Results 1 to 15 of 68
Thread: Ατιμο Βραδινο!!!
-
07-07-2010, 14:10 #1
Ατιμο Βραδινο!!!
Ρε παιδια υπαρχει καποιος τροπος να ελεγξω το βραδυνο μου φαι? Ενω ολη μερα κανω κανονικα την διατροφη μου, το βραδυ λες και ξυπναει ο αλλος μου εαυτος και τρωει οτι βρει μπροστα του. Δεν μπορω να το ελεγξω με τιποτα, λιωνω στο ποδηλατο, στο ποδοσφαιρο και σε οτι αλλο μπορει να μου κανει καυση θερμιδων αλλα απο το σαβουρωμα το βραδυνο το μονο που καταφερνω, ειναι να μην παχυνω αλλο!!! ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ!!!!ΓΑ^&#$^&#%***%%#*^ΤΟ!!!
- 07-07-2010, 14:13 #2
μηπως κανεις στεριτικη διατροφη?
07-07-2010, 14:15 #3
καραμελα εχεις το ιδιο προβλημα π εχουν ολοι...
07-07-2010, 14:30 #4
OVELIX πιστεύω οτι αν κάνεις τρια σινεχόμενα βράδυα υπομονή κ αντέξεις θα είναι πολύ πιο εύκολο πιο μπροστά.σκέψου τρία βράδια τρία βράδια.τρώγε ένα γιαουρτάκι κ κανά φρουτάκι νηστικόσ μη μένεις.μην αφήνεις κανένα κ τίποτα να σε παρασύρει.
07-07-2010, 15:56 #5
Originally posted by bouliana
OVELIX πιστεύω οτι αν κάνεις τρια σινεχόμενα βράδυα υπομονή κ αντέξεις θα είναι πολύ πιο εύκολο πιο μπροστά.σκέψου τρία βράδια τρία βράδια.τρώγε ένα γιαουρτάκι κ κανά φρουτάκι νηστικόσ μη μένεις.μην αφήνεις κανένα κ τίποτα να σε παρασύρει.
ετσι την επομενη φορα που θα νιωσεις οτι θες να φας κι αλλο θα πεις οχι κυριε δε θα φαω,
εχω φαει οσα επρεεπ ολη μερα (κ νυχτα) κ τωρα το ραβω.
αρκει οντως να εχεις φαει σωστα ολη μερα.
με γιαουρτι μονο κ φρουτο δε συμφωνω για τα κιλα σου...
εδω εγω κ πεινω μαυτα, αλλα καλυτερα να στο πει διαιτολογος αυτο.
ΥΓ για να νικησεις τη βουλιμια δεν πρεπει να πεινας.
ποτε πεινασμενος στην μαχη!
07-07-2010, 16:01 #6
ναι συμφωνώ οτι το γιαούρτι και το φρούτο δεν φτάνει απλά το είπα σε περίπτωση που θέλει κάτι ελαφρύ.οι περισσότεροι διαιτολόγοι δίνουν την μισή ποσότητα φαγητού απτη μεσημεριανή.
07-07-2010, 16:31 #7
Παιδια καλα τα λετε και το γνωριζω πολυ καλα τι πρεπει να φαω, αλλα οταν ερχεται αυτη η ωρα... Σαν ναρκωμανης που περιμενει την δοση του κανω!!! Φαντασου οτι ακομα και η διαιτολογος μου με σταματησε, επειδη δεν εχει αλλη διατροφη να μου εφαρμοσει, που να μπορω να την τηρησω!!!2 χρονια διατροφης και το μονο που καταφερα ηταν απλα να χανω 2, να παιρνω 2. Τελικα μονο λεφτα εχανα!!!! απο κιλα τιποτα ! Εχω χασει στο παρελθον 2 φορες απο 30 κιλα, αλλα ποτε δεν καταφερα να τα κρατησω,( ασε που εχω δοκιμασει τα παντα, bodyline, silouette, χημικες διαιτες, χαπια με το κιλο, γυμναστηρια και οτι αλλο θες) τωρα πια μαλλον δεν εχω κουραγιο να ακολουθησω καποιο προγραμμα. Ελπιζω ομως οτι θα την βρω την λυση.
07-07-2010, 18:45 #8
Ovelix, ξέρω πολύ καλά τι εννοείς. Το βράδυ ξυπνάει ο άλλος μας εαυτός και τα κάνει λίμπα.
Με βοήθησε πολύ να υιοθετήσω μία ρουτίνα, δηλαδή να έχω το ίδιο βραδυνό κάθε μέρα. Μπορείς να κόψεις δύο φέτες ψωμί και να βάλεις πάνω ότι σου αρέσει, ενδεικτικά ντομάτες, πιπεριές, ζαμπόν ή κασέρι λάιτ, λίγο λαδάκι και να μία σπιτική "πίτσα", αρκετά χορταστική και κυρίως ολιγοθερμιδική.
ʼλλη λύση (την κάνει μία φίλη μου): βάζει μία γαβάθα γιαούρτι και κόβει μέσα ένα σωρό φρούτα. Επίσης χορταστικό και υγιεινό.
Τέλος, ψάξε στο θέμα συνταγές για αδυνάτισμα και όλο και κάτι θα βρεις.
Όταν το βρεις, περιμένουμε νέα, μπας και πάρουμε και μεις καμία ακόμη ιδέα.
07-07-2010, 22:48 #9
Δοκιμασε ενα μοτιβο ατκινς.Οι πρωτεινες χορταινουν και οι απαχες δεν παχαινουν.Βαλε για βραδινο 2 στηθη
κοτοπουλο που λεει ο λογος με σαλτα και λιγο λαδι ή 3 σουβλακια καλαμακια η ομελετα με ασπραδια.Γενικα
φαε εξυπνα και να χορταινεις.
Ποσα γευματα κανεις στην ημερα; Μηπως υποσιτιζεσαι και το βραδυ πεφτεις με τα μουτρα;
08-07-2010, 00:31 #10
Χθες έβλεπα μια κλινική διαιτολόγο Θεσσαλονικιά που έλεγε ότι δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι το βραδυνό φαγητό παχαίνει,αλλά ούτε ότι δεν παχαίνει...Είπε ότι θα πρέπει να τώμε τουλάχιστον 1μισι με 2 ώρες πριν κοιμηθούμε και φυσικά να προσέξουμε τη μερίδα!Επίσης τόνισε ότι δεν θα πρέπει να μένουμε νηστικοί από τις 7-8 το απόγευμα μέχρι το πρωί,εκτός φυσικά αν κοιμόμαστε στις 21:00-22:00!
08-07-2010, 00:38 #11
Το μόνο τρόπο που βρήκα για να το λύσω αυτό, είναι τα πολλά μικρά γεύματα μέσα στη μέρα. Έτσι το βράδυ δεν πεινάω
08-07-2010, 00:56 #12
Originally posted by Ovelix
Παιδια καλα τα λετε και το γνωριζω πολυ καλα τι πρεπει να φαω, αλλα οταν ερχεται αυτη η ωρα... Σαν ναρκωμανης που περιμενει την δοση του κανω!!! Φαντασου οτι ακομα και η διαιτολογος μου με σταματησε, επειδη δεν εχει αλλη διατροφη να μου εφαρμοσει, που να μπορω να την τηρησω!!!2 χρονια διατροφης και το μονο που καταφερα ηταν απλα να χανω 2, να παιρνω 2. Τελικα μονο λεφτα εχανα!!!! απο κιλα τιποτα ! Εχω χασει στο παρελθον 2 φορες απο 30 κιλα, αλλα ποτε δεν καταφερα να τα κρατησω,( ασε που εχω δοκιμασει τα παντα, bodyline, silouette, χημικες διαιτες, χαπια με το κιλο, γυμναστηρια και οτι αλλο θες) τωρα πια μαλλον δεν εχω κουραγιο να ακολουθησω καποιο προγραμμα. Ελπιζω ομως οτι θα την βρω την λυση.
θεσπιζω μια συγκεκριμενη ωρα πχ 9 το βραδυ
κ μετα απο εκεινη την ωρα δεν τρωω απολυτως τιποτε.
μπορει να σου φαινεται ακατορθωτο αλλα σκεψου το εξης ενδεχομενο:
το να μη φας καθολου, απολυτως τιποτε απο μια ωρα κ μετα
να σου...κοψει την πεινα!
προσωπικα μι αμπουκια να φαω απο κατι λυσσαω.
ακομα κ κανονικο γευμα να φαω το βραδυ λυσσαω.
οποτε κανω νηστειες κ εχω ΣΩΘΕΙ.
για να γινει ομως αυτο πρεπει να εχεις διασφαλισει οτι ακολουθεις καποιο σωστο προγραμμα μεσα στη μερα σου,
ετσι ωστε οταν το βραδυνιωσεις οτι πεινας να ξερεις οτι δεν ειναι πεινα πραγματικη αλλα λιγουρα...
08-07-2010, 00:59 #13
Originally posted by xazomanoulaaa
Χθες έβλεπα μια κλινική διαιτολόγο Θεσσαλονικιά που έλεγε ότι δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι το βραδυνό φαγητό παχαίνει,αλλά ούτε ότι δεν παχαίνει...Είπε ότι θα πρέπει να τώμε τουλάχιστον 1μισι με 2 ώρες πριν κοιμηθούμε και φυσικά να προσέξουμε τη μερίδα!Επίσης τόνισε ότι δεν θα πρέπει να μένουμε νηστικοί από τις 7-8 το απόγευμα μέχρι το πρωί,εκτός φυσικά αν κοιμόμαστε στις 21:00-22:00!
κατα ταλλα ο οργανισμος οταν δεν τρως 24 ωρες το 24ωρο λειτουργει ομαλοτατα!
γενικα η λογικη πρεπει να τρωω συχνα γευματα δεν εχει κ τοση βαση.
παιζει πολυ μεγαλο ρολο ποτε ειναι το τελευταιο γευμα μας,
γιαυτο αλλωστε κ αλλοι χανουν 20 κιλα σε μηνες τρωγοντας ενω αλλοι ποτε κ ενω βρισκονται διαρκως σε διαιτα.
(αυτο επειδη ειχαμε συζητηση σχετικη με μια φιλη εδω)
08-07-2010, 13:33 #14
Originally posted by penelope1985
καραμελα εχεις το ιδιο προβλημα π εχουν ολοι...
??? τί πρόβλημα?
08-07-2010, 13:45 #15
νομίζω μπερδεύτικε κ απευθυνόταν στον οβελίξ
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή