Διακοπες και Διαιτα??? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 34 of 34
    Senior Member
    Originally posted by forty
    Originally posted by badgirl11

παιδια ειναι απολαυση το υπερφαγικο δε τοσυζητω!
    ανυπομονω να παω στα σωστα κιλα ωστε να πλακωνομαι κ μετα να το ραβω χωρις τυψεις!
    τα βουλιμικα ομως δε θελω να τα ξαναδω δεν τα μπορω αλλο
    παω φιλακια I love beer!!!
    raki bliah
    :shocked2:
    δεν εχω χειροτερο απο ενα υπερφαγικο γευμα!!:sniffle: οταν πηγαινω για φαγητο εξω και τρωω μεζεδακια,μπυρα,και φαγητο περισσοτερο απο οτι συνηθιζω και μετα φουσκωνω και αισθανομαι βαρια οταν σηκωνομαι απο το τραπεζι,πραγματικα εκνευριζομαι με τον εαυτο μου που αφεθηκα να φαω τοσο πολυ,οχι για τα κιλα,αυτο δεν το σκεφτομαι καθολου εκεινη τη στιγμη αλλα γιατι η βραδια κατεληξε με βαρυστομαχια,ασε που το αλλο πρωι το στομαχι μου ειναι χαλια απο τα πιπερια και τα μπαχαρια που βαζουν συνηθως :thumbdown:
    φορτυ μου ειλικρινα απορω πως υπηρξες υπερβαρη :P
    συνηθως εχουμε γερο στομαχι οι υπερφαγικες κυριες

Senior Member
    γιατι ετρωγα γλυκα και υδατανθρακες αχρηστους οι τυροπιτες,τα κρουασανακια,τα γλυκα σε παχαινουν μια χαρα χωρις να φουσκωσει το στομαχι

Senior Member
    σωστα τα λες!
    ετσι παχυνα οταν εκοψα το τσιγαρο (παχυνα εξτρα εννοω αφου ημουν ηδη σαυτα τα κιλα)
    αρχισα κ ετρωγα γλυκα αλλα δεν ειχα κορεσμο...

Senior Member
    Το κόλλημα με τα γλυκά το 'χω κι εγώ,τελευταία που σταμάτησα να βάζω χέρι,δε μου κάνουν καμία αίσθηση.Μου είναι αδιάφορα εντελώς.Κι έτσι θέλω να παραμείνουν,δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα πέρα από ευχαρίστηση κι ενοχές στο καπάκι.

(τι θα γίνει μ'αυτούς που θέλουν να πάρουμε ντε και καλά συμπληρώματα;θα ξεχάσω τους καλούς μου τρόπους και θα αρχίσω τα "εμπριμέ"...έπρεπε να το κάνω και τότε που ένας από αυτούς με είδε στο ασανσέρ και με έπριξε να αδυνατίσω)

Page 3 of 3 FirstFirst 123