Για γονεις με ΔΠΤ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 110
    Senior Member
    εγω νομιζω πρεπει να προσπαθησεις να βγεις θελεις δεν θελεις. να το νικησεις αντι να σε νικησει. εχει καλη δροσουλα παρε τον σκυλακο σου και αρχιστε. πανε μονο για να αγορασεις κατι το βραδυ ή το πρωι. απλα εντοπισε ενα μακρυνο μαγαζι. αν μενεις μεσα σου τη δινει περισσοτερο. αντε γιατι το επομενο σαββατοκυριακο ερχεται και πως θα πας για καφε??? ε??

Senior Member
    το κειμενο σου κλικ για την οικογενεια σου εξαιρετικο .με εκανε να συνειδητοποιησω οτι η μητερα μου ειχε κ εχει ΔΠΤ απο την αναποδη.για να καταλαβεις εγω ειδα πρωτη φορα στη ζωη μου πιτα με γυρο στα 13 μου σε ενα σπιτι μιας φιλης μου.δεν εμπαιναν τετοια πραγματα σπιτι μας.γλυκα ποτε.μια φορα εφερε ο θειος μου σοκολατακια κ απο την στερηση τα καταβροχθησα ολα περιπου μισο κιλο σε χρονο dt!εβλεπα σε αλλα σπιτια τουρτες η γλυκα κ μου τρεχαν τα σαλια.για το θεμα γονιου παιδιου παραπεμπω ολους στο ποιημα του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ.Δεν θυμαμαι την ροη του λογου αλλα περιπου ειναι ετσι΄

Ε

Senior Member
    ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΛΩΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ -ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΩ!-ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ. ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ΚΛΙΚ ΑΝ ΤΟ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ?ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ Κ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ,ΘΑ ΤΟ ΕΣΤΕΛΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣΤΑ Κ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Senior Member
    Originally posted by lessing
    ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΛΩΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ -ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΩ!-ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ.
    :sniff:
    Originally posted by lessing ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ΚΛΙΚ ΑΝ ΤΟ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ?ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ Κ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ,ΘΑ ΤΟ ΕΣΤΕΛΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣΤΑ Κ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    θελω να καταλαβει ο πατερας μου τις ευθυνες του. εστω μερικες απο αυτες. η εστω τη δικη μου πλευρα εστω και λιγο.
    η μανα μου εχει καταλαβει ηδη καποια πραγματα, αρκετα θα ελεγα.

ο πατερας ενω μια ζωη ηταν καταπιεστικος, επικριτικος και παντα, ακομα και σημερα μας ταπεινωνε και μας εκανε να αισθανομαστε σκουπιδια, φαινεται να μην καταλαβαινει καθολου τι εχει κανει.
    μα καθολου ομως. και αυτο δε με αφηνει να παω μπροστα.
    κολλαω συνεχεια στο παρελθον. στις μνημες. στα λαθη.
    η το αποφευγω και παλι δε βγαινει τιποτα.
    εχω να παω στο πατρικο μου κοντα 1 χρονο.

δεν το εστειλα το γραμμα τελικα.
    ισως ειναι σκληρο.
    διαβαζω εδω στο φορουμ αυτα που γραφουν τα βουλιμικα ατομα και αναρωτιεμαι... ετσι ειναι και ο πατερας μου?
    ετσι ηταν? υποφερει τοσο πολυ απο αυτη την ευθυνοφοβια που καταληγει σε αυτοκαταστροφη?
    παντα ειχε στη ζωη μου το ρολο του θυτη.
    μεσα απο αυτο το φορουμ ανακαλυπτω και το ρολο του ως θυμα.
    απτην αλλη, και η ψυχολογος μου ειχε προτεινει να γραψω ενα γραμμα που να απευθυνεται σε αυτους, σε α προσωπο, οπως μου ειπες και συ, αλλα θεωρησα οτι αν γραψω σε α προσωπο θα βγει πιο σκληρο, ισως και επιθετικο.
    και ο πατερας μου "κλειδωνει" σε καθε μορφη κατα μετωπο επιθεσης. σβηνει το διακοπτη και αμυνεται.
    μηπως γινει μια τρυπα στο νερο ετσι?
    δεν ξερω.

προς το παρον εχω αφησει τα κειμενα στην ψυχολογο μου για να τα συζητησουμε στην επομενη συνεδρια την αλλη εβδομαδα

Senior Member
    ΜΠΟΠΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ?ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ? ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧ.ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΑΝΝΑ ΜΟΥ Κ ΤΗΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ,ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΜΕ ΑΜΥΝΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΞΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΙΣΩΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ.

Senior Member
    ξερουν γιατι δεν παω. γιατι οποτε παω περναω μια κολαση! και αυτοι ανυπομονουν να φυγω και εγω! την τελευταια φορα που πηγα μαζι με μια κηδεια και 2 συναντησεις απο τα παλια, συν τη σκατοκατασταση στο σπιτι, ηταν ενα πολυ μεγαλο σοκ. γυρισα σπιτι, χειροτερα απο ποτε.
    βρεθηκα στον πατο.
    μετα απο μερικους μηνες αρχισα σιγα σιγα να ανεβαινω.
    ισως ηταν και ευεργετικο τελικα αυτο το σοκ.
    βρηκα πολλα κομματια απο το παζλ, που μου ελειπαν.
    επαθα και κριση ηλικιας. του στυλ... πωπω εφτασα 23?!?!?!? και δεν εχω κανει τιποτα.
    τι θα γινει? ποσα χρονια θα χασω ακομα???
    και αρχισα να σηκωνομαι..........

Senior Member
    γλυκεια μου click εισαι τοσο νέα,εχεις ολη τη ζωή μπροστά σου.μπορεις να την αλλαξεις κ να την κανεις οπως ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ.ποτε δεν ειναι αργα. πρέπει να προσπαθησεις να μαθεις να μη σε πονανε ολα αυτα και να αρχισεις να κοιτας τον εαυτο σου.το ξέρω οτι δεν ειναι ευκολο γιατι το μυαλο μας γυρναει πισω συνεχεια σε οσα εχουμε ζήσει αλλα μονο τοτε θα μπορεσεις να προσωρησεις και να εισαι ευτυχισμένη.

Senior Member
    Originally posted by granita
    γλυκεια μου click εισαι τοσο νέα,εχεις ολη τη ζωή μπροστά σου.μπορεις να την αλλαξεις κ να την κανεις οπως ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ.ποτε δεν ειναι αργα. πρέπει να προσπαθησεις να μαθεις να μη σε πονανε ολα αυτα και να αρχισεις να κοιτας τον εαυτο σου.το ξέρω οτι δεν ειναι ευκολο γιατι το μυαλο μας γυρναει πισω συνεχεια σε οσα εχουμε ζήσει αλλα μονο τοτε θα μπορεσεις να προσωρησεις και να εισαι ευτυχισμένη.
    γρανιτουλα!!!!!!! :love::love::love: σε ευχαριστω!

Senior Member
    NAI EXEI ΔΙΚΙΟ Η ΓΡΑΝΙΤΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΘΥΜΑ Κ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΤΣΑΝΤΙΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ Κ ΑΝ Η ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ Η ΣΕ ΠΙΣΩΓΥΡΙΖΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΟ:ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.(ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΝΝΟΩ)ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ Κ ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ.ΒΑΛΤΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΩΡΑ Κ ΕΣΤΙΑΣΕ ΣΕ ΣΕΝΑ!

Senior Member
    Originally posted by click
    πωπω εφτασα 23?!?!?!? και δεν εχω κανει τιποτα.
    τι θα γινει? ποσα χρονια θα χασω ακομα???
    και αρχισα να σηκωνομαι..........
    Νομίζω οτι τελικά αυτό το κλικ που περίμενες να γίνει μέσα στο μυαλό σου κλικ μου ΕΓΙΝΕ!!

Τώρα κοιτάμε μπροστα!!! Μόνο πιο ψηλά πάμε, δεν κολλάμε στο παρελθον αρχίζουμε και κοιτάμε παρόν και μέλλον!!

Μπράβο σου χαίρομαι για σένα πάρα πολύ!! Πραγματικά !!Γιατί σε κάθε έναν που γράφει μέσα στο φορουμ βλέπουμε ένα κομμάτι του ευατού μας που τα έχει καταφέρει και παίρνουμε δύναμη!!

Senior Member
    λες να εγινε το κλικ τελικα?
    προσπαθω να καταλαβω αλλα δεν....

μηπως τελικα αυτο ειναι το νοημα?
    οταν γινεται το κλικ να μην το καταλαβαινουμε?
    απλα να... συμβαινει

Senior Member
    Ρε συ click-ακι τι αλλο θες για να καταλάβεις πως έχει γίνει το κλικ?? Αρχικά βλέπεις όλη την οικογένεια σου με άλλο μάτι, πιο ρεαλιστικο και λιγότερο μελοδραματικό.Μετά έχεις αρχίσει να χάνεις τα κιλά σου, φροντίζεις ψυχολογικά τον ευατο σου, πραγματικά τι αλλο θές να δεις να καταλάβεις πως έχει γίνει το κλικ μεσα σου ?? :P:P:P

Συνέχισε να προχωράς , είσαι πλέον σε μια άλλη φάση τώρα και το γκρίζο παρελθόν αρχίζει και απομακρύνεται σιγά σιγά!! Απλα κάτσε και απόλαυσε την ζωή απο εδώ και μπρος

Senior Member
    ΘΥΜΗΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,(Π.Χ.ΓΟΝΕΙΣ),ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΧΧ

Junior Member
    CLICK ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? Η LESSING EIMAI.TEΛΙΚΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΣΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ?ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ?

Senior Member
    δεν ξερω lessing μου.
    σημερα θα τη δω. και πιστευω μεχρι το βραδυ να εχω αποφασισει τι θα κανω ή τι δεν θα κανω τελικα.

σευχαριστω για το ενδιαφερον :love:

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast