δεν παέι άλλο.. - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 107
    Banned
    τωρα διαβασα το τοπικ, μου ειχε ξεφυγει λογω καλοκαιριου.

Λοιπον,
    πιστευω οτι οσοι ειπαν οτι πρεπει να φυγεις εχουν δικαιο.
    Αλλα ας το αναλυσουμε λιγο καλυτερα.

Πιστευω οτι και εσυ και η μητερα σου μπλεκεται σε ενα φαυλο κυκλο οπου η μια παιρνει - δινει απο την αλλη κουραγιο για τους δικους σας λογους ο καθενας.
    Ο μοος ευνοημενος απο αυτη την υπθεση ειναι ο πατερας σου που βλεπει οτι παρολα οσα κανει η καθημερινοτητα του δεν αλλαζει αμεσα περα απο τις δικες σου απειλες τις οποιες δεν βλεπω και να τις λαμβανει υποψην.

Τι θα συμβει οταν φυγεις???
    Καταρχην το στατους θα αλλαξει και αυτο θα ειναι σημαντικο.
    Δεν ειναι απαραιτητο οτι η μητερα σου θα ειναι πιο ασχημα.
    Μπορει να χρησιμοποιησει την φυγη σου εναντιον του πατερα σου.

Το πιο σημαντικο ομως ειναι οταν θα παρεις την αποφαση να φυγεις ειναι να εχεις συζητησει με την μητερα σου.
    Θα πρεπει να την δωσεις μια οδο διαφυγης.
    Δλδ πχ εγω φευγω και αμα τα βρεις (πιο) σκουρα ελα εκει που θα ειμαι εγω.
    Δυστυχως πιστευω οτι με την σημερινη κατασταση \"ακουμπαει\" με ενα τροπο πανω σου.
    Αυτο το στηριγμα ομως δεν βοηθαει πουθενα.

Επιπλεον μην φυγεις μια και εξω.
    Γνωστοποιησε το λιγες βδομαδες πριν και ασε το χρονο να δουλεψει για να δεις πως θα τσουλαει η κατασταση και στο πως αντιδραει ο καθενας.

Τελος γνωστοποιησε το προβλημα σε οσους φορεις μπορεις.
    Εχε στο οπλοστασιο σου οτι νομικο πλαισιο μπορεις να βρεις.
    Η καταγραφη γεγονοτων - στα χαρτια ομως οχι στα λογια - χρησιμευει για οποιονδηποτε σοβαρο λογο στο μελλον.

Senior Member
    Μαρία μου...
    Πραγματικά δεν υπάρχει άνθρωπος εδώ στο φόρουμ που να μη συμφωνεί στο ότι είσαι ένας άνθρωπος που έχει τραβήξει πάρα πολλά και επίσης ένας πολύ δυνατός άνθρωπος. Το ότι υπάρχουν στιγμές που απογοητεύεσαι και θες να παραιτηθείς δεν σημαίνει ότι δεν είσαι δυνατή αλλά το ότι ξεπερνάς κάθε φορά αυτές τις στιγμές.

Κάποτε εδώ στο φόρουμ είχα διαβάσει μια ιστορία. Ότι το μικρό ελεφαντάκι που είχε συνηθίσει στην αιχμαλωσία μόλις βρήκε την ευκαιρία να αποδράσει από τη φυλακή του δεν το έκανε...φοβόταν.
    Σου θυμιζει κάτι αυτό;

Νιώθω ότι αν ήσουν πραγματικά έτοιμη είτε εσύ είτε και η μαμά σου θα φεύγατε...Κάτι σας κρατά καλή μου πίσω. Τι; Κάτσε και σκέψου. Τι φοβάσαι; Τι σου δίνει εσένα ή και στη μαμά σου η αιχμαλωσία αυτή; Μεγάλο λάθος της μαμάς σου καλή μου όσο κι αν καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι για αυτή να μένει...Γιατί αυτό τον τρόπο σου δείχνει...Γιατί σε κρατά δέσμια και σένα, σου το περνά υποσυνείδητα αν όχι ευθέως...
    Ωχυρώσου...Πηγαίνεις σε ειδικό...Χρησιμοποιήσε τη θεραπεία σου όχι πλέον κρατώντας τα μέσα σου. Δες το σαν την μοναδική ευκαιρία που θα έχεις για να μπορέσεις να ωχυρωθείς και να πετάξεις προς την ελευθερία σου. Γιατί μόνο έτσι θα σωθείς. Μέσα εκεί να το ξέρεις καταστρέφεσαι μέρα με τη μέρα. Μπορείς να συμπαραστέκεσαι στη μαμά σου ακόμα και στον αδερφό σου ακόμα κι αν δεν μένεις μόνιμα εκεί. Να έχεις το δικό σου χώρο, τη δική σου ζωή. Να υπάρχει μια απόσταση. Τη σκληρή αγάπη την ξέρεις; Αν κάποιος δε θέλει να βοηθηθεί δεν μπορώ εγώ με τίποτα να τον σώσω. Αν αυτοί οι δύο θέλουν πραγματικά να σωθούν ξέρουν τον τρόπο. Όπως κι εσύ για τον ευατό σου.
    Ξεκίνα από αύριο κιόλας πιο δυναμικά στη θεραπεία σου. Ωχυρώσου!
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    παιδιά, να σας πω κάτι... η ψυχ μου, είπε πως αν φύγω στην φάση που βρίσκομαι τώρα, δεν θα λύσω κανένα πρόβλημα, θα δημιουργήσω κ αλλα, όσο συνεχίζω να αισθάνομαι ετσι κ να μην έχω ξεκαθαρίσει βασικά πράγματα μέσα μου, φυγω δεν φύγω, δεν θα καταφέρω τίποτα.
    η δύναμη που λέτε, βγαίνει για να κρύψω την αδυναμία μου, ποιον κοροϊδευω; τον ίδιο μου τον εαυτό, εδώ δεν έχω κλάψει ποτέ, μέχρι κ αυτό το καταπίνω.
    αυτο που με κρατα ακόμα, δεν το εχω ανακαλύψει, πάντως θέλω πολύ δουλειά μέσα μου για να μπορέσω να φύγω κ να ειμαι καλα.. θα ερθει κ αυτο.. τωρα ελπιζω σε κάτι να δεχτω ολα όσα συνέβησαν, να τα αφησω πίσω κ να συνεχίσω για μενα.

Banned
    αλλο αν εχεις την δυναμη να κανεις κατι και αλλο αν πρεπει να το κανεις.
    Μην τα μπερδευουμε.

Senior Member
    για το άλλο θέμα λες;
    ή γι αυτο ότι δεν έχω δύναμη να φύγω... κατσε με μπέρδεψες..

Banned
    αντε ολο μπερδευεσαι....
    εννοω οτι για το θεμα του πατερα σου πρεπει να φυγεις και να βρεις τις δυναμεις να το κανεις.
    Καλα μιλαμε εχεις ενα τρενο ζητηματα ανοικτα....

:P

Senior Member
    αστα krino, έχω φορτώσει ένα βουνό κ το βλέπω να με πλακώνει κάθε τόσο, γι\'αυτο τα χάνω κ σκέφτομαι πως θα τα βγάλω πέρα κ με παίρνει απο κάτω, αλλα να ναι καλά τα φάρμακα που με διατηρουνε στην παρουσα φαση

Banned
    τα φαρμακα δεν λυνουν προβλημα, εσυ λυνεις προβληματα.
    Και αμα δεν θες να σε πλακωνουν, αδειασε τα παραδιπλα.

Απλο ε?

Senior Member
    ναι σίγουρα, τα φάρμακα δεν λύνουν κάτι, αλλά με διατηρούν σε ένα επίπεδο κ δεν αγγίζω τα άκρα..... ξερεις..

Banned
    ε δεν ειπα,
    παρολα αυτα πρεπει να αρχιζεις να λυνεις προβληματα για να παρεις θαρρος.
    Αν με εννοεις....

Senior Member
    σε εννοω.. krino, απλά εύκολα τα σκέφτεσαι, πιο εύκολα ακόμα τα λες κ δύσκολα στην πράξη,
    αλλά απο κάπου πρέπει να ξεκινάς πάντα κ νομίζω είμαι σε καλό δρομο.. είπα θα \'ρθουν σιγά σιγά όλες οι λύσεις κ θα οργανώνω beach party μέχρι την ανατολή του ηλίου!

Banned
    αμα εχεις υπομονη, στοχους και σχεδιασμο, αυτα που θες να κανεις ειναι πλεον μια απλη υποθεση.
    Αρκει μονο να εχεις τα τρια παραπανω στοιχεια.

Senior Member
    mstrouf Κοπελα μου περασες πολλα αλλα εχεις μεγαλη δυναμη.
    οτι κ να πω λιγο νομιζω οτι δε θα καταφερω να σε παρηγορησω.
    καλη δυναμη

Senior Member
    ματώνει η ψυχή μου κάθε φορά που επανέρχονται παλιότερα ποστ..
    πότε θα βρω δύναμη να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα;

Senior Member
    συγνωμη δεν εκανα κατι επιτηδες.
    απλα ειμαι καινουργια κ ψαχνω επιδη ειμαι πραγματικα πολυ ενφιαφερον το σαητ.
    χιλια συγνωμη κ παλι

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast