εισαι εγκυος???? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 32 of 32
  1. #31
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    149
    Originally posted by Ava
    Πιστεύω πως η ερώτηση αυτή κρύβει κακοήθεια και μόνο. Δεν μου την έκαναν ποτέ, αλλά αν μου την είχαν κάνει δεν θα έδινα καμία σημασία, ίσως γιατί θα ένιωθα περιφρόνηση για αυτόν που τόλμησε να ρωτήσει κάτι τέτοιο.
    Λοιπόν, δεν το είχα σκεφτεί έτσι.

    Μια φορά πριν από πέντε χρόνια που καθόμουν με κάτι συμμαθήτριες σε σχολή ξένων γλωσσών [μη με περάσετε για πιπίνι, καμία σχέση], μας πλησίασε ο επιστάτης που δεν γνώριζε τίποτα για την οικογενειακή μου κατάσταση και με ρώτησε μπροστά στα κορίτσια αν ήμουν έγκυος.

    Σοκαρίστηκα, γιατί είχα όντως πάρει πολλά κιλά μέσα σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα και το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι θα μπορούσε άνετα να ερμηνευτεί και ως εγκυμοσύνη η εικόνα μιας γυναίκας που φαρδαίνει ανά μήνα.

    Έτσι, δεν σκέφτηκα άσχημα για τον επιστάτη, αλλά μόνο για τον εαυτό μου που με έφτασε στο σημείο να χαρακτηριστώ έγκυος.

    Ωστόσο, έτσι όπως το εξέφρασες, συνειδητοποίησα ότι πράγματι δεν ρωτάς κάτι τέτοιο τον άλλον αν δεν σου το πει ο ίδιος, παρά μόνο αν δεν διαθέτεις ίχνος τακτ ή είσαι κακοήθης.

    Μου έχει τύχει να βρεθώ με φίλη μετά από κάποιους μήνες, η οποία μου φάνηκε κάπως φουσκωμένη και αρχικά υπέθεσα ότι είχε πάθει καμιά κρίση κολίτιδας. Μετά από λίγη ώρα, μου πέρασε από το μυαλό και η πιθανότητα εγκυμοσύνης, αλλά δεν ετίθετο θέμα να ρωτήσω αφού η ίδια δεν φαινόταν να μιλάει γι' αυτό.

    Τελικά ήταν όντως έγκυος πέντε μηνών όπως η ίδια αποκάλυψε λίγο αργότερα με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια και εκείνη την ώρα θυμήθηκα τον επιστάτη και σκέφτηκα "πω πω, αν ήταν εδώ αυτός ο κυριούλης θα της είχε χαλάσει απόλυτα την έκπληξη της κοπέλας" χαχα, τι χαζή που είμαι.

    Αμάν με τους αδιάκριτους, δεν φτάνει που είναι άξεστοι τελικά, αλλά τους παίρνω και στα σοβαρά και μου δημιουργούν και περισσότερες ανασφάλειες, λες και είχα έλλειψη.

  2. #32
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    3,771
    παιδια στ ανησια ρωτανε διαρκως αν ειμαστε εγγυες,
    οχι εμας αλλα αλλους.
    "η ταδε ειναι εγγυος? σαν φουσκωμενη ναναι"
    μπλα μπλαμπλα
    αρα ποια η διαφορα, αν θα στο πουνε καταμουτρα?
    προσωπικα χαιρομαι τους ανθρωπους που εχουν το θαρρος κ σου λενε ο,τι εχουν να πουν κατα προσωπο.
    καλυτερα απο το να το πουν απο πισω σου.
    μου τη δινει το αποπισω...

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •