Η ψυχολογια της διαιτας - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 31 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast
Results 376 to 390 of 462
    Senior Member
    Καλή επιτυχία sanelaki!!!

¨Εχεις δίκιο ... έστω και μια συνήθεια να αλλάξουμε, έστω και να βοηθηθούμε προσωρινά, έστω και να μάθουμε λίγα πράγματα παραπάνω κερδισμένοι θα βγούμε !!

Πάντως, αν και τα ξαναπήρα μετά απο 3 μήνες, έχασα τα κιλά που ήθελα τότε και ένιωθα ότι με βοηθάει πολύ το συγκεκριμένο βιβλίο. Πάντως μην ξεχνάς ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάθε ένας έχει τη δική του ιστορία. π.χ. το κάπνισμα που λένε όλοι ότι είναι δύσκολο να το κόψεις, εγώ το έκοψα αμέσως και έχασα και 10 κιλά.... ʼρα χάραξε την δική σου πορεία, βρες τις δικές σου λύσεις και μην φοβάσαι από τις ιστορίες καθενός μας ....

Senior Member
    ευχαριστω τατο μου!!! δοξα το θεο εχω αρχισει και μπαινω σε προγραμμα..
    σημερα μπαινω στην 2η βδομαδα!θα μπω για νεοτερα!

Senior Member
    σημερα ειχα να καθιερωσω ενα προγραμμα γυμναστικης και να το ακολουθησω!!!
    μια χαρα.. εχω οργανωσει 4 φορες τη βδομαδα σιγουρα και απο εκει και περα αλλη μια η 2 φορες αναλογα με το προγραμμα.
    επισης επιαινεσα τον εαυτο μου που αντισταθηκα στους πειρασμους του παππου και προσπαθησα να φαω αργουτσικα!!

Senior Member
    Συνέχισε δυναμικά !!!

Θα δεις θα βοηθηθείς πολύ .... και θα σκέφτεσαι τα πράγματα διαφορετικά. Την άσκηση με την πείνα την έχεις κάνει ή είναι πιο μετά; Με αυτή την άσκηση κατάλαβα πολλά πράγματα ...

Senior Member
    όπως λέει το μοτο μιας απο τις κοπέλες στο φόρουμ:

αν η πείνα δεν είναι το πρόβλημα τότε το φαγητό δεν είναι η λύση!

Senior Member
    εβαλα στοχο τα 3,5 κιλα! και σημερα εχω να μαθω τι ειναι η βουλιμια η ανορεξκια και ολα τα σχετικα!! τατο μου σε ευχαριστω πολυ!!!χαιρομαι που μου μιλας εδω!!

Senior Member
    Sanelaki και εγώ χαίρομαι αφάνταστα που επιτέλους βρήκα άτομα να μοιράζομαι τους φόβους, τις ελπίδες και τις εμπειρίες μου.

Θέλω να σου πω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ για το φοβερό έργο που έχεις κάνει με το βάρος σου και στην πραγματικότητα με την ψυχή σου. Βλέπω το τικεράκι σου και είσαι πραγματικά αξιοθαύμαστη!

Σκέφτομαι μαζί σου να ξαναρχίσω να διαβάζω και εγώ το βίβλιο μήπως με βοηθήσει ξανά!!! Θα δω σε ποια μερα είσαι.... θα μου άρεσε να ανταλλάσουμε εμπειρίες και να δούμε αν μπορούμε να υιοθετήσουμε κάποιες διατροφικές συμπεριφορές για πάντα. Εγώ τότε είχα γράψει άπειρες καρτούλες που λέγανε μεγαλες αλήθειες για την προσωπικότητα μου .... θα τις ξαναβρώ

Senior Member
    μπραβο τατο μου!!!εγω ειμαι στην2η βδομαδα στη μερα που λεει ξεχωρειστετην πεινα απο τη βουλιμια

Senior Member
    Σανελάκι πήρα το βιβλίο σήμερα στα χέρια μου .... μου φαίνεται πολύ δύσκολο να το ξανακάνω .... Νιώθω ότι δεν μπορώ να βάλω τόσες δεσμεύσεις αυτήν την περίοδο .... Ωστόσο θα ξαναδιαβάσω χαλαρά κάποια κεφάλαια για να εμπεδώσω κάποια πράγματα. Γράφε μου όμως πως τα πάς!

Senior Member
    ενταξει!!!ειναι οντως δεσμευση...πανως βοηθαει αρκετα!! φιλακια τατο μου

Senior Member
    συνεχιζουμε με ενα σημειωτον βααδισμα 1 -2 μερες!!!

Senior Member
    Μπράβο κούκλα μου .... το βλέπεις να αποδίδει μέχρι τώρα το βιβλίο; Σε βάζει σε πρόγραμμα;

Senior Member
    h aληθεια ειναι οτι εδω και 1,5 βδομαδα , βασικα απο την προηγουμενη βδομαδα, εχω χασει 4,5 κιλα!!
    βεβαια τα 2 ηταν εντελως πλασματικα αλλα τσπ.. το βιβλιο μια χαρα απλα τωρα εχει αρχισει και με δυσκολευουν λιγο οι εργαδσιες..το συνεχιζω παντως..

Senior Member
    ουαοου!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα. Είναι δύσκολο το βιβλίο. Εγώ τότε που το έκανα είχα αφοσιωθεί πλήρως γιατί ακόμα δεν είχα γυρίσει στην δουλειά. Αλλά η καταγραφή όλων αυτών, στόχων, συναισθημάτων, σκέψεων είναι μια μεγάλη υπόθεση που τρώει πολύ χρόνο και ψυχική δύναμη. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε τις παγίδες των διπολικών σκέψεων και του αισθήματος αδικίας .... νομίζω ότι είναι τα πιο βασικά σημεία για εμένα!

Συνέχισε δυνατά κουκλάρα μου!

Senior Member
    Ξανάρχισα πάλι το βιβλίο από την αρχή. Είμαι στο 3ο κεφάλαιο. Ελπίζω αυτή τη φορά να το ολοκληρώσω και να δω και αποτέλεσμα.

Page 26 of 31 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast