Results 61 to 69 of 69
-
08-06-2011, 16:43 #61
καλησπερα σε ολα τα μελη!
θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια οσων γνωριζουν κ οσων εχουν την διαθεση να βοηθησουν....
ειμαι 24 ετων 1,70 κ 130 με 140 κιλα.....εχω απογοητευτει πληρως κ εχω παψει να ζυγιζομαι!
εχω προσπαθησει με διαιατες, με διατροφες, με γευματα που ερχονται στο σπιτι........ δεν λεω πως δεν εχανα, διοτι ο μεταβολισμος μου λειτουργει, αλλα δεν μπορουσα να τα κρατησω! αυτο με εκανε να απογοητευτω κ να αφησω τον εαυτο μου......τα παραπανω κιλα με εχουν κανει να κλεινομαι στον εαυτο μου, να εχω γυρισει την πλατη μου στις παρεες μου και γενικα κανω μια ζωη που ποτε δεν ηθελα!!!!!!
σκεφτηκα οτι ισως αν εκανα μια επεμβαση η ποιοτητα της ζωης μου να γινοταν καλυτερη...
μπορει να ακουστει χαζο αλλα φοβαμαι δεν ειμαι σιγουρη νομιζω πως κ εκει ατυχη θα σταθω οτι κατι ισως να μην παει καλα κ.α...
απ'οτι ειδα τετοιου ειδους επεμβασεις γινοται στον ευαγγελισμο, ιπποκρατειο, στο ριο
εχω ακουσει οτι μετα την επεμβαση θα πρεπει για 6μηνες η τροφη να ειναι αλεσμενη....
οτι γενικα με την επεμβαση θα πρεπει να προσεχουμε πολλα κ διαφορα, οτι μπορει να ξαναπαχυνουμε....
βρε παιδια επειδη ειμαι πελαγωμενη κ δεν ξερω τι ειναι αληθεια θα ηθελα μια ενημερωση απο οσους εχουν υποβληθει σε καποια τετοιου ειδους επεμβαση.
ευχαριστω εκ των προτερων.:wink2:
- 08-06-2011, 17:31 #62
α! κατι ακομη εχω ακουσει κ για μια σχτικα νεα μεθοδο την γαστρικη πτηχωση. ειναι αποτελεσματικη? γνωριζεται αν γινεται σε δημοσιο νοσοκομειο???
08-06-2011, 17:46 #63
Αργυρούλα, καλώς ήρθες.
Στο φόρουμ υπάρχουν σχετικά τόπικ, και για γαστρική πτύχωση (που γίνεται σίγουρα Ευαγγελισμό, νομίζω και Ιπποκράτειο), και για σληβ (που γίνεται σχεδόν σε όλες τις χειρουργικές, ακόμη και Θεσσαλονίκη, Λάρισα κλπ) και για μπαι-πας, που γίνεται σε πιο λίγα (πχ Ρίο). Ψάξε λίγο το φόρουμ, και θα βρεις πολλές πολλές ιστορίες, κάποιες πιο πετυχημένες, κάποιες όχι τόσο, όπως και απαντήσεις στις ερωτήσεις σου.
08-06-2011, 22:32 #64
Καλώς μας ήλθες Αργυρούλα!
Όλοι εμείς εδώ καταλαβαίνουμε αυτό που περνάς. Κι εγώ ήμουν παχύσαρκη ως παιδί, έφηβη και αργότερα ενήλικας. Πιστεύω πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκινήσεις μια σοβαρή προσπάθεια για να χάσεις τα κιλά σου βάζοντας όμως ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο. Παράλληλα μπορείς να κάνεις και τις ενέργειες που απαιτούνται για την επέμβαση. Ούτως ή άλλως η διαδικασία είναι χρονοβόρα να την κάνεις σε δημόσιο νοσοκομείο.
Καλή επιτυχία!
09-06-2011, 14:47 #65
σας ευχαριστω
09-06-2011, 23:53 #66
Καλωσήρθες,δες τα μυνήματα σου.
21-08-2015, 09:24 #67
Γειά σας παιδάκια μου όμορφα,
Είχα χρόνια να μπω στο φόρουμ, θα ήθελα σας παρακαλώ να με βοηθήσετε και να μου πείτε ποιά δημόσια νοσοκομεία κάνουν επεμβάσεις παχυσαρκίας.
Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και ο άνδρας μου φοβάται και δεν με ακουει καθόλου, μόνο με δίαιτα είναι αδύνατο να τα καταφέρω. Πρέπει να χασώ 50 κιλά.
Εάν θέλετε στείλτε μου προσωπικό μήνυμα ή ε-μειλ για τους γιατρους.
Σας ευχαρίστώ που με ακούσατε...
Φιλάκια
21-08-2015, 19:39 #68
Αν είσαι Αθήνα, πήγαινε στο παράρτημα του Ιπποκρατείου (Βασ. Σοφίας 108).
22-08-2015, 03:36 #69
Πανεπιστημιακο νοσομομειο Πατρων στο Ριο της Πατρας.Εχει εξειδικευμενη μοναδα κλινικα σοβαρης παχυσαρκιας και τεχνητης διατροφης.Κορυφαιο του ειδους.
Έχω χαζεψει, μου λείπει ο πόνος και η σύνδεση
27-06-2025, 23:24 in Σχέσεις και Επικοινωνία