Αποριες για διαιτα - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 152
    Senior Member
    σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις!

Μπεττυ οταν λες "αλλου ειναι το θεμα" ?

αν δεν εχει αποδειχτει οτι ειναι λιποδιαλυτικες, αλλα ουτε οτι δεν ειναι λιποδιαλυτικες, τι κανουμε?

φαρμακοβιομηχανια! γκουντ ποιντ!
    που χαθηκες Κωστα???????? διακοπες? γουελκαμ μπακ :starhit:

Ανδρέας Ζ.
    Guest
    Originally posted by click

αν δεν εχει αποδειχτει οτι ειναι λιποδιαλυτικες, αλλα ουτε οτι δεν ειναι λιποδιαλυτικες, τι κανουμε?
    Δεν χρειάζεται να υπάρχει παρουσία απόδειξης ότι το λεμόνι ή κάτι άλλο δεν αδυνατίζει , αρκεί να σκεφτούμε τι είναι αυτό που λέμε λεμόνι, στην ουσία είναι ένα σύνολο χημικών ενώσεων, κυρίως νερό, μερικές βιταμίνες και κιτρικό οξύ, για τα οποία ξέρουμε καλά ότι τίποτε από όλα αυτά δεν αυξάνει την οξείδωση του λίπους σε ανώτερα του φυσιολογικού επίπεδα.

Senior Member
    βλεπω σε ενα κειμενακι σχετικο με τη μετρηση του Βασικου Μεταβολικου ρυθμου, εχει τις εξης οδηγιες για να γινει η μετρηση

Να μην έχετε φάει τουλάχιστον 4 ώρες (επιτρέπεται το νερό).

Να μην έχετε γυμναστεί τουλάχιστον 4 ώρες.

Να μην έχετε πιει καφέ τουλάχιστον 4 ώρες.

Να μην έχετε πάρει συμπληρώματα διατροφής για 24 ώρες.

Να μην έχετε καπνίσει τουλάχιστον 1 ώρα.

με ποιο τροπο επηρεαζει το μεταβολισμο ο καφες ή το καπνισμα?

απορια!!!!!!!!

ειναι το λεμονι οντως λιποδιαλυτικο???
    βαζω στο νερο.

μην ειναι μυθος και αυτο???
    χιχι αχ βρε κλικ τι μου θύμησες.. ήμουν μικρούλα, μόλις είχα πρωτοξεκινήσει τις ακατανόμαστες δίαιτες (αυτές με φάγανε) και το είχα ακούσει και εγώ αυτό.. κάθε βράδυ έπινα νερό με λεμόνι αν και όχι ιδιαίτερη φαν του συγκεκριμένου κοκτέιλ χαχα
    Μια γνωστή μου πήγαινε σε διαιτολόγο τότε και την έβαλα να ρωτήσει αν τελικά είναι λιποδιαλυτικό και η απάντηση με καταράκωσε τότε... χαχαχαχα, σαν τώρα το θυμάμαι!!! <Μόνο το Ava καίει τα λίπη> :tumble:

Senior Member
    φτουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!! το palmolive εχω!!!!!!! παλι εξω επεσα!!!!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χααχ

γεια σου ρε d3w φοβερη απαντηση!

Ανδρέας Ζ.
    Guest

με ποιο τροπο επηρεαζει το μεταβολισμο ο καφες ή το καπνισμα?
    Η καφεΐνη και η νικοτίνη αυξάνουν τον καρδιακό ρυθμό.

Senior Member
    Παντως μου κανει εντυπωση αυτο για το λεμονι. Ειναι κατι που ακουμε εδω και πολλα χρονια και μαλιστα εχει περασει απο γιαγιαδες και παππουδες στα παιδια τους κλπ. Συνηθως δεν πεφτουν εξω αυτοι. Αν πεσαμε στην περιπτωση, παω πασο. Τοσα χρονια θα επρεπε να εχει σβησει ο "μυθος" και ομως συντηρειται αριστα.

Senior Member
    Originally posted by kwstas01
    Παντως μου κανει εντυπωση αυτο για το λεμονι. Ειναι κατι που ακουμε εδω και πολλα χρονια και μαλιστα εχει περασει απο γιαγιαδες και παππουδες στα παιδια τους κλπ. Συνηθως δεν πεφτουν εξω αυτοι. Αν πεσαμε στην περιπτωση, παω πασο. Τοσα χρονια θα επρεπε να εχει σβησει ο "μυθος" και ομως συντηρειται αριστα.
    εδω οι αστρολογες και οι μαγισσες επιζουν εδω και χιλιετίες μαδώντας οικονομικά τα θυματα τους, το αθώο λεμονακι με τις υποτιθεμενες λιποδιαλυτικες του ικανοτητες θα εσβηνε?

Senior Member
    click βλεπω ασχολεισαι με το μεταολισμο οπως σου ειπα. καλα κανεις.

εγω με αφορμη αυτο θελω να ρωτησω το εξης σε ολους.

θεωρουμε εμεις οι ελληνες οτι ο καφες ειναι τονωτικος γιατι οπως καλα το εθεσε ο ανδρεας αυξανει τους παλμους. αυξανοντας τους παλμους ενισχυουμε τον μεταβολισμο. αρα καλα κανουμε και κυνηγαμε την καφεινη.

γιατι στο εξωτερικο θεωρουν οτι μειωνει τον μεταβολισμο? οσοι κανουν διαιτα τον αποφευγουν γιατι λεει δεν βοηθα στις καυσεις. εμεις οι ελληνες λεμε το αντιθετο. εχει κανεις αποψη?

το θεμα με τον καφε το ακουσα απο μια αγγλιδα που εκανε διαιτα και μετα απο εναν ευτραφη απο το μονακο. και τριτη φορα απο εναν γιαπωνεζο κανοντας φιλοσοφικη συζητηση περι διατροφης.

μονο οι ελληνες ειμαστε εξυπνοι? τι νομιζετε?

Ανδρέας Ζ.
    Guest
    Originally posted by BARB3
    click βλεπω ασχολεισαι με το μεταολισμο οπως σου ειπα. καλα κανεις.

εγω με αφορμη αυτο θελω να ρωτησω το εξης σε ολους.

θεωρουμε εμεις οι ελληνες οτι ο καφες ειναι τονωτικος γιατι οπως καλα το εθεσε ο ανδρεας αυξανει τους παλμους. αυξανοντας τους παλμους ενισχυουμε τον μεταβολισμο. αρα καλα κανουμε και κυνηγαμε την καφεινη.

γιατι στο εξωτερικο θεωρουν οτι μειωνει τον μεταβολισμο? οσοι κανουν διαιτα τον αποφευγουν γιατι λεει δεν βοηθα στις καυσεις. εμεις οι ελληνες λεμε το αντιθετο. εχει κανεις αποψη?

το θεμα με τον καφε το ακουσα απο μια αγγλιδα που εκανε διαιτα και μετα απο εναν ευτραφη απο το μονακο. και τριτη φορα απο εναν γιαπωνεζο κανοντας φιλοσοφικη συζητηση περι διατροφης.

μονο οι ελληνες ειμαστε εξυπνοι? τι νομιζετε?

Το θέμα είναι να βλέπει κανείς το δάσος , όχι το δέντρο. Όλα αυτά τα ψυχαναγκαστικά εως και φασιστικά κτλ εκτός του ότι πραγματικά δεν στέκουν και δεν έχουν σημασία μπορεί να τρελάνουν έναν άνθρωπο. Κυκλοφορούν ανάμεσα μας άνθρωποι που θέλουν να ζούμε όλοι αμόλυντοι από μικρές απολαύσεις , από "χημικές ουσιές" (άσχετα αν δεν υπάρχει κάτι που να μην αποτελείται από χημικές ουσίες) ,εντάξει δικαίωμά τους αλλά θέλουν η ζωή όλων να είναι έτσι.

Ένα ενδιαφέρον άρθρο από έναν καθηγητή πανεπιστήμιου

http://www.dailymail.co.uk/health/ar...-good-you.html

Senior Member
    σε αυτο που ρωτησε η Βαρβαρα, και η Πυθια ακομα πιο συγκεκριμενα θα απαντουσε.
    Αντρεα, μπορεις και καλυτερα, μη βαριεσαι.
    σε ρωτησε κατι πολυ συγκεκριμενο

Ανδρέας Ζ.
    Guest
    Click δεν μπαίνω εδώ για να έρχομαι σε προσωπικές αντιπαραθέσεις και σε τέτοιους διαλόγους, στο έχω ξαναπεί - γιατί επιμένεις . Το έκανες και σε άλλο τόπικ και δεν έδωσα σημασία , το κάνεις και εδω ενώ βλέπεις ότι σου απάντησα σε μία απορία σου. Απάντησα και σε εσένα και στην φίλη την Barb - αν δεν την κάλυψα έχει στόμα και θα το πει. Εσένα σε κάλυψα στην ερώτηση σου πάντως αλλά δεν έχει σημασία γιατί κάποια κακή πρόθεση είχα για να σου απαντήσω στην ερώτηση σου. Αν έχεις κάτι να προσθέσεις/διορθώσεις στα ποστ μου ή στο τόπικ μπορείς να το κάνεις, αλλιώς το να γράφεις μόνο και μόνο για με χαρακτηρίζεις επειδή δεν με πας και για να δημιουργείς καυγάδες δεν ξέρω σε τι ωφελεί.

Senior Member
    Ανδρεα παντως κακως κατα τη γνωμη μου προτεινεις πραγματα σε κοσμο εδω μεσα.Κακως δινεις links με αρθρα.Δε σε εξουσιοδοτησε κανενας να δινεις διατροφικες συμβουλες.Εκατο φορες εχω πει οτι δεν ειναι αυτος ο σκοπος του φορουμ.Και δε το λεω εγω δηλαδη, ο διαχειριστης του φορουμ το εχει πει.Εχει παραγινει το θεμα νομιζω.Αλλοι μπαινουν και διαφημιζονται(κι εσυ το εκανες στην αρχη αλλα μετα τα εσβησες απο την υπογραφη σου και καλως), αλλοι μπαινουν και κανουν online διαγνωσεις, αλλοι μπαινουν και κριτικαρουν αλλα μελη για το τι τρωνε ή ποσα κιλα χανουν ενω οι ιδιοι δε γραφουν ποτε τιποτα γιάυτους.Ημαρτον!Ή εγω εχω κουραστει και πρεπει να σταματησω να γραφω, ή κατι δεν εχω καταλαβει καλα απο οσα εχουν πει επανειλλημενως οι moderators.

Senior Member
    Originally posted by Ανδρέας Ζ.
    Click δεν μπαίνω εδώ για να έρχομαι σε προσωπικές αντιπαραθέσεις και σε τέτοιους διαλόγους, στο έχω ξαναπεί - γιατί επιμένεις . Το έκανες και σε άλλο τόπικ και δεν έδωσα σημασία , το κάνεις και εδω ενώ βλέπεις ότι σου απάντησα σε μία απορία σου. Απάντησα και σε εσένα και στην φίλη την Barb - αν δεν την κάλυψα έχει στόμα και θα το πει. Εσένα σε κάλυψα στην ερώτηση σου πάντως αλλά δεν έχει σημασία γιατί κάποια κακή πρόθεση είχα για να σου απαντήσω στην ερώτηση σου. Αν έχεις κάτι να προσθέσεις/διορθώσεις στα ποστ μου ή στο τόπικ μπορείς να το κάνεις, αλλιώς το να γράφεις μόνο και μόνο για με χαρακτηρίζεις επειδή δεν με πας και για να δημιουργείς καυγάδες δεν ξέρω σε τι ωφελεί.
    στο τοπικ με τα δημοσια νοσοκομεια που σε εκραξαν πολλα μελη και οχι αδικως τα περισσοτερα, δε σε προσεβαλα.
    σου ειπα οτι με το στυλακι "οι παχυσαρκοι δε ραβουν το στομα τους και ειναι χαμηλης νοημοσυνης" δε θα πας μπροστα σαν επαγγελματιας οταν αποφοιτησεις.
    κι εσυ το πηρες σαν προσβολη.
    ε προβλημα σου. στο φιναλε εμεις εχουμε μια διαταραχη και προσπαθουμε να την παλεψουμε.
    εσυ εχεις προβλημα διαχειρισης θυμου, αλλα δεν το αντιμετωπιζεις και ξεσπας σε αλλους.

σε ευχαριστω που μου απαντησες στην απορια μου και το εκτιμω.
    αλλα οταν σε ρωταει συγκεκριμενα για την καφεινη και διαφορα αντιληψεων μεταξυ Ελληνων και καποιων αλλων κατοικων αλλης χωρας και απαντας οτι καποιοι δε θελουν τα χημικα και επηρεαζουν και τους αλλους, ε τι περιμενεις?
    Σε φορουμ εισαι.
    Προφανως καποια πραγματα που λες θα σχολιαστουν.
    Αυτο δε σημαινει οτι οποιος σου απευθυνει το λογο, θελει ντε και καλα να ξεκινησει καυγα μαζι σου.
    Ουτε και οτι δε σε παει.
    Σε ξερω και απο χτες για να μη σε παω?
    Απο τα γραφομενα μας κρινομαστε, ιντερνετ ειναι!
    πως κανεις ετσι?

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Ανδρεα παντως κακως κατα τη γνωμη μου προτεινεις πραγματα σε κοσμο εδω μεσα.Κακως δινεις links με αρθρα.Δε σε εξουσιοδοτησε κανενας να δινεις διατροφικες συμβουλες.Εκατο φορες εχω πει οτι δεν ειναι αυτος ο σκοπος του φορουμ.Και δε το λεω εγω δηλαδη, ο διαχειριστης του φορουμ το εχει πει.Εχει παραγινει το θεμα νομιζω.Αλλοι μπαινουν και διαφημιζονται(κι εσυ το εκανες στην αρχη αλλα μετα τα εσβησες απο την υπογραφη σου και καλως), αλλοι μπαινουν και κανουν online διαγνωσεις, αλλοι μπαινουν και κριτικαρουν αλλα μελη για το τι τρωνε ή ποσα κιλα χανουν ενω οι ιδιοι δε γραφουν ποτε τιποτα γιάυτους.Ημαρτον!Ή εγω εχω κουραστει και πρεπει να σταματησω να γραφω, ή κατι δεν εχω καταλαβει καλα απο οσα εχουν πει επανειλλημενως οι moderators.
    υπαρχουν moderators?

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast