Modeling
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4

Thread: Modeling

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    4

    Modeling

    Γεια σας! Ειμαι 18 χρονων και θα ηθελα οσο ειμαι νεα να ασχοληθω με το modeling. Δεν το βλεπω σαν το απολυτο ονειρο ζωης γιατι εχω και αλλους στοχους στη ζωη μου αλλα πιστευω για τα επομενα χρονια θα ηταν μια καλη απασχοληση. Ολοι μου λενε πολυ καλα πραγματα για την εμφανιση μου και με παροτρινουν να ασχοληθω αλλα εγω ακομα δεν εχω κανει καποια σοβαρη κινηση. Ειμαι 1,68, 55 κιλα, αναλογιες 84-62-91 αλλα παρολα αυτα πιστευω οτι αν πηγαινα σε καποιο πρακτορειο ισως να με απερριπταν λογω υψους η να μου λεγανε να χασω κιλα. Πιστευετε οτι πληρω τις προυποθεσεις για να ασχοληθω με αυτο τον χωρο, δηλαδη αξιζει τον κοπο να το κυνηγησω η θα επρεπε πρωτα να χασω κιλα η οτιδηποτε αλλο? Το υψος παιζει πολυ σημαντικο ρολο? Και που θα επρεπε να απευθυνθω αρχικα?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    380
    Χιλιες φορες να σπουδασεις κατι για να εισαι παντα ανεξαρτητη. Ο χωρος που σε ενδιαφερει ειναι αρκετα επικινδυνος (μην μου πεις οχι) και σημερα εισαι αυριο δεν εισαι. Θες να ζεις μεσα στην αμφιβολια και στο διαρκες αγχος για την εμφανιση σου και για το τι θα κανεις μετα τα 30? Αν εχεις τοσο ψωνιο ή ελπιδες οτι μπορεις να διακριθεις, να πας.
    Αν τωρα οπωσδηποτε θες να απευθυνθεις καπου, παρε ενα τηλεφωνο σε πρακτορειο μοντελων. Καλη τυχη.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    4
    Bασικα φετος περασα σε μια σχολη που μου αρεσει ευτυχως, απλα πιστευω οτι για 4-5 χρονια θα μπορουσα να ασχοληθω παραλληλα για extra λεφτα κτλ και μετα οτι εβγαινε.. Δεν ειναι ο πρωταρχικος μου στοχος το modeling, το βλεπω σαν κατι παροδικο και παραλληλο με ολα τα αλλα. Τωρα οσον αφορα τα πρακτορεια, για να συνεργαστει καποια κοπελα με ενα πρακτορειο χρειαζεται να πληρωσει και πως γινεται η διαδικασια? Κλεινεις ραντεβου και βλεπουν αν πληρεις τις προδιαγραφες?

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    380
    Μπραβο, πολυ ωραια. Εγω θα επεμενα να επικεντρωθεις στην σχολη σου αλλα αν τυχον πας στα πρακτορεια για αξιολογηση/συμβολαια/δουλειες κλπ να σε συνοδευει καποιος απο τους γονεις σου.
    Τα υπολοιπα δεν τα γνωριζω, θα πρεπει να παρεις καποια τηλ στα πρακτορεια για να σου πουνε συγκεκριμενα τι ζητανε.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •