Results 1 to 7 of 7
-
23-07-2010, 14:22 #1
ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ \'Δ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (SLEEVE - ΠΤΥΧΩΣΗ)
Γειά σας! Είμαι νέο μέλος, και ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου με όλους όσους περνάνε το ίδιο με μένα. Τα τελευταία 12 χρόνια, είμαι στην λογική της δίαιτας και της στέρισης προσπαθώντας να χάσω τα περιττά κιλά μου. Το μόνο που κατάφερνα, ήταν να χάνω 5-10 Kg μετά από πολύ κόπο και έπειτα να πέρνω όχι μόνο αυτά που έχασα αλλά και επιπλέον.Τον Νοέμβριο του 2009 έφτασα στο σημείο να φτάσω τα 110kg και με μια ψυχολογία άθλια. Δεν ήθελα να βγω έξω, να συναναστραφώ με άλλα άτομα. Δεν είχα τπτ να φορέσω (που να μου αρέσει). Είπα stop. Μετά από πολύ ψάξιμο και διάφορα ραντεβού με διάφορους "γιατρούς", γνώρισα στον Ευαγγελισμό στην ΄Δ Χειρουργική Κλινική, έναν αξιόλογο γιατρό.Ήταν η πρώτη φορά που με αντιμετωπήσανε σαν άνθρωπο και όχι σαν τσέπη. Μου μίλησε για όλες τις χειρουργικές μεθόδους αντιμετώπισης παχυσαρκείας και κατέληξα να κάνω την ολική πτύχωση στις 27-11-09. Είμαι -32Kg ήδη και πάω ακόμα για άλλα 8-9 kg. Η ψυχολογία μου είναι σε τέλεια κατάσταση και όλα τα οφείλω στον άνθρωπο που μου ενέπνευσε την εμπιστοσύνη που χρειαζόμουν για να αφεθώ στα χέρια του. Συνεχίζω ακάθεκτη για να φτάσω στο επιθυμητό αποτέλεσμα.....
- 25-07-2010, 12:19 #2
σου εχω στειλει προσωπικο μηνυμα.
26-07-2010, 09:58 #3
ελεος ρε παιδια με αυτου του ειδους τις διαφημισεις.... ολοι μας μιλαμε για τον γιατρο μας. και ολες μας τον θεωρουμαι τον καλυτερα και λογικο ειναι αφου καταληξαμε στον συγκεκριμενο για την επεβαση. xpsatha και εγω πριν κανω την επεμβαση ρωτησα πολλους ''γιατρους'' του δικου σου ομως μου ειναι παντελως αγνωστο τωρα το ακουω για πρωτη φορα..
ελεος δηλαδη ειπαμε ειμαστε η πιο κερδοφορα επιχειρηση εμεις οι παχουλοι αλλα ως ενα σημειο.
26-07-2010, 11:22 #4
alexandra79, καλη σου μέρα. Κατ'αρχήν, νομίζω ότι κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα, να λέει την γνώμη - άποψη του, και πόσο μάλλον όταν νιώθει ότι θα πρέπε να ενημερώσει και άλλα άτομα που βρίσκει στην ίδια κατάσταση. Όσο για την διαφήμιση που λές, μου κάνει λίγο άτοπο, διότι αν διαβάζω καλά.... κ. Σκρέκας δεν γράφεις στην υπογραφή σου? Ή κανω λάθος?Όπως και να έχει πολύ καλά κάνεις κατά την άποψη μου που λές ποιος άνθρωπος έκανε το όνειρο σου πραγματικότητα.....απλά αναρωτιέμαι... εγώ γτ να μην το κάνω? Και προφανώς από κακοπροέρετους ανθρώπους που θεωρούν ότι η ενημέρωση πληρώνεται με το "κεφάλι", δεν περιμένω και πολλά. Αλήθεια εσύ πόσα πέρνεις για τέτοιου είδους ανήθικη και άτοπη δυσφήμιση?
26-07-2010, 13:47 #5
xpsatha διαβασε την ανακοινωση του διαχειρηστη του φορουμ... και σβησε το μυνηματακι σου
πολυ ομως θα θελαμε να μεινεις στην παρεα μας και να πεις την ιστορια σου..
εγω εχω κανει πτυχωση . τα πρωτα κιλα εφυγαν αρκετα ευκολα.. αλλα τωρα θελει μεγαλυτερη προσπαθεια απο εμενα αλλα οκ το παλευω ακομη μιας και ειναι σημαντικο βοηθημα το γεγονος οτι χορταινω με μικρη ποσοτητα φαγητου..
ποσα κιλα θελεις να χασεις ακομη? εγω 10 και finito!!!Last edited by Aeon; 14-06-2018 at 19:28.
27-07-2010, 21:34 #6
zwhtsa, και εγω ακομα 10 θελω να χασω....Καλα αν ειναι και 12-13 δεν θα με χαλασει.Απλα νιωθω πως τωρα θα με ταλαιπωρησει αρκετα γτ ηδη εχω αρχισει και ψιλοκολλαω....
27-07-2010, 21:44 #7
Δεν νομιζω πως ειναι κακοπροαιρετο αυτο που ειπα....εγω απλα αναφερω το ονομα του γιατρου μου και το σβηνω κιολας αν θελεις....εσυ σε αλλο τοπικ αναφερεις οτι δουλευεις για τον συγκεκριμενο τον οποιο δεν γνωριζω και δεν υπαρχει λογος να τον δυσφημισω αλλα ουτε και να τον επαινεσω για κατι....Και ξαναλεω εγω αναφερω απλα το ονομα του γιατρου μου και ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΜΟΥ.....βεβαια μπορει να σβηστει και αυτο το μυνημα γιατι το θεωρεις κακοπροαιρετο οπως λες....εγω θεωρω κακοπροαιρετη την εκμεταλευση σε εισαγωγικα ανθρωπων που ειναι παχυσαρκοι ειδικα απο ανθρωπους που ειχαν το ιδιο προβλημα....Το φορουμ ειναι μερος συζητησης και ανταλαγης αποψεων...οχι μερος ψαρεματος πελατων!!!!!!!!δεν νομιζω να ειναι και τοσο κακοπροαιρετο αυτο που λεω.....
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία