εισαι εγκυος???? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Senior Member
    λες?????/ είμαι ζυγος με ωροσκόπο σκορπιο!!! γιου??? :P

Member
    Μπα, καμμια σχεση..Ιχθυς με ωροσκοπο Διδυμο...
    Κατι βαραει παντως τα ζωδια του νερου κ του αερα γιατι απ'αυτα εχουμε κ οι δυο!

Senior Member
    χαχαχαχα μονο εκει δεν ειχα ρίξει το φταίξιμο έως τώρα... στους πλανήτες... έχουμε πανσεληνο απόψε λέει ....μαλλον σεληνιαστηκαμε ομαδικώς :P

Ρια Σε νιώθω απόλυτα. Και να σκεφτείς ότι εγώ είμαι παντρεμένη από το 2004 και δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε παιδάκι. Όταν έκοψα το τσιγάρο άρχισα να παίρνω κιλά. Ολοι με ρωτούσαν αν είμαι έγκυος, κάποιοι μου χάιδευαν και την κοιλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ πάντως όταν με ρωτάνε πια αν είμαι έγκυος λέω, : Δεν είμαι έγκυος, απλώς είμαι χοντρή. Και η συζήτηση τελειώνει εκεί (να μη σου πω τι απαντάω για το θέμα του παιδιού!!!)

Αν ήμουν στη θέση σου και είχα ένα παιδάκι, ούτε που θα με ένοιαζαν τα σχόλια αυτά. Να είσαι δυνατή, να χαίρεσαι την οικογένειά σου, και χάσε όταν μπορείς κανένα κιλό μόνο και μόνο αν τίθεται θέμα υγείας. Χωρίς άγχος!

Ελένη33 τα ίδια...συμπτώματα έχουμε!

Member
    Doram ουτε εγω εχω παιδακι ακομα δυστυχως! Και εμενα αυτο μου εκαναν, μου χαιδευαν την κοιλια σαν να ημουν ο βουδας!! και ευχοντουσαν!

Αλλα δεν εχω το θαρρος να τους απαντησω αποτομα γιατι συνηθως το εκαναν δικοι μου ανθρωποι με καλη προθεση κ δεν ηθελα να τους πληγωσω..(πληγωνομουνα βεβαια εγω...παγια τακτικη μου...)

Ποσες φορες δεν εχω κατηγορησει τα κιλα μου κ τα υπερφαγικα επεισοδια για το θεμα του παιδιου....

Senior Member
    κορίτσια... σας νιώθω... γιατι κι εγω εχω περασει απο 40κύματα μέχρι να καταφέρω να κάνω αυτο το παιδί... σας ευχομαι ολοψυχα όλα να πάνε καλά...
    ασε και εγκυος προβληματα ειχα με τα σχόλια.... θυμάμαι ημουν 5 μηνών και μια κακοπροαιρετη μου ειχε πει... ''αχχχχ τι καλά!!! στο μήνα σου εισαι? ''

Eleni33 υπάρχουν και τα καλοπροαίρετα σχόλια πάντα, και η αγωνία των δικών σου ανθρώπων για θέματα όπως αυτό του παιδιού. Αλλά όταν αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα δε χρειάζεται να "φορτώνεσαι" με έννοιες και άλλων ανθρώπων. Δε χρειάζεται να τους μιλάς απότομα, απλώς να είσαι ειλικρινής με λίγα λόγια, και θα το καταλάβουν. Σου εύχομαι γρήγορα να αποκτήσεις ένα παιδάκι και μη βάζεις άγχος με τα κιλά σου, έγω βλέπω ότι τα καταφέρνεις.

ria και όλες μας εδώ μέσα, δεν πρέπει να ξεχνάμε και αυτά που έχουμε στη ζωή, όχι μόνο αυτά που θέλουμε να αποκτήσουμε.
    Ο Θεός μαζί σας κορίτσια. Θα τα καταφέρουμε, που θα πάει.....

Senior Member
    Originally posted by ria
    πριν 1,5 μηνα το πήρα για αλλη μια φορά... ενθουσιάστηκα... εχασα βάρος εφτασα 76... κ ενα γεγονός που με στεναχώρησε... χωρίς να είναι κάτι σοβαρό ....με εφτασε πάλι στα 79 σε μια εβδομάδα... μετά τα σχόλια δε... εγώ αντι να το ράψω... αυξησα τους μήνες κυησης... τωρα δε με λες στο πρωτο τριμηνο... εχω φτάσει στο μήνα μου...
    ακριβως ιδια φαση, αρα σου απαντω σε αυτο που ειπες,
    δεν εχει καμια σχεση ποσα κιλα εχεις χασει,
    παντα απο το μηδεν ξεκινα κανεις οταν δεν εχει προνοησει για αλλα πραγματα.
    το να χασουμε τα κιλα ειναι το μονο ευκολο...
    παρεπιπτοντως νομιζω οτι εχω ερωευτει ενα βιβλιο,
    δες μηπως σε βοηθησει κ σενα,
    εχω σκοπο να το εφαρμοσω για τις υπολοιπες εξι εβδομαδες, εμενα ισως μου παρει παραπανω λογω τρεχαματων αλλα οκ.

"η ψυχολογια της διαιτας¨"
    λεγεται.

Junior Member
    εγώ κορίτσια γέννησα πριν 4 μήνες και σε ένα βράδυ πριν κανένα μήνα 5 άτομα με ρώτησαν αν είμαι έγκυος... κόντεψα να σκάσω από στενοχώρια. αλλά... θα τα χάσω τα ρημάδια τα κιλά!!!

Senior Member
    Προσωπικά μου έχει τύχει το εξής ντροπιαστικό, μου έχουν δώσει τη θέση τους στο μετρό και το καλό είναι οτι απτη ντροπή μου έκατσα κιόλας..

Senior Member
    μεσα στο αττικα λογω τρελου φουσκωματος την ωρα που ψωνιζα καλλυντικα
    (οχι δεν ηταν επειδη ημουν παχυα αλλα φουσκωμα :P)
    ρωτησα την κοπελα αν επιτρεπονται τα καλλυντικα για εγγυμοσυνη,,,
    μη νομιζει οτι βγηκα βολτα παρεα με τη κοιλια μου να ψωνισω καλυντικα για τη μουρη :P
    αλλα αυτο με μια κοιλια...μισο μετρο, αλλιως δεν ντρεπομαι καθολου για μενα!
    μη σας πω οτι αν μου ελεγε κανεις αυτα που σας ειπαν θα ειχαν ακουσει σκληρες απαντησεις!

Senior Member
    Originally posted by doram
    ria και όλες μας εδώ μέσα, δεν πρέπει να ξεχνάμε και αυτά που έχουμε στη ζωή, όχι μόνο αυτά που θέλουμε να αποκτήσουμε.
    Ο Θεός μαζί σας κορίτσια. Θα τα καταφέρουμε, που θα πάει.....
    Ναι, βασικά εγώ δε θέλω να αποκτήσω κάτι παραπάνω!!!! Να χάσω θέλω :P

Senior Member
    [i]Originally posted by badgirl11
    ακριβως ιδια φαση, αρα σου απαντω σε αυτο που ειπες,
    δεν εχει καμια σχεση ποσα κιλα εχεις χασει,
    παντα απο το μηδεν ξεκινα κανεις οταν δεν εχει προνοησει για αλλα πραγματα.
    το να χασουμε τα κιλα ειναι το μονο ευκολο...
    παρεπιπτοντως νομιζω οτι εχω ερωευτει ενα βιβλιο,
    δες μηπως σε βοηθησει κ σενα,
    εχω σκοπο να το εφαρμοσω για τις υπολοιπες εξι εβδομαδες, εμενα ισως μου παρει παραπανω λογω τρεχαματων αλλα οκ.

"η ψυχολογια της διαιτας¨"
    λεγεται.
    θα το αγοράσω σήμερα κιόλας... σε ευχαριστώ

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    μεσα στο αττικα λογω τρελου φουσκωματος την ωρα που ψωνιζα καλλυντικα
    (οχι δεν ηταν επειδη ημουν παχυα αλλα φουσκωμα :P)
    ρωτησα την κοπελα αν επιτρεπονται τα καλλυντικα για εγγυμοσυνη,,,
    μη νομιζει οτι βγηκα βολτα παρεα με τη κοιλια μου να ψωνισω καλυντικα για τη μουρη :P
    αλλα αυτο με μια κοιλια...μισο μετρο, αλλιως δεν ντρεπομαι καθολου για μενα!
    μη σας πω οτι αν μου ελεγε κανεις αυτα που σας ειπαν θα ειχαν ακουσει σκληρες απαντησεις!
    χαχαχαχαχαχαχαχα... θεά θεά!!!
    Πάντως επειδή εχω περάσει από την εν αναμονή του πελαργού φάση... η ερώτηση μάλλον δεν αφορούσε την εικόνα σου...και την άποψη της κοπελούδας γι αυτή :P

Senior Member
    Πιστεύω πως η ερώτηση αυτή κρύβει κακοήθεια και μόνο.
    Στις παντρεμένες ίσως να ξύνει πληγές και να υπενθυμίζει κάποιο πρόβλημα στο ζευγάρι.
    Στις ανύπαντρες είναι το λιγότερο απρεπής.
    Δεν μου την έκαναν ποτέ, αλλά αν μου την είχαν κάνει δεν θα έδινα καμία σημασία, ίσως γιατί θα ένιωθα περιφρόνηση για αυτόν που τόλμησε να ρωτήσει κάτι τέτοιο.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast