Results 76 to 90 of 152
Thread: Αποριες για διαιτα
-
30-08-2010, 13:11 #76
Ο Nikos D. ειναι διαχειριστής.Εχει πει οτι δεν εχει τοσο χρονο να μπαινει, αλλα μπαινει οποτε μπορει και εχει πει καποια πραγματα που με βρισκουν απολυτα συμφωνη γιαυτο και συμμετεχω σε αυτο το φορουμ.
- 30-08-2010, 13:22 #77Ανδρέας Ζ.GuestOriginally posted by click
Click δεν μπαίνω εδώ για να έρχομαι σε προσωπικές αντιπαραθέσεις και σε τέτοιους διαλόγους, στο έχω ξαναπεί - γιατί επιμένεις . Το έκανες και σε άλλο τόπικ και δεν έδωσα σημασία , το κάνεις και εδω ενώ βλέπεις ότι σου απάντησα σε μία απορία σου. Απάντησα και σε εσένα και στην φίλη την Barb - αν δεν την κάλυψα έχει στόμα και θα το πει. Εσένα σε κάλυψα στην ερώτηση σου πάντως αλλά δεν έχει σημασία γιατί κάποια κακή πρόθεση είχα για να σου απαντήσω στην ερώτηση σου. Αν έχεις κάτι να προσθέσεις/διορθώσεις στα ποστ μου ή στο τόπικ μπορείς να το κάνεις, αλλιώς το να γράφεις μόνο και μόνο για με χαρακτηρίζεις επειδή δεν με πας και για να δημιουργείς καυγάδες δεν ξέρω σε τι ωφελεί.
σου ειπα οτι με το στυλακι "οι παχυσαρκοι δε ραβουν το στομα τους και ειναι χαμηλης νοημοσυνης" δε θα πας μπροστα σαν επαγγελματιας οταν αποφοιτησεις.
κι εσυ το πηρες σαν προσβολη.
ε προβλημα σου. στο φιναλε εμεις εχουμε μια διαταραχη και προσπαθουμε να την παλεψουμε.
εσυ εχεις προβλημα διαχειρισης θυμου, αλλα δεν το αντιμετωπιζεις και ξεσπας σε αλλους.
σε ευχαριστω που μου απαντησες στην απορια μου και το εκτιμω.
αλλα οταν σε ρωταει συγκεκριμενα για την καφεινη και διαφορα αντιληψεων μεταξυ Ελληνων και καποιων αλλων κατοικων αλλης χωρας και απαντας οτι καποιοι δε θελουν τα χημικα και επηρεαζουν και τους αλλους, ε τι περιμενεις?
Σε φορουμ εισαι.
Προφανως καποια πραγματα που λες θα σχολιαστουν.
Αυτο δε σημαινει οτι οποιος σου απευθυνει το λογο, θελει ντε και καλα να ξεκινησει καυγα μαζι σου.
Ουτε και οτι δε σε παει.
Σε ξερω και απο χτες για να μη σε παω?
Απο τα γραφομενα μας κρινομαστε, ιντερνετ ειναι!
πως κανεις ετσι? [/quote]
Σκέψου να είχες κάποια εμπάθεια πόσο πράγματα εναντίον μου θα έγραφες.... Σε ευχαριστώ που αφιερώνεις τόσες γραμμές και ποστ για να δειξεις πόσο με αντιπαθείς αλλά δεν ξερώ πού κολλά με το θέμα του τόπικ.
Όπως και να έχει θα ήθελα να μου δείξεις που έγραψα τα επισημασμένα που μου καταλογίζεις;
Α ναι ξέχασα, στο ιντερνετ μπορούμε να πετάμε την χολή μας και να βρίζουμε ανώνυμα και χωρίς αποδείξεις για ότι λέμε .
30-08-2010, 13:27 #78
Originally posted by Ανδρέας Ζ.
Α ναι ξέχασα, στο ιντερνετ μπορούμε να πετάμε την χολή μας και να βρίζουμε ανώνυμα και χωρίς αποδείξεις για ότι λέμε .
αμα δε σου αρεσει η ανωνυμια στο ιντερνετ, τι κανεις μεσα σε ενα διαδικτυακο φορουμ?
εχεις προβλημα διαχειρισης θυμου και επισης, εχεις προβλημα εγωπαθειας. νομιζεις οτι εισαι το κεντρο του κοσμου και οτι ασχολουνται τοσο πολυ οι αλλοι να σε αντιπαθουν χωρις καν να σε ξερουν. τοσο πολυ νομιζεις οτι μετρας? δυστυχως δεν ισχυει.
(και για να μη μεινει και η απορια, αυτη τη φορα ΟΝΤΩΣ σε προσεβαλα)
απο δω και περα θα προσπερναω τα ποστς σου σα να μην υπαρχεις, ελπιζω να κανεις το ιδιο με τα δικα μου.
για να μην ξαναεχουμε τετοιες ψευτοαντιπαραθεσεις.
30-08-2010, 15:37 #79
Αφού λοιπόν ο καθένας μπορεί να λέει οτι θέλει εδώ μέσα δίχως όριο... θα πω κι εγώ τη σκέψη μου.
Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτό το κόσμο...
και κάποιοι δε πρόκειται ΠΟΤΕ να ξεφύγουν.
Ελπίζω να μην είμαι μέσα σ'αυτους....
φιλάααααακια !!!! ....πάω γυμναστήριο
30-08-2010, 18:46 #80Ανδρέας Ζ.GuestOriginally posted by click
σου ειπα οτι με το στυλακι "οι παχυσαρκοι δε ραβουν το στομα τους και ειναι χαμηλης νοημοσυνης" δε θα πας μπροστα
Για να αποκαταστήσω την αλήθεια από αυτά που γράφεις παραθέτω το αυθεντικό μου ποστ , έχει τελείως το αντίστροφο νόημα απ΄ότι γράφεις, θεώρω χαμηλής νοημοσύνης πράξη το να κοροιδεύει κανείς την παχυσαρκία ενός ανθρώπου.
Όπως και να έχει , η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι χρησιμοποιούν την προσωπική ευθύνη της παχυσαρκίας για να κρίνουν αρνητικά το άτομο , και φυσικά να φανούν αυτοί ανώτεροι από έναν παχύσαρκο όπως θα κοροϊδέψουν έναν νάνο ή κάποιον με μία άλλη μορφή στο σώμα που ξεφεύγει από το κανονικό. Συνήθως όταν γίνεται αυτό πρόκειται για πολύ αξιολύπητα άτομα που δεν έχουν και πολλά να είναι υπερήφανοι για τον εαυτό τους, οπότε το να κοροϊδέψουν τους προσφέρει συναισθηματικό καταφύγιο αφού τους απομακρύνει από την αυτοκριτική.
30-08-2010, 19:11 #81
χωρίς να παίρνω το μέρος κανενός, ο Ανδρέας δεν είναι διατροφολόγος? επομένως μπορεί να συμβουλεύσει κατιτις περισσότερο από τους υπόλοιπους, όπως έκανε στο παρελθόν κι άλλη διαιτολόγος. Διορθώστε με αν κάνω λάθος!
Επίσης, κλικ μου δικιο έχεις πως δεν ήταν συγκεκριμένος αλλά αυτά επισημένονται και με πιο λεπτό τρόπο βρε!Αντρέα αλήθεια θα μπορούσες να μας πεις αν γνωρίζεις κατα πόσο είναι μύθος το θέμα με την καφείνη γιατί είμαι και πολύ φανατική του καφέ
30-08-2010, 19:25 #82
Ο Ανδρεας απο οσο ειδα στο site του λεει και ο ιδιος οτι δεν εχει ακομα παρει το πτυχειο του.Απο κει και περα δε θα ξαναπω την αποψη μου περι online διαγνωσεων ακομα και απο διατροφολογους με πτυχειΑ,γιατι εχω κουρασει και η ιδια τον εαυτο μου.
30-08-2010, 19:50 #83
a οκ! ήρεμα πάντως!
30-08-2010, 21:01 #84Ανδρέας Ζ.GuestOriginally posted by fuxia
χωρίς να παίρνω το μέρος κανενός, ο Ανδρέας δεν είναι διατροφολόγος? επομένως μπορεί να συμβουλεύσει κατιτις περισσότερο από τους υπόλοιπους, όπως έκανε στο παρελθόν κι άλλη διαιτολόγος. Διορθώστε με αν κάνω λάθος!
Επίσης, κλικ μου δικιο έχεις πως δεν ήταν συγκεκριμένος αλλά αυτά επισημένονται και με πιο λεπτό τρόπο βρε!Αντρέα αλήθεια θα μπορούσες να μας πεις αν γνωρίζεις κατα πόσο είναι μύθος το θέμα με την καφείνη γιατί είμαι και πολύ φανατική του καφέ
Όσον αφορά την καφεΐνη , αν δεν υποφέρει κανείς από υπέρταση ή αϋπνίες δεν υπάρχει λόγος να μην απολαμβάνει κάποιος τον καφέ. Η καφεΐνη επίσης αυξάνει την οξείδωση του λίπους. Αν το παρακάνεις με τον καφέ θα έχεις μερικές παρενέργειες όπως ταχυκαρδία, τρέμουλο και νευρικότητα αλλά υποθέτω το ξέρεις αυτό. Αυτό έχει να κάνει με τη ποσότητα καφεΐνης ανα σωματικό κιλό , και πάλι ο μεταβολισμός της και η βιοδιαθεσιμότητα της εξαρτώνται από διατροφικούς παράγοντες π.χ αν πιεις χυμό γκρειπφρουτ αυξάνεις την βιοδιαθεσιμότητα της καφείνης και σε "χτυπά" ο καφές πιο έντονα αλλά αυτό είναι σπάνιο σαν συνδυασμός . Tώρα πάλι κάποιοι θα πεταχτούν και θα πουν "αυτός ο αλήτης δίνει συμβουλές για την καφεΐνη ενώ δεν είναι πτυχιούχος ακόμα" . Φυσικά αν δεν ήξερε κανείς ότι έχω σχετικές σπουδές και ότι γράφω επώνυμα , το ποστ μου θα περνούσε απαρατήρητο αλλά όταν γράφεις επώνυμα και έχεις σχετικές σπουδές μάλλον πρέπει να απολογείσαι για κάποιον λόγο.
Δεν συμβουλεύω κανέναν προσωπικά, αυτό που κάνω είναι , όπως και τα όλα υπόλοιπα μέλη να τοποθετούμαι σε γενικά θέματα , αν κάποιες δίαιτες έχουν βάση και γιατί , αν κάποιες ουσίες αδυνατίζουν αν τα πολλά γεύματα είναι καλύτερα από τα λίγα και γιατί ,αν στέκει η έννοια της αποτοξίνωσης , μιλάω με αποδείξεις και επώνυμα,δεν στοχεύω ποτέ κατά προσώπων και παίρνω πλήρη ευθύνη για τα ποστ μου.
Όσον αφορά τα λινκ που παραθέτω είναι γραμμένα από επιστήμονες και βασισμένα σε αποδείξεις - δεν καταλαβαίνω γιατί
"απαγορεύεται" . Ζούμε βασισμένοι στην επιστήμη ,γεννηθήκαμε με τη βοήθεια γιατρών, πάμε με το αυτοκίνητο στην δουλειά, βάζουμε το φαγητό στο ψυγείο, ανοίγουμε τα φώτα που δουλεύουν με ηλεκτρισμό.Πώς κατακτήθηκαν όλα αυτά; Ίσως η επιστήμη να έχει κάτι να κάνει με όλα αυτά, αλλά όταν γράφουμε στον υπολογιστή σε ένα φόρουμ (αλήθεια ο υπολογιστής υπήρχε πριν τον ηλεκτρισμό και μερικούς επιστήμονες; ) ξαφνικά απαγορεύεται να παραπέμπουμε σε επιστημονικές έρευνες , αλλα γιατί ; Ισως δεν συμφωνούν με τις προκαταλήψεις μας και μας βάλουν να σκεφτούμε αν έχουμε δίκιο για μερικά θέματα τα οποία τα θεωρούσαμε αλήθειες ενώ μπορεί να μην είναι.
30-08-2010, 21:30 #85
Α, όχι εγω δε συμφωνω! Την μέρα πριν την ορκωμοσια είσαι ασχετος και τη μερα που παραλαμβάνεις το πτυχιο γίνεσαι αυθεντια !!!! Αν δε, πάρεις και αδεια ασκησης επαγγελματος , μπορείς άνετα να αναπαράγεις ελευθερα χωρις φόβο και πάθος όλη τη γνωστη μπουρδολογία... σάμπως επιστήμη δεν είναι και αυτη?
30-08-2010, 21:43 #86Ανδρέας Ζ.GuestOriginally posted by ria
Α, όχι εγω δε συμφωνω! Την μέρα πριν την ορκωμοσια είσαι ασχετος και τη μερα που παραλαμβάνεις το πτυχιο γίνεσαι αυθεντια !!!! Αν δε, πάρεις και αδεια ασκησης επαγγελματος , μπορείς άνετα να αναπαράγεις ελευθερα χωρις φόβο και πάθος όλη τη γνωστη μπουρδολογία... σάμπως επιστήμη δεν είναι και αυτη?
Ρία με έκανες να σκάσω στα γέλια:smilegrin:
Ναι που λες ..Νομίζω στην Ελλάδα έτσι είθισται, μετά το πτυχίο δεν χρειάζεται να δίνεις παραπομπές σε βιβλιογραφία, άλλωστε ένα πτυχίο είναι όλες οι αποδείξεις που χρειάζεται ο περισσότερος κόσμος , γιατί να ιδρώνει κανείς και να δείχνει ότι πέρα από τη διαπίστευση σπουδών σέβεται τον συνομιλητή του και να παραπέμπει σε βιβλιογραφία :smilegrin:
30-08-2010, 21:59 #87
Originally posted by click
σου ειπα οτι με το στυλακι "οι παχυσαρκοι δε ραβουν το στομα τους και ειναι χαμηλης νοημοσυνης" δε θα πας μπροστα
Για να αποκαταστήσω την αλήθεια από αυτά που γράφεις παραθέτω το αυθεντικό μου ποστ , έχει τελείως το αντίστροφο νόημα απ΄ότι γράφεις, θεώρω χαμηλής νοημοσύνης πράξη το να κοροιδεύει κανείς την παχυσαρκία ενός ανθρώπου.
Όπως και να έχει , η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι χρησιμοποιούν την προσωπική ευθύνη της παχυσαρκίας για να κρίνουν αρνητικά το άτομο , και φυσικά να φανούν αυτοί ανώτεροι από έναν παχύσαρκο όπως θα κοροϊδέψουν έναν νάνο ή κάποιον με μία άλλη μορφή στο σώμα που ξεφεύγει από το κανονικό. Συνήθως όταν γίνεται αυτό πρόκειται για πολύ αξιολύπητα άτομα που δεν έχουν και πολλά να είναι υπερήφανοι για τον εαυτό τους, οπότε το να κοροϊδέψουν τους προσφέρει συναισθηματικό καταφύγιο αφού τους απομακρύνει από την αυτοκριτική.
το δικο μου ποστ ηταν στις
posted on 23/8/10 στις 13:34
Εχεις να παρεις παρα πολλα απο αυτο το φορουμ, ΠΑΡΑ πολλα ομως. Που καμμια σχολη και κανενα βιβλιο δε θα μπορουσε ποτε μα ποτε να σου δωσει. Αρκει να το "χρησιμοποιησεις" με διαφορετικο τροπο. Η λογικη "οι χοντροι δεν εχουν θεληση και ειναι χαμηλης νοημοσυνης" δε θα σε οδηγησει στο να γινεις ενας επαγγελματιας που ξεχωριζει! Θα γινεις απλα ααααααααααλλος ενας διαιτολογος που μετρα θερμιδες και εχει βαρεθει "τους ηλιθιους τους παχυσαρκους που δε ραβουν το στομα τους".
posted on 26/8/10 στις 00:55
απο τη στιγμη που μπηκες οι δημοσιευσεις ειχαν να κανουν με τους "φελλους" (οπως λες) διαιτολογους του ιντερνετ, της τηλεορασης και των περιοδικων και το πως αυτα που λενε παπαγαλιζονται απο αδαεις.
εκανες και την επιθεση στον parlats οτι και καλα εχει παρασυρθει απο αυτα που λενε τα μιντια και δεν μπορει να πιστεψει οτι δεν ειναι αναγκαιο το χειρουργειο γιατι τα μιντια των εχουν κανει να μην το πιστευει.
και προτιμαμε τις ευκολες λυσεις και το χαιδεμα αυτιων.
μα προφανως υποτιμας τη νοημοσυνη μας, Αντρεα.
δε χρειαζεται σκεψη για να μπεις χειρουργειο? για να υποστεις ολικη ναρκωση? να σε ανοιξουν, να σου κοψουν το στομαχι, να περασεις τα πανδεινα στην αναρρωση, να σου πεφτουν τα μαλλια, να υποφερεις για να φας μια μπουκια.
μια διαφημιση των μιντια υπερισχυει νομιζεις?
Originally posted by fuxia
οπα! ελεος
οσο για το "μπορεις και καλυτερα" το εννοουσα και το εννοω.
εχει αποδειξει οτι μπορει να απανταει καποιες φορες σε αυτο που τον ρωτανε, και οχι αοριστα.
ειδες, μετα απο ολο το μπαχαλο, τελικα απαντησε για την καφεινη. μπορουσε εξαρχης.
και τελος, να ξεκαθαρισω. δε με πειραζει ουτε οτι δεν εχει παρει πτυχιο, ουτε οτι ειναι μικρος σε ηλικια.
αλλα οταν η πορεια σου μεσα στο φορουμ ειναι ξεκαθαρα της λογικης "δε με απασχολει η αλληλουποστηριξη, αλλα η ουσια" και βαζεις το μπλογκ σου στην υπογραφη, ειναι λογικο να μην περνανε οι δημοσιευσεις σου τοσο "ανωδυνα" οσο ενος απλου μελους που ΠΑΣΧΕΙ απο καποια διατροφικη διαταραχη και γιαυτο ειναι εδω.
Και αλλα μελη εχουν επιθετικο υφος, αλλα δεν εχουν "προφιλ" διαιτολογου
30-08-2010, 22:01 #88
Ανδρέα, εμένα ρωτάς καλε? Εγώ για τις υποθέσεις μου ,εμπιστευομαι μόνο καθηγητές πανεπιστημιου με πελατολογιο ανωτάτου κοινωνικοοικονομικού επιπέδου. Δε σου επιτρέπω να μου απευθύνεις το λόγο μικρέ και απειρε (απειρος με την εννοια του απέραντου όμως)
31-08-2010, 11:00 #89
ας γυρισουμε στον καφε...
πιστευω οτι ο λογος που στο εξωτερικο λενε ναι και εδω οχι ειναι οτι ο σκετος καφες η το σκετο κακαο, η το τσαι οντως ειναι φυσικα προιοντα που ενεργοποιουν τον μεταβολισμο ομως στο ελλαντα δεν τα πινουμε σκετα. και τη ζαχαριτσα θα βαλουμε, και το γαλατακι θα βαλουμε και το αφρογαλα η την κρεμα θα την βαλουμε... αυτα δεν βοηθουν τον μεταβολισμο.
παντως η δικη μου γνωμη ειναι οτι αν στερηθεις τον καφε ενω σου αρεσει μετα καποια μερα θα πας στα strbucks σαν το τρελλο:crazy:και θα παραγγειλεις οτι μεγαλυτερο και σαντιγοτερο υπαρχει. οποτε παν μετρον αριστον.. καφες με καστανη ακατεργαστη ζαχαρη και λίγο γαλα λαιτ ειναι μια χαρουλα. 1 με 2 φλιτζανια την ημερα δεν μας παχαινουν αν είναι φτιαγμενα ετσι
31-08-2010, 11:10 #90
εγω να κανω μια απλή ερώτηση!Ανδρέα πόσα κιλά εισαι και τι ύψος εχεις?κ για ποιο λόγο ακριβώς μπηκες στην παρεα μας?δε ρωταω με κακια.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή