Results 16 to 30 of 34
Thread: Διακοπες και Διαιτα???
-
04-08-2010, 11:03 #16
Θα τους διώξουμε στο τέλος τους άντρες Σάσα μου! Να δεις που θα μείνουμε στο τραπεζάκι μπουκάλα, ε, συγνώμη, καράφα ήθελα να πω!
- 04-08-2010, 11:10 #17
Originally posted by Ava
Το καλό της υπόθεσης είναι πως δεν είμαι της μπύρας, δεν μου αρέσει. Ρακή δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά μου είπαν ότι είναι κάτι σαν τσίπουρο, οπότε θα την τσάκιζα.
Μάλλον άντρας έπρεπε να γεννηθώ κι εγώ, γιατί άμα θέλω βάζω κάτω τους άντρες και στο φαί και στο ποτό! Με φαντάζομαι να κάθομαι σε τραπεζάκι τσίγκινο, παραδοσιακό, μάγκικα, με ανοιχτά πόδια, τον αγκώνα στο τραπέζι και να τσουγκρίζω ποτήρια ρακές με άντρες! Λοξά που θα με κοίταγαν! Θα έλεγαν μέσα τους, τι δερβισογκόμενα μας βρήκε τώρα?:bigsmile:
ποτε δεν κολλωσα στο ποτο,
(στο φαι φαινεται κ απο τα κιλα μου!)
χεχεχεεχ
παιδια ειναι απολαυση το υπερφαγικο δε τοσυζητω!
ανυπομονω να παω στα σωστα κιλα ωστε να πλακωνομαι κ μετα να το ραβω χωρις τυψεις!
τα βουλιμικα ομως δε θελω να τα ξαναδω δεν τα μπορω αλλο
παω φιλακια I love beer!!!
raki bliah
04-08-2010, 11:15 #18
Με τα μυαλά που κουβαλάμε, μου φαίνεται πως τελικά θα πάμε στα σωστά κιλά, μόνο και μόνο για να επανέλθουμε στα λάθος!
Μου έδωσαν μία συνταγή για παγωτό και είπα μέσα μου, αχ γιατί να μην είμαι 55 κιλά, να το κάνω ξανά και ξανά και να γίνω 60? ʼκου εκεί σκέψεις!
Γι' αυτό πρέπει να κάνουμε "αδύνατες" σκέψεις.
04-08-2010, 11:26 #19
ava τα 55 για εσένα ίσως να έιναι τέλεια για εμένα με 1,58 ύψος είναι καλα΄αλλά κοντά στα επάνω προς επικύνδινα!!
καταλαβένεις ..ενώ τα 50 για εμένα είναι τα τέλεια!!!
μπορώ να τα κρατήσω όταν πάντως τα δω θα σας βγάλω φωτό την ζυγαριά να το γράφει και θα την περάσω και στο κινητό μου για να μην την ξεχάσω ποτέ!!!!!
04-08-2010, 11:35 #20
Για μένα τα 60 κιλά είναι τα τέλεια και δυστυχώς απέχω πολύ!
Όταν όμως φτάσω στο στόχο μου, πιστέψτε με, θα το καταλάβετε. Θα ρίξω πυροτεχνήματα, θα βγάλω δελτίο τύπου, θα κάνω τα πάντα, με δυο λόγια νομίζω πως θα ξαναγεννηθώ! Και αν με δείτε στο δρόμο τυχαία, θα με αναγνωρίσετε, γιατί θα χοροπηδάω κάπως έτσι...:bouncy:
04-08-2010, 11:40 #21
Οβελίξ,
κλείσε του υπολογιστή γρήγορα!
ʼσε τις δίαιτες και άντε για κανένα μπανάκι με τη γυναικούλα σου και το μωράκι σου!
Διακοπές είσαι, μην το ξεχνάς! Εδώ είμαστε, δε χανόμαστε εμείς, θα σε περιμένουμε. Και που είσαι, το μεσημέρι ψαράκι σαλατίτσα, ξέρεις εσύ. Α! Φάε και μια κουτσομούρα για μένα, που μου αρέσουν!
04-08-2010, 11:45 #22
μμμμμμμμμμμμμμμμ
και εγώ τρελένομαι για κουτσομούρες ,μπαρμπούνια και το τοπ για μένα είναι η τσιπούρα!!
ευτυχώς που δεν πεινάω αλλιώς θα σας είχα γακώσει και εσάς τώρα απο την οθόνη!!
04-08-2010, 12:20 #23
βρε αυτά δεν παχαίνουν.το θέμα είναι αυτά που τσιμπάμε πριν έρθει η ψαρούκλα στο τραπέζι.τα κολοκυθάκια,τα καλαμαράκια,τα χταποδάκια,ταποτηράκια τσίπουρο, οι πατατούλες οι τηγανιτέ΄ς!!!
04-08-2010, 13:39 #24
ε ναι γιαυτά λεω και εγώ!!!
πάντως παιδιά να σας πω κάτι ..κάποτε πληγαινα χειμώνα σε διατολόγο κλαι είχε πέσει καθαρά δευτέρα
και είχα 20 ροδέλες καλαμαράκι τηγανητό...ε μια χαρά είχα χάσει και πλέον όταν κάνω την δίαιτα της πάντα την 3η η την 4η εβδομάδα φτιάχνω καλαμαράκια να σπάω την μονοτονία!!
04-08-2010, 13:44 #25
Originally posted by badgirl11
παιδια ειναι απολαυση το υπερφαγικο δε τοσυζητω!
ανυπομονω να παω στα σωστα κιλα ωστε να πλακωνομαι κ μετα να το ραβω χωρις τυψεις!
τα βουλιμικα ομως δε θελω να τα ξαναδω δεν τα μπορω αλλο
παω φιλακια I love beer!!!
raki bliah
δεν εχω χειροτερο απο ενα υπερφαγικο γευμα!!:sniffle: οταν πηγαινω για φαγητο εξω και τρωω μεζεδακια,μπυρα,και φαγητο περισσοτερο απο οτι συνηθιζω και μετα φουσκωνω και αισθανομαι βαρια οταν σηκωνομαι απο το τραπεζι,πραγματικα εκνευριζομαι με τον εαυτο μου που αφεθηκα να φαω τοσο πολυ,οχι για τα κιλα,αυτο δεν το σκεφτομαι καθολου εκεινη τη στιγμη αλλα γιατι η βραδια κατεληξε με βαρυστομαχια,ασε που το αλλο πρωι το στομαχι μου ειναι χαλια απο τα πιπερια και τα μπαχαρια που βαζουν συνηθως :thumbdown:
04-08-2010, 13:49 #26
ρε παιδια διαβαζω διαβαζω και ΠΕΙΝΑΣΑ!οχι τπτ αλλο αλλα εχω κ ψαρι σημερα κ πανω που ελεγα να φαω κατα τις 3.30 νομιζω οτι θα παω τωρα να το φαω!χιχιχι
04-08-2010, 22:21 #27
Πολύ καλές γευστικές επιλογές! Βέβαια η θρεπτικές αξίες και θερμίδες είναι άλλο θέμα.Όλα ξεκινάνε όμως από το πρωί.Τι τρως για πρωινό?
05-08-2010, 09:10 #28
Originally posted by sasa14
καλά εγώ να δεις ...
μην σου πω καιπερισσότερο απο τον λεβέντη και θα έτρωγα και θα έπινα
ώρες ώρες σκέφτομαι ότι θα έπρεπε να είχα γεννηθεί άντρας!!
Γιατι αν ειναι ετσι, να σταματησω να μετραω την καθε μου μπουκια, οχι που εχω ερθει διακοπες και δεν τολμαω να παω σε ταβερνα!!!!
05-08-2010, 09:14 #29
Originally posted by Ava
Οβελίξ,
κλείσε του υπολογιστή γρήγορα!
ʼσε τις δίαιτες και άντε για κανένα μπανάκι με τη γυναικούλα σου και το μωράκι σου!
Διακοπές είσαι, μην το ξεχνάς! Εδώ είμαστε, δε χανόμαστε εμείς, θα σε περιμένουμε. Και που είσαι, το μεσημέρι ψαράκι σαλατίτσα, ξέρεις εσύ. Α! Φάε και μια κουτσομούρα για μένα, που μου αρέσουν!
05-08-2010, 09:22 #30
τι λέςςςςς καλέ....
για περίμενε το μεσημέρι δεν πάτε έξω για φαγητό ..στο ταβερνίο...
ωραία εκεί φάει και 2 μεζεδάκια ..αφού μπορέις να μην πέφτεις με τα μούτρα ...
2-3 πιρουνιές από αυτά που λιχουδεύεσαι...
το βράδυ μην τα φας , το μεσημέρι όμως είναι καλύτερα και κάθε πρωι θα ξυπνάς και πάλι ανάλαφρος...
αυτό που λέω είναι ότι οι άντρες τρώνε πιο πολύ απο τις γυναίκες αλλά οι περισσότεροι κάθε εβδομάδα θα πάνε για ένα mini soccer ενώ οι γυναίκες για ένα πεντικιούρ οποτε...καταλαβένεις ποιός αποθηκέυει περισσότερο ,..
ο αντρας απο την φύση του θέλει περισσότερες θερμίδες απο 1 γυναίκα .....για να αναπνέυεσει και μόνο
και τέλος οι πλειονότητα των γυναικών ειναι 1,65 με 1,70 εγώ προσωπικά είμαι 1,58...
οπότε καταλαβένεις ότι χρειάζομαι πολύυυυυυυ λιγότερα !!
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή