εισαι εγκυος????
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32
    Senior Member

εισαι εγκυος????

πας για το δευτερο????? ΛΟΙΠΟΝ εχω να δηλώσω οτι μου εχει γίνει αυτη η ερώτηση 2 φορες σε διαστημα λίγων ημερών... ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ οτι ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ !!!ΕΧΩ ΑΠΛΩΣ, ΠΑΧΥΝΕΙ ΠΟΛΥ,,,, το κερατο μου μέσα ...

Senior Member
    κουραγιο ρια

Senior Member
    ρια μου ελαττωσε λιγο το βραδυνο, φευγει αμεσως η περιττη κοιλιτσα κ θα νιωσεις πιο ευδιαθετη κ δυνατη να συνεχισεις...
    οσο για τους κακοβουλους χεστους...

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    ρια μου ελαττωσε λιγο το βραδυνο, φευγει αμεσως η περιττη κοιλιτσα κ θα νιωσεις πιο ευδιαθετη κ δυνατη να συνεχισεις...
    α, ναι σιγά μη νιώσω πιο δυνατή... ισα ισα μολις χάνω 3-4 κιλα... ξαναπεφτω στα υπερφαγικά.... μάλλον ψυχολογο θέλω κ οχι διατροφολογο...

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    κουραγιο ρια
    αυτη η ευχή... μου χτυπαει καμπανάκι.... κουραγιο λέμε οταν συμβαινει κάτι σοβαρό... ισως ανεπανορθοτο.... μήπως ''πέθανε'' η αξιοπρέπειά μου?????

Μάλλον....

Senior Member
    απλα θελει πολυ κουραγιο για να αντιμετωπισεις αυτα τα σχολια. Αλλα Ρια νομιζω οτι και εσυ αν εκανες μια πιο οργανωμενη προσπαθεια θα ησουν καλυτερα με τον εαυτο σου και δεν θα σ'ενοιαζε τι λεει ο ενας και ο αλλος.... Δεν θελουμε δλδ να μας χτυπανε οι αλλοι αυτο που ηδη ξερουμε για τον εαυτο μας!

Senior Member
    Originally posted by ria
    Originally posted by badgirl11
    α, ναι σιγά μη νιώσω πιο δυνατή... ισα ισα μολις χάνω 3-4 κιλα... ξαναπεφτω στα υπερφαγικά.... μάλλον ψυχολογο θέλω κ οχι διατροφολογο...
    σιγα βρε ρια μου,
    80-84 παιζω εδω κ εξαμηνο πλεον,
    ε και?
    καποτε θα παιζω 70-74 κ θαμαι οπως θελω.
    απλα δεν ημουν ετοιμη για εκει ακομη.
    μη τρελαινεσαι
    μπορεις να καταγραφεις τα υπερφαγικα σου, συναισθηματα, ποσοτητες φαγητου οσες θυμασαι,
    ωστε να τα κανεις ολο κ πιο συνειδητοποιημενα.
    οσο πιο πολυ τα ελεγχεις τοσο θα ελαττωνονται κ σε ενταση κ σε συχνοτητα.
    σεμενα τουαλχιστο ετσι γινεται...

Senior Member
    penelope εχεις απόλυτο δίκιο...

badgirl εσύ έχεις κάνει ενα σημαντικό βήμα ,,,εχεις χάσει 20 κιλα... εγω μόνο παίρνω ....παίρνω ....και ασε που για να ειμαι ευχαριστημένη πρεπει να χάσω 20+ οχι 10... που σημαίνει οτι προφανώς έχω ξεφύγει πολύ..
    και νιωθω ανίκανη-αδυναμη να κάνω την οργανωμένη προσπάθεια για την οποία σωστά λέει κ η Πηνελόπη....
    θέλω σφαλιάρες να συνέλθω? θέλω ψυχολόγο? σίγουρα κάτι θέλω,,,

Senior Member
    θελει να το παρεις αποφαση...

Senior Member
    πριν 1,5 μηνα το πήρα για αλλη μια φορά... ενθουσιάστηκα... εχασα βάρος εφτασα 76... κ ενα γεγονός που με στεναχώρησε... χωρίς να είναι κάτι σοβαρό ....με εφτασε πάλι στα 79 σε μια εβδομάδα... μετά τα σχόλια δε... εγώ αντι να το ράψω... αυξησα τους μήνες κυησης... τωρα δε με λες στο πρωτο τριμηνο... εχω φτάσει στο μήνα μου...

Member
    Ria μου σε νιωθω απολυτα.Περναω ακριβως την ιδια φαση τα τελευταια 2 χρονια. Νιωθω οτι εχω χασει την ισορροπια μου κατι δεν παει καλα. Παλια ειχα κουραγιο και αντιστεκομουνα στις λιχουδιες, εβαζα προγραμμα κ το τηρουσα, εστω κ για μια εβδομαδα. Τωρα μολις χανω 2-3 κιλα παιρνω παλι την ανηφορα.
    Την μια λεω φταιει η ζαχαρη μου δημιουργει υπερινσουλιναιμια κ αρα υπερφαγικα επεισοδια κ αποφασιζω να την κοψω..το τηρω μια εβδομαδα, μετα παλι τα ιδια..την αλλη φταιει η περιοδος, την αλλη η ωορρηξια που μου δημιουργουν λιγουρες, την αλλη ο αντρας μου που φερνει στο σπιτι οτι πιο παχυντικο υπαρχει στον κοσμο σε καθημερινη σχεδον βαση....
    Τιποτα, εχω χασει την αυτοπεποιθηση μου, εχω σκεφτει πολλες φορες οτι η κατασταση σηκωνει ψυχολογο...

Καλα δεν στο συζητω με το θεμα της εγκυμοσυνης! Ημουν κ νιοπαντρη περυσι κ το τι ειχα ακουσει δεν λεγεται!! Ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει! ειχα που ειχα τα κιλα μου, τα ψυχολογικα μου, ειχα και τις λαλακιες των γνωστων κ συγγενων!

Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω για να μεινω εγκρατης..αν βρεις καποιον τροπο μοιρασου τον σε παρακαλω γιατι πλεον εχω χασει καθε ελπιδα..

Member
    μετά τα σχόλια δε... εγώ αντι να το ράψω... αυξησα τους μήνες κυησης... τωρα δε με λες στο πρωτο τριμηνο... εχω φτάσει στο μήνα μου...
    Καλα αν εσυ στα 76 εχεις περασει το α τριμηνο εγω στα 89 πρεπει να γενναω αυριο τριδυμα!!! ¨-)

Senior Member
    Originally posted by ELENI33
    μετά τα σχόλια δε... εγώ αντι να το ράψω... αυξησα τους μήνες κυησης... τωρα δε με λες στο πρωτο τριμηνο... εχω φτάσει στο μήνα μου...
    Καλα αν εσυ στα 76 εχεις περασει το α τριμηνο εγω στα 89 πρεπει να γενναω αυριο τριδυμα!!! ¨-)
    μη κολλάς στα νουμερα βρε... ειμαι κ τάπα στο υψος κ εχω κ κοιλια λογω καισσαρικής τομής.... οπότε μη το βλέπεις έτσι...

οσο για τον τρόπο που λες... ωρες ωρες παρακαλάω να γινομουν ανορεξικη για λιγους μήνες... :P

Senior Member
    Originally posted by ELENI33
    Ria μου σε νιωθω απολυτα.Περναω ακριβως την ιδια φαση τα τελευταια 2 χρονια. Νιωθω οτι εχω χασει την ισορροπια μου κατι δεν παει καλα. Παλια ειχα κουραγιο και αντιστεκομουνα στις λιχουδιες, εβαζα προγραμμα κ το τηρουσα, εστω κ για μια εβδομαδα. Τωρα μολις χανω 2-3 κιλα παιρνω παλι την ανηφορα.
    Την μια λεω φταιει η ζαχαρη μου δημιουργει υπερινσουλιναιμια κ αρα υπερφαγικα επεισοδια κ αποφασιζω να την κοψω..το τηρω μια εβδομαδα, μετα παλι τα ιδια..την αλλη φταιει η περιοδος, την αλλη η ωορρηξια που μου δημιουργουν λιγουρες, την αλλη ο αντρας μου που φερνει στο σπιτι οτι πιο παχυντικο υπαρχει στον κοσμο σε καθημερινη σχεδον βαση....
    Τιποτα, εχω χασει την αυτοπεποιθηση μου, εχω σκεφτει πολλες φορες οτι η κατασταση σηκωνει ψυχολογο...

Καλα δεν στο συζητω με το θεμα της εγκυμοσυνης! Ημουν κ νιοπαντρη περυσι κ το τι ειχα ακουσει δεν λεγεται!! Ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει! ειχα που ειχα τα κιλα μου, τα ψυχολογικα μου, ειχα και τις λαλακιες των γνωστων κ συγγενων!

Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω για να μεινω εγκρατης..αν βρεις καποιον τροπο μοιρασου τον σε παρακαλω γιατι πλεον εχω χασει καθε ελπιδα..
    ακριβώς έτσι .... μα ακριβώς!!!!

Member
    Βρε μηπως ειμαστε το ιδιο ζωδιο και μας βαραει αλυπητα ο Αρης, Διας, Κρονος κλπ???:-)

Page 1 of 3 123 LastLast