Results 1 to 15 of 31
Thread: Πειρασμοι...
-
18-08-2010, 23:41 #1
Πειρασμοι...
Δεν ξέρω αν υπάρχει ξανά τέτοιο topic ( συγνώμη αλλα δεν βρηκα )
αλλα σκέφτηκα να το ανοίξω τώρα που πειναω..
Είμαι σε πειρασμό να κάνω παρασπονδία οπότε για να ξεχάσω αυτην την ιδέα γράφω.
Οποιος είναι σε πειρασμο μπορεί να γραφει εδω , αν θέλει και τον βοηθάει να ξεχαστει.
Επίσης τι σνακς μου προτείνεται με λίγες θερμίδες?
εχω κόψει ένα αγγουράκι τωρα και τρωω , Λάθος? Επιρεάζει την διαιτα μου?
- 18-08-2010, 23:55 #2
οχι αγγουρακια,καροτακια ειναι τελεια για σνακ!εγω τρωω κ ενα κομματακι τυρι οταν πειναω η κανα φρουτο.εχουν παραπανω θερμιδες απ τα λαχανικα αλλα με χορταινουν.
19-08-2010, 02:13 #3
Και το σέλινο είναι πολύ καλό για να κόβει τη λιγούρα. Βέβαια αν πεινας κανονικά ίσως να είναι πολύ σκληρή η δίαιτα σου και να πρέπει να ανεβάσεις λίγο τις συνολικές θερμίδες.
19-08-2010, 02:17 #4
καλημερα τι κανετε?
διαβασα την συνομιλια σας και νομιζω μπορω να βοηθησω..
1 ποτηρι φυσικος χυμος πορτοκαλι (απο δικη μου εμπειρια) σταματαει την αναγκη να φας κατι γλυκο
τα χορτα επισης, και τα φρουτα τα οποια πιστευω οτι ,με μετρο μεν , ειναι το ιδανικο σνακ για διαιτα
τι λετε?
:grin:
19-08-2010, 07:53 #5
φρουτάκι η ενα κομματι τυρι η ενα γιαουρτι 0%. Εγω επισης τρωως ρυζογκοφρετες με τυρι η και σκετες. Ο ζελες ειναι σουπερ γιατι ειναι 10 θερμιδες μονο και ξεχνας την πεινα για καμποσες ωρες... Επισης μπορεις να τον φας και σε τελειως ακαταλληλες ωρες...
19-08-2010, 09:51 #6
Καλημεραααααααα
Πραγματικα σας θαυμαζω και σας ζηλευω που μπορειτε σε φαση λιγουρας να τρωτε αγγουρι, γιαουρτι, σελινο(!!!) κλπ
Ουτε την ιδεα δεν αντεχω
Προς το παρον ειμαι σε περιεργη φαση, σπανια εχω λιγουρες(πραγμα πολυ παραξενο, ισως εγινε το κλικ τελικα ή ισως μου εκαναν ανορεξια τα χαπια)
Αν μαγειρευω και πειναω πολυ πινω νερο με λεμονι.
Αν θελω γλυκο, τρωω 2 δακτυλα σοκολατα υγειας με πορτοκαλι ή λιγο n'joy light με το τσιγαρο.
Καπως ετσι για την ωρα
19-08-2010, 10:39 #7
Originally posted by penelope1985
Ο ζελες ειναι σουπερ γιατι ειναι 10 θερμιδες μονο και ξεχνας την πεινα για καμποσες ωρες... Επισης μπορεις να τον φας και σε τελειως ακαταλληλες ωρες...
Α ωραία ιδέα δεν το είχα σκεφτει. Ειμαι και στις περιεργες μέρες του μήνα και δεν ήθελα να φάω μια σοκολάτα που είχα βάλει στο ματι ( ευτυχως... ) αλλα αν δεν μου χαλάει την δίαιτα ο ζελες μια χαρααααα.....
Το αγγουράκι καλό είναι και τα φρούτα εννοείτε αλλα το σελινο??? Λίγο μπλιαχ για μένα, ουτε με φαγητο μπορώ να το φάω ποσο μάλλον σκετο....:shocked2: Μήπως το τρώς με κάποιον αλλο τρόπο π.χ. βραστό σαν σαλάτα?
Ωραίες ιδέες πάντως ευχαριστω όλους
19-08-2010, 13:20 #8
Το ζελέ είναι ωραία ιδέα και καλύπτει την ανάγκη για γλυκό. Επίσης η κρεμα καραμελέ του Γιώτη, χωρίς ζάχαρη-κλεμμένη απ΄τον άντρα μου που λόγω σακχάρου τρώει μόνο άγλυκα, και τη φτιάχνω σε πολύ μικρά μπολάκια. Ακόμα σοκολάτα γιώτης πάλι χωρίς ζάχαρη. Καλύπτει την ανάγκη για γλυκό και σταματάς στο ένα κομματάκι. Ακόμα μπάρες δημητριακών με πολλές φυτικές ίνες, ιδανικές για το γραφείο , μία μπαρα και ένα μικρό ποτήρι γάλα ελαφρύ ή Ο% και χορταίνω αρκετά. Τα φρούτα δυστυχώς μου προκαλούν περισσότερη υπογλυκαιμία σε λίγη ώρα και πεινάω τρελλά οποτε δεν τα προτιμώ(στην πραγματικότητα θα μπορούσα άνετα να ζήσω σε έναν κόσμο δίχως φρούτα και είναι κακό που το λέω αλλά είναι η αλήθεια!)Αν θυμηθώ και άλλα θα ξαναγράψω...
19-08-2010, 13:25 #9
Θυμήθηκα! (έχω και μια κάποια ηλικία!)...τώρα τελευταία μου περιορίζει τη πείνα αρκετά το πράσινο τσάι λίπτον, το έτοιμο που πουλάνε στα περίπτερα. Το πίνω πολύ αργά σε μικρές γουλιές και με ξεδιψάει ικανοποιητικά...το με "ξεπεινάει" δεν περίμενα! ΄Ισως είναι και ο καύσωνας των ημερών που το βλέπω έτσι!
19-08-2010, 13:32 #10
α κ εμενα το πρασινο τσαι με βοηθαει παρα πολύ.πινω το απλο ζεστο με φακελακι αλλα τις μερες που το πινω εχω παρατηρησει οτι πειναω πολυ λιγότερο γενικά ολη τη μέρα.
19-08-2010, 18:37 #11
Το σέλινο μου αρέσει πολύ.
Ωμό το κόβω σε κομματακια και το ανακατεύω με αγγουράκι ή ή καρότο ή σκέτο. ΑΛλά αν δε σου αρέσει ποιος ο λόγος να το φας;
19-08-2010, 18:57 #12
Προτείνω ένα καρότο κομμένο σε κυβάκια με μία κουταλιά ξύδι ανακατεμένο με λίγες σταγόνες ελαιόλαδο.. Πραγματικά με ένα και μόνο καρότο σερβιρισμένο έτσιμπορώ να περάσω αρκετή ώρα μασουλώντας (τρελαίνομαι και για τη γεύση) :P
23-09-2010, 17:22 #13
γυρισε ο φιλος που φιλοξενω απο σουπερ μαρκετ...
εφερε ενα σωρο κρουασαν με σοκολατα, μια μερεντα, 2 συσκευασιες ασπρες φετες τοστ.
μαγειρευω τη μπριζολα του και τις πατατες του με ενα σωρο λαδι. η δικια μου σκετη με μπαχαρικα.
χτες εφαγε πεννες με 4 τυρια, εγω κοτοπουλο βραστο με πατατα και καροτο βραστα.
βουδα δωσμου δυναμη!!!!!!!!!!:shocked2::shocked2::shocked 2::shocked2:
it's the final countdown!!!!!!!!
27-09-2010, 11:18 #14
Originally posted by click
γυρισε ο φιλος που φιλοξενω απο σουπερ μαρκετ...
εφερε ενα σωρο κρουασαν με σοκολατα, μια μερεντα, 2 συσκευασιες ασπρες φετες τοστ.
μαγειρευω τη μπριζολα του και τις πατατες του με ενα σωρο λαδι. η δικια μου σκετη με μπαχαρικα.
χτες εφαγε πεννες με 4 τυρια, εγω κοτοπουλο βραστο με πατατα και καροτο βραστα.
βουδα δωσμου δυναμη!!!!!!!!!!:shocked2::shocked2::shocked 2::shocked2:
it's the final countdown!!!!!!!!
27-09-2010, 11:29 #15
εμεις μια φορα ειχαμε στο σπιτι μπισκοτα κ ημουν σε πειρασμο κ τα ανοιξε η αδερφη μου κ εγω εφαγα μονο 2-3 κ τα υπολοιπα τα
εφαγε η αδερφη μου κ χαρηκα γιατι θα μπορουσα να φαω ακομα πιο πολλα..κ απο τοτε που εχω αρχισει διαιτα οταν μοιραζομαστε κατι της δινω το μεγαλυτερο κομματι...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Εξακολουθώ να σκέφτομαι τον ίδιο άνθρωπο
20-07-2025, 18:57 in Σχέσεις και Επικοινωνία