Αποριες για διαιτα - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 152
    Senior Member
    βρε Ανδρέα, τα λες όλα πολύ σωστά και καλά απλά καμιά φορά είσαι πολύ σκληρός κ απότομος κ ξεχνάς οτι απευθύνεσαι σε φόρουμ δδτ. κατα τάλλα όλα αυτά που μας λες΄είναι πολύ χρήσιμα

Senior Member
    καλε τι συζητησεις εγιναν? φοβαμαι ολα αυτα που θα γινουν για μενα χωρις εμενα επρεπε να γραψω κιολας οταν εκανα την ερωτηση....

εγω δεν ρωτησα ειδικα τον αντρεα, εγω ειπα

"εγω με αφορμη αυτο θελω να ρωτησω το εξης σε ολους."

και απαντηση δεν πηρα ουσιαστικα. η χρυσσα το ειδε αναποδα. εγω ειπα οτι εμεις οι ελληνες λεμε να πινουμε για να αδυνατιζουμε ενω οι ξενοι λενε μη πινεις γιατι οχι μονο δεν βοηθαει αλλά δημιουργει προβληματα.
    απο βδομαδα που θα ειναι η αγγλιδα μου με μειλ (διακοπευει τωρα) θα ρωτησω λεπτομερειες και θα σας ενημερωσω.
    δεν λεω οχι στον καφε αλλά εγκυκλοπαιδικα με ενδιαφερει και αν εχει μια αληθεια, γιατι να μη το τηρουμε που και που?

Senior Member
    νομιζω βρηκα ενα λινκ που λεει καποια πραγματα. τα αγγλικα μου ομως δεν ειναι και τα τελεια. αν θελει καποιος/καποια ας μεταφρασει με λιγα λογια να καταλαβουμε ακριβως τι λενε

http://www.ivillage.com/does-coffee-...oss/4-n-142436

Senior Member
    Καλημερα κοριτσαρες!

Αντε ενα λινκακι κι απο μενα...καλο διαβασμα

http://www.chem.uoa.gr/chemicals/chem_caffeine.htm

Ανδρέας Ζ.
    Guest
    Originally posted by sofia68
    Καλημερα κοριτσαρες!

:thumbup:

Πολύ ωραίο λινκ , περιέχει πολύ χρήσιμες πληροφορίες και για άλλες χημικές ουσίες.

Senior Member
    Originally posted by Ανδρέας Ζ.
    Καλημερα κοριτσαρες!

:thumbup:

Πολύ ωραίο λινκ , περιέχει πολύ χρήσιμες πληροφορίες και για άλλες χημικές ουσίες.

δηλαδή σύμφωνα με το link ο καφές φίλτρου είναι ο πιο δυνατός ή εγώ δεν κατάλαβα καλά.νόμιζα οτι είναι ο πιο ελαφρύς!

Senior Member
    Καλημερα κοριτσαρες!

thank you σοφακι!
    πως τα πας? καλα εισαι?

bouliana, μαλλον στον πινακα αναφερεσαι ε?
    και εμενα μου εκανε εντυπωση...

Senior Member
    Παιδιά μη σας κάνει εντύπωση. Ο καφές που ο γιατρός έκοψε εντελώς στη μητέρα μου για τις αρρυθμίες που έχει , είναι ο καφές φίλτρου.
    Προτιμά τον Ελληνικό και τον εσπρεσσο, και αρκετά τον ντεκαφ χωρίς υπερβολές όμως.

Senior Member
    λοιπον επειδη εγω ακομη την εχω την απορια εβαλα για ελληνιδα να ρωτησει τον τυπο απο το μονακο που τον εχει θαρρος γιατι στην διαιτα δεν επιτρεπεται ο καφες. θα την βρω την απαντηση, που θα μου παει...ο επιμενων ελληνικα. ισως και ελληνικο καφε σε λιγο....

Senior Member
    εγώ ήξερα οτι ο ελληνικός είναι ο πιο ελαφρύς,ο φίλτρου μετά,ο εσπρέσο ο πιο βαρύς κ ο νες η πιο μαλ...ια. πάντως ο φίλτρου είναι ο αγαπημένος μου καφές και έχω απογοητευτεί!

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    λοιπον επειδη εγω ακομη την εχω την απορια εβαλα για ελληνιδα να ρωτησει τον τυπο απο το μονακο που τον εχει θαρρος γιατι στην διαιτα δεν επιτρεπεται ο καφες. θα την βρω την απαντηση, που θα μου παει...ο επιμενων ελληνικα. ισως και ελληνικο καφε σε λιγο....
    Μα εάν διαβάσεις τις αναλύσεις στο λινκ της Σοφίας θα δείς οτι ο τύπος από το Μονακό δεν έχει δίκιο.
    Κανείς και πουθενά δεν γράφει οτι δεν επιτρέπεται το καφές στη δίαιτα, όπως όλα χρειάζεται κι αυτός μέτρο, ίσα ίσα που είναι και διουρητικός, γιαυτό πρέπει να πίνουμε νεράκι μαζί με το καφεδάκι μας.
    Ούτε οι Εγγλέζοι Weight Watchers που είχα κάποτε κάνει εγγραφή δεν το αναφέρουν πουθενά αυτό

Senior Member
    ας ελαττώσουμε πρώτα την ζάχαρη κ το αλάτι κ μετά ελαττώνουμε κ τον καφέ.εγώ έχω κάνει πρόοδους από εκεί που έπεινα τρεις την μέρα τώρα πίνω 1-2. ο καφές δεν νομίζω οτι είναι κάτι που πρέπει να κόψουμε όσο κάνουμε δίαιτα αλλά πιστεύω οτι γενικά δεν είναι οτι πιο θρεπτικό και πρέπει να τηρείται όριο στην κατανάλωση.η μαμά μου λέει οτι απορροφάει όλο το σίδηρο ειδικά με άδειο στομάχι.Εδώ θα ήθελα τον Ανδρέα να μου πει την άποψή του σχετικά με τα λεγόμενα της μμαμμας μου.

Ανδρέας Ζ.
    Guest
    Originally posted by bouliana
    ας ελαττώσουμε πρώτα την ζάχαρη κ το αλάτι κ μετά ελαττώνουμε κ τον καφέ.εγώ έχω κάνει πρόοδους από εκεί που έπεινα τρεις την μέρα τώρα πίνω 1-2. ο καφές δεν νομίζω οτι είναι κάτι που πρέπει να κόψουμε όσο κάνουμε δίαιτα αλλά πιστεύω οτι γενικά δεν είναι οτι πιο θρεπτικό και πρέπει να τηρείται όριο στην κατανάλωση.η μαμά μου λέει οτι απορροφάει όλο το σίδηρο ειδικά με άδειο στομάχι.Εδώ θα ήθελα τον Ανδρέα να μου πει την άποψή του σχετικά με τα λεγόμενα της μμαμμας μου.
    Bouliana η απορρόφηση του σιδήρου μειώνεται παρουσία καφέ λόγω του φυτικού οξέος που περιέχει - αυτό γίνεται και στο τσάι και στα αναψυκτικά τύπου κόλα. Ο σίδηρος απορροφάται καλύτερα παρουσία βιταμίνης C.

Επίσης το στίγμα ότι ο καφές είναι κάτι βλαβερό μάλλον έχει έρθει από τους ομοιοπαθητικούς που τον θεωρούν πανούκλα για κάποιους λόγους που δεν εξηγούν.

Senior Member
    δηλαδή αν έχεις έλλειψη σιδήρου πορτοκάλια τσάγια αναψυχτικά καφέδες δεν είναι οτι καλύτερο.

Senior Member
    Πορτοκάλια ναι bouliana, αναψυκτικά, καφέδες με μέτρο

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast