ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Junior Member

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΕΝΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΠΑΩ ΟΚ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕΤΑΛΛΑΣΩΜΑΙ ΣΕ ΒΑΜΠΙΡ ΦΑΓΗΤΟΥ ΤΑ ΤΡΩΩ ΟΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΘΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΡΕΛΑ..ΠΩΣ ΤΟ ΑΝ ΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ??

Senior Member
    Βραδυ, σαββατοκυριακο, γιορτες.... Οι παρασπονδιες παραμονευουν γιατι χαλαρωνουμε.... Δυνατος χαρακτηρας, ισχυρη θεληση για επιτευξη στοχου και ενα προγραμματακι διατροφης ειναι οι καλυτεροι φιλοι στην παρουσα κατασταση!
    Βαλε και κανενα σκορδο στα παχυντικα αφου εισαι βαμπιρ φαγητου και θα μεινεις μακρια

Senior Member
    join the club ninina !!!! βαμπίρ ενωμένα ποτέ νοικημένα!

Senior Member
    Κι εγώ το 'καψα το σαββατοκύριακο Tουλάχιστον όμως ανάμεσα στις μακαρονάδες, τα ουισκάκια και τα παγωτάκια, έφαγα και μια μπανάνα! Εσείς μπορεί να μην εντυπωσιάζεστε, αλλά για μένα πρόκειται για άθλο λέμε, ούτε ένα φρούτο δεν τρώω η άτιμη γενικότερα. Και μη μου πείτε ότι τα βαμπίρια δεν τρώνε μπανάνες γιατί θα πικραθώ.

Senior Member
    xaxaxaxaxa! μόνο αν την κατάπιες αμάσητη.

Senior Member
    παιδια εγω παντως αν βρω ευκαιρεια το καιω και καθημερινες. δεν περιμενω τα σ/κ

Junior Member
    ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ !!!!! ΚΑΙ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΠΑΝΩ ΑΣΤΟ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΩ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΟΟΟΟΟ!!!!

Member
    Και εγω μια απο τα ιδια..Παγωτα κι αγιος ο θεος καθε σ/κ και μεχρι να αρισω απο δευτερα να μπαινω στο προγραμμα....τσουπ!!το αλλο σ/κ..
    Και τωρα που θα παμε διακοπες τι θα γινει???? θεουλη μου!! ενα καλοκαιρι τελικα περναει, περασε και τιποτα δεν εχασα!! :-(

Member
    Μηπως πρεπει να κανονιζουμε συναντησεις καθε σ/κ για να παιρνει κουραγιο η μια απο την αλλη μηπως και συνελθουμε???