Results 61 to 75 of 107
Thread: δεν παέι άλλο..
-
14-07-2008, 16:02 #61
μα εδω η νομοθεσια εχει λογο κ τί θα κανω με το σαρκιο μου μετα θάνατον.ε, λοιπον εγω θέλω να καω, αλλα μου επιβάλλει το χωμα....οποτε τί παει να πει ετσι ειναι η νομοθεσια?Νοιζω πώς κ η νομοθεσια πρεπει να αλλαζει κ να σεβεται κ διαφορετικες αποψεις/θεσεις κ οχι να επιβαλλει!
- 14-07-2008, 16:05 #62
Originally posted by keep_walking
Εγω θα ημουν νεκρος αν δεν ειχαν ενεργησει αλλοι...και εχω κανει και μια αποπειρα...χαιρομαι που ειμαι ζωντανος.
14-07-2008, 16:06 #63
Δεν προκειται να συμφωνησουμε Sofia για κατι που πολλοι δεν εχουν καταφερει να συμφωνησουν...γιατι ισως να μην ειναι ουτε το ενα σωστο ουτε το αλλο...αλλα κατα περιπτωση σωστο καθε φορα.
Γνωμη μου με τα οσα ξερω ειναι η καταγγελια.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
14-07-2008, 16:16 #64
Εγω δεν λεω οτι ειναι λάθος να καταγγειλεις καποιον. Αλλα για μενα ειναι λαθος να παιρνεις στα χερια σου τη ζωή του άλλου κ να δρας γι αυτον.Ή αντ αυτου, εφοσον νοητικα ειναι ενταξει κ δεν προκειται για ανηλικο. Αλλο αν ζητουσε ή εδειχνε πως θελει βοηθεια ή να ξεφυγει απο οσα ζει.....
14-07-2008, 16:21 #65
Νοητικα ενταξει?
Τι σημαινει νοητικα ενταξει?
Να μπορει να κανει μαθηματικους υπολογισμους?Να διεκπεραιωνει τα ψωνια του και τα της καθημερινοτητας?
Συγγνωμη δεν ειναι αυτη η αποψη μου του νοητικα καλα...οχι η μητερα της δεν ειναι καλα και υπαρχουν δυο δρομοι.
Α)Συνεχιζει την ζωη της οπως της ελαχε ή οπως το βλεπει κανεις οτι τις ετυχε αυτο.
Β)Αλλαζει προς το καλυτερο ισως...και λογικα σκεπτομενοι μπορουμε να απαντησουμε οτι θα αλλαξει προς το καλυτερο...κατι βεβαια που δεν μπορουμε να προδικασουμε.
Αλλα για να γινει το Β) θελει βοηθεια.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
14-07-2008, 16:21 #66
Δε θα βγαλει τιποτα η καταγγελια.ΑΑΑΑΑν βγαλει θα ειναι κατι παροδικο.εννοω καταγγελια χωρις τη θεληση της μητερας.
14-07-2008, 16:27 #67
Παιδια για μενα η μαρια ειναι σε σωστο δρομο.μολις παιρνει δυναμη σκεφτεται να φυγει κ με συμπαρασταση θα το κανει.Ας κανουμε κ εμεις οτι μπορουμε.
14-07-2008, 16:33 #68
Δεν μπορεις να ξεφυγεις απο τα προβληματα...αργα ή γρηγορα θα σου χτυπησουν την πορτα...μονο να τα αντιμετωπισεις αυτη ειναι η γνωμη μου...mmaria ελπιζω να κανεις το καλυτερο που δεν λεω οτι ειναι αναγκαστικα η δικια μου αποψη...δεν ξερω δεν νομιζω να εχω κατι αλλο να προσθεσω χωρις να πλαταγιζω.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
14-07-2008, 16:33 #69
Ας μην ξεφύγουμε από το θέμα . Να ρωτήσω κάτι ποιο πρακτικό .
mmaria...για πες εάν μπορούσες να βρεις δουλιά κάπου μακριά από το σπίτι σου και μια στέγη θα έφευγες ;
Ε αν ναι, τότε θα΄θελα να ξέρω με τι θα μπορούσες να ασχοληθείς και σε ποια πόλη θα ήθελες να ζήσεις ; Ίσως μπορέσουμε και εμείς να βάλουμε να χεράκι.
Θέλω να διερευνήσεις και κάτι άλλο μέσα σου, και να απαντήσεις στον εαυτό σου με ειλικρίνεια εάν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιείς την δικαιολογία ότι πρέπει να προστατεύω την μάνα μου γιαυτό και δεν φεύγω, ενώ στην πραγματικότητα να φοβάσαι να κάνεις ένα τέτοιο βήμα ;
14-07-2008, 18:34 #70
διάβασα τα όσα γραφετε, τον έχω καταγγείλει παλιότερα στην αστυνομία, τον φωνάξανε για συστασεις, σταματησε για ένα διάστημα, να πετάει αντικείμενα κ να σηκώνει χέρι, εμενα με έβριζε μέρα νύχτα που τον ξεφτίλισα, όλους μας έβριζε κ μας απειλούσε ώσπου κάποια μέρα ξέφυγε για τα καλά.
παλιότερα που ημουν φοιτήτρια έμενα ολη την εβδομαδα αλλου κ επέστρεφα σκ για να φορτωθώ ότι είχε γίνει, μεσοβδόμαδα το τηλ χτυπαγε σαν τρελο για να μου γνωστοποιήσει τι συνέβαινε, αν κ όχι το όλο σκηνικό, το αποτέλεσμα του ξεσπάσματος.
δηλ. στην περίπτωση που φύγω κ πάλι τα σκηνικά θα συνεχίζουν να με κυνηγάνε, εκτος αν κοψω κάθε παρτίδα μαζί τους, που κ να φυγω με την μάνα μου επαφες θελω να διατηρησω κ φυσικα εκείνη θα μου λεει το τι συμβαίνει κ γω θα βραζω μεσα μου. τώρα τα συνήθισε όλα αυτα, μπορεί να έχει εμένα κ να τα υπομένει, δεν ξέρω
η αντιμετωπιση της κατασταση θα ηταν για εμενα λύση, γιατί 1ον δεν θελω να το βάλω στα πόδια κ 2ον το πρόβλημα όσο δεν το αντιμετωπίζω εμένα θα κυνηγάει
λοιπον πηρα την αποφαση να δω μια δικηγορο κ θα τον φοβίσω τόσο πολύ που αν προσπαθησει να σηκώσει χέρι πάλι να το νιώθει τόσο βαρύ που να ακούει το ντουπ απ το πεσιμο.
αντε κ καλα ξεμπερδεματα
κ αν δεν το πάρει αλλιώς υπάρχει κ η λοβοτομη
14-07-2008, 18:51 #71
Μπραβο MMaria πιστευω οτι κανεις το σωστο...μακαρι να ειχε εμοτικον το site να σου δειξω πως αισθανομαι...και να ξερεις οτι εδω παντα θα βρεις ανθρωπους προθυμους...αν οχι να βοηθησουν τουλαχιστον να συζητησουν για οτι περνας.
Καλη δυναμη γιατι καταλαβαινω οτι τιποτα δεν ειναι ευκολο.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
14-07-2008, 18:59 #72
Πιστευω οτι εχω δικιο γιατι εδω υπαρχει μια φωνη που ζηταει βοηθεια και συμπαρασταση...αλλα στην ουσια ειναι δυο...δια μεσου της Mmarias και ελπιζω για το καλυτερο...αν μη τι αλλο να μη κολλησουν στα γραφειοκρατικα γραναζια.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
14-07-2008, 20:04 #73
Originally posted by keep_walking
Νοητικα ενταξει?
Τι σημαινει νοητικα ενταξει?
Να μπορει να κανει μαθηματικους υπολογισμους?Να διεκπεραιωνει τα ψωνια του και τα της καθημερινοτητας?
Συγγνωμη δεν ειναι αυτη η αποψη μου του νοητικα καλα...
14-07-2008, 20:10 #74
Μαράκι,
Λεγοντας σου να φυγεις -τουλάχιστον θα μιλησω για το τί σκεφτομαι εγω- δεν εννοω να κοψεις επαφες με τη μανα σου. Ουτε να μην τη βοηθας.Ουτε θεωρω οτι φεύγοντας απο το πατρικο σου ειναι σαν να αποφευγεις το προβλημα. Ισα ισα. Τον θεωρω εναν τροπο αντιμετωπισης με την εννοια οτι ανακτας δυναμεις οταν βρισκεσαι σε ενα πιο ηρεμο κ υγιες περιβάλλον. Κ βοηθώντας εσενα μπορεις να σαι αυτοματως κ υποστηρικτικη κ για αλλους.
Φυσικά η αποφαση σου να το κυνηγησεις κ νομικα δειχνει οτι εχεις δυναμη κ μπραβο σου. Ελπιζω μονο να μη μεινεις στο διαδικαστικο/νομικο κομματι. Ειλικρινα ευχομαι καθε τυχη κ δύναμη.....
14-07-2008, 23:39 #75
να ανακτησω δυνάμεις κ να βοηθήσω εμενα......
σας ευχαριστω ολους που γραψατε, ελπιζω να βγει κάτι
να ειστε καλα
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία