Results 31 to 34 of 34
Thread: Διακοπες και Διαιτα???
-
05-08-2010, 09:23 #31
Originally posted by forty
Originally posted by badgirl11
παιδια ειναι απολαυση το υπερφαγικο δε τοσυζητω!
ανυπομονω να παω στα σωστα κιλα ωστε να πλακωνομαι κ μετα να το ραβω χωρις τυψεις!
τα βουλιμικα ομως δε θελω να τα ξαναδω δεν τα μπορω αλλο
παω φιλακια I love beer!!!
raki bliah
δεν εχω χειροτερο απο ενα υπερφαγικο γευμα!!:sniffle: οταν πηγαινω για φαγητο εξω και τρωω μεζεδακια,μπυρα,και φαγητο περισσοτερο απο οτι συνηθιζω και μετα φουσκωνω και αισθανομαι βαρια οταν σηκωνομαι απο το τραπεζι,πραγματικα εκνευριζομαι με τον εαυτο μου που αφεθηκα να φαω τοσο πολυ,οχι για τα κιλα,αυτο δεν το σκεφτομαι καθολου εκεινη τη στιγμη αλλα γιατι η βραδια κατεληξε με βαρυστομαχια,ασε που το αλλο πρωι το στομαχι μου ειναι χαλια απο τα πιπερια και τα μπαχαρια που βαζουν συνηθως :thumbdown:
συνηθως εχουμε γερο στομαχι οι υπερφαγικες κυριες
- 05-08-2010, 13:59 #32
γιατι ετρωγα γλυκα και υδατανθρακες αχρηστους
οι τυροπιτες,τα κρουασανακια,τα γλυκα σε παχαινουν μια χαρα χωρις να φουσκωσει το στομαχι
06-08-2010, 09:37 #33
σωστα τα λες!
ετσι παχυνα οταν εκοψα το τσιγαρο (παχυνα εξτρα εννοω αφου ημουν ηδη σαυτα τα κιλα)
αρχισα κ ετρωγα γλυκα αλλα δεν ειχα κορεσμο...
06-08-2010, 13:18 #34
Το κόλλημα με τα γλυκά το 'χω κι εγώ,τελευταία που σταμάτησα να βάζω χέρι,δε μου κάνουν καμία αίσθηση.Μου είναι αδιάφορα εντελώς.Κι έτσι θέλω να παραμείνουν,δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα πέρα από ευχαρίστηση κι ενοχές στο καπάκι.
(τι θα γίνει μ'αυτούς που θέλουν να πάρουμε ντε και καλά συμπληρώματα;θα ξεχάσω τους καλούς μου τρόπους και θα αρχίσω τα "εμπριμέ"...έπρεπε να το κάνω και τότε που ένας από αυτούς με είδε στο ασανσέρ και με έπριξε να αδυνατίσω)
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή