εμ ειναι να μην παιρνεις θαρρος? (x factor)
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 81
    Senior Member

εμ ειναι να μην παιρνεις θαρρος? (x factor)

αυτος ο ανθρωπος εχασε 110 κιλα.

ειναι ενας ΚΟΥΚΛΟΣ, εχει πολυ ωραια φωνη για το ειδος που τραγουδαει και κυνηγαει το ονειρο του, αξιοπρεπεστατα ομως και χωρις καβαλημενα καλαμια.

ελα να παιρνουμε θαρρος, ολα γινονται

Alexandros Notas » The X Factor Greece 3

Senior Member
    μπραβο του !!!

Senior Member
    Για το στυλ αυτο του τραγουδιου ειναι καλος κ η φωνη του εχει προσωπικη χρεια.110 κιλα!!!Σε 2 χρονια!!Κ γω εχω κολλησει στο να χασω 15!!!Ντροπη μου σνιφ!!

Ανδρέας Ζ.
    Guest
    Αν κρίνω από την σωματικη του διάπλαση πρέπει να τα έχασε χωρίς ιδιαίτερη γυμναστική , μάλλον δεν πρέπει να γυμνάστηκε καθόλου, αποκλειστικά με δίαιτα - κλασσικός μύθος που κυκλοφορεί για την απώλεια βάρους ότι επιβάλλεται, ντε και καλά, η γυμναστική. Ωραίο να το λέμε , καθόλου εύκολο στην πράξη όταν το άτομο είναι κοντά στα 200 κιλά.Πάντως στην φάση που είναι τώρα θα τον βοηθούσε πολύ να κάνει λίγο γυμναστική , και από θέμα απώλειας βάρους και από θέμα εικόνας σώματος και αυτοπεποίθησης.

Ανδρέας Ζ.
    Guest
    Originally posted by eleni1201
    Μεγαλύτερη ντροπή σε μένα που θέλω μόνο 8 και μου φαίνονται βουνό...
    Δεν νομίζω ότι πρέπει να το λες αυτό, δεν είναι το ίδιο, πολύ πιο εύκολα χάνονται 20-30 κιλά όταν το άτομο είναι κοντά στο 200 κιλά και πολύ πιο δύσκολα όταν ο Δείκτης Μάζας Σώματος είναι κοντά στο φυσιολογικό. Εκεί ο περιορισμός των θερμίδων είναι πολύ πιο αισθητός και ο βασικός μεταβολισμός ενός ατόμου με 8 κιλά παραπάνω δεν συγκρίνεται με κάποιου με 110 κιλά παραπάνω, είναι σχεδόν διπλάσιος του βαρύτερου ανθρώπου.

Senior Member
    Δεν εχω καταλαβει κατι: Εκανε αποκλειστικα διαιτα ή είχε προηγηθει και καποια επεμβαση;

Ανδρέας Ζ.
    Guest
    Originally posted by eleni1201
    Οκ παιρνει αξία η προσπάθειά μου... Κάνω κάτι δύσκολο!
    Νομίζω ότι ο έλεγχος του βάρους για τους περισσότερους είναι κάτι δύσκολο. Είτε ξαφνικά περιορίσεις τον εαυτό σου απότομα και δραστικά όπως το παλικάρι στο X factor είτε τον περιορίζεις πιο ήπια αλλά σε μακροπρόθεσμη βάση όπως πολλοί που δεν έχουν διακυμάνσεις στο βάρος τους , υπάρχει δυσκολία. Δηλαδή όλοι είμαστε στον ίδιο λάκο και το πολεμούμε , για πολύ λίγους είναι εύκολο να ελέγχουν το βάρος τους χωρίς καμία προσπάθεια.

Senior Member
    Originally posted by Ανδρέας Ζ.
    Αν κρίνω από την σωματικη του διάπλαση πρέπει να τα έχασε χωρίς ιδιαίτερη γυμναστική , μάλλον δεν πρέπει να γυμνάστηκε καθόλου, αποκλειστικά με δίαιτα - κλασσικός μύθος που κυκλοφορεί για την απώλεια βάρους ότι επιβάλλεται, ντε και καλά, η γυμναστικη
    Μα γιατι λες μυθος αληθεια δεν ειναι;

Senior Member
    Εγω προσωπικα, τα 28 περιπου κιλα μου τα εχασα χωρις γυμναστικη..
    Μετα την ολοκληρωτικη απωλεια, θα αρχισω για λιγη συσφιξη.

Senior Member
    Μα ολοι λενε πως χωρις γυμναστικη δεν κανεις καυσεις

Senior Member
    Kαι εγω το εχω ακουσει αυτο οπως εχω ακουσει οτι αν εχεις πολυ λιπος και κανεις γυμναστικη, πριζεσαι
    Δλδ κανεις μυες χωρις να αδυνατιζεις;Αστικος μυθος;

Ανδρέας Ζ.
    Guest
    Originally posted by lessing
    Καύσεις κάνεις και στον ύπνο σου. Δεν σημαίνει ότι η γυμναστική είναι περιττή, απλά δεν είναι απαραίτητη και αναγκαία συνθήκη για να χάσεις βάρος - αυτό που είναι απαραίτητο είναι να έχεις έλλειμα θερμίδων ώστε να κινητοποιηθεί ενέργεια από το λίπος σου.

Senior Member
    Originally posted by onelifeonechance
    Δεν εχω καταλαβει κατι: Εκανε αποκλειστικα διαιτα ή είχε προηγηθει και καποια επεμβαση;
    νομιζω οτι δεν το εχει πει αυτο ακομα

Senior Member
    Originally posted by Ανδρέας Ζ.
    Καύσεις κάνεις και στον ύπνο σου. Δεν σημαίνει ότι η γυμναστική είναι περιττή, απλά δεν είναι απαραίτητη και αναγκαία συνθήκη για να χάσεις βάρος - αυτό που είναι απαραίτητο είναι να έχεις έλλειμα θερμίδων ώστε να κινητοποιηθεί ενέργεια από το λίπος σου.
    Ποσο ελειμμα;

Ανδρέας Ζ.
    Guest
    Ποσο ελειμμα;
    Γιά κάθε κιλό αδιπώδη ιστού (σωματικού λίπους δηλαδή) γύρω στις 7000 kcal έλλειμμα .

Page 1 of 6 123 ... LastLast