βαρεθηκα βαρεθηκα βαρεθηκα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Senior Member

βαρεθηκα βαρεθηκα βαρεθηκα

διαβασα μερικα ποστ κοριτσιων και καταλαβα οτι εχω το ιδιο προβλημα με εκεινες....Βαρεθηκα,βαρεθηκ� � πολυ....απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου ολο ηθελα να χασω κιλα, τοτε βεβαια δεν ειχα τπτ να χασω....μετα ξεφυγα....13 κιλα πανω και αποφασισα να ξεμπερδευω....
    αλλα ομως και βαρεθηκα τον τονο με το μαρουλι,και το κοτοπουλο με τη σαλατα,και το γιαουρτακι 0%
    Θελω να φαω σαν φυσιολογικος ανθρωπος 1 πιατο μακαρονια με κιμα, και καθε τοσο 1 γλυκο...οχι να μετραω θερμιδες,υδατανθρακες και γλυκαιμικους δεικτες!!!!
    αμαν πια!!!!
    τωρα θα μου πειτε,οταν ετρωγες τις σοκολατες σου ηταν καλα κ τωρα γκρινιαζεις?
    ε,οχι κυριοι....οι...πιο ευτραφεις απ οτι εσεις δεν ειναι αναισθητοι....μπορει να εχουν ορμονικα,θυροειδη,ψυχολογι κα,μοναξια οτιδηποτε και απλα το αδυναμο τους συμειο να ειναι το φαγητο...
    Ηρθε η ωρα να αλλαξω τροπαρι
    Κουραστηκα
    Ξεκινησα διαιτα ατκινς εδω κ 2 σχεδον εβδομαδες με μικρες απωλειες...1 κιλο...δεν νομιζω να κανει για μενα...εβγαλα πολλα σπυρακια και με κουραζει τοση πρωτεινη...
    μαλλον θ ακολουθησω την κυκλικη ληψη υδατανθρακων που πριν καιρο εχασα καποια κιλα....φοβαμαι ομως μην το ξαναπαρω το 1 κιλο...
    τι λετε κι εσεις?

Senior Member
    Παρόλου που όταν σε διάβαζα, κάτι χτύπησε θετικά μέσα μου καθώς νιώθω ακριβώς έτσι κι έχω αντίστοιχη πορεία στα κιλά, νομίζω ότι αυτές οι δίαιτες που βασίζονται σε συνδυασμούς, στερήσεις κ.λ.π. δεν ταιριάζουν σε όλους...έχω κάνει δυο τρεις απ'αυτές κι ενώ τα άλλα κορίτσια έχαναν εγώ τελικά, μετά το τέλος τους, βρισκόμουν και με κάτι παραπάνω....κι έφτασα κι εγώ στα δικά σου κιλά! Νομίζω ότι τελικά χρειάζεται διατροφή νορμάλ και τερααααααστια υπομονή, Λαλούνα μου. Κι εγώ από σήμερα ξεκινώ διακοπές και διατροφή χαλαρά και χωρίς υστερίες....καλή μας τύχη!

Senior Member
    Laluna αρχισε κοριτσι μ μια κανονικη διατροφη με ολες τις ομαδες και μην κανεις καμια παρασπονδια για μια 2 βδομαδες και θα δεις πως θα αλλαξει ο μεταβολισμος σου. Και αν θες να φας μακαρονια με κιμα φαε ενα φλυτζανι και οχι ενα πιατο... Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα. Και οσο για τα ορμονικα και τον θεροειδη επειδη εχω και εγω απο 9 ετων ας μην κοροιδευομαστε, αν δεν υπαρχει καποιο σοβαρο προβλημα και αν παιρνεις καθημερινα το φαρμακο σου δεν σε επηρεαζει ο θυροειδης... και ολα τ'αλλα ειναι προφασεις εν αμαρτιες...

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    Laluna αρχισε κοριτσι μ μια κανονικη διατροφη με ολες τις ομαδες και μην κανεις καμια παρασπονδια για μια 2 βδομαδες και θα δεις πως θα αλλαξει ο μεταβολισμος σου. Και αν θες να φας μακαρονια με κιμα φαε ενα φλυτζανι και οχι ενα πιατο... Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα. Και οσο για τα ορμονικα και τον θεροειδη επειδη εχω και εγω απο 9 ετων ας μην κοροιδευομαστε, αν δεν υπαρχει καποιο σοβαρο προβλημα και αν παιρνεις καθημερινα το φαρμακο σου δεν σε επηρεαζει ο θυροειδης... και ολα τ'αλλα ειναι προφασεις εν αμαρτιες...
    Συμφωνω απολυτα!

Senior Member
    δεν συμφωνώ με ατκινσ και κυκλικές λύψεις και ιφ και ιστορίες αν θες τι γνώμη μου. πιστεύω οτι όσες κοπέλες έχασαν κιλά από εδώ μέσα το κάνανε με το να κόψουν τα junk και τις υπερβολές ,μετρώντας το φαγητό τους,και κάνωντας γυμναστική χωρίς υπερβολές. αλλά από τι έχω καταλάβει πραγματικά κόψανε τα ανθυγειινά όχι τι μία τρώω όλα πίτες γυρους σοκολάτες και την άλλη κάνω ατκινσ.και ήταν πλήρως αφοσειωμένες στο στόχο τους. πέρα από ελάχιστες ατασθαλίες. εγώ πολύ απέχω ακόμα από πραγματική αφοσίωση κ γιαυτό δεν χάνω κιλά.
    φυσικά και δεν είναι το ίδιο εύκολο για όλους να χάσουν κιλά.σε αυτό το φόρουμ όμως για όλους είναι δύσκολο.

Senior Member
    εγω δεν εχω καποια παθηση απο αυτες που ανεφερα αλλα καποιοι που εχουν δυσκολευοται παρα πολυ στο να χασουν κιλα-αντιθετως παιρνουν πολυ ευκολα...εχω ζωντανα παραδειγματα...
    tidekpe δηλαδη τρως απ ολα και μετρημενα?
    τελικα το πιο ισορροπημενο ειναι αυτο το μοντελο γιατροφης αλλα εγω παρασυρομαι ευκολα...
    μαλλον απο δευτερα θα προσθεσω σιγα σιγα υδατανθρακες χαμηλου γκυκαινικου δεικτη...αλλα φοβαμαι μην το ξαναπαρω...το κιλακι:Ρ

Senior Member
    Originally posted by tidekpe
    Παρόλου που όταν σε διάβαζα, κάτι χτύπησε θετικά μέσα μου καθώς νιώθω ακριβώς έτσι κι έχω αντίστοιχη πορεία στα κιλά, νομίζω ότι αυτές οι δίαιτες που βασίζονται σε συνδυασμούς, στερήσεις κ.λ.π. δεν ταιριάζουν σε όλους...έχω κάνει δυο τρεις απ'αυτές κι ενώ τα άλλα κορίτσια έχαναν εγώ τελικά, μετά το τέλος τους, βρισκόμουν και με κάτι παραπάνω....κι έφτασα κι εγώ στα δικά σου κιλά! Νομίζω ότι τελικά χρειάζεται διατροφή νορμάλ και τερααααααστια υπομονή, Λαλούνα μου. Κι εγώ από σήμερα ξεκινώ διακοπές και διατροφή χαλαρά και χωρίς υστερίες....καλή μας τύχη!
    +1000!
    tinte moy καλη επιτυχια!
    μαζι σου κ γω σημερα αποφασισα οτι παροτι εφαγα γλυκο θεωρειται μερα σωστης διατροφης,
    γιατι αν περιμενω ποτε θα κοψω τα γλυκα για να αρχιζω διαιτα καηκα!
    στο χαλαρο ολα θα τα κανουμε,
    στο χερι τους ειναι των παλιοκιλων? καλες διακοπες κ ευχομαι να γυρισεις σουπερ ευδιαθετη κ ανασυγκροτημενη ετοιμη για νεες προσπαθειες!

Senior Member
    συμφωνω για τον θυροειδη επειδη ειμαι "ασθενης¨"
    οσο για τα μακαρονια διαφωνω,
    κανονικοτατο πιατο βαζουν οι διαιτολογοι, εγω τρωω παραπανω ομως.
    η απωλεια παει συνολικα σε ολη την εβδομαδα οταν τρεφεσαι ισορροπημενα,
    την μια παραπανω την αλλη λιγοτερο (πχ αν σου εχει παγωτο καθε μερα ε παραλειψε το κ μια φορα δεν εγινε τιποτα)
    = απωλεια οση πρεπει σε μια εβδομαδα.
    ψηφιζω υπερ διαιτολογων, οχι θερμιδες ειναι αγχωτικες + το οτι αν τις μετρας λαθος θα παρεις δε θα χασεις...
    οι διαιτολογοι φροντιζουν κ για τον γλυκαιμικο κ για ολους τους δεικτες σου λαλουνα μου.
    καλο κουραγιο!

Senior Member
    μακαρονια με κιμα εγραψε η κοπελα οχι σκετα... εγω δεν εχω δει ποτε σε διαιτα μακαρονια με κιμα...

Junior Member
    δεν ξερω για τις γυναικες τι ακριβως συμβενει εγω σαν αντρας ακολουθω διαιτα 1800 θερμιδων και 1 ωρα γυμναστηριο μερα παρα μερα και στην διαιτα μου απο διαιτολογο εχω τα παντα και μακαρονια με κιμα (περιποθ 250 γραμ μακαρονια και 120 κιμα ) και παστιτσιο και πα******κια και σοκολατα και παγωτο και οτι θελω πραγματικα ποτε δεν ζιτησα κατι και μου το απαγορευσε και οχι δεν στερουμε πχ μια μερα ολοκληρη για να φαω ενα κοματι παστιτσιο . πλεων εχω φτασει σε σημιο να χανο 1 κιλο την βδομαδα απο 2.5 που εχανα . παντος και η αδερφη μου με προβλημα στον θηροειδη με την ιδια διαιτα με μιομενη ποσοτιτα περιπου 70 % απο αυτα που τροω εγω εχασε και αυτη 13 κιλα απο 69 πλεον ειναι 56 σε 5 μηνες. το παν ειναι να εχεις υπομονη και να μην σε περνει απο κατω για αυτο ειμαστε και εμεις εδω !

Senior Member
    μακαρονια με κιμα εγραψε η κοπελα οχι σκετα... εγω δεν εχω δει ποτε σε διαιτα μακαρονια με κιμα...
    εμενα τα διαιτολογια μου δε διαφερουν σε τιποτ απο οσα τρωει ολη η οικογενεια...
    δεν καταλαβαινω γιατι να παει κανεις σε διαιτολογο αν πρεπει να τρωει ξεχωριστο φαγητο,
    κανει κ μια διαιτα ετοιμη τοτε.

Senior Member
    Originally posted by xempen
    δεν ξερω για τις γυναικες τι ακριβως συμβενει εγω σαν αντρας ακολουθω διαιτα 1800 θερμιδων και 1 ωρα γυμναστηριο μερα παρα μερα και στην διαιτα μου απο διαιτολογο εχω τα παντα και μακαρονια με κιμα (περιποθ 250 γραμ μακαρονια και 120 κιμα ) και παστιτσιο και πα******κια και σοκολατα και παγωτο και οτι θελω πραγματικα ποτε δεν ζιτησα κατι και μου το απαγορευσε και οχι δεν στερουμε πχ μια μερα ολοκληρη για να φαω ενα κοματι παστιτσιο . πλεων εχω φτασει σε σημιο να χανο 1 κιλο την βδομαδα απο 2.5 που εχανα . παντος και η αδερφη μου με προβλημα στον θηροειδη με την ιδια διαιτα με μιομενη ποσοτιτα περιπου 70 % απο αυτα που τροω εγω εχασε και αυτη 13 κιλα απο 69 πλεον ειναι 56 σε 5 μηνες. το παν ειναι να εχεις υπομονη και να μην σε περνει απο κατω για αυτο ειμαστε και εμεις εδω !
    σωστος, η υπομονη ειναι το προβλημα,
    αργουν οι διαιτολογοι, ομως ειναι η σιγουρη μακροπροθεσμη λυση.

Senior Member
    Originally posted by koralaki
    εμενα τα διαιτολογια μου δε διαφερουν σε τιποτ απο οσα τρωει ολη η οικογενεια...
    δεν καταλαβαινω γιατι να παει κανεις σε διαιτολογο αν πρεπει να τρωει ξεχωριστο φαγητο,
    κανει κ μια διαιτα ετοιμη τοτε.

Συμφωνω με κοραλακι!
    Και σορυ που επεμβαινω, αλλα κι εμενα η διαιτολογος μου μου βαζει μακαρονια με κιμα μαγειρεμενο κανονικοτατα.
    Ενα πιατο μακαρονια + 2 κουτ. της σουπας κιμα, αλλα χωρις τυρι.

Παιδια κακα τα ψεματα, ενας σωστος διατροφολογος
    πρεπει να σε κανει να χανεις κιλα τρωγωντας οτι τρωει
    ολος ο κοσμος, σε λογικες ποσοτητες.
    Εγω αυτο εχω καταλαβει..και πιστεψτε με περασα απο πολλες κακοτοπιες μεχρι να το καταλαβω.
    Οτιδηποτε στερητικο, απαγορευτικο, μονοφαγικο η οπως αλλιως θελετε πειτε το, μονο αρνητικα αποτελεσματα μπορει
    να φερει.
    Το εχω δει επανω μου δυστυχως.
    Οσες μπορειτε να πατε σε εναν καλο διατροφολογο να σας
    βαλει σε μια σειρα και παραλληλα να ειστε και υγιεις, καντε το
    και δεν θα χασετε....η μαλλον θα χασετε (κιλα) και με το παραπανω!

Senior Member
    κανονικα δεν συνδυαζεται η πρωτεινη με τον υδατανθρακα...μονο με λαχανικο...
    κι εγω εχω παει σε πολλους διαιτολογους αλλα δεν μπορω...δεν με εμπνεουν....μου δινουν ενα κομματι χαρτι κι εξω απο την πορτα...

Junior Member
    Originally posted by LaLuna
    κανονικα δεν συνδυαζεται η πρωτεινη με τον υδατανθρακα...μονο με λαχανικο...
    κι εγω εχω παει σε πολλους διαιτολογους αλλα δεν μπορω...δεν με εμπνεουν....μου δινουν ενα κομματι χαρτι κι εξω απο την πορτα...

τοτε δεν εχεις παει σε σοστο διαιτολογο , εγω με την διαιτολογο μου τα συζιταω ολα πραγματικα περα απο φαγητα διαιτες θερμιδες κτλ οτιδιποτε αλλο μου ερθει απλα πρεπει να βρεις καποιον που εκτος απο την διαιτα θα ειναι πανω απο ολα φιλος και συμμαχος σου οπος επισεις να εισαι και ανετως απεναντι σου να τα λες ολα απο τις μικρες ατασταλιες που κανεις κτλ

κανονικα δεν συνδυαζεται η πρωτεινη με τον υδατανθρακα...μονο με λαχανικο... αυτο το λεει βασικα πουθενα ? παλιοτερα οι γονεις μας οι παπουδες μας τρωγαν ολοι μερα ψωμι με ζαχαρι και ολοκληρα καρβελια οχι 1 φετουλα αυτοι γιατι δεν ειχαν προβλημα ? τα παντα δικια μου αποψη ειναι να εισαι νορμαλ να τρως οτι θελεις απλα σε περιορισμενοι ποσοτιτα οχι υπερβολες .

Page 1 of 2 12 LastLast