Results 1 to 11 of 11
-
29-09-2010, 13:59 #1
ποσο επηρεαζουμε ο ενας τον αλλο?
διαβαζοντας διαφορες περιπτωσεις μεσα στο φορουμ, νιωθετε καμμια φορα το αγχος, το φοβο οτι μπορει να παθετε κατι απο αυτα που διαβαζετε?
οχι επειδη το διαβαζετε, αλλα επειδη ουτως η αλλως το μυαλο μας παιζει διαφορα παιχνιδια και οι διατροφικες διαταραχες ειναι πολυ κοντα η μια στην αλλη.
παλιοτερα, διαβαζα νυχτα οταν δεν μπορουσα να κοιμηθω, διαφορα τοπικς. Και ειχα αρχισει να αγχωνομαι τρελα...
πχ. θα χασω τα κιλα που θελω και μπορει να παθω νευρικη ανορεξια??? θα με θεωρω ακομα χοντρη και θα θελω να χασω κι αλλα κι αλλα κι αλλα κι αλλα, μεχρι να πεθανω???:shocked2:
αν κουραστω απο τη διαιτα, θα αρχισω να κανω εμετους για να μην εχω την ευθυνη και το τιμημα του τι εφαγα?? θα χασω τον ελεγχο?
θα παραταω τις διαιτες και θα παιρνω πισω τα διπλασια? για παντα?
αν και μου εχουν φυγει πλεον αυτες οι σκεψεις ως ενα σημειο, ηθελα να το συζητησω και μαζι σας. το παθαινετε?
πχ. οι βουλιμικοι μπορει να σκεφτονται ωχ να συνεχισω να κανω εμετους μην παει και γινω παχυσαρκος. και παει λεγοντας, ο καθενας απο την πλευρα του μπορει να το βλεπει διαφορετικα.
?
- 29-09-2010, 15:59 #2
νομιζω οτι καταλαβαινω τι εννοεις...
διαβαζοντας διαφορες ιστοριες εδω μεσα- αν κ ελαχιστα εχω προλαβει να διαβασω-αρχιζω κ αναρρωτιεμαι:εγω πο υακριβως ανηκω?
κ ψαχνω τις εν δυναμει ομαδες μου :S
29-09-2010, 16:04 #3
πιστεύω οτι όπως μας επηρεάζει ο κόσμος όλος αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε κλεισμένοι μέσα στη γυάλα μας αλλά πρέπει να βγούμε έξω έτσι λειτουργεί κ το φόρουμ αυτό.εμένα σε γενικές γραμμές με επηρεάζουν θετικά οι απόψεις αλλά καμιά φορά πρέπει να υπάρχει κάποιος να μας βάζει κάπως σε τάξη.αλλιώς μεταξύ μας να διορθώνουμε ο ένας τον άλλο.παράδειγμα κάποια σημαντικά λάθη όσον αφορά τη διατροφή,η κ όταν λέμε χαζά κ υπερβολές. εγώ ας πούμε θάθελα να με διορθώσει κάποιος άμα πω κάτι τελείως κουφό
29-09-2010, 23:41 #4
εγω να σου πω πολλες φορες ψυχοπλακωνομαι,μαλλον επειδη εχω περασει απο ολο αυτο παιχνιδι και δνε θελω να με θυμαμαι με περισσοτερα κιλα..μου δημιουργει θλιψη.εννοειται πως το foroum σε υποστηριζει μην παρεξηγηθω!απλα υπαρχουν φορες που επηρεαζομαι αρνητικα ,αφου σκεφτομαι τι παιχνιδι με το φαγητο μας εχει βαλει το μυαλο μας και το παρελθον μας να παιξουμε.
30-09-2010, 11:03 #5
ακριβως αυτο εννοουσα. πως βλεπεις εδω μεσα ποσο "ευκολα" μπορεις να πας απο το ενα ακρο στο αλλο
01-10-2010, 01:27 #6
Originally posted by click
διαβαζοντας διαφορες περιπτωσεις μεσα στο φορουμ, νιωθετε καμμια φορα το αγχος, το φοβο οτι μπορει να παθετε κατι απο αυτα που διαβαζετε?
οχι επειδη το διαβαζετε, αλλα επειδη ουτως η αλλως το μυαλο μας παιζει διαφορα παιχνιδια και οι διατροφικες διαταραχες ειναι πολυ κοντα η μια στην αλλη.
παλιοτερα, διαβαζα νυχτα οταν δεν μπορουσα να κοιμηθω, διαφορα τοπικς. Και ειχα αρχισει να αγχωνομαι τρελα...
πχ. θα χασω τα κιλα που θελω και μπορει να παθω νευρικη ανορεξια??? θα με θεωρω ακομα χοντρη και θα θελω να χασω κι αλλα κι αλλα κι αλλα κι αλλα, μεχρι να πεθανω???:shocked2:
αν κουραστω απο τη διαιτα, θα αρχισω να κανω εμετους για να μην εχω την ευθυνη και το τιμημα του τι εφαγα?? θα χασω τον ελεγχο?
θα παραταω τις διαιτες και θα παιρνω πισω τα διπλασια? για παντα?
αν και μου εχουν φυγει πλεον αυτες οι σκεψεις ως ενα σημειο, ηθελα να το συζητησω και μαζι σας. το παθαινετε?
πχ. οι βουλιμικοι μπορει να σκεφτονται ωχ να συνεχισω να κανω εμετους μην παει και γινω παχυσαρκος. και παει λεγοντας, ο καθενας απο την πλευρα του μπορει να το βλεπει διαφορετικα.
?
01-10-2010, 02:17 #7
κατα καιρους το εχω αυτο που λετε πολυ εντονα κ απλα δεν διαβαζω τιποτε...
επηρεαζομαι φοβερα καποιες φορες.
01-10-2010, 03:18 #8
Δεν ειμαι η θλιβερη πρωταγωνιστρια μιας καταστασης που αποτελει αρρωστια. Ισως βοηθαει το να το γνωριζω αυτο.
Παιζουν πολλοι στο εργο. Υποφερουν πολλοι. Εχω μια φανταστικη παρεα.... ομορφα. Εχω χασει την πιστη μου ομως, λογια στιγμης, γιατι κλαψιαρα δεν ειμαι, με κοκκινα ματια ειμαι απλως.
Τι μπορει να με επηρεασει? Δεν ξερω. Μαλλον τιποτα.
Δεν περιμενω απο κανεναν τιποτα. Εχω χασει την πιστη μου, το ειπα και πριν αυτο?
Και κανεις δεν εχει πιστη και δυναμη αρκετη. Οχι για εμενα. Δεν ζηλευω κανεναν, δεν θα ηθελα να ημουν κανενας. Αλλος.
Νιωθω μια αλλοκοτη συμπαθεια για τα οποια προβληματα μου γιατι καπου μεσα σε αυτα βρισκομαι κι εγω. Οχι, δεν παραιτουμαι. Προσπαθω για την ισορροπια που επιθυμω, χωρις να εθελοτυφλω.
01-10-2010, 09:55 #9
Originally posted by Lifedrops
Δεν ειμαι η θλιβερη πρωταγωνιστρια μιας καταστασης που αποτελει αρρωστια. Ισως βοηθαει το να το γνωριζω αυτο.
Παιζουν πολλοι στο εργο. Υποφερουν πολλοι. Εχω μια φανταστικη παρεα.... ομορφα. Εχω χασει την πιστη μου ομως, λογια στιγμης, γιατι κλαψιαρα δεν ειμαι, με κοκκινα ματια ειμαι απλως.
Τι μπορει να με επηρεασει? Δεν ξερω. Μαλλον τιποτα.
Δεν περιμενω απο κανεναν τιποτα. Εχω χασει την πιστη μου, το ειπα και πριν αυτο?
Και κανεις δεν εχει πιστη και δυναμη αρκετη. Οχι για εμενα. Δεν ζηλευω κανεναν, δεν θα ηθελα να ημουν κανενας. Αλλος.
Νιωθω μια αλλοκοτη συμπαθεια για τα οποια προβληματα μου γιατι καπου μεσα σε αυτα βρισκομαι κι εγω. Οχι, δεν παραιτουμαι. Προσπαθω για την ισορροπια που επιθυμω, χωρις να εθελοτυφλω.
01-10-2010, 15:03 #10
Lifedrops κι ομως εθελοτυφλεις. Αν νομιζεις οτι ρεαλισμος ειναι να λες δεν εχω πιστη, δεν εχω ονειρα, δεν εχω τιποτα, απλα εθελοτυφλεις.
Τι τρεχει? Πες.
18-10-2010, 12:54 #11
Εγώ προσωπικά δεν επηρεάζομαι σε αυτο το στυλ αλλα επηρεάζομαι διαφορετικα .....θετικά
Μου ξυπνάει ο ανταγωνισμός και το σκυλιασμα, πείσμα να συνεχίσω.......
τι εννοώ ?
χαιρομαι πολυ οταν βλεπω απώλειες, στεναχωριεμαι καπως με τα χειρουργημενα παιδια του φορουμ οταν αναρρωνουν και η αληθεια ειναι οτι επιτηδες δεν μπαίνω στα θεματα που ειναι αποκλειστικα για χειρουργεία γιατι στεναχωριεμαι πολυ με τον πονο τους και την ανάρρωση και ας γνωριζω οτι ειναι καλο για αυτούς, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ενδιαφέρομαι , γενικα όμως οταν βλεπω οτι το χ ατομο χανει λεω αφου μπορει αυτος μπορω κι εγω, αφήνω να επηρεαστώ μονο θετικά:yes:
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....