Results 1 to 15 of 27
Thread: γεια σας και απο μενα...
-
02-11-2010, 14:33 #1
γεια σας και απο μενα...
καλησπερα σε ολους...ειμαι η αντα 35χρ παντρεμενη με δυο παιδια...απο μικρη ημουν πολυ ψηλη και υπερβαρη..παντα εχανα 5-10 κιλα τα επαιρνα παλι πισω...μετα τις εγκυμοσυνες εφτασα 147 κιλα με 1,80 υψος..κανοντας διατροφη εφτασα 123 και τωρα εχω κολλησει...ειναι 2 μερες τωρα που εχω ξεκινησει την dukan διαιτα και εχω χασει ενα κιλο..αισθανομαι οτι αυτη τη φορα θα τα καταφερω...παντα ειχα αυτο το προβλημα...ολη μου τη ζωη ακουγα..εισαι κουκλα εχεις ωραιο προσωπο εισαι ψηλη αλλα........πρεπει να χασεις κιλα...πλεον δεν αντεχω αλλο να εχω αυτο το μειονεκτημα...οχι για τους αλλους..μιλαω για τον εαυτο μου...γενικα δεν το δειχνω αυτο στους αλλους..δειχνω παντα οτι ειμαι ανετη χαρουμενη..ποτε δεν εμεινα μονη μου παρα τα κιλα μου..παντα ειχα συντροφο..αλλα μεσα μου.....με πειραζει πολυ......:-( μακαρι να συνεχισω και να χασω τα κιλα....πιστευω οτι ειναι η τελευταια μου ευκαιρια....να στε καλα ολοι και καλο μας κουραγιο...
- 02-11-2010, 14:44 #2
Γειά σου,migg!Καλώς σε βρίσκουμε!
Καλή δύναμη στην προσπάθεια σου και σ'ό,τι άλλο επιχειρείς!
Αν μου επιτρέπεις μια επισήμανση,μη βαφτίζεις αυτό του το εγχείρημα
"τελευταία σου ευκαιρία".Το επιφορτίζεις με βάρος,που δε χρειάζεσαι!
Κάνε αυτό που είναι καλό για σένα,για τους δικούς σου σημαντικούς λόγους,
όσο μπορείς δούλεψε τα σκοτεινά σου κομμάτια,που βρίσκεις απέναντι σου
και μην επαναλαμβάνεις πρακτικές,που έδειξαν να μη λειτουργούν βοηθητικά.
02-11-2010, 14:46 #3
Kαλέ,τι μ'έπιασε και σε βομβαρδίζω με προστακτικές;
ʼσε με να λέω εγώ...Εσύ ξέρεις καλύτερα τι χρειάζεσαι!Φιλάκιαααα
02-11-2010, 14:57 #4
να σαι καλα nadine...καλως σας βρηκα...κοιτα...επειδη γενικα ειμαι κοινωνικη και μιλαω με κοσμο και ο κοινωνικος και φιλικος περιγυρος ξερουν για τις αποπειρες μου και λοιπα ολοι μα ολοι μου λενε οτι χωρις χειρουργικη επεμβαση δεν προκειται να χασω τα κιλα μου επειδη ειναι πολλα...τελευταια μου ευκαιρια εννοω οτι αν δεν τα καταφερω και τωρα...ισως να κοιταξω το χειρουργειο...ισως..δεν ξερω..θα δειξει.....η αληθεια ειναι οτι εχω κουραστει και πρεπει οπωσδηποτε να απαλλαγω απο το βαρος αυτο....
02-11-2010, 15:00 #5
Καταλαβαίνω τι λες,πολύ καλά μάλιστα!
Έχεις αναρρωτηθεί ποτέ γιατί τόσο καιρό δεν απαλλάσσεσαι από το βάρος αυτό;
Πού σε εξυπηρετεί να το διατηρείς;Τι ρισκάρεις να κληθείς ν'αντιμετωπίσεις χωρίς την προστασία του;
02-11-2010, 15:04 #6
Καλός ορισες migg. Αχ και νάξερες πόσο πολύ σε καταλαβαίνω σαυτο που σε απασχολεί. Σου εύχομαι ολόψυχα να καταφέρεις να φτάσεις στο στόχο σου χωρίς να χρειαστεί να υποβληθείς σε οπιαδήποτε επέμβαση... Αμμα τα κατάφερες από τα 147 στα 123, γιατί να μην τα καταφέρεις και μέχρι τα 100? και μετά μέχρι τα 80? θα τα καταφέρεις φτάνει να πιστέψεις σε σένα και να μην το βάζεις κάτω!
Εμείς εδώ είμαστε σε ότι μας χρειαστείς!
02-11-2010, 15:08 #7
να σαι καλα polinaki..ναι εχω απαντηση...το φαι για μενα μαλλον οχι το φαι..δεν τρωω ποσοτητες φαγητου..τρωω απιστευτα μεγαλες ποσοτητες γλυκων...ειναι σαν ηρεμιστικο για μενα..ειναι απολαυση...ειμαι εξαρτημενη απλα και αυτο προσπαθω τωρα να καταπολεμησω...ειμαι γεματη απο αγαπη απο την οικογενεια απο ολα...δεν εχω παραπονο απο τη ζωη μου..και ομως γουσταρω να κανω αυτο...αυτο ειναι που με κραταει μακρια απο το ιδανικο μου βαρος....:-(
03-11-2010, 00:09 #8
Kαλως ηλθες migg!
Καλη αρχη και καλες κατηφορες σου ευχομαι! Ολα να πανε οπως τα θελεις!
03-11-2010, 00:20 #9
σε ευχαριστω πολυ..να σαι καλα...καλως σας βρηκα..
03-11-2010, 11:29 #10
Originally posted by NADINE
Πού σε εξυπηρετεί να το διατηρείς;Τι ρισκάρεις να κληθείς ν'αντιμετωπίσεις χωρίς την προστασία του;
Νadine, αυτο που γραφεις το εχω ξαναδιαβασει και ξαναδιαβασει και στο φορουμ και αλλου...
και εχω καθισει και το εχω σκεφτει, ναι το εχω σκεφτει.
Αλλα σε τι μπορει βρε παιδια να μας εξυπηρετει το να διατηρουμε τα κιλα μας? Για πειτε μου μερικους λογους γιατι οσο και να το σκεφτω δε μπορω να βρω κανεναν, οχι για εμενα προσωπικα, αλλα και γενικοτερα δε μπορω να σκεφτω ενα λογο που μπορει ενδομυχα-υποσυνειδητα κοκ να κανει καποιον να μη θελει ουσιαστικα να χασει το περιττο βαρος του. Δεν ξερω, ειναι κατι που δεν το καταλαβαινω και δε μου κολλαει... δηλ σε τι μπορει να μας προστατευει το περιττο βαρος μας? ρωταω μηπως και μου δωσετε κανενα εναυσμα να σκεφτω κατι που δε μου εχει περασει απο το μυαλο
03-11-2010, 11:44 #11
Originally posted by doreta
Originally posted by NADINE
Νadine, αυτο που γραφεις το εχω ξαναδιαβασει και ξαναδιαβασει και στο φορουμ και αλλου...
και εχω καθισει και το εχω σκεφτει, ναι το εχω σκεφτει.
Αλλα σε τι μπορει βρε παιδια να μας εξυπηρετει το να διατηρουμε τα κιλα μας? Για πειτε μου μερικους λογους γιατι οσο και να το σκεφτω δε μπορω να βρω κανεναν, οχι για εμενα προσωπικα, αλλα και γενικοτερα δε μπορω να σκεφτω ενα λογο που μπορει ενδομυχα-υποσυνειδητα κοκ να κανει καποιον να μη θελει ουσιαστικα να χασει το περιττο βαρος του. Δεν ξερω, ειναι κατι που δεν το καταλαβαινω και δε μου κολλαει... δηλ σε τι μπορει να μας προστατευει το περιττο βαρος μας? ρωταω μηπως και μου δωσετε κανενα εναυσμα να σκεφτω κατι που δε μου εχει περασει απο το μυαλο
αλλο παραδειγμα... μια σεξουαλικα κακοποιημενη γυναικα (οχι ολες) παιρνει πολυ βαρος για να γινει αποκρουστικη και να μην την προσεγγιζουν αντρες ερωτικα.να μην αναβιωσει το τραυμα της
κτλ κτλ κτλ
03-11-2010, 11:50 #12
καλο κουραγιο και σε σενα doretta..ειλικρινα δεν το εχω σκεφτει...μιλαω για τον εαυτο μου ..κουραζομαι και παρασυρομαι ευκολα..κανω αγωνα αυτη τη στιγμη με τον εαυτο μου να κρατηθει....χτες το βραδυ ημουν ετοιμη να εγκαταλειψω κρατηθηκα με το ζορι..ολο το βραδυ ημουν στο φορουμ για να ξεχαστω...
03-11-2010, 12:03 #13
migg μου αυτό το παθαίνω και εγώ.....δεν μπορώ να συνεχίσω, όχι τόσο στο οτι κουράζομαι, αλλά στο οτι δεν εχω κανέναν να με στηρίζει και καταφεύγω στο ψηγείο..... γιαυτό και κατέληξα στο ότι θα πάω για 2 χειρουργίο μήπως αυτή την φορά γίνει κάτι.
03-11-2010, 12:14 #14
οκ spaceride ναι μου εδωσες 2 λογους που μπορει να παιζουν, δεκτοι!
migg εγω τρωω τα βραδυα πριν πεσω για υπνο, το βρισκω σα χαλαρωση . δε νομιζω οτι σε εμένα παιζει αλλος λογος που με κραταει στα κιλα. ισα ισα που οταν ειχα αδυνατισει παλιοτερα ενιωθα σουπερ! απλα ειμαι επιρρεπης στο φαγητο, και μαλιστα τις βραδυνες ωρες
03-11-2010, 13:30 #15
polinaki..εχω ανθρωπους που με στηριζουν απλα οπως λεει και η doretta το βραδυ που ησυχαζουν ολοι βρισκω καταφυγιο και ηρεμια στα γλυκα....:-(
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία