το (ψυχολογικό) πρόβλημά μου... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 52
    Senior Member
    τώρα που το θυμήθηκα, μια και το ανέφερα στο άλλο θέμα.... όσες το έχετε ζήσει αυτό με την απουσία περιόδου για μεγάλο χρονικό διάστημα-δεν έχω κάνει εξετάσεις, ούτε θέλω χάπια,απλά περιμένω ναρθει μόνο του-,
    επηρεάζει το βάρος?
    και αν ναι πόσο?
    γτ κάποιες μέρες του μήνα πραγματικά τα νεύρα μου είναι τσατάλια, και νιώθω 5 κιλά βαρύτερη χωρίς λόγο! αλλά δε μου 'ρχεται. και φυσικά δε ζυγίζομαι, προληπτικά :P
    ξέρει καμιά?

Senior Member
    με υψος 1.62 σ αυτα τα κιλά εισαι οκ.εγω ημουν παντα 52 κιλά και 1.63 κ ειχα κανονικα περιοδο οποτε καλύτερα να το κοιτάξεις για καλο και για κακό.

Senior Member
    δεν τους συμπαθώ τους γιατρούς αλλά μάλλον 1 χρόνο μετά δεν έχω άλλη επιλογή..!

Senior Member
    ουτε εγω τους συμπαθώ αλλά καλύτερα να το κοιτάξεις λίγο.

Senior Member
    eleni1201 είμαι 23 χρονών, και το πρόβλημα ξεκίνησε πριν κανα-ενάμισι χρόνο περίπου, δε θυμάμαι ακριβώς....Πάντα ήμουν σε κάποια δίαιτα και τη χαλούσα, και τότε αν θυμάμαι καλά δεν έκανα κάτι εξτριμ για να μου φύγει, ίσα ίσα ήμουν κάπου 60 κιλά! anyway σε καμιά 10αρια μέρες που θα μπορεσω θα πάω.

λοιπόν έσφιξα δόντια μη νευριασω από αυτό που θα δω αλλά στη ζυγαριά είμαι πιο κάτω απ'όσο υπολόγιζα με τους πόντους τελικά....54.5!!!!! πόσο εύκολο άμα κλείσω τη στοματάρα μου:P έχω παλαβώσει με τόση απώλεια σε λίγες μέρες, αλλά δεν είναι μόνο υγρά κλπ αφού με μειον 3.5 έχω πέσει και 2 πόντους!:yes:

Senior Member
    κι επδ το πήρα πολύ πάνω μου και 5 μέρες αυστηρής διατροφής ήταν μεγάλο κατόρθωμα, το Σάββατο τα σκ@τωσα! ως το απόγευμα έφαγα κανονικά και μετά ένα ολόκληρο πακέτο μακαρόνια, 1 ταχινόπιτα, 2 σοκολάτες και αρκετούς ξηρούς καρπούς. :thumbdown::thumbdown:

Φυσικά ανέβηκα διάδρομο κι έκαψα 2000 θερμίδες, και
    χθες και σήμερα συνέχισα κανονικά από εκεί που έμεινα. Δε θα κάνω μετρήσεις, αλλά με βλέπω στάσιμη αυτό το τριήμερο-πάλι καλά να λέω!

Senior Member
    το ξέρω αλοίμονο...αλλά φτού! όσο γρήγορα χάνω άμα προσέχω άλλο τόσο κολλώ με το παραμικρό φάουλ. Ενιγουει, συνεχίζω δριμύτερη!

Senior Member
    παρεπιπτόντως κορίτσια...θα'πρεπε να ασχολούμε με τις στήλες της βουλιμίας αντί εδώ? εννοείται πως δεν είμαι παχύσαρκη αλλά τα υπερφαγικά μου με οδήγησαν εδώ. Αλλά 2 επεισόδια τη βδομάδα με εξαντλητική γυμναστική δεν είναι βουλιμία μη καθαρτικού τύπου?:sniff::sniff::sniff: και νόμιζα πως απλώς πάλευα να απαλλαγώ από μερικά κιλά.................

Senior Member
    ναμαστε και πάλι μετά από διακοπούλες και αποτυχημένες προσπάθειες να αρνηθώ φαγητά σε εξόδους..το κακό ήταν πως δεν ήτανε ταβερνάκια να παραγγέλνω τα ψητά μου... τι υγιειηνό να πάρω η χριστιανή! πήρα 2 κιλά και συνεχίζω.

Μια κι αυτή τη στιγμή νιώθω φούσκα, θα ξεκινήσω άτκινς-ξέρω πως ελάχιστες θα συμφωνήσετε- μια και είναι το μόνο που δουλεύει πάνω μου σύντομα.

Θα γράφω καθημερινά τι τρώω και πόσο γυμνάζομαι μπας και δεσμευτώ!

Σήμερα
    2 αυγά,
    3 μπιφτέκια με τυρί,
    τονοσαλάτα
    (1000)

Γυμναστική: διάδρομος 600 θερμίδες

άντε καλή μου συνέχεια και δεν τα θέλω πάνω μου αυτό το χειμώνα!

Senior Member
    οταν λες ατκινς ποσο καιρο δλδ θα την κανεις?επειδη αν θυμαμαι καλα δεν εχει σαλατες κ τετοια απαγορευονται.ε?σορυ αν λεω βλακειες

Senior Member
    καμια βδομάδα θα την κάνω έτσι να πάρω μπρος. έχει σαλάτες. απλά όχι τεράστιες ποσότητες. και πιο μετά φρούτα, ξηρούς καρπούς κλπ!

Senior Member
    α οκ!απλα νομιζα οτι εννοεις να την κανεις για κανα μηνα πχ.

Senior Member
    δε θα άντεχα

Senior Member
    ναι για αυτο ρωτησα γιατι κ εμενα μου φαινεται πολύ δύσκολο!καλη επιτυχια παντως!

Senior Member
    σ'ευχαριστώ πολύυ και ανταποδίδω καλή συνέχεια και σύντομα στο στόχο!

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast