou to pei ayto..apeythinsou se ena psixologo..oxi omos opoion na nai..eidikos stis diatrofikes diataraxes..ama theleis mporo na sou doso to tilefono tis dikias mou..elpizo na boithisa..euxomai ola na pane kala!!!!filakiaaaaaa
28-08-2009, 12:55 #5
οντως αν δεν το θελεις ο ιδιος δεν γινεται. με τα ladose αλλωστε θα χεις κυκλοθυμια, ηρεμισε και την επομενη θα φυγει ετσι οπως ηρθε. εγς το χω συνιθισει επειδη κυκλοθυμια εχω απο μικρη οποτε δν μ κανανε εντυπωση σαν παρενεργεια με τα ladose κ γω κοβομουν ολο το χειμωνα κ φοραγα γκετες , αλλα τωρα ειναι δυσκολο δεν κρυβεται.....προσπαθισε να κοιμασαι οσο μπορεις, κ ξεκινα ενα χομπι, να ζωγραφιζεις,,,,,πχ.........ψιλοβ οηθαει.χαζο αλλα ψιλοβοηθαει
28-08-2009, 17:38 #6
Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον.
mairh 1985, oι συμβουλες σου ειναι πολυ καλες . Λατρευω τη ζωγραφικη (θα ανεβασω καποια στιγμη σημιουργιες μου) το γραψιμο, εκανα χορο, πολεμικες τεχνες, κολλημα με την power yoga, και αλλα πολλα. Αυτη την περιοδο δεν θελω να κανω πραγματικα τιποτα. Μονο να κοιμαμαι.
28-08-2009, 18:03 #7
ο υπνος ειναι πραγματικα καλο....δεν τρως.....βλεπεις ονειρα, ξεκουραζεσαι, κ φτιαχνεις επιδερμιδα!!!!!!!!!! :)
29-08-2009, 04:01 #8
οντως αρκει να μη καταλαμβανει το περισσοτερο χρονο της ημερας μας. Εγω οταν δεν δουλευω η δεν εχω σχολη, και εχω χρονο μπορει να κοιμαμαι μεχρι 12 ωρες. Οσο για ονειρα αλλο τιποτα
29-08-2009, 10:01 #9
βοηθανε κ τα φαρμακα στον υπνο.εγω πριν τα ladose κοιμομουν το πολυ 5 ωρες την μερα. τι να κανεις....υπομονη......σκεψου οτι ολα ειναι δανεικα κ οτι ολα γινονται για καποιο λογο. εχω παρατηρησει οτι ολες οσες εχουμε αυτο το προβλημα ειμαστε ατομα με δημιουργηκοτητα κ πολλες ασχολιες κ ανησυχιες. λογικο αν εχεις δοκιμασει τα παντα πριν κ δν εχεις πια που αλλου να διοχετευσεις την ενεργεια σ, να προσπαθεις να ξεσπας κ να ελεγχεις ο,τι εμεινε να ελεγξεις...το σωμα σου.......οπως καταφεραμε ολα τα αλλα ετσι θα καταφερουμε κ αυτο. απλα μας παιρνει πολυ χρονο σε σχεση με τα υπολοιπα..........
30-08-2009, 09:19 #10
Καλημέρα!
Ο τίτλος αυτού του topic μου με εκφράζει απόλυτα. Από τις 12/8 έχω συνέχεια βουλιμικά επεισόδια. Μερικά γίνονται τη μια μέρα μετά την άλλη. 2-3 φορές έκανα και εμετό.
Πριν τις διακοπές είχα αδυνατίσει αρκετά και ίσως είναι ξέσπασμα του οργανισμού. Εν τω μεταξύ, έχω να αδιαθετήσω από τις 10/5 κι αυτές τις μέρες έχω όλα τα συμπτώματα της περιόδου. Ίσως φταίει κι αυτό...
Θέλω συνέχεια να τρώω. Νιώθω σαν αχόρταγο τέρας. Έχω φάει τα άπειρα πράγματα και με απίστευτη σειρά. Έγκυος σίγουρα δεν είμαι. Κάπου πρέπει να σταματήσει αυτή η τρελλή πορεία. Δεν αντέχω άλλο, έχω απογοητευτεί πάρα πολύ. Εν τω μεταξύ, την κρίσιμη ώρα, καμία από τις μεθόδους αντιπερισπασμού από το βουλιμικό δε με βοηθάει...
30-08-2009, 09:27 #11
Ποσο χαιρομαι που απαντησατε και με στηριζεται. mairh1985 εχεις δικιο οτι φταινε και τα ladose, εγω οταν ρα παιρνω η που θα κοιμαμαι ολη μερα η που θα με πιανει τρελη υπερενταση. Παντως την ορεξη την κοβουν. Αγαπητη dolphin, φαινεσαι πανικοβλημενη και δεν εχεις αδικο. Εισαι ομως σιγουρη οτι για τα βουλιμικα επισοδεια φταει η πεινα; Νομιζω πως ειναι καποια αλλη η αιτια αλλιως θα σταατουσες οταν ειχες χορτασει. Κατα τη γνωμη μου το καλθτερο ειναι να τρωμε μεν λιγο αλλα αρκετα ωστε να λειτουργει ο μεταβολισμος.
Καλα εγω δεν ειμαι και παραδειγμα αν φανταστεις οτι εδω και κατι μερες τη βγαζω μονο με καρπουζι. Βεβαια και εγω πειναω και εχω καθυστερηση, ελπιζω να μου ερθει περιοδος για να μην τρεχω μετα.
30-08-2009, 21:36 #12
Δε νομίζω ότι είναι πείνα. Δε μπορεί να είναι πείνα. Πόση πείνα πια?
Αυτά τα ladose μπορείς να τα πάρεις χωρίς συνταγή γιατρού?
30-08-2009, 22:22 #13
ναι τα παιρνεις αλλα καλητερα να στα γραψει γιατρος γτ μπορει να μη τα χρειαζεσαι αμα δεν εχεις τρελλη καταθλιψη.παντως οντως ψιλοκοβουν να βουλιμικα αμα προσπαθησεις κ συ κ σκεφτεσαι κ λιγο πιο καθαρα.απ αυτη την εννοια βοηθανε..........
31-08-2009, 00:58 #14
Δεν ειμαι γιατρος αλλα για να δινονται χωρις συνταγη δεν ειναι και τοσο βαρια χαπια. Ειναι και κυριως για βουλιμικους αλλα και για την καταθλιψη. Βασικα βοηθουν στην απορροφηση της σεροτονινης, η οποια ελενχει την διαθεση και ενα μερος της ορεξης. Δεν την παραγουν, καθε ανθρωπος παραγει ενα ποσοστο σεροτονινης, καμια φορα αυτη δεν μπορει να απορροφηθει. Εγω σου λεω να τα παρεις.
31-08-2009, 11:34 #15
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Λέω να πάω σήμερα να τα πάρω. Θα ρωτήσω βέβαια και τον ψυχίατρο μου. Απλά δε μπορώ να συνεχίσω έτσι....
Κάθε Μάη τα ίδια ....
13-06-2025, 16:49 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή