δεν παέι άλλο.. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 107
    Senior Member
    Ειναι παρανομη πραξη σωστα?
    Οποτε την καταγγελια φανταζομαι μπορει να την κανει οποιοσδηποτε...αλλα δεν θα το κανει.
    Δεν ξερω μην φευγουμε απο το θεμα...αλλα σκεψου το mmaria...παρε και κανα ανωνυμο τηλεφωνημα στους ειδικους δεν χανεις τιποτα...θα συζητησεις μαλιστα με καποιον γνωστη των πραγματων και ισως τουλαχιστον ξαλαφρωσεις λιγο αν δεν πετυχεις και κατι αλλο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    αν το ιδιο το \"θυμα\", η μανα ας πουμε δεν δεχτει να κανει την καταγγελια,δεν \"ομολογησει\" για το τί γινεται, η καταγγελια δεν \"μετράει\".με τη λογικη οτι εγω μπορει να καταγγειλω κάτι, για καποιον, αλλα απο τη στιγμη που δεν θιγομαι αμεσα, που ξερω οτι ισχυει αυτο που υποστηριζω?

Senior Member
    Υπαρχει η καταγγελια της κορης...των συγγενων ισως και οσουν γνωριζουν την κατασταση...τελοσπαντων...το θυμα ειναι θυμα στην συγκεκριμενη περιπτωση...πρεπει να προστατευτει...εστω και με το ζορι.
    Οχι δεν εχεις δικαιωμα να εισαι θυμα πρεπει να προστατευτεις...με την ιδια λογικη που προστατευονται οσοι θελουν να βλαψουν τον εαυτο τους.
    Συγγνωμη που φευγω λιγο offtopic.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    δεν ξέρω αν εχω το δικαιωμα να προστατεύσω καποιον π.χ. με το ζορι. αν εμενε εκει παρα τη θεληση της αλλαζε η κατασταση. Οταν ομως επιλεγει να μεινει εκει, εγω ακομα κ αν ειμαι κορη της με ποιο δικαιωμα θα της πω να μεινει μακρυα? Μπορει η ιδια να μην θελει να μεινει μακρυα, να της αρεσει στην τελικη να νιωθει θυμα.Κ δεν μιλάω μονο για τη συγκεκριμενη περιπτωση. Αλλα υπάρχει πληθος ανθρωπων που προτιμουν για τους δικους τους λογους ο καθενας να νιωθουν ετσι. Μπορει να απαλασσουν ετσι οι ιδιοι τον εαυτο τους απο μια προσπάθεια με αμφιβολα αποτελεσματα...

Οταν πριν χρονια εκανα προσπαθεια να μιλησω στη θεια μου να μεινει μακρυα απο τον αντρα της που την χτυπουσε εξαιρετικα βιαια, ακομα κ οταν ηταν εγγυος, μου ειπε αρχικα \"θα τον αλλαξω\"....μετα είπε \"δεν ηταν ετσι παλια\", μετά ειπε \"θα τον χωρισω μολις τα παιδια ενηλικιωθουν\", σημερα λεει \"τον καημενο τον κακοποιουσαν οι δικοι του\"...

οταν η μανα μου εκανε μηνυση εις βαρος του για απειλες που εκτοξευε σ μας κ οπλοκατοχη παρανομη, η θεια μου εγινε η πρωτη που τον υποστηριξε με παθος. Θελω να πω μ ολα αυτα, πώς αν καποιος ανθρωπος επιλεξει να ναι διπλα σε καποιον αλλο, ακομα κ ως θυμα, δεν μπορεις ως τριτος να κανεις τπτ. Μονο το ιδιο το \"θυμα\" μπορει.

Senior Member
    Κανεις λαθος Sofia...το κρατος προστατευει τους πολιτες απο τον \"εαυτο τους\" σε χιλιαδες περιπτωσεων.
    Δεν εχει το δικαιωμα να ειναι θυμα...αλλα δεν ειναι επι του παροντος να το φιλοσοφησουμε.
    Δεν ειπα παντως οτι οι απαντησεις και τα πραγματα ειναι ευκολα...ουτε μπορω καν να φανταστω ποσο δυσκολα μπορει να ειναι.

Senior Member
    Και η κορη τι εναλλακτικες εχει μεχρι τωρα και εχουν δοθει?
    α)Να μεινει σε μια ατερμονη κατασταση
    β)Να φυγει και να μεινουν ολα στο ελεος του...εγκληματια.
    γ)Και ο τριτος δρομος ειναι αυτος που προτεινω καθως και πολλοι αλλοι που εχουν την ιδια γνωμη με μενα.

Senior Member
    πώς τους προστατεύει απο τον εαυτο τους? θα θελα να μαθω.....

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Και η κορη τι εναλλακτικες εχει μεχρι τωρα και εχουν δοθει?
    α)Να μεινει σε μια ατερμονη κατασταση
    β)Να φυγει και να μεινουν ολα στο ελεος του...εγκληματια.
    γ)Και ο τριτος δρομος ειναι αυτος που προτεινω καθως και πολλοι αλλοι που εχουν την ιδια γνωμη με μενα.
    Και η μανα κ η κορη εχουν εναλλακτικες. Η κορη εχει την εναλλακτικη να φυγει κ να ζησει τη ζωή της. Ειναι λιγο αυτο?

Φευγοντας, τί μενει στο έλεος?

Αν εννοεις οτι μενει στο έλεος η μανα θα διαφωνησω. Δεν μενει στο έλεος, μενει με τον εαυτο της κ χωρις καποιο αποκουμπι, που θα τρεχει να μαζευει τα κομματια της. Δεν ειμαστε αμμετοχοι σ οτι μας συμβαινει, ουτε τυχαια φτανει μια κατασταση να συντηρειται ετσι επι χρονια.

Senior Member
    πώς τους προστατεύει απο τον εαυτο τους? θα θελα να μαθω.....
    α)Ναρκωτικα
    β)κρανος
    γ)αυτοκτονια
    δ)να συνεχισω?

Senior Member
    Δεν ειναι μια μορφη...\"αυτοκτονιας\" για τη μανα?
    Δεν πρεπει να ληφθουν δραστικα μετρα?

Senior Member
    αν με ρωτας προσωπικα για το αν ειναι μια μορφη αυτοκτονιας για τη μανα, δεν ειμαι η μανα για να απαντησω. Η ιδια μπορει να σε εξεπληττε με την απαντηση της για το πώς βλεπει την κατασταση που εσυ οριζεις ως μια μορφη αυτοκτονιας.

Senior Member
    Οκ σου λεω οτι θελω να αυτοκτονησω πχ.
    Ειναι επιλογη μου γιατι υποφερω...δικια μου ειναι η ζωη οτι θελω την κανω.
    Πολλοι θα συμφωνησουν μαζι μου.
    Αλλα θα ειναι και αυτοι που θα τρεξουν να με σταματησουν και να με περιορισουν...και πρωτο απο ολα η νομοθεσια.
    Εγω ειμαι υπερ της νομοθεσιας οχι επειδη ειμαι νομοταγης αλλα γιατι πιστευω οτι εχει δικιο.

Senior Member
    δεν συμφωνω για την προστασια που οριζεται μεσω των νομων για τα θεματα που ανεφερες (ναρκωτικα, αυτοκτονια κλπ). ειναι να χαμε να λεγαμε κ ακρως συντηρητικα αν θες τη γνωμη μου. π.χ. ενας ασθενης που υποφερει γιατι να μην εχει το δικαιωμα να αυτοκτονησει?το κρατος πώς τον προστατεύει? δεν συμφωνω λοιπον, ουτε βλεπω καποιου ειδους προστασια.Αλλα ενα κρατος τυπου μπαμπουλα. Ή τιμωρο. Ή με τα ναρκωτικα πώς προστατεύει? Με το να χωνει στ φυλακη καθε χρηστη? Ε, ας κοιτταξει το κράτος να δρασει προληπτικα. Τα υπολοιπα μου φαινονται πολυ δήθεν......

Senior Member
    Ειμαι σιγουρος οτι ολα αυτα θα τα εχει σκεφτει πολλακις η mmaria αλλα πρεπει να αποφασισει....εδω και τωρα που λεμε.
    Καπου πρεπει να τραβηξεις γραμμη και να παρεις τις αποφασεις ζωης...αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

Senior Member
    Εγω θα ημουν νεκρος αν δεν ειχαν ενεργησει αλλοι...και εχω κανει και μια αποπειρα...χαιρομαι που ειμαι ζωντανος.

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast